San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 2 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 578
Semmi gond, lesz jövőre két 3. körös pickünk is. 😀
Nem mondom, hogy tetszik az üzlet, de akár még jól is elsülhet. Az biztos, hogy rohadt sok a 12 misi fizunak egy évre, bár ugye az nem garantált összeg.
több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 2 076
Win now módba kapcsolt mindenki, mert ha ebből nem lesz egy deep PO run, akkor jövőre az 5.körben huztok először mint a Texans tette pár éve. Mondjuk valahol olvastam, ha kövi offseasonben Demeco Ryans HC lesz akkor kaptok két 3.körös comp picket 2023 és 2024re, szóval lehet így számoltok 😁 Mondjuk CMC 16 millás fizuja az elég húzós
több mint 2 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
😀😀😀😀😀😀😀😀😀🤡

Te jo isten 😀
dankodavid
tudjuk

😀
Nemzetes és Méltóságos petey
Minden fasza, az elmult evekben is rendszeresen a futon mulott az sb, raadasul cmc kifejezetten keveset volt serult karrierje soran, szoval nem lesz ezzel sem gond. A futoposzt jelenleg 2+3+3+3+4+6+24/5. korokbe kerult, meg a hulye is latja, hogy a kokler nagyszeru munkat vegez.

CMC egy zseni, szimpatikus is (kittle-nel biztosan szimpatikusabb), viszont ez igy kapkodas. Meg ha Lance-nek hoztak volna ide a szezon elott, megertem, de hat meg mindig ott tartunk, hogy a kokler a szerencsetlent tamogatja mindennel, a valamennyire onjaro tehetseget pedig letori, cuz mah system. Remelem, ugyesen kiverik majd egymasnak szaroppoloval, tuti jol esik ez a sztori is Lance-nek. Kivanom, hogy felajanljon erte valamit a giants offszezonban es kapjon maga melle egy normalis edzot.

Ja, es shanahan rasszista, a fr “arcai” kizarolag feher emberek lehetnek.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Ha Shanny kinyirja, atrepulok az oceanon es agyonverem

Becsuljetek meg, mert csoda ez az ember - csak maradjon egészséges...
gabokocka
Az 49-ers esetében nagyon nehéz. Ott a sérülés rendszer szinten van kódolva. Ez is megérne egy elemzést, hogy miért ennyi a sérültjük már évről-évre, ami aztán rányomja a bélyegét a szezonjukra is.
BigBaltazar
kicsit túl van misztifikálva. van benne igazság, de nem lehet ráhúzni az egészet a run heavy szisztémára.

több mint 2 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

gabokocka
Az 49-ers esetében nagyon nehéz. Ott a sérülés rendszer szinten van kódolva. Ez is megérne egy elemzést, hogy miért ennyi a sérültjük már évről-évre, ami aztán rányomja a bélyegét a szezonjukra is.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 2 éve
😀😀😀😀😀😀😀😀😀🤡

Te jo isten 😀
dankodavid
tudjuk

😀

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....

gabokocka
Ez az, az egyik legtöbb sérüléstől szenvedő gárdába, (ami, óvatosan jegyzem meg😏 már nem biztos, hogy csak szerencse dolga....) egyébként csatlakozom hozzád 😉

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
😀😀😀😀😀😀😀😀😀🤡

Te jo isten 😀

Pulvis et umbra sumus.
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Steve Ribbed San Francisco 49ers 399
Shanahan eddig legalább megvárta a draftot, hogy beszerezzen egy magasan húzott, sérülékeny futót...
Most már draft sem kell neki..

“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 622
Nekem adja, előre a szuper offense irányába!
több mint 2 éve
dafuq hepönöd ?

több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
vannak még pickjeitek? na kiváncsi leszek mibe fáj bár evvel a szerződéssel meg az injury historyjával remélhetőleg nem lesz überbrutál
Kúrfürst briareos
na már látom: idei 2, 3 és 4 kör és jövő évi 5.kör

több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
vannak még pickjeitek? na kiváncsi leszek mibe fáj bár evvel a szerződéssel meg az injury historyjával remélhetőleg nem lesz überbrutál

több mint 2 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
jó reggelt, jön CMC

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 2 éve
Trent W, Bosa, Ward és Verrett ma már edzésbe állnak.

