Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Nekem tetszik Rudi. Sanyi egyfolytában ekézte, de szerintem megvannak az alap erényei. Nem ideges a zsebben, ki tud várni, csak még egy kicsit pontatlan. Szerintem ezen a legkönnyebb javítani idővel.Teljesen egyetértek. Johnson nagyon jó kis elkapó lesz.
bcsarli
A másik dolog, hogy Nix mennyire jót tesz ennek az O-nak, és személyesen Connernek. Tudom, a Dolphins volt az ellenfél, de a 28 futás ól 145 yard akkor is komoly és sokkal jobban festett a futójáték, úgy egészében.
A D kezd egy védelemre hasonlítani. Nyilván helyén kell kezelni, mert a Dolphins volt az ellen, de az elmúlt meccseken mutatnak életjeleket. TJ az TJ, Bush mellett Vince is jól/jobban fest. A Minkah tradéért továbbra is pacsi Colbertéknek, mert a secondary is csinál szép dolgokat.
több mint 6 éve
Az elso felidoben teljes blokk, mind O mind D oldalon.az "alá" kimaradt 😀 az elkapók is csúszkáltak rendesen az sem segített, elég bokatörő ez a gyepnek nevezett pálya. Diontae tetszik, jó a labdakezelése, és jól futja az utakat, jó lenne többet látni
Aztan kurva nagy szerencsekre volt egy ket szerencses mozdulat.
A masodik felidoben jol jatszottunk, a D meccsben tartotta a csapatot, Rudi meg kepes volt hosszu passzokat megdobni. Habar jobb is lehetett volna, ha pontosabb. A legtobb drop abbol jott, hogy elul, felul, vagy moge dobta.
xtaki
több mint 6 éve
Nekem tetszik Rudi. Sanyi egyfolytában ekézte, de szerintem megvannak az alap erényei. Nem ideges a zsebben, ki tud várni, csak még egy kicsit pontatlan. Szerintem ezen a legkönnyebb javítani idővel.
több mint 6 éve
benne van ez is. Bar en gondoltam, ha kikapunk toluk, akkor nincs tobbe mellebeszeles es dobhatjuk az edzoi kart a picsaba.Az elso felidoben teljes blokk, mind O mind D oldalon.Második fél időben rászóltak a Dolphins edzői stábra, hogy HÉ miafaszt csináltok, így nem lesz 1/1.
A masodik felidoben jol jatszottunk, a D meccsben tartotta a csapatot, Rudi meg kepes volt hosszu passzokat megdobni. Habar jobb is lehetett volna, ha pontosabb. A legtobb drop abbol jott, hogy elul, felul, vagy moge dobta.
xtaki
tenorx
De lassunk csodat, meg sikeres challenge is volt.
több mint 6 éve
Az elso felidoben teljes blokk, mind O mind D oldalon.Második fél időben rászóltak a Dolphins edzői stábra, hogy HÉ miafaszt csináltok, így nem lesz 1/1.
xtaki
több mint 6 éve
Az elso felidoben teljes blokk, mind O mind D oldalon. Aztan kurva nagy szerencsekre volt egy ket szerencses mozdulat.
több mint 6 éve
Kezd pofás védelmünk lenni!Watt-ra kíváncsi vagyok h meddig tud még fejlödni!
több mint 6 éve
Szerencsére mi nem adjuk fel az évet és egy meccset sem, erre mutat minden egyes döntése a vezetőinknek a szezon során.Pedig azt mondják, hogy ezt meg akarják nyerni, mert a Bengalsszal szemben még el tudják bukni utána is a harcot, de ha ti feladjátok az évet, azon sokat nyerhetnekSzerintem most ők sem eröltetik a W-t 😊Úgy értettem, hogy tartósan. 😉Már ott van 😁Ha mínuszos csapatként van arcunk bárkit lenézni, akkor Tomlin mehet a konyhába. 😀Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Pont ezen gondolkoztam épp, hogy bemutatjuk-e, hogy szokásos módon alábecsüljök az ellenfelet, és kikapunk a liga utolsó Miamitől? 😀
Itt eléggé észnél kell lenni, mert nem annyira kilátástalan a Miami, mint amit a mérleg alapján gondolna az ember. Egyértelműen nyerhető a meccs, de nagyon nem lesz elég a mezt kiküldeni. Remélem idén elengedjük azt a szép hagyományt, hogy a gyengébb mérlegű csapatok ellen nem tudunk felpörögni.
Gondolom a Browns nem nyomja le a Patset, szóval egy győzelemmel most felléphetnénk a csoport 2. helyre. 😊
Jan
Nem lepődnék meg bár vicces lenne nézni, ahogy a Miami edzői stáb megpróbálja elveszteni a meccset, nehogy elbukják az 1/1-et 😀
tenorx
kishaszi
Sült delfin Pittsburgh módra!
static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2016/09/14/16/south-park-chef.jpg?w968h681
steelwolf
Delfinektől már kaptunk ki úgy, hogy jól sokkal esélyesebbek voltunk, oszt rákaffantottunk mégis...
kishaszi
bcsarli
Szóval Fitzmagic csőd lesz, lecserélik max a 3. negyedben, ti meg simán nyertek.
