Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 6 éve
Amíg a Lőcs hátulról támasztja a Pouncey-t addig a Rudi betúrósodik.Ben vs Rudolph. Utóbbi még nem mutatott semmit. Lehet ha esélyt kap ő lesz az új frenchise qb. Vagy nem.
Ui: Rodgers hány évet padozott? 😊
Gyurci77
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Ben vs Rudolph. Utóbbi még nem mutatott semmit. Lehet ha esélyt kap ő lesz az új frenchise qb. Vagy nem.2 év letöltendő volt
Ui: Rodgers hány évet padozott? 😊
Gyurci77

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Ben vs Rudolph. Utóbbi még nem mutatott semmit. Lehet ha esélyt kap ő lesz az új frenchise qb. Vagy nem. Ui: Rodgers hány évet padozott? 😊
több mint 6 éve
Ahogy én látom..bust kiviszi a Lions, ezt most tuttira mongyák
Bushnak szinte csak a poszt betöltöttsége miatt örülnék!
Murphy oké-oké, de nem kicsi egy picit!?
Nekem a 2. naposak tetszenek inkább-
Winovich(24 évesen jön a draftra?!),
Moreau, RodneyAnderson,
Hollywood-Gondolom az AB faktor miatt nincs rá esély, meg gondolom már nem is lesz bent!
------------------------------------------------------------------
Bennek örülök is meg nem is! Összejön egy jó #D akkor még lehet egy utolsó tánc! De így meg Rudi kuka!
steelwolf

több mint 6 éve
Itt az egy Big Ben mindfelett elv érvényesül úgy tűnik. 😉 Végül is neki gyűrűből már kettő van 😊
több mint 6 éve
fórum:FK
Tavaly vezette a ligát passzkísérletekben (675), sikeres passzokban (452), passzolt yardokban (5129), a 34 passzolt TD-je pedig karriercsúcs volt. Ugyanakkor a Steelers csak 9-6-1-gyel fejezte be az alapszakaszt és lemaradt a rájátszásról.
komment:
ezekhez a statokhoz AB is kellett (csak szólok)
•
Megosztás ›
Profilkép
Bélabá a csótány • egy órája
Kamu.
Ezt egymaga dobálta össze.
Nem kell a csótánykodás...
több mint 6 éve
pbs.twimg.com/media/D48j1trUEAEeYmh.pngIdén 25,2 millió lesz a teljes, jövőre 32,5, 2021-ben 33,5.
20 és 21 millió lesz a base 20-21-ben.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
egyébként ha ben kikerült volna a piacra mi lett volna az értéke, milyen fizut kaphatott volna szerinted? 45milla/két évért nem maradt volna ugyanúgy a seggén?Passz, csak a vakvilágba tudnék számot mondani. 37 éves hall of famereket, aki ha olyanja van, tud is még hall of famer módján játszani, de közben vannak "isssue"-jai is, nem gyakran lát a free agent piac. 😊 Hasraütésre, szerintem körülbelül piacon is ennyit kapna.
gedam
Nem mintha számítana, mert itt már összenövés esete áll fenn. Big Bennek sincs igazán másutt helye - megszokni, beleállni, csinálni, jónak lenni, nem olyan alkat ő hogy ebbe ő belemenne. Akkor inkább visszavonulna. És a Steelersnek sincs értelme most fájrontot mondani alternatíva, utódjelölt nélkül. Ilyen összenövések esetén a legjobb békében megegyezni, hogy mindenki elégedett legyen. Lehet, hogy le tudtak volna nyomni a torkán egy olcsóbb dealt, de annak megvan az a veszélye, hogy válaszul Big Ben meg belesz*rik. Így legalább motivált lesz. Megér plusz 5-6-8 millió-t a motiváltság, elvégre ő rajta múlik leginkább még mindig a csapat sikeressége.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Ahogy én látom..Bushnak szinte csak a poszt betöltöttsége miatt örülnék!
Murphy oké-oké, de nem kicsi egy picit!?
Nekem a 2. naposak tetszenek inkább-
Winovich(24 évesen jön a draftra?!),
Moreau, RodneyAnderson,
Hollywood-Gondolom az AB faktor miatt nincs rá esély, meg gondolom már nem is lesz bent!
------------------------------------------------------------------
Bennek örülök is meg nem is! Összejön egy jó #D akkor még lehet egy utolsó tánc! De így meg Rudi kuka!
több mint 6 éve
gedam
6 506
egyébként ha ben kikerült volna a piacra mi lett volna az értéke, milyen fizut kaphatott volna szerinted? 45milla/két évért nem maradt volna ugyanúgy a seggén?ben over 302 év 68 millió az nfl.com szerint. Az idei 17 milliót beszámolva 3 év 85 millióra jön majd ki. kevesebb mint 30-ra. Már a kifizetett pénz.
rasztakurva
sutianap
Aztán hogy ezt hogyan könyvelik majd le az kiderül. Elvileg van 17 millió még idénre, beleférne hogy pár millával könnyítsék a 2020/21-es cap hitet. De a Steelers gyakorlatot ismerve inkább a fordítottját tippelem (lemegy majd a 2019 és átlag fölé ugrik a 2020 és 21)
peterk2005
több mint 6 éve
ben over 302 év 68 millió az nfl.com szerint. Az idei 17 milliót beszámolva 3 év 85 millióra jön majd ki. kevesebb mint 30-ra. Már a kifizetett pénz.
rasztakurva
sutianap
Aztán hogy ezt hogyan könyvelik majd le az kiderül. Elvileg van 17 millió még idénre, beleférne hogy pár millával könnyítsék a 2020/21-es cap hitet. De a Steelers gyakorlatot ismerve inkább a fordítottját tippelem (lemegy majd a 2019 és átlag fölé ugrik a 2020 és 21)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
ben over 30rasztakurva

