Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 6 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
Matthew Thomas FA! 😉
steelwolf
Komolyan. Azért mert vki a pre season meccseken jó volt, akkor már ő az őberkirály? Talán nem véltlen sem ő sem Skipper nem lett stabil rosteren sehol sem.
Gyurci77
Mert pl. ott van Burns, Jones, Dupree, Edmunds vagy bárki. Minden csapat fogott már mellé, mi miért lennénk kivételek? Nem törvényszerű, hogy a preseason teljesítménye alapján valaki pusztítani fog, de ennyi erővel akkor maradjon a rosteren az, aki gyenge volt?😊 Én örülnék annak, ha Thomas kapna egy esélyt és Skippernek is örültem volna.
több mint 6 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
Matthew Thomas FA! 😉
steelwolf
Komolyan. Azért mert vki a pre season meccseken jó volt, akkor már ő az őberkirály? Talán nem véltlen sem ő sem Skipper nem lett stabil rosteren sehol sem.
több mint 6 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Matthew Thomas FA! 😉
steelwolf
bovebben?
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 678 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Matthew Thomas FA! 😉
több mint 6 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 907
És Skipper aláírt közben a Giants PS-be
Klaci79
Watt sérüléssel bajlódik, vagyis jelenleg nincs 4 egészséges OLB a keretben és a 3. is az az Elliott akit az utolsó héten hoztunk a camp-be. Miközben elmondja Tomlin a sajttájon, hogy aggódik az OLB depth miatt egy nálunk edzett játékost nem értem miért nem hozunk el.

Persze azt ugye tudjuk, hogy egy másik PS-ből is bármikor igazolhatunk, de a fenti csak akkor logikus lépés, ha van más jelölt is a tarsolyban....az a gyanúm, hogy ma-holnap lesz változás.
több mint 6 éve
Nem tudom, hogy a kompenzációs pickekbe belezavar-e, ha elhozunk valakit a vaiwerről. Ha nem, akkor biztosan megyünk érte. Ha igen, akkor Én nem vagyok benne biztos, hogy nem várjuk meg, míg lejön.Klemó
A kompenzációs pickekbe már régen nem zavar bele igazolás. Valamikor a draft után pár héttel van a határidő. Utána már nem számítanak bele a komp. pick számításba a játékos mozgások.

(Kivéve, ha olyan játékosról van szó, aki a határidő előtt is számított. Pl. márciusban igazolva lett, aztán később kiraktva.)
peterk2005
Köszi!
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 645 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem tudom, hogy a kompenzációs pickekbe belezavar-e, ha elhozunk valakit a vaiwerről. Ha nem, akkor biztosan megyünk érte. Ha igen, akkor Én nem vagyok benne biztos, hogy nem várjuk meg, míg lejön.Klemó
A kompenzációs pickekbe már régen nem zavar bele igazolás. Valamikor a draft után pár héttel van a határidő. Utána már nem számítanak bele a komp. pick számításba a játékos mozgások.

(Kivéve, ha olyan játékosról van szó, aki a határidő előtt is számított. Pl. márciusban igazolva lett, aztán később kiraktva.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 988
És Skipper aláírt közben a Giants PS-be
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 988
Nem hoztuk vissza, inkább Elliott jött ismét. Chickillo meg ment az eltiltásra várók listájára.
több mint 6 éve
Nem tudom, hogy a kompenzációs pickekbe belezavar-e, ha elhozunk valakit a vaiwerről. Ha nem, akkor biztosan megyünk érte. Ha igen, akkor Én nem vagyok benne biztos, hogy nem várjuk meg, míg lejön. Azt azért látni kell, hogy nem váltotta meg a világot a Giants-nál és nem azért rakták ki, mert más poszton kellett más. Bucannont hozták a helyére ott.

Ettől függetlenül azt gondolom, hogy itt ahol lehetőséget kapott felépítheti magát. Én nagyon szurkolok neki.
több mint 6 éve
astroid Pittsburgh Steelers 690
Skippert még megcsíphetjük, passzolta a Giants, 10. helyen vagyunk a sorban
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 678 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Chickillo out!
több mint 6 éve
Nix a legjobb hír. Vele az O teljesen más képet fest, bármilyen fura is a mondásom. Igazi buldózer, aki mögött az RB 3-4 yardot mindig megtesz és ez hiányzott nálunk nagyon. Arról nem is beszélek, hogy őt az elkapásokban is lehet alkalmazni, igazi svájci bicska. Nagyon várom, hogy visszatérjen.
több mint 6 éve
challenge_it Pittsburgh Steelers 9 — challenge_it
Rudolph, Washigton, Nelson és Nix is visszatért az edzésbe. 😊

Remélem Nix-szel javulni fog a futójáték is.
Gergőke
Egyetértek, csípem azt a srácot. Nem csak a futásoknál betöltött szerepe miatt, hanem a ST munkája miatt is. Nem is beszélve arról hogy újabb lehetséges célpont passznál. 😊

"Győzni szerényen, veszíteni emelt fővel illik."
több mint 6 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 999 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Rudolph, Washigton, Nelson és Nix is visszatért az edzésbe. 😊

Remélem Nix-szel javulni fog a futójáték is.