Wyatt
Steelers fan
több mint 6 éve
Pedig azt mondják, hogy ezt meg akarják nyerni, mert a Bengalsszal szemben még el tudják bukni utána is a harcot, de ha ti feladjátok az évet, azon sokat nyerhetnekSzerintem most ők sem eröltetik a W-t 😊Úgy értettem, hogy tartósan. 😉Már ott van 😁Ha mínuszos csapatként van arcunk bárkit lenézni, akkor Tomlin mehet a konyhába. 😀Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Pont ezen gondolkoztam épp, hogy bemutatjuk-e, hogy szokásos módon alábecsüljök az ellenfelet, és kikapunk a liga utolsó Miamitől? 😀
Itt eléggé észnél kell lenni, mert nem annyira kilátástalan a Miami, mint amit a mérleg alapján gondolna az ember. Egyértelműen nyerhető a meccs, de nagyon nem lesz elég a mezt kiküldeni. Remélem idén elengedjük azt a szép hagyományt, hogy a gyengébb mérlegű csapatok ellen nem tudunk felpörögni.
Gondolom a Browns nem nyomja le a Patset, szóval egy győzelemmel most felléphetnénk a csoport 2. helyre. 😊
Jan
Nem lepődnék meg bár vicces lenne nézni, ahogy a Miami edzői stáb megpróbálja elveszteni a meccset, nehogy elbukják az 1/1-et 😀
tenorx
kishaszi
static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2016/09/14/16/south-park-chef.jpg?w968h681
steelwolf
Delfinektől már kaptunk ki úgy, hogy jól sokkal esélyesebbek voltunk, oszt rákaffantottunk mégis...
kishaszi
bcsarli
Szóval Fitzmagic csőd lesz, lecserélik max a 3. negyedben, ti meg simán nyertek.

több mint 6 éve
Szerintem most ők sem eröltetik a W-t 😊Úgy értettem, hogy tartósan. 😉Már ott van 😁Ha mínuszos csapatként van arcunk bárkit lenézni, akkor Tomlin mehet a konyhába. 😀Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Pont ezen gondolkoztam épp, hogy bemutatjuk-e, hogy szokásos módon alábecsüljök az ellenfelet, és kikapunk a liga utolsó Miamitől? 😀
Jan
tenorx
kishaszi
steelwolf
kishaszi
több mint 6 éve
Úgy értettem, hogy tartósan. 😉Már ott van 😁Ha mínuszos csapatként van arcunk bárkit lenézni, akkor Tomlin mehet a konyhába. 😀Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Pont ezen gondolkoztam épp, hogy bemutatjuk-e, hogy szokásos módon alábecsüljök az ellenfelet, és kikapunk a liga utolsó Miamitől? 😀
Jan
tenorx
kishaszi
steelwolf
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Már ott van 😁Ha mínuszos csapatként van arcunk bárkit lenézni, akkor Tomlin mehet a konyhába. 😀Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Pont ezen gondolkoztam épp, hogy bemutatjuk-e, hogy szokásos módon alábecsüljök az ellenfelet, és kikapunk a liga utolsó Miamitől? 😀
Jan
tenorx
kishaszi
több mint 6 éve
Ha mínuszos csapatként van arcunk bárkit lenézni, akkor Tomlin mehet a konyhába. 😀Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Pont ezen gondolkoztam épp, hogy bemutatjuk-e, hogy szokásos módon alábecsüljök az ellenfelet, és kikapunk a liga utolsó Miamitől? 😀
Jan
tenorx
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Pont ezen gondolkoztam épp, hogy bemutatjuk-e, hogy szokásos módon alábecsüljök az ellenfelet, és kikapunk a liga utolsó Miamitől? 😀
Jan
több mint 6 éve
A Ravens elleni meccset leszámítva egyik meccs első félidejében sem. Viszont a másodikban már kevéssé jó a helyzet 😊

több mint 6 éve
Láttam múlt héten a Miamit a Bills ellen, és az első félidőben határozottan jól nyomták, egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben, aztán a második félidőben változott a meccs képe.Itt eléggé észnél kell lenni, mert nem annyira kilátástalan a Miami, mint amit a mérleg alapján gondolna az ember. Egyértelműen nyerhető a meccs, de nagyon nem lesz elég a mezt kiküldeni. Remélem idén elengedjük azt a szép hagyományt, hogy a gyengébb mérlegű csapatok ellen nem tudunk felpörögni.
több mint 6 éve
Ma viszont Barron volt csak limitált. Mindenki más teljes edzést tolt.Samuels is teljes edzést tölt, pedig 1 hónapra jósolták a kiválását.
Klemó
több mint 6 éve
Ma viszont Barron volt csak limitált. Mindenki más teljes edzést tolt.
több mint 6 éve
TJ limitált volt tegnap az edzésen.
több mint 6 éve
Laci, benne voltál a TVben! wow 😊
több mint 6 éve
Akkor bocs, benéztem, köszi a helyesbítést!De ő belső LB, de semmiképpen sem EDGE/OLB player. Ennyi csak a gond, azon felül, hogy nem tudjuk ki miért vágta ki.Rendszerismeret miatt!Matthew Thomas FA! 😉bovebben?
steelwolf
xtaki
Tavaly sokunknak tetszett pre-ben!
De persze nem hiába FA!
De ha nincs más/jobb, én örülnék neki!
steelwolf
Klemó
több mint 6 éve
De ő belső LB, de semmiképpen sem EDGE/OLB player. Ennyi csak a gond, azon felül, hogy nem tudjuk ki miért vágta ki.Rendszerismeret miatt!Matthew Thomas FA! 😉bovebben?
steelwolf
xtaki
De persze nem hiába FA!
steelwolf
több mint 6 éve
Rendszerismeret miatt!Matthew Thomas FA! 😉bovebben?
steelwolf
xtaki
De persze nem hiába FA!