Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
A vastagított részekre válaszolnék, szigorúan saját szemszög/érzések/benyomások alapján:Sokaig gondolkodtam hogy irjak-e. Irtam es kitoroltem a nagyjat nehogy barki piszkalodasnak vegye.2021-ben kivágható 12,5 millás dead cappel, 19 millás spórolással. Rosszabb és magasabb halott pénzt is bevállaltunk már.Biztos vagy benne hogy az utolso eve lesz?ugy tunik az OC maradni fog, ami rettenetes hir.Azt hitted, h Ben sanszosan utsó évére váltunk?
kb nulla kreativitas lesz, BB amit megdob az ok, a tobbi kuka.
vagy futojatekot kene epiteni melle
xtaki
Fast Willie
no
Nem tudjuk, hogy a könyöksérülése milyen - amiről volt olyan hír is, hogy krónikus - kérdéses, hogy kiújulhat-e, mennyire lesz képes egyáltalán mozgatni. A Pats és a Hawks meccset megpróbálta vele, alig tudta mozgatni, a csapatorvos azt mondta róla, hogy még nem látott Bennél ennyire korlátozott mozgást, mint akkor. Szóval már valószínűleg az offseasonben megvolt a sérülés előzménye, megpróbál vele játszani, mert nem volt jobb opció és nem ment. Sztem ennyi a sztori.
2020-at nyilván megkísérli majd végigtolni, kérdés, hogy engedi-e az egészsége. A csapat, az Off és az OC playhívása Benre van tervezve, a célpontokat neki hozták, nem Rudolphnak. Ha nagyon szétmegy, akkor akár vele, akár Masonnal rossz eredményt érünk el (mert utóbbi nincs kész mentálisan és igaz, hogy minimális segítséget is kap, de nem is érdemes nagyon rá várni, ellentétben mondjuk Minshew-val a Jaxnél) a és akkor a 2021-es drafton jönni fog egy QB sztem első körben. Ha már az elején nem bírja, akkor akár rámegyünk a TOP5-re is egy elit prospect irányító kedvéért.
Ha meg bírja, akkor úgyis mindegy, mert csak rohadni fog mögötte az újonc vagy a tapasztalatlan QB a padon és akkor kitölti a szerződését BB Tomlinnal és Fichtnerrel együtt.
Különben nekem BB és RF együttműködése és a sémája tetszett, a rekordok feleslegesek, de látványosak voltak, az a szezon nem az Off működőképességén ment el, hanem sok minden máson. Többek között abban a "kudarcban" Tomlin sokkal jobban benne volt az AB-BB sagával (ami a csapatmorált kb a béka segge alá tette), illetve Butz a védelem fejlesztésének képtelenségével (amiből úgy néz ki hogy egy nagy radarú játékos hiányzott - vagy nem, csak most időlegesen így tűnik és visszaesünk).
A mostani idényben a futás szenvedett, amin Conner sérüléstörténete nem segített, de igazság szerint az OL drasztikusan visszaesett mindenben (én pl biztos, hogy új OL coach után néznék). Az Off pedig elsődlegesen azért állt be, mert a QB-k alkalmatlanok voltak (persze Finch hívásait is érheti kritika sokszor). Számomra egy Kyle Allen vagy egy Lock sokkal jobban nézett ki, mint Rudi. Minshewről nem beszélve, akivel szerintem nyertünk volna 10-12 meccset még így is.
Mondom, lehet kritizálni Fichtner-t, de ha szar a falad, mert 2 mp alatt átengedi a pass rush-t, kb hat meccsen volt, hogy rosszul osztja el a blitzeket, vagy egyszerűen erőből elveszti a LOS-t, akkor egy tapasztalt QB-nak is kihívást jelent, nemhogy a nyeretlen kétéveseknek. AZ OC-nak meg nehéz futásra építeni, ha a top tehetségű futód üveg, a többi meg UDFA szint vagy gadget player. Az irányítóknak pedig hiába hívná a legfaszább játékokat, ha nem látják meg az opciókat, mert egyig jutnak el. Sokadik szempont, hogy a TE-jeink Vannett blokkolása kivételével kb hasznavehetetlenek ezekkel a QB-kkal (még a top Bennel hagyján).