Én sem húznám rá a vizes lepedőt Jimmyre, nem volt szerintem sem kurva jó, de igazából rossz sem. Nem rajta ment el a mérkőzés. A hosszú passzokban egyszerűen nem lehet bízni, vagy ő dobja meg őket rosszul, vagy az elkapók bénáznak. Itt most inkább az utóbbi volt az igaz. A Woerner-es játék miért nem Kittle-re volt kijátszva, vagy a McCloud-osnál hol volt Gray? Aiyuk szépen elkapta, csak ott meg Brendel volt a fasz...
A Falcons pár éve is megvert minket hasonló erőviszonyok mellett, biztosan rájöttek valamire. 😀
Niner Empire
Huf és C.Ward is jól jönne, de ők sem edzettek a héten még.

több mint 2 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 578
Trent W, Bosa, Ward és Verrett ma már edzésbe állnak.

Én sem húznám rá a vizes lepedőt Jimmyre, nem volt szerintem sem kurva jó, de igazából rossz sem. Nem rajta ment el a mérkőzés. A hosszú passzokban egyszerűen nem lehet bízni, vagy ő dobja meg őket rosszul, vagy az elkapók bénáznak. Itt most inkább az utóbbi volt az igaz. A Woerner-es játék miért nem Kittle-re volt kijátszva, vagy a McCloud-osnál hol volt Gray? Aiyuk szépen elkapta, csak ott meg Brendel volt a fasz...
A Falcons pár éve is megvert minket hasonló erőviszonyok mellett, biztosan rájöttek valamire. 😀
több mint 2 éve
Platypus San Francisco 49ers 295

plusz Huf concussion protokoll. ezért mondom inkább ezt a hetet engedjük el..
Végülis, a kezdő védelemből még Warner és Greenlaw egészséges
több mint 2 éve
egy kis Banks imádat.

Aaron Banks had a clean sheet yesterday:

• 34 pass blocking opportunities
• 0 pressures
• 0 sacks allowed

He’s yet to allow a sack or a QB hit this season in 186 pass blocking opportunities. #49ers

jövőre kell egy brutál C meg RT és meg is vagyunk egy vasbeton fallal

több mint 2 éve

plusz Huf concussion protokoll. ezért mondom inkább ezt a hetet engedjük el..

több mint 2 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
Én amondó vagyok, hogy inkább pihenjenek még egy hetet a sérültek, a Rams elleni meccs sokkal fontosabb, ha az meglenne utána bye week, remélhetőleg addigra felépül teljesen Bosa, TW, Mitchell, Armstead, Verrett, Ward, Kinlaw, Al-Shair (b+ ezt leírni is sok) és akkor velük lehet menni a csoportgyőzelemért
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 735
Hàt elengedni nem, de a hosszútàvú cél miatt igen.... Menjenek a fiatalok Szaroppolóval, kapnak lehetőséget, hàtha felpörögnek. Kiderül kik a potens jàtékosok a jövő szempontjàból..... aztàn gyerünk fegyverbe! Negatív lesz a mérleg, na ezt év elején nem gondoltam volna. ( valahogy azaz érzésem, hogy itt a divisio mérleg dönti el a csoport sorsàt )

több mint 2 éve
Platypus San Francisco 49ers 295
chiefs hét. mi legyen? pihenjenek még 1 hetet a sérültek, és engedjük ezt el és inkább koncentráljunk a kövi meccsekre? nyerhetőek jönnek, Rams, Chargers, Cards, Saints, Dolfnz....
hát, teljesen el talán nem engedném, de nem siettetném vissza egyik sérültet se (gondolok itt főleg a Bosa-Trent Williams párosra)
több mint 2 éve
chiefs hét. mi legyen? pihenjenek még 1 hetet a sérültek, és engedjük ezt el és inkább koncentráljunk a kövi meccsekre? nyerhetőek jönnek, Rams, Chargers, Cards, Saints, Dolfnz....

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 501
Igen, megnyugodtam..,. megnéztem a 2012 NFC döntőt... 😀
Tapsi Hapsi
Nekem az azutáni Superbowl is kevés jelenleg 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers