San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 2 éve
A Falcon szurkolók örüljenek aztàn húzzanak vissza a sajàt topic oldalukra.... ez itt a mi oldalunk... a mi síràmaink, elintézzük egymàs között..... így vagy úgy kikaptunk.... így vagy úgy vezetjük a divosiot.... így vagy úgy ugyis tovàbb jutunk mint a Falcons 😀. engem jobban zavar a sok sérült.... mint tavaly és tavalyelőtt.....nyugodj meg, vegyél mély levegőt - fújd ki, relaxàlj. nem kell félni, nincs semmi baj. itt vagyok, minden rendben lesz...
Tapsi Hapsi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Nincs para, gratulálok. Ez elmaradt. 😊ez a hősies csata neked honnan akadt be?azt mindod a meccs végére. nálunk -1 kezdő corner, félidő előtt a másik kezdő CB is. Bosa, Armstead, Kinlaw kezdő DL out, Ebukam is be-.ki jött. szóval nem kell a hősiesség, hogy Mariota mekkorát játszott egy backup védelem ellen.van még 10 perc, de ez bukta.igen, ha meg julcsikának pöcse volna akkor pistike lenne.
tipikus trap game. Wilson fumble, vissza TD-re.
aztán nyomunk gyorsan 2 TD-t, de megsérül C.Ward, Ebukam, McGlinchy.
Mariota meg végig vagánykodik egy backup D ellen.
Jimmy tűpontos mély labdáit meg eldropolják, aztán int egy felpattanó lasztiból ami lehetett volna DPI is.
egészséges csapattal ezeket 10-en belül tartjuk.
Le kéne szedni minden kezdőt. KC ellen így is csúnya lesz.
Nemzetes és Méltóságos petey
nálunk amúgy az összes cb kihullott a meccs végére de ugye az nem érdekes. volt szerencsénk, de érdekelne szerinted a játék melyik elemében volt egyáltalán jobb a frisco, ha már csak a sérüléseken meg a szerencsén múlott, hogy sima kettő dugó lett a vége közte.
peach
aztán a kezdő RT is kidőlt, és rengeteg drop volt. nem vitatom el a győzelmet, de ne csináljunk már úgy, hogy mennyire egy kemény csatában nyertetek.
Pitts TD-jénél egy 5. körös újonc CB próbálta fogni....ennyit erről.
elvileg ti a west elsőségért mentek, 2.-3. kiemelésért és kikaptatok egy bottomnak tartott csapattól azért mert az jobban játszott. szerintem ez történt. felőlem foghatod a sérülésekre, de konkrétan nem volt olyan eleme a meccsnek amiben jobb lett volna a 49ers. nyilván bosáék hatalmas minőségi upgrade, de elég régóta nézed ezt a sportot, hogy tudd ez sajnos vele jár. ha lehiggadsz, szerintem te is látni fogod majd ezt 😉
peach
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
735
A Falcon szurkolók örüljenek aztàn húzzanak vissza a sajàt topic oldalukra.... ez itt a mi oldalunk... a mi síràmaink, elintézzük egymàs között..... így vagy úgy kikaptunk.... így vagy úgy vezetjük a divosiot.... így vagy úgy ugyis tovàbb jutunk mint a Falcons 😀. engem jobban zavar a sok sérült.... mint tavaly és tavalyelőtt.....
több mint 2 éve
Garoppolo hibázott, lolok. ő dobta el a lasztikat, az egyik meg TD lett volna simán.Ez egy bullshit, a problemak fele coaching volt. Egyszeruen ma sokkal-sokkal jobban felkeszitettek a falconst, koncentraltabbak es hatekonyabbak voltak. A vedofal pedig azert nem erv tbh, mert az ottani nevsort elnezve nem biztos, hogy nem volt meg meg igy is a talent elony a frisco oldalan. Egyszeruen csak Mariota nem hibazott, megcsinalta, amit kertek tole, szaroppolo meg hibazott. Smith jatekosai fegyelmezettek voltak, Shanahan pedig mar iden (is) sokadjara egy dekoncentralt es fegyelmezetlen csapatot rakott ki, ennyi buntetes nincs ok nelkul, edzoi felelosseg es ebben a csapat fole tudtak ma noni. 10/8x megverne a frisco a falconst? Valszeg. Viszont ez nem teszi ertektelenebbe a gyozelmuket, es a maiert jo par ember -tobbek kozott Arthur Smith es a “vaganykodo” Mariota- megerdemel minden dicseretet.azt mindod a meccs végére. nálunk -1 kezdő corner, félidő előtt a másik kezdő CB is. Bosa, Armstead, Kinlaw kezdő DL out, Ebukam is be-.ki jött. szóval nem kell a hősiesség, hogy Mariota mekkorát játszott egy backup védelem ellen.van még 10 perc, de ez bukta.igen, ha meg julcsikának pöcse volna akkor pistike lenne.