Fast Willie
Annyit azert ideirok hogy szummazva amit irtal a keret nagy resze rossz lett es BB-re, amit nem ertek mert pocketQB mindenki itt csak rosszabb a minosege a csereinek.
-Azert az szomoru hogy a valoszinusithetoen off season-ban meglevo serulese ota a playhivas?!? az ideny vegeig BB-re van irva.
De BB kiesese oriasi ervagas es ezert FO-Tomlin-RF van mentseg, de annyit le merek irni hogy mindenki lehetett volna jobb is.
A tobbi hasonlo QB-t is megbeszeltuk mar es maskeppen latjuk. Nem tragedia.
Amiert megis irtam az 3 dolog.
- Nem fogtok szerintem Top 5-re menni, mert ahhoz tul nagy a tehetsegallomany a csapatban es soknak lesz lejarva a szerzodese vagy elotte fog allni. Tulsagosan nyilvanvaloan kellene csinalni amivel Tomlin eddigi tevekenyseget hazudtolna meg.
- Az eredeti kerdes hogyha a serules nem fogja hatraltatni akkor 2021-ben szerinted kivagjatok?
- RF-nek nem futasra kellett volna epiteni, hanem kitalalnia egy semat amit futattni akar majd foleg a jovoben. Barmit amit O-Tomlin-FO kozosen megallapit hogy mi jo a keretnek-a FA piac-draft-QB szempontjabol. En a futas mellett tettem volna le a voksomat es ezt sokszor hangoztattam, mert az jobban segitene a QB-t barki legyen az, mert mondjuk egy AirRaid hatareset lenne itt.
no
1.) A csereirányítóink minősége nem rosszabb, hanem sokkal rosszabb. Én Hodges-t ugyanabban a sémában, ugyanazon - vagy még rosszabb - körülmények között jobbnak láttam, mint Rudolph-ot.
Rudolphnak volt maximum két jó meccse, a többin majdnem teljes homály volt, Hodges-nak inkább 4 jobb.
Rudolph semmivel nem tűnik jobbnak, mint mondjuk Rosen. Hodges-ről még el tudom hinni, hogy beugróként néhány meccsre elég lehet, Rudinak iszonyat sokat kellene fejlődni, de az én szememben ő mentálisan gyenge - ami a legrosszabb tulajdonság - és alapképesség hiányai is vannak - amik azért javíthatóak, ha mondjuk többet edz együtt az alapcsapattal.
A rookie osztály legvégén kullog valahol Mason.
2.) Az edzők lehettek volna jobbak, bár a DC azért kihozta az állományból, amit kellett és ami elvárható volta nevek alapján, Tomlin pedig megtartotta az öltözőt, nem estünk szét. Fichtner persze hagyott kívánni valót meccsek előtti felkészülésben és meccsek közben is, de azt senki nem tudja, hogy próbált-e alakítani a sémán vagy nem (pl.: wildcat használat, jumbo box erőltetése azért sejteti, hogy vmit próbált, de nem eleget.) Lehet, hogy változtatott és nem tudta működtetni a QB. Bridgewater és Kyle Allen jobban csinálta, csak nekik mondjuk volt hozzá elit RB-jük és jó TE-jük (Murray-Kamara + Cook és CMC + Olsen - nem egy K. White meg egy T. Edmunds és egy Vannett, akik a legtöbbször elérhetők voltak).
Szerintem azért a sémán nem lehet annyira sokat tekerni, hogy a fr QB-val együtt játszó skill playerek (különösen a WR-ek) és az OL teljesen mást játszanak. Nálunk a futás pl az OL összteljesítményének visszaesése miatt halt meg, nem a gameplay miatt: Pouncey és Foster szimplán szarok voltak, öregszenek, fogy az erejük így ránézésre, inkonzisztensek voltak abban is, hogy éppen melyik nézi el a blokkot, a bal oldalra és Villaneuvára ez kihatott, a jobb oldalunk rendben volt. A QB-k pocket awarenesse ezen semmit nem segített, Mason kifejezetten bevárta/vonzotta a nyomást sokszor, Duck valamennyivel jobban mobilis volt.
