Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Akkor meg minek FA WR?De aki jött a cetlin...ma volt egy olyan elkapása, hogy mindenki csak nézett. Nyilván messze van még AB-tól, de első évére nem tűnik rossz befektetésnek. Az a pénz meg jól jön majd. Butler faszságait AB se tudná szebbé tenni.Két pickcetli nem tud passzt elkapni.Ő a Csontdarálokhoz igazol! 😁NIncs vmi értelmes WR FA?Par het mulva elerheto lesz Antonio Brown. Ismeri a rendszert.
steelwolf
Stez
steelwolf
Sobri Jóska
Klaci79
több mint 6 éve
De aki jött a cetlin...ma volt egy olyan elkapása, hogy mindenki csak nézett. Nyilván messze van még AB-tól, de első évére nem tűnik rossz befektetésnek. Az a pénz meg jól jön majd. Butler faszságait AB se tudná szebbé tenni.Két pickcetli nem tud passzt elkapni.Ő a Csontdarálokhoz igazol! 😁NIncs vmi értelmes WR FA?Par het mulva elerheto lesz Antonio Brown. Ismeri a rendszert.
steelwolf
Stez
steelwolf
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Esküszöm 3x nekifutottam kihámozni mit is akartál mondani, azon felül, hogy páros lábbal szállsz bele Laciba.Off: te elmondod 100 szor hogy szar Edmunds. En elmondom szazszor hogy fszert hoztak ilyen Aron ide Edmunds ot. En es mas nem basztat teged Ezert. Mig te engem allandoan. 😉Fitzpatrickért gondolkodás nélkül odaadnám a jövő évi első kört, és állítólag másodikat keres csak a Miami.Én odaadnám még Dupree-t is 😉
tenorx
Klaci79
En is mondjam Amit nekem mondtal lepj tovabb? Nem. Ha zavar valamit olvasni ne olvasd. De Az gaz hogy Meg kotekedsz is a laposfoldes elmeleteddel.
Wr corpsot is irtam gazak lesznek monikat sem ismerjuk. Valaki azt mondta Jo lesz Moni. Hm.
gabor25
Persze az az ember, aki elmondja, hogy itt az elmúlt években O-ra tettünk fel mindent, miközben az elmúlt 5 évben az első körökben a D-be húztunk eléggé mókás. Végre húztunk ugye ILB-t....pofáztad, hogy ez hiányzik és királyság lesz..... Érdekes, ezt nem emeled ki, mert hát a puffogásból akkor mi lenne....hja, ha már kiemelted, hogy Matthew Thomast nem tartottuk meg, az megvan, hogy ő a ligában sincs már. Igen, Sipper elengedése faszság volt, de ugye az is megvan, hogy még első O-k ellen senki nem látta?
Burns bust nem kérdés, de Edmundsra ezt nem mondanám. Hja....ha a leggyorsabb elkapót állítja rá Butler...safety help nélkül(!!)....no abból TD lesz...de az nem feltétlenül a játékos hibája.
több mint 6 éve
Két pickcetli nem tud passzt elkapni.Ő a Csontdarálokhoz igazol! 😁NIncs vmi értelmes WR FA?Par het mulva elerheto lesz Antonio Brown. Ismeri a rendszert.
steelwolf
Stez
steelwolf
több mint 6 éve
Ő a Csontdarálokhoz igazol! 😁NIncs vmi értelmes WR FA?Par het mulva elerheto lesz Antonio Brown. Ismeri a rendszert.
steelwolf
Stez
több mint 6 éve
Attól tartok, hogy ez megint egy ilyen középszar szezon lesz, 8-8, 9-7 körüli eredménnyel, ami ahhoz nem elég rossz hogy Tomlint elküldjék, de pont semmire nem elég, kivéve hogy a szurkolókat idegileg kikészitse. Aztán minden marad ugyanígy.És értem hogy Butler kb a függetlenségi nyilatkozat óta itt van a csapatnál, és jó ember, jó LB coach, stb... de nem akarom elhinni, hogy a franchisenál egyetlen döntéshozó pozícióban levő ember sem látja, hogy mennyi meccs megy el rajta. És nem történik semmi, ez elképesztő.
több mint 6 éve
Big Ben lehet frencsi irányító volt, de már nem az. Katasztrófa volt a sérülése előtt is majd minden playben. Szinte egy épkézláb passza nem volt. Lehet ha egészséges ő kezd, de tény, hogy Rudival feléledt az O. Kikapni viszont nem emiatt kaptunk ki sajnos. Ha nem balfasz a Hawks, akkor ez a meccs jóval simább, ugyanis a kritikus stoppokat nem tudtuk megcsinálni a második félidőben. Mindent elmond erről, hogy 2 pontos hátrányban(!) nekiment a Hawks a 4-1-nek.Azon felül, hogy lehet játékosokat szidni, nekem multkor is és most is a két koordinátor jut eszembe, mint fő probléma. Mind a kettő egy jó pozíciós edző, de semmi, de semmi több. Mind az O, mind a D kiismerhető sajnos.
