Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Ebből CFL lesz 😀Állítólag már 5 érdeklődő van AB iránt. Mondjuk most próbálok utánanézni a twitteren hogy igaz e, de az ellenértéke miatt nem lenne rossz, a több kérő.Colbert most tart éppen sajtótájékoztatót, ahol megerősítette, hogy nőtt az érdeklődés AB iránt. Nem kapkodnak a legjobb lehetőséget akarják kiválasztani.
Klaci79
"AB az egyik legjobb játékos az egész ligában, ha nem akar maradni, a legtöbb kompenzációt szeretnénk kihozni belőle"-mondta
Klaci79
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 7 éve
Állítólag már 5 érdeklődő van AB iránt. Mondjuk most próbálok utánanézni a twitteren hogy igaz e, de az ellenértéke miatt nem lenne rossz, a több kérő.Colbert most tart éppen sajtótájékoztatót, ahol megerősítette, hogy nőtt az érdeklődés AB iránt. Nem kapkodnak a legjobb lehetőséget akarják kiválasztani.
Klaci79
"AB az egyik legjobb játékos az egész ligában, ha nem akar maradni, a legtöbb kompenzációt szeretnénk kihozni belőle"-mondta
több mint 7 éve
Tudod jól, hogy egy dolog a valóság és egy másik, amit annak érzel.Mondjuk azt hogy van az a pénz, főleg határozott idejű szerződés esetén 😊Egy szerződésnek nem csak bér illetve munkateljesítmény oldala van.Ha valaki a nagyon jól fizető szerződését sem hajlandó magára nézve kötelezőnek elfogadni, akkor azért nálam rendben van a jelző. Bell tényleg más téma.A két gyökér elengedésével azért megnyílna a lehetőség 1-2 jó védő vásárlására. Az nfl.com -on írt 101es free agent listán nagyon erős az OLB, ILB és a safety poszt. Ezekből legalább kettőt be tudnánk tölteni. Személy szerint a Thomas vagy Mathieu duó valamelyikének és az egyik top 15ös ILB - nek örülnék. A drafton pedig mehetne a CB, WR és TE vonal ( ha benn lesz Hockenson vagy M. Brown, akkor pont fordított fontossági sorrendben)Bírom h ha vki azt akarja h jobban megfizessék és nem áll be a Steelers család sorba akkor már gyökér! Közben meg csak a jövőjét akarja bebiztosítani!
no flacco
Amúgy csak Bell után lesz értékelhető pénz! AB után, ha jól tudom olyan 1 milla szabadul fel!
steelwolf
bcsarli
Hogy csak egyet emeljek ki pluszba: munkavégzéshez szükséges feltételek biztosítása.
Köcsög vagy, ha a melód során a főnököd minősíthetetlenül beszél veled, a karrieredet akadályozó feladatokat kapsz, téged hibáztatnak mások által elkövetett hibákért, stb., majd felmondasz?
Sobri Jóska
De emberünk esetében ilyesmik valószínűleg nem is történtek.
bcsarli
több mint 7 éve
Állítólag már 5 érdeklődő van AB iránt. Mondjuk most próbálok utánanézni a twitteren hogy igaz e, de az ellenértéke miatt nem lenne rossz, a több kérő.Első kör lesz ebből.
Klaci79
Steelers fan
több mint 7 éve
Mondjuk azt hogy van az a pénz, főleg határozott idejű szerződés esetén 😊Egy szerződésnek nem csak bér illetve munkateljesítmény oldala van.Ha valaki a nagyon jól fizető szerződését sem hajlandó magára nézve kötelezőnek elfogadni, akkor azért nálam rendben van a jelző. Bell tényleg más téma.A két gyökér elengedésével azért megnyílna a lehetőség 1-2 jó védő vásárlására. Az nfl.com -on írt 101es free agent listán nagyon erős az OLB, ILB és a safety poszt. Ezekből legalább kettőt be tudnánk tölteni. Személy szerint a Thomas vagy Mathieu duó valamelyikének és az egyik top 15ös ILB - nek örülnék. A drafton pedig mehetne a CB, WR és TE vonal ( ha benn lesz Hockenson vagy M. Brown, akkor pont fordított fontossági sorrendben)Bírom h ha vki azt akarja h jobban megfizessék és nem áll be a Steelers család sorba akkor már gyökér! Közben meg csak a jövőjét akarja bebiztosítani!
no flacco
Amúgy csak Bell után lesz értékelhető pénz! AB után, ha jól tudom olyan 1 milla szabadul fel!
steelwolf
bcsarli
Hogy csak egyet emeljek ki pluszba: munkavégzéshez szükséges feltételek biztosítása.
