Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Azert kap ekkora heat-et, mert borderline elsokorre vartak? Azert megiscsak 3. kort adtatok erte. A class 6. QB-ja Baker,Darnold, Allen, Rosen ( 1/10-ig ) es LJ utan, ha te ezt Rudinal tulfizetesnek gondolod akkor a tobbiek mit szoljanak.Nekem Hodges jobban használta a WR-ket és a TE-t is + lábon veszélyesebb. Sokkal több pontos underneathet és screent dob. Neki a 15-30 a gyengéje és a deep zone.hát nemPénzről nem írtam. Leadership, kiállás, hozzáállás, mentalitás, tökösség. Nevezzük, ahogy akarjuk, de Hodges lenyomta Rudolphot ebben. Abban sem vagyok teljesen biztos, h tehetségben és az alapokban olyan nagy eltérés van köztük. Az önbizalomból is fakadhat, h nincs szakadék kettejüket tekintve.OK tehat egy 3. koros es egy udfa kozotti penzkulonbseg az oka? Vagy a 3. koros cetli? Penzt es draftcetlit is koltott mar sokkal rosszabbul el a Vasas, ahogy minden csapat.Egy UDFA tudja ugyanaztQB coach pipa, talán Masonból ki tudja hozni a rejtett potenciáltNem tudom miert bantod szegeny gyereket. Nem FRQB de nem is annak lett hozva. Aron hozza a tole elvarhatot, BB serulese idejen ugorjon be. Megtette. Kivaloan. Egy evad nem ment vele amiben az O egesze benne volt.
Fast Willie
megneznem Bush/ Watt fejlodeset ha a leigazolasuk pillanatatol Butler lenne a DC es az egyetlen LB edzo is. Es ok elsokoros tehetsegek egy bomba egysegben ( termeszetesen kolcsonosen erositik egymast, mig Rudiek kolcsonosen gyengitik egymast a csapatreszukkel )
De mindegy mert jovore itt lesz BB es neki mar semmit nem lehet javitani a jatekan.
no
Fast Willie
no
Rudolphot mondjuk Minshewhoz már mérni sem merem
Fast Willie
mer szívfájdalom nélkül visszacserélték, csak ugye megjött a második sérülés egy elkrt snap miatt
Hogyiznál csak a meglepetés faktor működött, Rudinál fel lehetett fedezni játékelemeket, a Samuelst egészen komfortosra mondanám. Az egy ,hogy Snell játéka Kacsánál dobta ki magát valszeg semmijen összefüggésben nincs magával a QB személyével. Rettenetes ütemben akartuk visszahozni Konert meg Rudit is. Az Örltomász K.O. nem hiszem, hogy feldolgozott volt, másrészt látni kellett volna, hogy az Oklahoma/OSU rivalizálás nincs kigyomlálva...
sutianap
Rudi a középtávot jól dobja, rövid utakon pontatlan és a hashen kìvül (azé nem haladtunk). TE és RB pass playeket még gyakorolnia kell, m ütemtelen és alkalmazkodni kell az elkapónak.
Duck jobban mozgott a zsebben, takkra dob, Rudi bevárja sokszor a sacket és a nyomást. Ami nem tetszett, h egyik sem látja a direkt blitzet, ezt egy UDFA-nak elnézem és borderline 1 körösnek nem (sok szaki 1/2 határra várta Masont).
A futásban talán több optiont nyomtunk Hodgessal, mert ő tud direkt futni.
Fast Willie
Mit mondasz az elsokoros bust-jaitokrol es foleg azokra akiket csak ti tartottatok annak.
A kulonbseg kozottunk ugyis az lenne hogy ebbe az O-be barmelyik rookiet berakhattad volna es lenne kulonbseg de egyik se lett volna jo. Szerinted meg bajuszkirallyal meg olyan lenne az O, hogy mindenki mar BB-t nyugdijazna.
több mint 6 éve
Nekem Hodges jobban használta a WR-ket és a TE-t is + lábon veszélyesebb. Sokkal több pontos underneathet és screent dob. Neki a 15-30 a gyengéje és a deep zone.hát nemPénzről nem írtam. Leadership, kiállás, hozzáállás, mentalitás, tökösség. Nevezzük, ahogy akarjuk, de Hodges lenyomta Rudolphot ebben. Abban sem vagyok teljesen biztos, h tehetségben és az alapokban olyan nagy eltérés van köztük. Az önbizalomból is fakadhat, h nincs szakadék kettejüket tekintve.OK tehat egy 3. koros es egy udfa kozotti penzkulonbseg az oka? Vagy a 3. koros cetli? Penzt es draftcetlit is koltott mar sokkal rosszabbul el a Vasas, ahogy minden csapat.Egy UDFA tudja ugyanaztQB coach pipa, talán Masonból ki tudja hozni a rejtett potenciáltNem tudom miert bantod szegeny gyereket. Nem FRQB de nem is annak lett hozva. Aron hozza a tole elvarhatot, BB serulese idejen ugorjon be. Megtette. Kivaloan. Egy evad nem ment vele amiben az O egesze benne volt.