A meccs játéka viszont Butleré....3-18....és az ellenfél közismerten futó QB-ja fut 17 yardot....a 4. negyedben....közelben védő nem volt....vállalhatatlan....
több mint 6 éve
Az az a 3&18 RW futás milyen komoly volt. Butler vajon nem számított rá, hogy futni fog a QB? Amúgy nem kérdés, hogy BB fog kezdeni. Sokat kell még bizonyítania, hogy eléggé alkalmatlannak tűnik a vezérszerepre. Pedig a szívem vérzik, de rossz nézni a játékunkat.
több mint 6 éve
Hat nezd, eddig neha voltak jo meccsei. 8DVidd a picsába Moncriefet...tudom, hogy előre megmondtad, de azt írtad néha azért jó meccsei is vannak...itt már nem lesznek.Na es. Majd megdonti a rendszert is. Meg Big Bent, Jujut, Tomlint es meg par eronleti edzot.Viszont a rendszer is ismeri őt. 😊NIncs vmi értelmes WR FA?Par het mulva elerheto lesz Antonio Brown. Ismeri a rendszert.
steelwolf
Stez
Jan
Stez
Klaci79
Most nem lattam, mit csinalt, de szerinted veletlenul sztrajkoltam ellene mar a harmadik idenyetol kezdve, hogy en egyszeruen nem birom ot nezni es nem akarom nalunk latni?
Sosem az zavart elsosorban, hogy szar es bust, hanem az, hogy akarhanyszor raneztem az arcara, a totalis erdektelenseg es leszaras sugarzott belole.
Ha marad, nyilvan itt is lesz 1-2 korrekt meccse, de mellette annyi agyfaszt okoz majd, hogy mar elore sajnallak titeket.
több mint 6 éve
na jó feladom...némítás visszaOff: te elmondod 100 szor hogy szar Edmunds. En elmondom szazszor hogy fszert hoztak ilyen Aron ide Edmunds ot. En es mas nem basztat teged Ezert. Mig te engem allandoan. 😉Fitzpatrickért gondolkodás nélkül odaadnám a jövő évi első kört, és állítólag másodikat keres csak a Miami.Én odaadnám még Dupree-t is 😉
tenorx
Klaci79
En is mondjam Amit nekem mondtal lepj tovabb? Nem. Ha zavar valamit olvasni ne olvasd. De Az gaz hogy Meg kotekedsz is a laposfoldes elmeleteddel.
Wr corpsot is irtam gazak lesznek monikat sem ismerjuk. Valaki azt mondta Jo lesz Moni. Hm.
gabor25
több mint 6 éve
Vidd a picsába Moncriefet...tudom, hogy előre megmondtad, de azt írtad néha azért jó meccsei is vannak...itt már nem lesznek.Na es. Majd megdonti a rendszert is. Meg Big Bent, Jujut, Tomlint es meg par eronleti edzot.Viszont a rendszer is ismeri őt. 😊NIncs vmi értelmes WR FA?Par het mulva elerheto lesz Antonio Brown. Ismeri a rendszert.
steelwolf
Stez
Jan
Stez
több mint 6 éve
Na es. Majd megdonti a rendszert is. Meg Big Bent, Jujut, Tomlint es meg par eronleti edzot.Viszont a rendszer is ismeri őt. 😊NIncs vmi értelmes WR FA?Par het mulva elerheto lesz Antonio Brown. Ismeri a rendszert.
steelwolf
Stez
Jan
több mint 6 éve
Viszont a rendszer is ismeri őt. 😊NIncs vmi értelmes WR FA?Par het mulva elerheto lesz Antonio Brown. Ismeri a rendszert.
steelwolf
Stez
több mint 6 éve
Ha BB gyorsan rendbejön akkor szerintetek ki fog kezdeni a jövő héten? Azt tudom hogy kit szeretnénk, de ki fog?Ben.
bcsarli
több mint 6 éve
Ha BB gyorsan rendbejön akkor szerintetek ki fog kezdeni a jövő héten? Azt tudom hogy kit szeretnénk, de ki fog?BB-t nem fogjak lecserelni. Ha szerencsenk van, akkor erzi a veszelyt es felszivja magat. Ha a szezon lemegy vele es kuka, akkor valszeg jovore Rudi lesz a kezdo.
bcsarli
több mint 6 éve
NIncs vmi értelmes WR FA?Par het mulva elerheto lesz Antonio Brown. Ismeri a rendszert.
steelwolf
több mint 6 éve
(Moncrief cut pls...)Már azt se értettem hogy miért van még a ligában. Három év alatt három csapatnál bukik meg, remélem több esélyt nem kap.
laby
több mint 6 éve
Connerról vmi hír?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
NIncs vmi értelmes WR FA?
több mint 6 éve
Ha BB gyorsan rendbejön akkor szerintetek ki fog kezdeni a jövő héten? Azt tudom hogy kit szeretnénk, de ki fog?Ha játékra alkalmas állapotban van, akkor BB kezd. De nem vagyok meggyőződve arról, hogy végigviszi a szezont.
bcsarli
több mint 6 éve
Ha BB gyorsan rendbejön akkor szerintetek ki fog kezdeni a jövő héten? Azt tudom hogy kit szeretnénk, de ki fog?Egyértelműen BB. Ennél sokkal (!) több dolognak kéne történnie, hogy ne Ő kezdjen.
bcsarli
Egyelőre sajnos ez az Ő csapata, Ő a franchise irányító és 1,5 meccs után nem fogják lecserélni Rudira. Főleg, hogy habár jó volt, és határozottan tetszik amit csinál, de azért egyelőre nem hozta le Jézust.
több mint 6 éve
Tudom, hogy ilyet nem szabad mondani, de a legjobb dolog ami történhetett a csapattal, hogy BigBen lesérült. Remélem jó pár hétig pihen majd. Rudi a langyos vízből egyből tüzet csinált az offense-ben.(Moncrief cut pls...)
több mint 6 éve
Ha BB gyorsan rendbejön akkor szerintetek ki fog kezdeni a jövő héten? Azt tudom hogy kit szeretnénk, de ki fog?