3.) A csapatban én összességében nem látom azt a nagy tehetségszintet, különösen támadóoldalon.
O-ban van egy DeCastro, egy Juju és egy Diontae Johnson, akikre most rámondom, hogy elitek tudnak lenni (utóbbiak lehetnek az új Wallace és Sanders), Villaneuva elfogadható, Conner pedig ha nem sérül meg meccsenként. Foster és MP hanyatlanak, kellene helyettesíteni őket, különösen a LG-t, Feiler szimpla középszer, de neki segít DDC.
Washington és Samuels tapasztalatlanok, a TE-ek rosszak.
A védelemben Tuitt, Hayward, Bush, Watt, Minkah és Haden nem kérdés. Sutton és Nelson tudnak mellettük jók lenni, de Hadennél azért a kor már erősen faktor, ami a mellette játszót is lehúzhatja. Alualu, Vinny korrekt játékosok, de ilyenekből van kb száz.
Hargrave és Dupree kérdéses, hogy maradnak-e, ha legalább egyikükre igen a válasz, akkor a védelem rendben lesz, ha mindkettő megy, akkor szerintem visszaesünk. Én Javon-t fontosabbnak érzem, nem véletlen, hogy rush def-ben a kettőzések ellen ő a legjobb az egész DL-ben, de félek, hogy valaki túlfizeti. Dupree-t max tagelném, ő hosszútávon egy életveszély a franchise szempontjából.
4.) Ben-t nem valószínű, hogy kivágjuk, kivéve ha alkalmatlan lesz az egészsége. Ebben az esetben viszont sztem idő előtt visszavonul és nem húzza ki 2021-ig. Tartok tőle, hogy ez fog történni, Manning is küzdött a krónikus nyaksérülésével, neki pedig a dobókönyöke szállt el, csak remélem, hogy nem "egy életre".
Még nem írtam, de érdekes lesz az is, hogy GM szempontból merre indulunk el, mert Colbert szerződése ugye lejár.
több mint 6 éve
Aranyos, hogy meglepődtök még Edmundson, egyértelműen ő a leggyengébb láncszem a D-ben.Még mindig nem értem mit gondolt a FO, amikor behúzott egy (jobb esetben) harmadik körös prospectet az első kör végén.
Vicces, hogy utána pár pickkel ment ki Lamar Jackson, Nick Chubb vagy Darius Leonard mondjuk.
több mint 6 éve
Bush kapcsán igazi up and down szezon volt ez coverage szemszögből. Voltak nagyon jó meccsei és nagyon rosszak is. De egy meccsen belül is voltak szenzációs playek, és voltak érthetetlen hibák is. Ami nagyon bíztató és izgalmas, hogy már egyetemi évei alatt is híresen sokat készült és tanult a hibáiból, így, amikor lelassul számára minden, akkor jövőre nagyon izgalmas szezont kapunk tőle.QB ratings when targeted, 2019 (min 5 targets): #Steelersfura, hogy bush-nak volt a masodik legrosszabb coverage szama.
Cam Sutton: 35.7
Joe Haden: 49.7
Minkah Fitzpatrick: 53.7
Steven Nelson: 66.8
Mike Hilton: 75.2
Mark Barron: 81.4
Devin Bush: 96.9
Terrell Edmunds: 139.6
Ez kemény....és ez a pali az első körösünk, akinek bérelt helye van a kezdőben....ezt csúnyán benézték, nem minden testvérpáros jó aki a ligába kerül 😕
Klaci79
viszont edmunds nagyon kilog. vagy nem talaljuk a helyet, vagy ennyire ergya. monjduk dupree-nek is kellett 4 ev, mire elfogadhato lett.