Köcsög vagy, ha a melód során a főnököd minősíthetetlenül beszél veled, a karrieredet akadályozó feladatokat kapsz, téged hibáztatnak mások által elkövetett hibákért, stb., majd felmondasz?
Sobri Jóska
De emberünk esetében ilyesmik valószínűleg nem is történtek.
több mint 7 éve
Állítólag már 5 érdeklődő van AB iránt. Mondjuk most próbálok utánanézni a twitteren hogy igaz e, de az ellenértéke miatt nem lenne rossz, a több kérő.
több mint 7 éve
Ha jól tévedek, Ab mindent megkapott tőlünk a karrierje során és még annál is többet. Pénzügyileg és karrier szempontjából is kiemelkedő megbecsülésben volt nálunk része.A két gyökér elengedésével azért megnyílna a lehetőség 1-2 jó védő vásárlására. Az nfl.com -on írt 101es free agent listán nagyon erős az OLB, ILB és a safety poszt. Ezekből legalább kettőt be tudnánk tölteni. Személy szerint a Thomas vagy Mathieu duó valamelyikének és az egyik top 15ös ILB - nek örülnék. A drafton pedig mehetne a CB, WR és TE vonal ( ha benn lesz Hockenson vagy M. Brown, akkor pont fordított fontossági sorrendben)Bírom h ha vki azt akarja h jobban megfizessék és nem áll be a Steelers család sorba akkor már gyökér! Közben meg csak a jövőjét akarja bebiztosítani!
no flacco
steelwolf
Steelers fan
több mint 7 éve
Egy szerződésnek nem csak bér illetve munkateljesítmény oldala van.Ha valaki a nagyon jól fizető szerződését sem hajlandó magára nézve kötelezőnek elfogadni, akkor azért nálam rendben van a jelző. Bell tényleg más téma.A két gyökér elengedésével azért megnyílna a lehetőség 1-2 jó védő vásárlására. Az nfl.com -on írt 101es free agent listán nagyon erős az OLB, ILB és a safety poszt. Ezekből legalább kettőt be tudnánk tölteni. Személy szerint a Thomas vagy Mathieu duó valamelyikének és az egyik top 15ös ILB - nek örülnék. A drafton pedig mehetne a CB, WR és TE vonal ( ha benn lesz Hockenson vagy M. Brown, akkor pont fordított fontossági sorrendben)Bírom h ha vki azt akarja h jobban megfizessék és nem áll be a Steelers család sorba akkor már gyökér! Közben meg csak a jövőjét akarja bebiztosítani!
no flacco
steelwolf
bcsarli
több mint 7 éve
Ha valaki a nagyon jól fizető szerződését sem hajlandó magára nézve kötelezőnek elfogadni, akkor azért nálam rendben van a jelző. Bell tényleg más téma.A két gyökér elengedésével azért megnyílna a lehetőség 1-2 jó védő vásárlására. Az nfl.com -on írt 101es free agent listán nagyon erős az OLB, ILB és a safety poszt. Ezekből legalább kettőt be tudnánk tölteni. Személy szerint a Thomas vagy Mathieu duó valamelyikének és az egyik top 15ös ILB - nek örülnék. A drafton pedig mehetne a CB, WR és TE vonal ( ha benn lesz Hockenson vagy M. Brown, akkor pont fordított fontossági sorrendben)Bírom h ha vki azt akarja h jobban megfizessék és nem áll be a Steelers család sorba akkor már gyökér! Közben meg csak a jövőjét akarja bebiztosítani!
no flacco
steelwolf
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 7 éve
A két gyökér elengedésével azért megnyílna a lehetőség 1-2 jó védő vásárlására. Az nfl.com -on írt 101es free agent listán nagyon erős az OLB, ILB és a safety poszt. Ezekből legalább kettőt be tudnánk tölteni. Személy szerint a Thomas vagy Mathieu duó valamelyikének és az egyik top 15ös ILB - nek örülnék. A drafton pedig mehetne a CB, WR és TE vonal ( ha benn lesz Hockenson vagy M. Brown, akkor pont fordított fontossági sorrendben)Bírom h ha vki azt akarja h jobban megfizessék és nem áll be a Steelers család sorba akkor már gyökér! Közben meg csak a jövőjét akarja bebiztosítani!
