Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Lassan kiderül ,hogy az évszázad üzletét kötöttük az AB tréddel. Az érte kapott 3. kör nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Devin Bush miatt felmozogtunk a drafton.Gondolom, hamarosan bejelent egy 50MM USD értékű együttműködést egy gyógyszergyártó céggel.
pfefe8
Szerkesztette: Spy
több mint 6 éve
Lassan kiderül ,hogy az évszázad üzletét kötöttük az AB tréddel. Az érte kapott 3. kör nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Devin Bush miatt felmozogtunk a drafton.
Steelers fan
több mint 6 éve
Csak Sean Davis van a sérült riportban egyelőre. Ez azt jelenti, hogy Ola teljes edzést tol, ami jó hír. Viszont ami nem jó hír, hogy úgy néz ki a TE piacot és lepattanókat erőteljesen elszámítottuk. Ez, ha Mekdönci kiesik óriási baj lehet még a szezonban. Azt már a draft kapcsán sem értettem, hogy ha a blokkoló TE kiesik miért hozunk elsősorban szituációs játékokban használható pasz orientált TE plaját, de majd mondom ott lesznek a keretszűkítések......
több mint 6 éve
Aha, köszi!FS-nek elmegy, Tyrann Mathieu pont ugyanekkora.A mai edzésen Kellyt és Hiltont rotálták safety posztonHilton nem ,kicsi' a poszthoz?
Klaci79
steelwolf
empty taxi
több mint 6 éve
FS-nek elmegy, Tyrann Mathieu pont ugyanekkora.A mai edzésen Kellyt és Hiltont rotálták safety posztonHilton nem ,kicsi' a poszthoz?
Klaci79
steelwolf

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
A mai edzésen Kellyt és Hiltont rotálták safety posztonHilton nem ,kicsi' a poszthoz?
Klaci79
több mint 6 éve
A mai edzésen Kellyt és Hiltont rotálták safety poszton
több mint 6 éve
Körszakáll az maradt, de fura Snoop Dogg így meghízva.
Utólag azért mindig kiderül, hogy véletlenek azért nincsenek. Vagy legalábbis nagyon sokat kell dolgozni rajtuk. Juju tweet-je az apjáról. Snoop Dogg kapcsolódását a Steelershez pedig nem kell bemutatni...
Spy
több mint 6 éve

Utólag azért mindig kiderül, hogy véletlenek azért nincsenek. Vagy legalábbis nagyon sokat kell dolgozni rajtuk. Juju tweet-je az apjáról. Snoop Dogg kapcsolódását a Steelershez pedig nem kell bemutatni...
több mint 6 éve
official 😍megerte melozni vele 😉
twitter.com/Steelersdepot/status/1168903412441853952?s=19
sutianap
több mint 6 éve
official 😍twitter.com/Steelersdepot/status/1168903412441853952?s=19

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Fasza,köszi!hogy nem hívták föl, hogy ne izguljon, emmeg nem mert lélegezni se míg nem váltak hivatalossá a keretszűkítés listáitwitter.com/WillGravesAP/status/1168574968394846209?s=19Magyarul mire gondol az író?
sutianap
steelwolf
sutianap
több mint 6 éve
hogy nem hívták föl, hogy ne izguljon, emmeg nem mert lélegezni se míg nem váltak hivatalossá a keretszűkítés listáitwitter.com/WillGravesAP/status/1168574968394846209?s=19Magyarul mire gondol az író?
sutianap
steelwolf

több mint 6 éve
twitter.com/WillGravesAP/status/1168574968394846209?s=19Magyarul mire gondol az író?
sutianap
több mint 6 éve
twitter.com/WillGravesAP/status/1168574968394846209?s=19

több mint 6 éve
ward meg a jetsnel kezd edzoskodni.
több mint 6 éve
Ezek szerint próbáltunk TE-t hozni, csak a Browns lenyúlta...The Steelers put in a claim on former Cardinals TE Ricky Seals-Jones, who wound up in Cleveland with the Browns. https://t.co/aeHgPbF0nY
— Field Yates (@FieldYates) September 2, 2019
több mint 6 éve
www.newyorkjets.com/news/hines-ward-joins-jets-staff-as-full-time-offensive-assistant

több mint 6 éve
De az a lényeg, hogy Holton ide írt alá és ez azért fontos. Azt is gondolom, hogy az egyeztetve van, hogy ha felvinné valaki a rosterbe, akkor nekünk lesz/lenne utolsó hívás jogunk. Ezek szerint így megyünk neki az első meccsnek. Amúgy is Holton lett volna inaktív, így ennek nincs jelentősége most, aztán pedig lehet változtatni.Holton to PSAz nem az 53-as keret. Az 5WR kérdés marad.
astroid
Spy
10 LB van rosteren, így LB oldalon egy hely van és ez Spillane és Én ennek örülök nagyon, mert Én Mata kiváltását látom jövőre benne. (szeretem szmörét, de Spillane jóval gyorsabb) Sutton Smith kapcsán nekem nem változott a véleményem. Volt egy két jó megmozdulása a futottak még emberek ellen, de ez nekem nagyon kevés és alátámasztja azt amit gondoltam róla, hogy OLB-ként az NFL-ben nem lesz kerettag. (esetleg LB/safety poziban)
több mint 6 éve
Steelers’ players voted on Monday for the captains and this year’s team captains are Ben Roethlisberger and Maurkice Pouncey on offense, Cameron Heyward on defense and Roosevelt Nix on special teams.
több mint 6 éve
Sutton Smith-nek szerintetek van esélye a PS-re?Ha lett volna, ott lenne szerintem. Nem látom, hogyan kerülhetne oda. Főleg 5db OLB-vel az 53-ban. Az ő esete, amit Klemó írt. Nem volt szerencséje. Talán valahol megragad valahol, vagy jövőre.
bl2008
több mint 6 éve
Sutton Smith-nek szerintetek van esélye a PS-re?
több mint 6 éve
Holton to PS