xtaki
több mint 6 éve
Sokaig gondolkodtam hogy irjak-e. Irtam es kitoroltem a nagyjat nehogy barki piszkalodasnak vegye.2021-ben kivágható 12,5 millás dead cappel, 19 millás spórolással. Rosszabb és magasabb halott pénzt is bevállaltunk már.Biztos vagy benne hogy az utolso eve lesz?ugy tunik az OC maradni fog, ami rettenetes hir.Azt hitted, h Ben sanszosan utsó évére váltunk?
xtaki
Fast Willie
no
Nem tudjuk, hogy a könyöksérülése milyen - amiről volt olyan hír is, hogy krónikus - kérdéses, hogy kiújulhat-e, mennyire lesz képes egyáltalán mozgatni. A Pats és a Hawks meccset megpróbálta vele, alig tudta mozgatni, a csapatorvos azt mondta róla, hogy még nem látott Bennél ennyire korlátozott mozgást, mint akkor. Szóval már valószínűleg az offseasonben megvolt a sérülés előzménye, megpróbál vele játszani, mert nem volt jobb opció és nem ment. Sztem ennyi a sztori.
2020-at nyilván megkísérli majd végigtolni, kérdés, hogy engedi-e az egészsége. A csapat, az Off és az OC playhívása Benre van tervezve, a célpontokat neki hozták, nem Rudolphnak. Ha nagyon szétmegy, akkor akár vele, akár Masonnal rossz eredményt érünk el (mert utóbbi nincs kész mentálisan és igaz, hogy minimális segítséget is kap, de nem is érdemes nagyon rá várni, ellentétben mondjuk Minshew-val a Jaxnél) a és akkor a 2021-es drafton jönni fog egy QB sztem első körben. Ha már az elején nem bírja, akkor akár rámegyünk a TOP5-re is egy elit prospect irányító kedvéért.
Ha meg bírja, akkor úgyis mindegy, mert csak rohadni fog mögötte az újonc vagy a tapasztalatlan QB a padon és akkor kitölti a szerződését BB Tomlinnal és Fichtnerrel együtt.
Különben nekem BB és RF együttműködése és a sémája tetszett, a rekordok feleslegesek, de látványosak voltak, az a szezon nem az Off működőképességén ment el, hanem sok minden máson. Többek között abban a "kudarcban" Tomlin sokkal jobban benne volt az AB-BB sagával (ami a csapatmorált kb a béka segge alá tette), illetve Butz a védelem fejlesztésének képtelenségével (amiből úgy néz ki hogy egy nagy radarú játékos hiányzott - vagy nem, csak most időlegesen így tűnik és visszaesünk).
A mostani idényben a futás szenvedett, amin Conner sérüléstörténete nem segített, de igazság szerint az OL drasztikusan visszaesett mindenben (én pl biztos, hogy új OL coach után néznék). Az Off pedig elsődlegesen azért állt be, mert a QB-k alkalmatlanok voltak (persze Finch hívásait is érheti kritika sokszor). Számomra egy Kyle Allen vagy egy Lock sokkal jobban nézett ki, mint Rudi. Minshewről nem beszélve, akivel szerintem nyertünk volna 10-12 meccset még így is.
Mondom, lehet kritizálni Fichtner-t, de ha szar a falad, mert 2 mp alatt átengedi a pass rush-t, kb hat meccsen volt, hogy rosszul osztja el a blitzeket, vagy egyszerűen erőből elveszti a LOS-t, akkor egy tapasztalt QB-nak is kihívást jelent, nemhogy a nyeretlen kétéveseknek. AZ OC-nak meg nehéz futásra építeni, ha a top tehetségű futód üveg, a többi meg UDFA szint vagy gadget player. Az irányítóknak pedig hiába hívná a legfaszább játékokat, ha nem látják meg az opciókat, mert egyig jutnak el. Sokadik szempont, hogy a TE-jeink Vannett blokkolása kivételével kb hasznavehetetlenek ezekkel a QB-kkal (még a top Bennel hagyján).
Fast Willie
Annyit azert ideirok hogy szummazva amit irtal a keret nagy resze rossz lett es BB-re, amit nem ertek mert pocketQB mindenki itt csak rosszabb a minosege a csereinek.