no flacco
több mint 7 éve
A két gyökér elengedésével azért megnyílna a lehetőség 1-2 jó védő vásárlására. Az nfl.com -on írt 101es free agent listán nagyon erős az OLB, ILB és a safety poszt. Ezekből legalább kettőt be tudnánk tölteni. Személy szerint a Thomas vagy Mathieu duó valamelyikének és az egyik top 15ös ILB - nek örülnék. A drafton pedig mehetne a CB, WR és TE vonal ( ha benn lesz Hockenson vagy M. Brown, akkor pont fordított fontossági sorrendben)
több mint 7 éve
Off: erdekessegek a varosrol kepekkel is illusztralva...www.pittsburghbeautiful.com/2018/10/05/100-reasons-why-well-never-stop-loving-pittsburgh/
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Soknak nem.adjál, sok csapatnak nem fog érni harmadikat.Na ja, de én adnék érte egy 3.kört.Ezzel a szerződés+ életkor comboval adnék érte egy 4.kört, max. Főleg, hogy “for sale” az emberünk. Az árat mindig a kereslet hatàrozza meg, mindegy a fanok által meghatározott “eszmei érték”.De azért már majdnem 31 éves, és elkapóról beszélünk, ahol azért a sebesség fontos szempont, ennyi idősen nem nagyon szoktak első köröket adni elkapóért hiába Brown-ról beszélünkÉn meg első kör alatt nem nagyon adnám. Mégiscsak AB-ről beszélünk, teljesítmény még mindig van bőven mögötte.Nagyon beszélik a Raiders-t mint cserepartner AB ért. Egy első körért gondolkodás nélkül. De meg a 2.körükért is simán adnám.Most már én is azt mondom, hogy ha 2. akkor steal.
Klaci79
kishaszi
pfefe8
kapitnono
Amadeus
Így a piac feltolhatja az árat ahhoz képest, mintha csak te lennél egyedüli szereplője.
Sobri Jóska
Amadeus
De ha csak egynek is ér, máris annyi az értéke.
több mint 7 éve
adjál, sok csapatnak nem fog érni harmadikat.Na ja, de én adnék érte egy 3.kört.Ezzel a szerződés+ életkor comboval adnék érte egy 4.kört, max. Főleg, hogy “for sale” az emberünk. Az árat mindig a kereslet hatàrozza meg, mindegy a fanok által meghatározott “eszmei érték”.De azért már majdnem 31 éves, és elkapóról beszélünk, ahol azért a sebesség fontos szempont, ennyi idősen nem nagyon szoktak első köröket adni elkapóért hiába Brown-ról beszélünkÉn meg első kör alatt nem nagyon adnám. Mégiscsak AB-ről beszélünk, teljesítmény még mindig van bőven mögötte.Nagyon beszélik a Raiders-t mint cserepartner AB ért. Egy első körért gondolkodás nélkül. De meg a 2.körükért is simán adnám.Most már én is azt mondom, hogy ha 2. akkor steal.
Klaci79
kishaszi
pfefe8
kapitnono
Amadeus
Így a piac feltolhatja az árat ahhoz képest, mintha csak te lennél egyedüli szereplője.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Martövisért is kaptunk egy harmadikat ha jól emlékszem.Ezzel a szerződés+ életkor comboval adnék érte egy 4.kört, max. Főleg, hogy “for sale” az emberünk. Az árat mindig a kereslet hatàrozza meg, mindegy a fanok által meghatározott “eszmei érték”.De azért már majdnem 31 éves, és elkapóról beszélünk, ahol azért a sebesség fontos szempont, ennyi idősen nem nagyon szoktak első köröket adni elkapóért hiába Brown-ról beszélünkÉn meg első kör alatt nem nagyon adnám. Mégiscsak AB-ről beszélünk, teljesítmény még mindig van bőven mögötte.Nagyon beszélik a Raiders-t mint cserepartner AB ért. Egy első körért gondolkodás nélkül. De meg a 2.körükért is simán adnám.Most már én is azt mondom, hogy ha 2. akkor steal.
Klaci79
kishaszi
pfefe8
kapitnono
Amadeus
Nem is tudom tán a Raiderstől?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 7 éve
Pontosan ahogy írjatok. És lehet ilyenkor jön valaki, akinek kicsit több pickje van és azt mondja:én adok érte egy 2.kört, drafton úgysem biztos, hogy hasonlót találok és azért meg lehet benne pár jó év a legmagasabb szinten.Na ja, de én adnék érte egy 3.kört.Ezzel a szerződés+ életkor comboval adnék érte egy 4.kört, max. Főleg, hogy “for sale” az emberünk. Az árat mindig a kereslet hatàrozza meg, mindegy a fanok által meghatározott “eszmei érték”.De azért már majdnem 31 éves, és elkapóról beszélünk, ahol azért a sebesség fontos szempont, ennyi idősen nem nagyon szoktak első köröket adni elkapóért hiába Brown-ról beszélünkÉn meg első kör alatt nem nagyon adnám. Mégiscsak AB-ről beszélünk, teljesítmény még mindig van bőven mögötte.Nagyon beszélik a Raiders-t mint cserepartner AB ért. Egy első körért gondolkodás nélkül. De meg a 2.körükért is simán adnám.Most már én is azt mondom, hogy ha 2. akkor steal.