Jimmy tűpontos mély labdáit meg eldropolják, aztán int egy felpattanó lasztiból ami lehetett volna DPI is.
nálunk amúgy az összes cb kihullott a meccs végére de ugye az nem érdekes. volt szerencsénk, de érdekelne szerinted a játék melyik elemében volt egyáltalán jobb a frisco, ha már csak a sérüléseken meg a szerencsén múlott, hogy sima kettő dugó lett a vége közte.
peach
aztán a kezdő RT is kidőlt, és rengeteg drop volt. nem vitatom el a győzelmet, de ne csináljunk már úgy, hogy hősies csatában nyertetek.
dankodavid
mindegy, leszarom már.
több mint 2 éve
dankodavid
2 246
Ez egy bullshit, a problemak fele coaching volt. Egyszeruen ma sokkal-sokkal jobban felkeszitettek a falconst, koncentraltabbak es hatekonyabbak voltak. A vedofal pedig azert nem erv tbh, mert az ottani nevsort elnezve nem biztos, hogy nem volt meg meg igy is a talent elony a frisco oldalan. Egyszeruen csak Mariota nem hibazott, megcsinalta, amit kertek tole, szaroppolo meg hibazott. Smith jatekosai fegyelmezettek voltak, Shanahan pedig mar iden (is) sokadjara egy dekoncentralt es fegyelmezetlen csapatot rakott ki, ennyi buntetes nincs ok nelkul, edzoi felelosseg es ebben a csapat fole tudtak ma noni. 10/8x megverne a frisco a falconst? Valszeg. Viszont ez nem teszi ertektelenebbe a gyozelmuket, es a maiert jo par ember -tobbek kozott Arthur Smith es a “vaganykodo” Mariota- megerdemel minden dicseretet.azt mindod a meccs végére. nálunk -1 kezdő corner, félidő előtt a másik kezdő CB is. Bosa, Armstead, Kinlaw kezdő DL out, Ebukam is be-.ki jött. szóval nem kell a hősiesség, hogy Mariota mekkorát játszott egy backup védelem ellen.van még 10 perc, de ez bukta.igen, ha meg julcsikának pöcse volna akkor pistike lenne.
peach
aztán a kezdő RT is kidőlt, és rengeteg drop volt. nem vitatom el a győzelmet, de ne csináljunk már úgy, hogy hősies csatában nyertetek.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 2 éve
ez a hősies csata neked honnan akadt be?azt mindod a meccs végére. nálunk -1 kezdő corner, félidő előtt a másik kezdő CB is. Bosa, Armstead, Kinlaw kezdő DL out, Ebukam is be-.ki jött. szóval nem kell a hősiesség, hogy Mariota mekkorát játszott egy backup védelem ellen.van még 10 perc, de ez bukta.igen, ha meg julcsikának pöcse volna akkor pistike lenne.
peach
aztán a kezdő RT is kidőlt, és rengeteg drop volt. nem vitatom el a győzelmet, de ne csináljunk már úgy, hogy mennyire egy kemény csatában nyertetek.
elvileg ti a west elsőségért mentek, 2.-3. kiemelésért és kikaptatok egy bottomnak tartott csapattól azért mert az jobban játszott. szerintem ez történt. felőlem foghatod a sérülésekre, de konkrétan nem volt olyan eleme a meccsnek amiben jobb lett volna a 49ers. nyilván bosáék hatalmas minőségi upgrade, de elég régóta nézed ezt a sportot, hogy tudd ez sajnos vele jár. ha lehiggadsz, szerintem te is látni fogod majd ezt 😉
több mint 2 éve
azt mindod a meccs végére. nálunk -1 kezdő corner, félidő előtt a másik kezdő CB is. Bosa, Armstead, Kinlaw kezdő DL out, Ebukam is be-.ki jött. szóval nem kell a hősiesség, hogy Mariota mekkorát játszott egy backup védelem ellen.van még 10 perc, de ez bukta.igen, ha meg julcsikának pöcse volna akkor pistike lenne.
peach
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
van még 10 perc, de ez bukta.igen, ha meg julcsikának pöcse volna akkor pistike lenne.
több mint 2 éve
fejezd már be a sírást. Purdy-val már vége lenne a szezonnak.Mondjuk bántás nélkül, de neked sem olvastam még normális hangvételű megjegyzésedet. Bár most szívem szerint én is azt mondanám a Buccaneers teljesítményére, hogy mindenki menjen el a büdös picsába, szóval megértem valahol. Attól még Jimmyvel konfdöntő meg szokott lenni, nélküle PO sem, lehet utálniMondjuk bantas nelkul, en sem olvastam meg olyan megjegyzesedet, ahol a szerelmeid kapcsan veled egyet nem ertoket nem folenyeskedve akartad volna kioktatni a pacirol letekintgetve, ugyanakkor veled ellentetben en meg hiszek abban, hogy megelem a napjat.