-Azert az szomoru hogy a valoszinusithetoen off season-ban meglevo serulese ota a playhivas?!? az ideny vegeig BB-re van irva.
De BB kiesese oriasi ervagas es ezert FO-Tomlin-RF van mentseg, de annyit le merek irni hogy mindenki lehetett volna jobb is.
A tobbi hasonlo QB-t is megbeszeltuk mar es maskeppen latjuk. Nem tragedia.
Amiert megis irtam az 3 dolog.
- Nem fogtok szerintem Top 5-re menni, mert ahhoz tul nagy a tehetsegallomany a csapatban es soknak lesz lejarva a szerzodese vagy elotte fog allni. Tulsagosan nyilvanvaloan kellene csinalni amivel Tomlin eddigi tevekenyseget hazudtolna meg.
- Az eredeti kerdes hogyha a serules nem fogja hatraltatni akkor 2021-ben szerinted kivagjatok?
- RF-nek nem futasra kellett volna epiteni, hanem kitalalnia egy semat amit futattni akar majd foleg a jovoben. Barmit amit O-Tomlin-FO kozosen megallapit hogy mi jo a keretnek-a FA piac-draft-QB szempontjabol. En a futas mellett tettem volna le a voksomat es ezt sokszor hangoztattam, mert az jobban segitene a QB-t barki legyen az, mert mondjuk egy AirRaid hatareset lenne itt.
több mint 6 éve
2021-ben kivágható 12,5 millás dead cappel, 19 millás spórolással. Rosszabb és magasabb halott pénzt is bevállaltunk már.Biztos vagy benne hogy az utolso eve lesz?ugy tunik az OC maradni fog, ami rettenetes hir.Azt hitted, h Ben sanszosan utsó évére váltunk?
xtaki
Fast Willie
no
több mint 6 éve
Dupree kapcsán azért nem csak 4 év, hanem egy vadállat Watt is szükséges voltQB ratings when targeted, 2019 (min 5 targets): #Steelersfura, hogy bush-nak volt a masodik legrosszabb coverage szama.
Ez kemény....és ez a pali az első körösünk, akinek bérelt helye van a kezdőben....ezt csúnyán benézték, nem minden testvérpáros jó aki a ligába kerül 😕
Klaci79
viszont edmunds nagyon kilog. vagy nem talaljuk a helyet, vagy ennyire ergya. monjduk dupree-nek is kellett 4 ev, mire elfogadhato lett.
xtaki
több mint 6 éve
QB ratings when targeted, 2019 (min 5 targets): #Steelersfura, hogy bush-nak volt a masodik legrosszabb coverage szama.
Klaci79
több mint 6 éve
QB ratings when targeted, 2019 (min 5 targets): #Steelers Cam Sutton: 35.7
több mint 6 éve
Biztos vagy benne hogy az utolso eve lesz?ugy tunik az OC maradni fog, ami rettenetes hir.Azt hitted, h Ben sanszosan utsó évére váltunk?
xtaki
Fast Willie
több mint 6 éve
Tomlin marad, az a baj.A bebetonozott középszer.
1/16 és WC-kör között báááármi lehet....
több mint 6 éve
csak remeltem 😊ugy tunik az OC maradni fog, ami rettenetes hir.Azt hitted, h Ben sanszosan utsó évére váltunk?
xtaki
Fast Willie
több mint 6 éve
ugy tunik az OC maradni fog, ami rettenetes hir.Azt hitted, h Ben sanszosan utsó évére váltunk?
xtaki
több mint 6 éve
ugy tunik az OC maradni fog, ami rettenetes hir.kb nulla kreativitas lesz, BB amit megdob az ok, a tobbi kuka.
