Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Elsírná magát a lelkem, ha megtudná, hogy a North-ba kéne jönnie. Amúgysem a lelki békéjéről híres.Én a FO helyében rárepülnék Newtonra.Amíg Fichtner az OC, addig semmi értelme.
Dodó
Jan
több mint 6 éve
Én a FO helyében rárepülnék Newtonra.Amíg Fichtner az OC, addig semmi értelme.
Dodó
több mint 6 éve
Én a FO helyében rárepülnék Newtonra.Két rokkant, nagyfizetésű QB-t fenntartani?
Dodó
több mint 6 éve
A fizuját meg mi dobjuk össze?Mehet az 1%-om a fizujàba!
Én a FO helyében rárepülnék Newtonra.altoreg79
Dodó
több mint 6 éve
A fizuját meg mi dobjuk össze? Én a FO helyében rárepülnék Newtonra.
Dodó
több mint 6 éve
Én a FO helyében rárepülnék Newtonra.
több mint 6 éve
Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.Ha jól emlékszem, az volt a sztori, hogy CB-t akartunk 1 körben, meg is volt hogy kit, de némileg váratlanul kihúzta előttünk a Bengals. Nem tudom ekkor mi játszódott le a fejekben, de behúzták Burnst.
tüsi91
Visszatekintve eddigi karrierjére, nagyon nehéz eldöntenem, hogy ő vagy Jarvis Jones az utóbbi 15 év legnagyobb bustja.
Viszont, mivel a CB képzésben-fejlesztésben elég eredménytelenek vagyunk viszonylag régóta, azért én adnék rá pár % esélyt, hogy egy másik rendszerben, másik edzővel lehet belőle egy jó kiegészítő ember.
több mint 6 éve
Azért gunnernek nem rossz. Ex-track versenyző. Nem tudom milyen lesz idén ST coverage team-ünk. Nix, Chick, Burns, Matek, Holton mind alapemberek voltak ott. Skipper, Spillane, Olaf, Watt, + valami gyorsléptű WR remélwm beválik.Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.Az utóbbi idők megkérdőjelezhetetlenül legnagyobb és legtisztább bustja. Prototipus és tökéletes felépítés, de ennek ellenére a játékban elképesztő hibák és sorozatos nagy játékok és inkonzisztens teljesítmény.
tüsi91
Klemó
több mint 6 éve
Nick Vanett meg a Broncoshoz.
több mint 6 éve
IgenChicagoba került?Kevin White és Mitchell Trubisky miatt részünkről megkérdőjelezhetően nagyobb bustok vannak.Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.Az utóbbi idők megkérdőjelezhetetlenül legnagyobb és legtisztább bustja. Prototipus és tökéletes felépítés, de ennek ellenére a játékban elképesztő hibák és sorozatos nagy játékok és inkonzisztens teljesítmény.
tüsi91
Klemó
tüsi91
steelwolf
több mint 6 éve
Chicagoba került?Kevin White és Mitchell Trubisky miatt részünkről megkérdőjelezhetően nagyobb bustok vannak.Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.Az utóbbi idők megkérdőjelezhetetlenül legnagyobb és legtisztább bustja. Prototipus és tökéletes felépítés, de ennek ellenére a játékban elképesztő hibák és sorozatos nagy játékok és inkonzisztens teljesítmény.
tüsi91
Klemó
tüsi91
több mint 6 éve
Kevin White és Mitchell Trubisky miatt részünkről megkérdőjelezhetően nagyobb bustok vannak.Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.Az utóbbi idők megkérdőjelezhetetlenül legnagyobb és legtisztább bustja. Prototipus és tökéletes felépítés, de ennek ellenére a játékban elképesztő hibák és sorozatos nagy játékok és inkonzisztens teljesítmény.
tüsi91
Klemó
Szerkesztette: tüsi91
több mint 6 éve
Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.Az utóbbi idők megkérdőjelezhetetlenül legnagyobb és legtisztább bustja. Prototipus és tökéletes felépítés, de ennek ellenére a játékban elképesztő hibák és sorozatos nagy játékok és inkonzisztens teljesítmény.
tüsi91
több mint 6 éve
Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.Hát hogy mondjam, borzasztó.
tüsi91
több mint 6 éve
Egy interjúban kikérte magának, hogy lekövérezték. Elmondta, hogy nem volt 2-3 éve ilyen formában. Folyamatosan edz és valszeg csak a szakáll teszi azt amit... 😊Ő már eleve úgy "készült", hogy nem lesz szezonBigBen a legutóbbi instapostjában már úgy nézett ki, mint aki 15 éve visszavonult, a pénzét elverte és épp Detroitban csövezikÉlő szövet a fémvázon. Ez a külső csak az altatás része. Ha lesz szezon, akkor aratni fogunk és Big Ben űrszámokat hoz😊
Amadeus
pfefe8
Fast Willie
több mint 6 éve
Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.
több mint 6 éve
Egy safety még nem ártana FA-ről, pl Will Parks korrekt kis játékos és nálam ennyi, max egy keretszűkítésnél lemorzsolódó ember még.
több mint 6 éve
Ő terjesztette el a vírust, nincs kedve pályára lépni 😊Ő már eleve úgy "készült", hogy nem lesz szezonBigBen a legutóbbi instapostjában már úgy nézett ki, mint aki 15 éve visszavonult, a pénzét elverte és épp Detroitban csövezikÉlő szövet a fémvázon. Ez a külső csak az altatás része. Ha lesz szezon, akkor aratni fogunk és Big Ben űrszámokat hoz😊
Amadeus
pfefe8
Fast Willie
több mint 6 éve
Ő már eleve úgy "készült", hogy nem lesz szezonBigBen a legutóbbi instapostjában már úgy nézett ki, mint aki 15 éve visszavonult, a pénzét elverte és épp Detroitban csövezikÉlő szövet a fémvázon. Ez a külső csak az altatás része. Ha lesz szezon, akkor aratni fogunk és Big Ben űrszámokat hoz😊
Amadeus
pfefe8
több mint 6 éve
BigBen a legutóbbi instapostjában már úgy nézett ki, mint aki 15 éve visszavonult, a pénzét elverte és épp Detroitban csövezikÉlő szövet a fémvázon. Ez a külső csak az altatás része. Ha lesz szezon, akkor aratni fogunk és Big Ben űrszámokat hoz😊
Amadeus
Steelers fan
több mint 6 éve
Elsőre aszittem ez Brett KeiselÉn még mindig azt hiszem! 😂
Fast Willie
több mint 6 éve
Elsőre aszittem ez Brett Keisel
több mint 6 éve
BigBen a legutóbbi instapostjában már úgy nézett ki, mint aki 15 éve visszavonult, a pénzét elverte és épp Detroitban csövezik
több mint 6 éve
www.instagram.com/p/B9-a_gFpYTD/Már gyúr a játékos pályafutási évekre, amikor télapó lesz.
A tavaly szeptemberi vereség olyan sokkoló volt, hogy azóta kerüli a Gillette-et? 😊
Wyatt
több mint 6 éve
A tavaly szeptemberi vereség olyan sokkoló volt, hogy azóta kerüli a Gillette-et? 😊WyattFitzpatrick ingyen menüket nyert hónapokra a Burger Kingben?