Wyatt
Szaroppolo pedig okkal szaroppolo. Aki vele kapcsolatban a konfdontot emlegeti, az egyetlen egy dolgot bizonyit, megpedig azt, hogy vagy nem nezte azokat a meccseket, vagy nem ertette, amit latott. Azok az eredmenyek ugyanis nem miatta, hanem a jelenlete ellenere sikerultek, mi sem bizonyitja ezt jobban, mint a teny, hogy a Legendas Offenzgeniusz az sb-ig nem merte tizszer passzoltatni a faszit egy meccsen. Nyilvan azert, mert nem volt ra szukseg, csak amikor meg lett volna, kilometerekkel tuldobta sanderst. Ezt gondolom, lehet utalni erte.
dankodavid
de tudom, más QB olyan kurva pontos, hogy egy szar passza nincs. vicces már ami rinyát előadsz.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Oksi, további szépeketMondjuk bántás nélkül, de neked sem olvastam még normális hangvételű megjegyzésedet. Bár most szívem szerint én is azt mondanám a Buccaneers teljesítményére, hogy mindenki menjen el a büdös picsába, szóval megértem valahol. Attól még Jimmyvel konfdöntő meg szokott lenni, nélküle PO sem, lehet utálniMondjuk bantas nelkul, en sem olvastam meg olyan megjegyzesedet, ahol a szerelmeid kapcsan veled egyet nem ertoket nem folenyeskedve akartad volna kioktatni a pacirol letekintgetve, ugyanakkor veled ellentetben en meg hiszek abban, hogy megelem a napjat.
Wyatt
Szaroppolo pedig okkal szaroppolo. Aki vele kapcsolatban a konfdontot emlegeti, az egyetlen egy dolgot bizonyit, megpedig azt, hogy vagy nem nezte azokat a meccseket, vagy nem ertette, amit latott. Azok az eredmenyek ugyanis nem miatta, hanem a jelenlete ellenere sikerultek, mi sem bizonyitja ezt jobban, mint a teny, hogy a Legendas Offenzgeniusz az sb-ig nem merte tizszer passzoltatni a faszit egy meccsen. Nyilvan azert, mert nem volt ra szukseg, csak amikor meg lett volna, kilometerekkel tuldobta sanderst. Ezt gondolom, lehet utalni erte.
dankodavid
több mint 2 éve
dankodavid
2 246
Mondjuk bántás nélkül, de neked sem olvastam még normális hangvételű megjegyzésedet. Bár most szívem szerint én is azt mondanám a Buccaneers teljesítményére, hogy mindenki menjen el a büdös picsába, szóval megértem valahol. Attól még Jimmyvel konfdöntő meg szokott lenni, nélküle PO sem, lehet utálniMondjuk bantas nelkul, en sem olvastam meg olyan megjegyzesedet, ahol a szerelmeid kapcsan veled egyet nem ertoket nem folenyeskedve akartad volna kioktatni a pacirol letekintgetve, ugyanakkor veled ellentetben en meg hiszek abban, hogy megelem a napjat.
Wyatt
Pulvis et umbra sumus.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk bántás nélkül, de neked sem olvastam még normális hangvételű megjegyzésedet. Bár most szívem szerint én is azt mondanám a Buccaneers teljesítményére, hogy mindenki menjen el a büdös picsába, szóval megértem valahol. Attól még Jimmyvel konfdöntő meg szokott lenni, nélküle PO sem, lehet utálni
több mint 2 éve
dankodavid
2 246
Szerencsere a vegen is eltalalta a teljesen ures tightendet az endzone-ban. Nagy play volt az is!imádom, hogy csak Jimmy dob olyat amiből MAJDNEM interception lett, más QB soha. Ray-Ray-nek meg Woernernek is oda lett rakva a labda 30+ yardra de eldropolták. az rendben van gondolom. vagy Aiyuknál csal Brendelre fújtak egy so-so holdingot.Nagyszeru volt, tenyleg, latvanyosan kinyilt a playbook altala, raadasul remekul oda tudja dobni a screeneket is ez az alulertekelt geniusz. Szerencsere csak eloben harom to worthy jatekot szamoltam ossze, amiben nincs benne a fumble.ma kurva jól játszott, az ő hibája volt tényleg a fumble meg a kibaszott dropok. meg hogy nincs a 2 kezdő corner és DL, really.Jimmy maradjon egészséges, akkor van esély egy konfdöntőre^^media.tenor.com/omJbisofB98AAAAC/pepe-clown.gif
Wyatt
dankodavid
Hajra, Jimmy, szeretunk! Maradj jovore is!
“Kurva jol jatszott”, lol.
dankodavid
de csak feel free gyűlölködni. tényleg rajta ment el a meccs.