több mint 6 éve
Soha senki nem szereti a kezdo QB-jat IR-en latni, mert 90%-ban o a legfontosabb lancszem, akkor is ha rookie fizetesen, akkor is ha backup fizetesen van. Megserulhet barki barhol. A sok aprobb utes is vissza fog koszonni mindenkinel.Teljesen jogos feltevés, de szvsz ez egy múlandó trend lesz. Bármennyire is győzködik magukat a fanok, hogy a futás nem sérülésveszélyesebb, mint a pocket QB játék, de az. És minél feljebb megy a QB-k fizetése, annál kevésbé szeretnék őket IR-en látni az edzőik.A Ravensnek a Titans rosszabb matchup mint a Pats, de teny hogy kiszamithatobb az elobbi es konnyebb is keszulni ra. Meglatjuk. Mindenesetre azert azt latjuk hogy mind a Bills, mind a Titans nem veletlenul jutott POba, nem sok hianyzott hogy mind a ketten tovabbmenjenek.Huhhb ez a Bills-Taxans meccs mekkora volt. A momentum mit is jelent....Watt elso es egyetlen sackjeig sehol nem volt a Texans. Onnantol aramutesre minden megvaltozott. Persze matol ujra ertelmezendo az "escape"....mert amit Watson csinalt a vegen az elkepeszto volt. Ma ez a Bills D szinte mindenkit letarolt volna, de Watson a 3. Negyedben a Watt sack utan ursebessegre kapcsolt es egy futo QB lam a Bills kriptonitja is lett.Baromi jó meccs volt, ugyanakkor a Texansban nem látom, hogy meg tudnák verni a KC-t. Mint ahogy a Titans-ben sem, bár ott minden attól függ, hogy Henry tud e futni. A védelem nem rossz Tennessee-ben, olyan kérdés, hogy 30 pont alatt tudják e tartani a Ravens offense-t.
Persze hozza kell tenni hogy a Texans a rendes jatekodioben is megnyerhette volna ha a rugot kuldik oda vagy akar a 10 yard moge puntolnak...dehat ezert volt szep ez a meccs.
Klemó
Klaci79
Erdekes viszont a trend ami eddig ebben az evben az AFCben gyoztesnek latszik. A QBnak tudnia kell futnia kritikus szitukban. Erdekes lesz majd a klasszikus Brees fele O mellett ezt majd osszehasonlitva latni es persze elorevetiti azt is sajnos hogy Bennek ha nem edz tobbet, nem fogy le mi varja....
Klemó
Jan
De irok egy peldat inkabb. Mindenki passziv dohanyos es valaki meg dohanyzik melle. Papiron egyertelmu kit latunk majd a tudogondozoban, de nem feltetlenul.
Minden ilyen jatekos pocketQB akar lenni es arra torekednek hogy Wilson koszonjon vissza. Dobni akarnak, de megfutjak ha kell vagy jon a tiszta lehetoseg es meghosszabbitani a jatekot ( mint BB anno csak az a medven logo farkasok style volt ). Osszesegeben a leheto legjobb atletakat keresik, lehetsz nem atletikus ha nagyon jo vagy.
több mint 6 éve
Teljesen jogos feltevés, de szvsz ez egy múlandó trend lesz. Bármennyire is győzködik magukat a fanok, hogy a futás nem sérülésveszélyesebb, mint a pocket QB játék, de az. És minél feljebb megy a QB-k fizetése, annál kevésbé szeretnék őket IR-en látni az edzőik.A Ravensnek a Titans rosszabb matchup mint a Pats, de teny hogy kiszamithatobb az elobbi es konnyebb is keszulni ra. Meglatjuk. Mindenesetre azert azt latjuk hogy mind a Bills, mind a Titans nem veletlenul jutott POba, nem sok hianyzott hogy mind a ketten tovabbmenjenek.Huhhb ez a Bills-Taxans meccs mekkora volt. A momentum mit is jelent....Watt elso es egyetlen sackjeig sehol nem volt a Texans. Onnantol aramutesre minden megvaltozott. Persze matol ujra ertelmezendo az "escape"....mert amit Watson csinalt a vegen az elkepeszto volt. Ma ez a Bills D szinte mindenkit letarolt volna, de Watson a 3. Negyedben a Watt sack utan ursebessegre kapcsolt es egy futo QB lam a Bills kriptonitja is lett.Baromi jó meccs volt, ugyanakkor a Texansban nem látom, hogy meg tudnák verni a KC-t. Mint ahogy a Titans-ben sem, bár ott minden attól függ, hogy Henry tud e futni. A védelem nem rossz Tennessee-ben, olyan kérdés, hogy 30 pont alatt tudják e tartani a Ravens offense-t.
