Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Én a FO helyében rárepülnék Newtonra.
Dodó
Amíg Fichtner az OC, addig semmi értelme.
Jan
Elsírná magát a lelkem, ha megtudná, hogy a North-ba kéne jönnie. Amúgysem a lelki békéjéről híres.
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 764 — Steelers fan
Dodó
Amíg Fichtner az OC, addig semmi értelme.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 182
Dodó
Két rokkant, nagyfizetésű QB-t fenntartani?
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 227 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A fizuját meg mi dobjuk össze?
Dodó
altoreg79
Mehet az 1%-om a fizujàba!
több mint 6 éve
altoreg79 Pittsburgh Steelers 64
A fizuját meg mi dobjuk össze?
Dodó
több mint 6 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 764 — Steelers fan
Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.
tüsi91
Ha jól emlékszem, az volt a sztori, hogy CB-t akartunk 1 körben, meg is volt hogy kit, de némileg váratlanul kihúzta előttünk a Bengals. Nem tudom ekkor mi játszódott le a fejekben, de behúzták Burnst.

Visszatekintve eddigi karrierjére, nagyon nehéz eldöntenem, hogy ő vagy Jarvis Jones az utóbbi 15 év legnagyobb bustja.

Viszont, mivel a CB képzésben-fejlesztésben elég eredménytelenek vagyunk viszonylag régóta, azért én adnék rá pár % esélyt, hogy egy másik rendszerben, másik edzővel lehet belőle egy jó kiegészítő ember.
több mint 6 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Burnsről mondjátok valamit? Nem követtem karrierjét csak azt hogy kikerült a csapatból.
tüsi91
Az utóbbi idők megkérdőjelezhetetlenül legnagyobb és legtisztább bustja. Prototipus és tökéletes felépítés, de ennek ellenére a játékban elképesztő hibák és sorozatos nagy játékok és inkonzisztens teljesítmény.
Klemó
Azért gunnernek nem rossz. Ex-track versenyző. Nem tudom milyen lesz idén ST coverage team-ünk. Nix, Chick, Burns, Matek, Holton mind alapemberek voltak ott. Skipper, Spillane, Olaf, Watt, + valami gyorsléptű WR remélwm beválik.
több mint 6 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
Nick Vanett meg a Broncoshoz.
több mint 6 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
tüsi91
Az utóbbi idők megkérdőjelezhetetlenül legnagyobb és legtisztább bustja. Prototipus és tökéletes felépítés, de ennek ellenére a játékban elképesztő hibák és sorozatos nagy játékok és inkonzisztens teljesítmény.
Klemó
Kevin White és Mitchell Trubisky miatt részünkről megkérdőjelezhetően nagyobb bustok vannak.
tüsi91
Chicagoba került?
steelwolf
Igen
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 227 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
tüsi91
Klemó
Kevin White és Mitchell Trubisky miatt részünkről megkérdőjelezhetően nagyobb bustok vannak.
tüsi91
Chicagoba került?
több mint 6 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
tüsi91
Klemó

Szerkesztette: tüsi91
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 7 010
tüsi91
több mint 6 éve
tenorx 14 205 — fő libsi
tüsi91
Hát hogy mondjam, borzasztó.
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 7 010
BigBen a legutóbbi instapostjában már úgy nézett ki, mint aki 15 éve visszavonult, a pénzét elverte és épp Detroitban csövezik
Amadeus
Élő szövet a fémvázon. Ez a külső csak az altatás része. Ha lesz szezon, akkor aratni fogunk és Big Ben űrszámokat hoz😊
pfefe8
Ő már eleve úgy "készült", hogy nem lesz szezon
Fast Willie
Egy interjúban kikérte magának, hogy lekövérezték. Elmondta, hogy nem volt 2-3 éve ilyen formában. Folyamatosan edz és valszeg csak a szakáll teszi azt amit... 😊
több mint 6 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
több mint 6 éve
Egy safety még nem ártana FA-ről, pl Will Parks korrekt kis játékos és nálam ennyi, max egy keretszűkítésnél lemorzsolódó ember még.
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 604 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
BigBen a legutóbbi instapostjában már úgy nézett ki, mint aki 15 éve visszavonult, a pénzét elverte és épp Detroitban csövezik
Amadeus
Élő szövet a fémvázon. Ez a külső csak az altatás része. Ha lesz szezon, akkor aratni fogunk és Big Ben űrszámokat hoz😊
pfefe8
Fast Willie
Ő terjesztette el a vírust, nincs kedve pályára lépni 😊

több mint 6 éve
Amadeus
pfefe8
több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 388
Amadeus

Steelers fan
több mint 6 éve
Elsőre aszittem ez Brett Keisel
Fast Willie
Én még mindig azt hiszem! 😂
több mint 6 éve
Elsőre aszittem ez Brett Keisel
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 055
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 772 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.instagram.com/p/B9-a_gFpYTD/
A tavaly szeptemberi vereség olyan sokkoló volt, hogy azóta kerüli a Gillette-et? 😊
Wyatt
Már gyúr a játékos pályafutási évekre, amikor télapó lesz.
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
A tavaly szeptemberi vereség olyan sokkoló volt, hogy azóta kerüli a Gillette-et? 😊Wyatt
Fitzpatrick ingyen menüket nyert hónapokra a Burger Kingben?