Klaci79
kishaszi
pfefe8
kapitnono
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Na ja, de én adnék érte egy 3.kört.Ezzel a szerződés+ életkor comboval adnék érte egy 4.kört, max. Főleg, hogy “for sale” az emberünk. Az árat mindig a kereslet hatàrozza meg, mindegy a fanok által meghatározott “eszmei érték”.De azért már majdnem 31 éves, és elkapóról beszélünk, ahol azért a sebesség fontos szempont, ennyi idősen nem nagyon szoktak első köröket adni elkapóért hiába Brown-ról beszélünkÉn meg első kör alatt nem nagyon adnám. Mégiscsak AB-ről beszélünk, teljesítmény még mindig van bőven mögötte.Nagyon beszélik a Raiders-t mint cserepartner AB ért. Egy első körért gondolkodás nélkül. De meg a 2.körükért is simán adnám.Most már én is azt mondom, hogy ha 2. akkor steal.
Klaci79
kishaszi
pfefe8
kapitnono
Amadeus
több mint 7 éve
Ezzel a szerződés+ életkor comboval adnék érte egy 4.kört, max. Főleg, hogy “for sale” az emberünk. Az árat mindig a kereslet hatàrozza meg, mindegy a fanok által meghatározott “eszmei érték”.De azért már majdnem 31 éves, és elkapóról beszélünk, ahol azért a sebesség fontos szempont, ennyi idősen nem nagyon szoktak első köröket adni elkapóért hiába Brown-ról beszélünkÉn meg első kör alatt nem nagyon adnám. Mégiscsak AB-ről beszélünk, teljesítmény még mindig van bőven mögötte.Nagyon beszélik a Raiders-t mint cserepartner AB ért. Egy első körért gondolkodás nélkül. De meg a 2.körükért is simán adnám.Most már én is azt mondom, hogy ha 2. akkor steal.
Klaci79
kishaszi
pfefe8
kapitnono
több mint 7 éve
Most mi van? 17 órája nem hisztizett senki Pittsburgh-ben?! 😊AB le lett oltva a trade-ig, Bell már nem Pittsburgh-ben hisztizik, BB nyaral, a staff meg készül a küszöbön álló kombányra. Meg közelg a liga újév, készülni kell a FA-ra is. Lehet Jessie-vel tárgyalnak épp.
bcsarli
És mi is óvatosan picsogunk már 😊
Szerkesztette: Spy
több mint 7 éve
Most mi van? 17 órája nem hisztizett senki Pittsburgh-ben?! 😊
több mint 7 éve
Szerencsére ez az Nfl, láttunk már egy két fejvakarós döntést. ha igazak a pletykák, több csapat érdeklődéséről hallani, így fel lehet verni az árát Ab-nek. És ha valaki szerelmes lesz belé ,akkor már nyert ügyünk lesz😊.De azért már majdnem 31 éves, és elkapóról beszélünk, ahol azért a sebesség fontos szempont, ennyi idősen nem nagyon szoktak első köröket adni elkapóért hiába Brown-ról beszélünkÉn meg első kör alatt nem nagyon adnám. Mégiscsak AB-ről beszélünk, teljesítmény még mindig van bőven mögötte.Nagyon beszélik a Raiders-t mint cserepartner AB ért. Egy első körért gondolkodás nélkül. De meg a 2.körükért is simán adnám.Most már én is azt mondom, hogy ha 2. akkor steal.
Klaci79
kishaszi
pfefe8
kapitnono
Steelers fan
több mint 7 éve
Ha meg azt nézzük mekkora pain in the ass aka cancer in the locker room lett ez a kis pöcsfej, akkor a 2. hatalmas rablás lenne.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
De azért már majdnem 31 éves, és elkapóról beszélünk, ahol azért a sebesség fontos szempont, ennyi idősen nem nagyon szoktak első köröket adni elkapóért hiába Brown-ról beszélünkÉn meg első kör alatt nem nagyon adnám. Mégiscsak AB-ről beszélünk, teljesítmény még mindig van bőven mögötte.Nagyon beszélik a Raiders-t mint cserepartner AB ért. Egy első körért gondolkodás nélkül. De meg a 2.körükért is simán adnám.Most már én is azt mondom, hogy ha 2. akkor steal.
Klaci79
kishaszi
pfefe8

több mint 7 éve
Én meg első kör alatt nem nagyon adnám. Mégiscsak AB-ről beszélünk, teljesítmény még mindig van bőven mögötte.Nagyon beszélik a Raiders-t mint cserepartner AB ért. Egy első körért gondolkodás nélkül. De meg a 2.körükért is simán adnám.Most már én is azt mondom, hogy ha 2. akkor steal.
Klaci79
kishaszi
Steelers fan