Persze hozza kell tenni hogy a Texans a rendes jatekodioben is megnyerhette volna ha a rugot kuldik oda vagy akar a 10 yard moge puntolnak...dehat ezert volt szep ez a meccs.
Klemó
Klaci79
Erdekes viszont a trend ami eddig ebben az evben az AFCben gyoztesnek latszik. A QBnak tudnia kell futnia kritikus szitukban. Erdekes lesz majd a klasszikus Brees fele O mellett ezt majd osszehasonlitva latni es persze elorevetiti azt is sajnos hogy Bennek ha nem edz tobbet, nem fogy le mi varja....
Klemó
több mint 6 éve
Semmi. Nihil. Ezt szajkózom 4-5 éve. A régi mobilitása - a méretei ellenére zseniális volt, ami aranyat ért kritikus helyzetben (de hányszor, imádat volt nézni). Miután át lett építve ő és az O passzorientált rendszerre már nyilván nem volt szükség arra, hogy futkorászni tudjon. Viszont ahogy megöregedett, kb. újra szükség volna erre a képességére, hogy legitimizálhassa a jelenlétét, mivel passzl már nem nagyon megy konzisztensen. Ehhez viszont kellene egy Brees féle hozzáállás a fizikumhoz...A Ravensnek a Titans rosszabb matchup mint a Pats, de teny hogy kiszamithatobb az elobbi es konnyebb is keszulni ra. Meglatjuk. Mindenesetre azert azt latjuk hogy mind a Bills, mind a Titans nem veletlenul jutott POba, nem sok hianyzott hogy mind a ketten tovabbmenjenek.Huhhb ez a Bills-Taxans meccs mekkora volt. A momentum mit is jelent....Watt elso es egyetlen sackjeig sehol nem volt a Texans. Onnantol aramutesre minden megvaltozott. Persze matol ujra ertelmezendo az "escape"....mert amit Watson csinalt a vegen az elkepeszto volt. Ma ez a Bills D szinte mindenkit letarolt volna, de Watson a 3. Negyedben a Watt sack utan ursebessegre kapcsolt es egy futo QB lam a Bills kriptonitja is lett.Baromi jó meccs volt, ugyanakkor a Texansban nem látom, hogy meg tudnák verni a KC-t. Mint ahogy a Titans-ben sem, bár ott minden attól függ, hogy Henry tud e futni. A védelem nem rossz Tennessee-ben, olyan kérdés, hogy 30 pont alatt tudják e tartani a Ravens offense-t.
Klemó
Klaci79
Klemó
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
A Ravensnek a Titans rosszabb matchup mint a Pats, de teny hogy kiszamithatobb az elobbi es konnyebb is keszulni ra. Meglatjuk. Mindenesetre azert azt latjuk hogy mind a Bills, mind a Titans nem veletlenul jutott POba, nem sok hianyzott hogy mind a ketten tovabbmenjenek.Huhhb ez a Bills-Taxans meccs mekkora volt. A momentum mit is jelent....Watt elso es egyetlen sackjeig sehol nem volt a Texans. Onnantol aramutesre minden megvaltozott. Persze matol ujra ertelmezendo az "escape"....mert amit Watson csinalt a vegen az elkepeszto volt. Ma ez a Bills D szinte mindenkit letarolt volna, de Watson a 3. Negyedben a Watt sack utan ursebessegre kapcsolt es egy futo QB lam a Bills kriptonitja is lett.Baromi jó meccs volt, ugyanakkor a Texansban nem látom, hogy meg tudnák verni a KC-t. Mint ahogy a Titans-ben sem, bár ott minden attól függ, hogy Henry tud e futni. A védelem nem rossz Tennessee-ben, olyan kérdés, hogy 30 pont alatt tudják e tartani a Ravens offense-t.