Fast Willie
megneznem Bush/ Watt fejlodeset ha a leigazolasuk pillanatatol Butler lenne a DC es az egyetlen LB edzo is. Es ok elsokoros tehetsegek egy bomba egysegben ( termeszetesen kolcsonosen erositik egymast, mig Rudiek kolcsonosen gyengitik egymast a csapatreszukkel )
De mindegy mert jovore itt lesz BB es neki mar semmit nem lehet javitani a jatekan.
no
Fast Willie
no
Fast Willie
mer szívfájdalom nélkül visszacserélték, csak ugye megjött a második sérülés egy elkrt snap miatt
Hogyiznál csak a meglepetés faktor működött, Rudinál fel lehetett fedezni játékelemeket, a Samuelst egészen komfortosra mondanám. Az egy ,hogy Snell játéka Kacsánál dobta ki magát valszeg semmijen összefüggésben nincs magával a QB személyével. Rettenetes ütemben akartuk visszahozni Konert meg Rudit is. Az Örltomász K.O. nem hiszem, hogy feldolgozott volt, másrészt látni kellett volna, hogy az Oklahoma/OSU rivalizálás nincs kigyomlálva...
sutianap
Rudi a középtávot jól dobja, rövid utakon pontatlan és a hashen kìvül (azé nem haladtunk). TE és RB pass playeket még gyakorolnia kell, m ütemtelen és alkalmazkodni kell az elkapónak.
Duck jobban mozgott a zsebben, takkra dob, Rudi bevárja sokszor a sacket és a nyomást. Ami nem tetszett, h egyik sem látja a direkt blitzet, ezt egy UDFA-nak elnézem és borderline 1 körösnek nem (sok szaki 1/2 határra várta Masont).
A futásban talán több optiont nyomtunk Hodgessal, mert ő tud direkt futni.
több mint 6 éve
hát nemPénzről nem írtam. Leadership, kiállás, hozzáállás, mentalitás, tökösség. Nevezzük, ahogy akarjuk, de Hodges lenyomta Rudolphot ebben. Abban sem vagyok teljesen biztos, h tehetségben és az alapokban olyan nagy eltérés van köztük. Az önbizalomból is fakadhat, h nincs szakadék kettejüket tekintve.OK tehat egy 3. koros es egy udfa kozotti penzkulonbseg az oka? Vagy a 3. koros cetli? Penzt es draftcetlit is koltott mar sokkal rosszabbul el a Vasas, ahogy minden csapat.Egy UDFA tudja ugyanaztQB coach pipa, talán Masonból ki tudja hozni a rejtett potenciáltNem tudom miert bantod szegeny gyereket. Nem FRQB de nem is annak lett hozva. Aron hozza a tole elvarhatot, BB serulese idejen ugorjon be. Megtette. Kivaloan. Egy evad nem ment vele amiben az O egesze benne volt.
Fast Willie
no
Fast Willie
no
Fast Willie
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Pénzről nem írtam. Leadership, kiállás, hozzáállás, mentalitás, tökösség. Nevezzük, ahogy akarjuk, de Hodges lenyomta Rudolphot ebben. Abban sem vagyok teljesen biztos, h tehetségben és az alapokban olyan nagy eltérés van köztük. Az önbizalomból is fakadhat, h nincs szakadék kettejüket tekintve.OK tehat egy 3. koros es egy udfa kozotti penzkulonbseg az oka? Vagy a 3. koros cetli? Penzt es draftcetlit is koltott mar sokkal rosszabbul el a Vasas, ahogy minden csapat.Egy UDFA tudja ugyanaztQB coach pipa, talán Masonból ki tudja hozni a rejtett potenciáltNem tudom miert bantod szegeny gyereket. Nem FRQB de nem is annak lett hozva. Aron hozza a tole elvarhatot, BB serulese idejen ugorjon be. Megtette. Kivaloan. Egy evad nem ment vele amiben az O egesze benne volt.