több mint 6 éve
Abban a "szerencsés" helyzetben vagyunk, hogy ha a védelembe húzunk egy elsőkörösnek jósolt srácot, akkor vigyoroghatunk, mert nincs az a poszt, ahova ne férne el az erősítés. A támadóoldalon csak Brownt vagy valamelyik csoda TE-et tudnám elfogadni.
több mint 6 éve
attól függ mit tartanak a csapatok egy topTE értékéről, ugyanezen school, iowa blocking double - bizonyos Kittle nevű 5. kört ért, s ő az amiér most meg van hajtva a Ferenc császár féle doubleTE, de azér nem érnek ők 1/20at. De persze draft van és minden párhuzamot mindenkibe be lehet préselni, de van az a bizonyos görög aki aszonta kétszer nem vizez utyanúty a lábvíz....Akkora katyvasz lesz, ha holnap a Cards nem Mörit viszi, a Bucs kitrédel a Giants elől, Elway meg majd nem tudja hova mozogjon a Lokjjáért. Ugyhogy várható lenne ezek alapján az ILB csúszás, a passrusher őrületből kimaradnék. Szerintem nincs 1. körös talent CBbe, lehet downtrade kéne, s elhozni Fantot, azzal sokkal előrébb lennénk mint bárkimással.Downtrade és Fant? Amilyen hype van Fant körül én azon csodálkoznék, hogy a 20. poziban még bent lenne, a pláne, hogy lejjebb. Nomeg nem az a csapat vagyunk, aki egy TE-re, mint elkapó gépre tekint. Hockenson már más világ, és ha nem lenne a D prioritás állítom rá vadásznánk is.
sutianap
A Cards valóban kavarhatja a szálakat és szerintem fogja is. Ha nem hülye, akkor még ad egy esélyt Rosennek és tuti áron eladja az 1/1-et (nekem Murray sokkal nagyobb kockázat ennél). Nagyjából top5-ig nem tud mellényúlni, szépen betárazhat idénre, vagy jövőre pickekből.
Klemó
Szerkesztette: sutianap