Klemó
Klaci79
több mint 6 éve
Ott a kérdés az lesz h Henry vagy a Ravens #O fut több yardot!Huhhb ez a Bills-Taxans meccs mekkora volt. A momentum mit is jelent....Watt elso es egyetlen sackjeig sehol nem volt a Texans. Onnantol aramutesre minden megvaltozott. Persze matol ujra ertelmezendo az "escape"....mert amit Watson csinalt a vegen az elkepeszto volt. Ma ez a Bills D szinte mindenkit letarolt volna, de Watson a 3. Negyedben a Watt sack utan ursebessegre kapcsolt es egy futo QB lam a Bills kriptonitja is lett.Baromi jó meccs volt, ugyanakkor a Texansban nem látom, hogy meg tudnák verni a KC-t. Mint ahogy a Titans-ben sem, bár ott minden attól függ, hogy Henry tud e futni. A védelem nem rossz Tennessee-ben, olyan kérdés, hogy 30 pont alatt tudják e tartani a Ravens offense-t.
Klemó
Klaci79
több mint 6 éve
Huhhb ez a Bills-Taxans meccs mekkora volt. A momentum mit is jelent....Watt elso es egyetlen sackjeig sehol nem volt a Texans. Onnantol aramutesre minden megvaltozott. Persze matol ujra ertelmezendo az "escape"....mert amit Watson csinalt a vegen az elkepeszto volt. Ma ez a Bills D szinte mindenkit letarolt volna, de Watson a 3. Negyedben a Watt sack utan ursebessegre kapcsolt es egy futo QB lam a Bills kriptonitja is lett.Baromi jó meccs volt, ugyanakkor a Texansban nem látom, hogy meg tudnák verni a KC-t. Mint ahogy a Titans-ben sem, bár ott minden attól függ, hogy Henry tud e futni. A védelem nem rossz Tennessee-ben, olyan kérdés, hogy 30 pont alatt tudják e tartani a Ravens offense-t.
Klemó
több mint 6 éve
Huhhb ez a Bills-Taxans meccs mekkora volt. A momentum mit is jelent....Watt elso es egyetlen sackjeig sehol nem volt a Texans. Onnantol aramutesre minden megvaltozott. Persze matol ujra ertelmezendo az "escape"....mert amit Watson csinalt a vegen az elkepeszto volt. Ma ez a Bills D szinte mindenkit letarolt volna, de Watson a 3. Negyedben a Watt sack utan ursebessegre kapcsolt es egy futo QB lam a Bills kriptonitja is lett. Persze hozza kell tenni hogy a Texans a rendes jatekodioben is megnyerhette volna ha a rugot kuldik oda vagy akar a 10 yard moge puntolnak...dehat ezert volt szep ez a meccs.
több mint 6 éve
twitter.com/steelersdepot/status/1213157489883009024?s=21Gondolom összetévesztették a bratyóval. Hirtelen más magyarázat nem jut eszembe... 😊
Klaci79
több mint 6 éve
Megkepodnek ha nem repulnenk ra. Blokkolasban jo volt mindig es Bennel meg is volt a kemia. A detroiti kiruccanas utan nem is dog sokba kerulni.Az jó lenne...meg a komp. pickbe se számít akkorJesset kibassák Ditronyitbó, Viola ott aTE!Nem túl fényes a draft pickek!18.MIA
49.
83.DEN
114.
117.MIA
137.JAX
145MIA
179.
210.
sutianap
Budnak ha lenne egy kis esze, akkor belátná h a teljesítménye a front7 érdeme IS!
Sztem RB húzás nem lesz! Különben kéne egy 1000yardos rb, Connerre nem lehet számolni!
Hiltont én nagyon komálom, remélem megegyezünk vele!
Nem lesz vmi öreg ( | biztoskezű | ) FA TE, Ben utolsó évére jó lenne! 😁
steelwolf
sutianap
Klaci79
több mint 6 éve
Polamalu és Faneca HoF finalista.Jah, mer Faneca olyan sokott fogyott, hogy már nem ismerik föl 😀
twitter.com/Teresa_Varley/status/1212883964429557760
Troy szvsz az egyedüli biztos bejutó az idei classból.
iktriad
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."