Fast Willie
no
Fast Willie
no
több mint 6 éve
OK tehat egy 3. koros es egy udfa kozotti penzkulonbseg az oka? Vagy a 3. koros cetli? Penzt es draftcetlit is koltott mar sokkal rosszabbul el a Vasas, ahogy minden csapat.Egy UDFA tudja ugyanaztQB coach pipa, talán Masonból ki tudja hozni a rejtett potenciáltNem tudom miert bantod szegeny gyereket. Nem FRQB de nem is annak lett hozva. Aron hozza a tole elvarhatot, BB serulese idejen ugorjon be. Megtette. Kivaloan. Egy evad nem ment vele amiben az O egesze benne volt.
Fast Willie
no
Fast Willie
több mint 6 éve
ópasszmekÁrti“I don’t really want to speculate on the contract situation and how we’ll resolve it, other than to say we’re optimistic that we’ll get Bud back for another season”.
Rooney translate:
Bugyupri újabb Fr.Tag
ez viszont korrekt
“I mean, look, I’m sure that Randy, like everybody else, would say there are things that we want to improve on, there are things that we can do better, there are things we learned from this season, and hopefully all those things can help us prepare better for next season”.
Randibácsi 1 év, lehet tekerni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Egy UDFA tudja ugyanaztQB coach pipa, talán Masonból ki tudja hozni a rejtett potenciáltNem tudom miert bantod szegeny gyereket. Nem FRQB de nem is annak lett hozva. Aron hozza a tole elvarhatot, BB serulese idejen ugorjon be. Megtette. Kivaloan. Egy evad nem ment vele amiben az O egesze benne volt.
Fast Willie
no
több mint 6 éve
QB coach pipa, talán Masonból ki tudja hozni a rejtett potenciáltNem tudom miert bantod szegeny gyereket. Nem FRQB de nem is annak lett hozva. Aron hozza a tole elvarhatot, BB serulese idejen ugorjon be. Megtette. Kivaloan. Egy evad nem ment vele amiben az O egesze benne volt.
Fast Willie
több mint 6 éve
Nyilván ez benne van a tapasztalatát tekintve, bizonyára ki akarjuk nevelni, nekem is volt egy ilyen érzésem a bio-ját olvasgatva, de ennyire nem mertem előre menni egy QB kócs igazolás kapcsán 😊. De lehet, csak a reményhal ficánkol valami új irányába.és/vagy Big Ben befejezi.QB coach pipa, talán Masonból ki tudja hozni a rejtett potenciáltSzerintem meg ő lesz az OC ha Fichtner bukik,
Fast Willie
Razi
Gorcsev
több mint 6 éve
Sorry. Nem jjött át 😊I mean....ironyQB coach pipa, talán Masonból ki tudja hozni a rejtett potenciáltHogy mit? Hát nagyon mélyen van az bármi legyen is.
Fast Willie
prérifarkas
Fast Willie
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Ez nagyon jó hír, mert azt mutatja, hogy Rooney is problémának látja Fich teljesítményét.twitter.com/steelersdepot/status/1217553959331614720?s=21Ez jól néz ki. INT-re szerencsére van emberünk. BTW Haden Injury replacement-ként megy a ProBowl-ra.
Klaci79
Canada Rooney döntése volt. Nem zárható ki, hogy lesz még edző igazolás, ezt a Senior Bowl héten Tomlin fogja megszülni.
A bejegyzés alatti kommentekből láttam, Kozora a Depot-on készül egy cikkel, szerinte nem csak Rudolph-ot fogja segíteni Canada, hanem az egész offense-t.
Spy
Azt tudtuk, hogy az öreg elég naprakész volt, és kontrollálta a csapat körüli dolgokat. Miután meghalt, volt egy olyan félelmem, hogy ez nem folytatódik töretlenül, de ennek a szerződtetésnek azért van egy elég komoly üzenete, és ez nekem nagyon bejön.
több mint 6 éve
és/vagy Big Ben befejezi.QB coach pipa, talán Masonból ki tudja hozni a rejtett potenciáltSzerintem meg ő lesz az OC ha Fichtner bukik,
Fast Willie
Razi
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
QB coach pipa, talán Masonból ki tudja hozni a rejtett potenciáltSzerintem meg ő lesz az OC ha Fichtner bukik,
Fast Willie
több mint 6 éve
Ezt láttátok már?Nagyon jo video, de nem magyarazza el miert jo, vagyis az osztonos es okos tehetseg a mondas ami igaz.