Egy harminc eves emberrol beszelunk, kb tiz eve a ligaban van es ugyanazokat a vegtelenul ostoba dolgokat csinalja, amiket eddig is, mert nincs agya. Egy harminc eves iranyitonal 200 millioval a zsebeben nehogymar nagyitoval kelljen keresni, miert volt jo. Szerencsetlen nyomorult, akinek normalis helyeken, lelemenyesebb szurkolok szilankosra tortek volna a szarkapocscsontjat, hogy legalabb tovabbi karokat ne okozzon. De nem itt! Itt a szurkolok cukimuki huseges modon dorgoloznek a szepfiu laba szarahoz, es megmagyarazzak, milyen ugyes is valojaban es mindenki mas a szar. Ugyanezek a szurkolok voltak azok, akik egy meccs utan bekiabaltak ezt a szerencsetlent Lance helyere. Most ehetik, amit ugy vagytak, a baj, hogy mikozben ok jokedvuen zabaljak a fost fel-felkialtva, hogy naugyehogynemisolyanrossz, a buzt az egesz etterem szagolja.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 2 éve
imádom, hogy csak Jimmy dob olyat amiből MAJDNEM interception lett, más QB soha. Ray-Ray-nek meg Woernernek is oda lett rakva a labda 30+ yardra de eldropolták. az rendben van gondolom. vagy Aiyuknál csal Brendelre fújtak egy so-so holdingot.Nagyszeru volt, tenyleg, latvanyosan kinyilt a playbook altala, raadasul remekul oda tudja dobni a screeneket is ez az alulertekelt geniusz. Szerencsere csak eloben harom to worthy jatekot szamoltam ossze, amiben nincs benne a fumble.ma kurva jól játszott, az ő hibája volt tényleg a fumble meg a kibaszott dropok. meg hogy nincs a 2 kezdő corner és DL, really.Jimmy maradjon egészséges, akkor van esély egy konfdöntőre^^media.tenor.com/omJbisofB98AAAAC/pepe-clown.gif
Wyatt
dankodavid
dankodavid
de csak feel free gyűlölködni. tényleg rajta ment el a meccs.
több mint 2 éve
dankodavid
2 246
Nagyszeru volt, tenyleg, latvanyosan kinyilt a playbook altala, raadasul remekul oda tudja dobni a screeneket is ez az alulertekelt geniusz. Szerencsere csak eloben harom to worthy jatekot szamoltam ossze, amiben nincs benne a fumble.ma kurva jól játszott, az ő hibája volt tényleg a fumble meg a kibaszott dropok. meg hogy nincs a 2 kezdő corner és DL, really.Jimmy maradjon egészséges, akkor van esély egy konfdöntőre^^media.tenor.com/omJbisofB98AAAAC/pepe-clown.gif
Wyatt
dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 2 éve
ma kurva jól játszott, az ő hibája volt tényleg a fumble meg a kibaszott dropok. meg hogy nincs a 2 kezdő corner és DL, really.Jimmy maradjon egészséges, akkor van esély egy konfdöntőre^^media.tenor.com/omJbisofB98AAAAC/pepe-clown.gif
Wyatt
dankodavid
több mint 2 éve
dankodavid
2 246
Jimmy maradjon egészséges, akkor van esély egy konfdöntőre^^
Wyatt
Pulvis et umbra sumus.
több mint 2 éve
van még 10 perc, de ez bukta. tipikus trap game. Wilson fumble, vissza TD-re.
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
Bosa és Ebukam is edzésbe állt. Robit engedik játszani. Verrett még nem ok, így valszeg Lenoir lesz a kezdő RCB.
több mint 2 éve
napasztmekÚgy akkor két "gipsz-on"-unk lesz.Ward meg Verrettet próbálta megidézni: sérülésből visszatérve az első snapen eltöri a kezét. 😀 Mondjuk ő még visszatérhet idén.tud játszani gipsszel is
Niner Empire
Niner Empire
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Úgy akkor két "gipsz-on"-unk lesz.Ward meg Verrettet próbálta megidézni: sérülésből visszatérve az első snapen eltöri a kezét. 😀 Mondjuk ő még visszatérhet idén.tud játszani gipsszel is
Niner Empire
több mint 2 éve
Ward meg Verrettet próbálta megidézni: sérülésből visszatérve az első snapen eltöri a kezét. 😀 Mondjuk ő még visszatérhet idén.tud játszani gipsszel is
Niner Empire
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Ward meg Verrettet próbálta megidézni: sérülésből visszatérve az első snapen eltöri a kezét. 😀 Mondjuk ő még visszatérhet idén.
több mint 2 éve
Moseley ACL szakadás 😕 jobbulást neki, kurva nagyot ment idén. Womack és Verrett gyerünk!