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan
Color rushba nyomjuk a Miami ellen!
steelwolf
Azt lehet tudni miért hívják color rushnak a konkrétan kéményseprő mezünket?
kishaszi
Imádom azt a mezt...
Nem tudom...
Kohonen
Én is csipázom - annyira nem, mint a darázsmezt mondjuk, az valami fura és perverz élvezetet nyújt egy idő után, nem tudom miért -, csak erről a "color rush" kifejezésről nekem valami színorgia jutna eszembe, helyette meg gyakorlatilag csak Szurtoska hiányzik a kezünkből.
kishaszi
Onnan a név, hogy az NFL "Color rush" nevű projektjének keretein belül készültek ezek a dizájnok. Az volt a cél, hogy csak egyszínű, színes vs. színes (vagyis nem a klasszik idegenbeli fehér) mezben játsszanak egymás ellen a csapatok a TNF-eken. Így speckó, külön az adott meccsekre gyártott mezeket akartak eladni.
A Steelersnek meg a fekete jutott.... 😀

Ha jól emlékszem azért nem ragaszodnak már hozzá hogy csak color vs. color, mert a színtévesztő nézőket megzavarta. Így csupán már egy választható mez-összeállítás. A neve meg megmaradt.
challenge_it
Köszke @ felhomáLyosítást. 😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
challenge_it Pittsburgh Steelers 9 — challenge_it
steelwolf
kishaszi
Imádom azt a mezt...
Nem tudom...
Kohonen
Én is csipázom - annyira nem, mint a darázsmezt mondjuk, az valami fura és perverz élvezetet nyújt egy idő után, nem tudom miért -, csak erről a "color rush" kifejezésről nekem valami színorgia jutna eszembe, helyette meg gyakorlatilag csak Szurtoska hiányzik a kezünkből.
kishaszi
Onnan a név, hogy az NFL "Color rush" nevű projektjének keretein belül készültek ezek a dizájnok. Az volt a cél, hogy csak egyszínű, színes vs. színes (vagyis nem a klasszik idegenbeli fehér) mezben játsszanak egymás ellen a csapatok a TNF-eken. Így speckó, külön az adott meccsekre gyártott mezeket akartak eladni.
A Steelersnek meg a fekete jutott.... 😀

Ha jól emlékszem azért nem ragaszodnak már hozzá hogy csak color vs. color, mert a színtévesztő nézőket megzavarta. Így csupán már egy választható mez-összeállítás. A neve meg megmaradt.

"Győzni szerényen, veszíteni emelt fővel illik."
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 733
Nem úgy alakul ez a hét, ahogy szeretnénk. A Ravens extrát hozott a Hawks ellen és ezzel kezében van kényelmesen minden az idény felénél. Mondtuk, hogy a csoport nyitott, de ez most kevésbé igaz. Ettől függetlenül nekünk magunkkal kell törődnünk, nincs más út.
Klemó
A Ravens szamszakilag jelen pillanatban sokkal jobban all es tenyleg hozott extrat most, de a csoport pont ugyanolyan maradt.
Vannak kotelezo gyozelmek ahol kikaphatunk, de ezek vegzetesek ( Miami, Jets, Bengals, Arizona ). Ebbol 4 van nektek es a Browns-nak, 2 a Ravens-nek. Az allas 6-6-7 a gyozelmek szama.
Vannak a csoportmeccsek, nektek 3-3 nekunk 2. Ezen fog mulni a csoport.
A maradek Vasas: Colts, Rams, Bills
Browns: Pats, Denver, Bills
Ravens: Pats, Houston, Rams, Bills, 49ers

de meg mindig ugyanaz a velemenyem a PO-rol
több mint 6 éve
de a TN miatt
no
Azmiaz? (Nekem erről a teljes nullázás jut eszembe 😀)
kishaszi
A Csutortok esti meccsek miatt talaltak ki es teljesen le akarjak nullazni a bankszamlakat. 😊
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 193 — Steelers fan
de a TN miatt
no
Azmiaz? (Nekem erről a teljes nullázás jut eszembe 😀)

Szerkesztette: kishaszi

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
steelwolf
kishaszi
Imádom azt a mezt...
Nem tudom...
Kohonen
kishaszi
"szinek versenye", a tietek a szurtoska ( ami a legjobb valasztas a szineitekbol ), de a TN miatt + mezek arusitasa.
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 742 — capitaine du château de Vienne 1487
Milyen balhéja volt?
steelwolf
megverte a nőjét, aki mellesleg rúdugró, szóval mia repedt levesért kell miamiból draftolni nem tudom, húzzák le őket a klozeton azt kész

Police say the arrest was from a domestic dispute that happened at Nemacolin Woodlands Resort with his girlfriend.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Milyen balhéja volt?
több mint 6 éve
Nem úgy alakul ez a hét, ahogy szeretnénk. A Ravens extrát hozott a Hawks ellen és ezzel kezében van kényelmesen minden az idény felénél. Mondtuk, hogy a csoport nyitott, de ez most kevésbé igaz. Ettől függetlenül nekünk magunkkal kell törődnünk, nincs más út.

Csikilló kapcsán mindig Skipper jut eszembe....tudom ez a hajó elment, de akkor is.....
több mint 6 éve
astroid Pittsburgh Steelers 690
Csikilló valszeg nem fog color rush-ban futkosni (lehet már Steelers mezben sem). Volt egy kis balhéja a hétvégén. Ola time