több mint 6 éve
Ezzel a Ben hosszabbítással igen eldőlt Rudi sorsa is! Vagy bust vagy a draft előtt, alatt megpróbáljuk elcserélni. Szerintetek?Szerintem semmi váratlan nem történt, Rudinak sem. Az már tavaly eldőlt, hogy Ben maradni szeretne és azt csak a legvérmesebbek gondolták, hogy nem fogunk hosszabbítani vele.
altoreg79
Rudinak jelenleg nincs értéke, tekintve, hogy 3. számú QB volt. Idén - minden bizonnyal - második számú lesz és ha az előszezonban szépen mozog és főszezonban (ég ne adja, hogy Ben sérülése okán) bizonyít, akkor jövőre lehet a trade felmerülhet, de csak akkor. Akit eltrade-elünk (most) az legfeljebb Dobbs lesz, de mivel az Steelers policy, hogy 3 QB-t tartunk, így ennek sem látom valószínűségét nagyon nagynak.
több mint 6 éve
Ezzel a Ben hosszabbítással igen eldőlt Rudi sorsa is! Vagy bust vagy a draft előtt, alatt megpróbáljuk elcserélni. Szerintetek?
több mint 6 éve
Akkora katyvasz lesz, ha holnap a Cards nem Mörit viszi, a Bucs kitrédel a Giants elől, Elway meg majd nem tudja hova mozogjon a Lokjjáért. Ugyhogy várható lenne ezek alapján az ILB csúszás, a passrusher őrületből kimaradnék. Szerintem nincs 1. körös talent CBbe, lehet downtrade kéne, s elhozni Fantot, azzal sokkal előrébb lennénk mint bárkimással.Downtrade és Fant? Amilyen hype van Fant körül én azon csodálkoznék, hogy a 20. poziban még bent lenne, a pláne, hogy lejjebb. Nomeg nem az a csapat vagyunk, aki egy TE-re, mint elkapó gépre tekint. Hockenson már más világ, és ha nem lenne a D prioritás állítom rá vadásznánk is.
sutianap
A Cards valóban kavarhatja a szálakat és szerintem fogja is. Ha nem hülye, akkor még ad egy esélyt Rosennek és tuti áron eladja az 1/1-et (nekem Murray sokkal nagyobb kockázat ennél). Nagyjából top5-ig nem tud mellényúlni, szépen betárazhat idénre, vagy jövőre pickekből.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Kész is a hosszabbítás Schefter szerint, 2 évvel tolják ki az idén lejáró szerződését.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Közben Schefter információi szerint még a draft előtt új szerződést szeretnénk adni Big Bennek.Elvileg ma estig kész is lesz.
Gergőke
több mint 6 éve
Közben Schefter információi szerint még a draft előtt új szerződést szeretnénk adni Big Bennek.
több mint 6 éve
Az a kérdés, ki lesz idén a Virginia-i szerzeményünk?
több mint 6 éve
Akkora katyvasz lesz, ha holnap a Cards nem Mörit viszi, a Bucs kitrédel a Giants elől, Elway meg majd nem tudja hova mozogjon a Lokjjáért. Ugyhogy várható lenne ezek alapján az ILB csúszás, a passrusher őrületből kimaradnék. Szerintem nincs 1. körös talent CBbe, lehet downtrade kéne, s elhozni Fantot, azzal sokkal előrébb lennénk mint bárkimással.

több mint 6 éve
Chase nagy kedvencem nekem is, a kis csapatkámba is draftoltam minap (2. kör), de ettől még azért igaz az, hogy egyrészt nem ordas nagy need, másrészt azért egy Ferrell előtte van és ha bent lesz ő, akkor sokkal inkább rajta gondolkodunk el és nem Chase-en.Egyébként a CB-k kapcsán nagyon egyedi idén az, hogy megnéztük szinte mindenkit a top classból. Korábban egy-egy prospecttel találkoztunk, de most körbenéztünk alaposan.
Éppen ezért Én azt gondolom, hogy Bush lenne az, akiért próbálnánk 5-6 helyet feljebb menni, de ha nem lesz elérhető, akkor CB-t fogunk húzni. Nekem még Ferrell is kedvenc, így nem bánkódnék, ha behúznánk őt, ha ILB és CB rush volt előttünk. Chase itt ordas nagy reach lenne, akkor érné ez meg, ha letrade-elnénk az első kör aljára.