www.youtube.com/watch?v=M7EIRjhu5X8
Nagyon jó videó, és elmagyarázza miért ennyire jó Fitzpatrick.
tenorx
Azert latszik az is hogy mi az egyik kerdesem a D-rol. Butler amit ker es az osztonos zseni sajat jateka sokszor uti egymast, legalabbis ugy tunik. Persze lehet hogy "free" safety-t jatszik, de akkor nagyon veszelyes. Mindkettot ki lehet hasznalni konnyen es gameplan-t lehet ra irni. Ettol fuggetlenul ha a nyomas bitang lesz akkor nehez lesz igy is ugy is. Nalam Butler lesz a hunyo, de jovore kiderul jo-e a tippem, mert BB-vel a fedelzeten a D ellen is kell az ellenfeleknek jatszani.
Amugy tipp2 hogy a 3-5 forduloban jobb lesz a D megint ( bar a sorsolast nem tudom es azert az konnyen beleszol ebbe )
több mint 6 éve
Nagyon jó videó, és elmagyarázza miért ennyire jó Fitzpatrick.és kiderül miért nem jutottunk a POba
tenorx
több mint 6 éve
Ezt láttátok már?www.youtube.com/watch?v=M7EIRjhu5X8
Nagyon jó videó, és elmagyarázza miért ennyire jó Fitzpatrick.
több mint 6 éve
I mean....ironyQB coach pipa, talán Masonból ki tudja hozni a rejtett potenciáltHogy mit? Hát nagyon mélyen van az bármi legyen is.
Fast Willie
prérifarkas
több mint 6 éve
QB coach pipa, talán Masonból ki tudja hozni a rejtett potenciáltHogy mit? Hát nagyon mélyen van az bármi legyen is.
Fast Willie
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Jags idegenben lesz és már jeleztük, hogy nem rohannánk el előlre, hogy Európában, vagy Mexikóban játszunk. Igaz Rooney inkább az utóbbit preferálná. Azért Én az előbbiben reménykedem....
több mint 6 éve
Rooney: All signs point to GM Kevin Colbert returning for at least more season when his deal expires after the draft. "I'm optimistic about Kevin being back next year. We have to get something done. The sooner, the better."
több mint 6 éve
Rooney közben még azt is elmondta, hogy Shazierrel is le fognak ülni beszélni,a hogyan továbbról.twitter.com/steelersdepot/status/1217553959331614720?s=21Ez jól néz ki. INT-re szerencsére van emberünk. BTW Haden Injury replacement-ként megy a ProBowl-ra.
Klaci79
Canada Rooney döntése volt. Nem zárható ki, hogy lesz még edző igazolás, ezt a Senior Bowl héten Tomlin fogja megszülni.
A bejegyzés alatti kommentekből láttam, Kozora a Depot-on készül egy cikkel, szerinte nem csak Rudolph-ot fogja segíteni Canada, hanem az egész offense-t.
Spy
Szerkesztette: Gergőke
több mint 6 éve
twitter.com/steelersdepot/status/1217553959331614720?s=21Ez jól néz ki. INT-re szerencsére van emberünk. BTW Haden Injury replacement-ként megy a ProBowl-ra.
Klaci79
Szerkesztette: Spy
több mint 6 éve
QB coach pipa, talán Masonból ki tudja hozni a rejtett potenciált
több mint 6 éve
Tudhat valamit, mert draftolták, más nem tudta.😊ő hozta ki a maximumot Petermanból 😜Matt Canada a QB coach!Olvasva a rezuméját elég tapasztaltnak tűnik mind QB kócs, mind OC vonalon CFB szinten. Még interim HC is volt rövid ideig Maryland-ben. OC NC State-en, LSU-n, Wisconsin-ban, Pittsburgh-ben, Maryland-ben, mindenhol QB Coach is egyben. Szerintem nyitva áll neki az ajtó, ha BB visszavonul, nem csodálkoznék, ha RF potenciális utódját is próbálnánk keresni benne. Tapasztaltabbnak tűnik egy átlagos QB kócsnál, de persze NFL tapasztalata nincs, szóval el kell kezdeni valahol. Reméljük, nálunk is talál magának egy jó diákot.
Róla mit kell tudni?
steelwolf
Spy
Connernek hoztuk, a 16os Pitt anyagból Conner, Hall és Henderson rendelkezésre áll...
sutianap