Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Valaki nem olvasott valami biztato training camp hírt? 🙃 csendes a topic nagyon.Aldon Smith kirakva. Nem erre gondoltál 😉 😛?
funkyparduc
több mint 3 éve
Valaki nem olvasott valami biztato training camp hírt? 🙃 csendes a topic nagyon.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
MightHunter
403
Aldon Smith-ről amúgy van valami hír, vagy már bezárták egy elmegyógyintézetbe?
több mint 3 éve
MightHunter
403
"Obviously we won't know for sure what the offense will look like until the regular season, but as of now it seems like the Seahawks will get a lot more production out of their tight ends than they did a year ago."Ha Carson és Penny nem lesz sérült és ha néha engedik majd dobni Wilsont akkor úgyis vagy Lockett vagy DK-t veszi célba és nem a TE-t. Öszintén, ahogy nézem a TE felhozatalt nem is biztos, hogy van értelme feléjük dobni. Inkább futásoknál lesznek fent, ahogy azt Caroll bácsi bibliája megírta, időszámításunk előtt 1000-ben. Everett és Parkinson nem egy életbiztosítás mondjuk se blokkban se elkapásban. 😕
Tudom, bilibe lóg a kezem, de lehet idén lesz érdemi TE játékunk?
funkyparduc
több mint 3 éve
"Obviously we won't know for sure what the offense will look like until the regular season, but as of now it seems like the Seahawks will get a lot more production out of their tight ends than they did a year ago."Óriás TE játékunk lesz. Az a baj, hogy minden eddigi koordinátorunk szellemi rokkant, és fogyatékos volt, akik erre a csodafegyverre maguktól nem jöttek rá. Nem is volt igazán soha elit TE-ünk .... oh wait....
Tudom, bilibe lóg a kezem, de lehet idén lesz érdemi TE játékunk?
funkyparduc
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
"Obviously we won't know for sure what the offense will look like until the regular season, but as of now it seems like the Seahawks will get a lot more production out of their tight ends than they did a year ago."Tudom, bilibe lóg a kezem, de lehet idén lesz érdemi TE játékunk?
több mint 3 éve
www.cbssports.com/nfl/news/seahawks-left-tackle-duane-brown-unhappy-with-contract-seeking-new-deal-before-2021-season-per-report/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
...Helyesen (all - including Lillard) <3
Cancel Culture
több mint 3 éve
<3 > all - including Lillard
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Jol van Lillardot azért én is tudtam kicsoda 😛😛Csak én vagyok az egyetlen akinek fingja nincs sose Helmut szóképeiről? 😀😀A Vulkán nem szókép, hanem a Portland Trailblazers tulajdonosi jogait gyakorló szervezet.
Cowboykarcsi90
Damien Lillard pedig a Trailblazers arca, és minden idők egyik legnagyobb Blazere, amúgy egy Top n (n<20) kosárlabdázó, akinek nagyon tele lett a fasza az FO-val. Nagyjából szinkronban a fanokkal..... Ebből van egy kis feszülés. Többi elolvasható a neten.
Cancel Culture
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Vigyazo szemeinket amugy is mas okbol kell most a varosra vetnunk. Zajlik a polgi valasztas. Vajon folytatodik a varos zuhanasa?Csak én vagyok az egyetlen akinek fingja nincs sose Helmut szóképeiről? 😀😀A Vulkán nem szókép, hanem a Portland Trailblazers tulajdonosi jogait gyakorló szervezet.
Cowboykarcsi90
Damien Lillard pedig a Trailblazers arca, és minden idők egyik legnagyobb Blazere, amúgy egy Top n (n<20) kosárlabdázó, akinek nagyon tele lett a fasza az FO-val. Nagyjából szinkronban a fanokkal..... Ebből van egy kis feszülés. Többi elolvasható a neten.
Cancel Culture
több mint 3 éve
Csak én vagyok az egyetlen akinek fingja nincs sose Helmut szóképeiről? 😀😀A Vulkán nem szókép, hanem a Portland Trailblazers tulajdonosi jogait gyakorló szervezet.
Cowboykarcsi90
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
topin
2 008
Csak én vagyok az egyetlen akinek fingja nincs sose Helmut szóképeiről? 😀😀Én néha bemákolok valami értelmet sejtető magyarázatot, akkor büszkén elvagyok pár hónapnyi értetlenséggel utána.
Cowboykarcsi90
több mint 3 éve
Csak én vagyok az egyetlen akinek fingja nincs sose Helmut szóképeiről? 😀😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
kb falhoz állította a Vulkánt...Nope.Damian Lillard neve mond valamit?!Én úgy vagyok vele, hogy már mindegy csak érjen véget ez az éra.Ez esetben van egy rossz hírem.
Cancel Culture
😀
akdestroyer
Cancel Culture
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Nope.Damian Lillard neve mond valamit?!Én úgy vagyok vele, hogy már mindegy csak érjen véget ez az éra.Ez esetben van egy rossz hírem.
Cancel Culture
😀
akdestroyer
Cancel Culture
több mint 3 éve
Damian Lillard neve mond valamit?!Én úgy vagyok vele, hogy már mindegy csak érjen véget ez az éra.Ez esetben van egy rossz hírem.
Cancel Culture
😀
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Én úgy vagyok vele, hogy már mindegy csak érjen véget ez az éra.Ez esetben van egy rossz hírem.
Cancel Culture
😀
több mint 3 éve
Sebii
3 536
twitter.com/DangeRussWilson/status/1420066642860515332?s=09Eddig veretlenek vagyunk!
Tényleg Russ? 🙂
funkyparduc
több mint 3 éve
twitter.com/DangeRussWilson/status/1420066642860515332?s=09Tényleg Russ? 🙂
Szerkesztette: funkyparduc
több mint 3 éve
Én úgy vagyok vele, hogy már mindegy csak érjen véget ez az éra. Nálam amúgy ez az egész Adams tranzakció lassan lassan a hűtlen kezelés határait súrolja.bleacherreport.com/articles/10008771-jamal-adams-rumors-seahawks-safety-not-close-at-all-in-contract-extension-talksUgyanaz a bajom, mint a Tunsil trade-el volt. Két első körért hozni valakit úgy, hogy nem írt alá hosszútávú szerződést, hátbazdmeg...
megérte a 2db 1. kört, és minden centet!
Cancel Culture
Annak is mi lett a vége.
Ugyanez lesz itt is. Úgy gondolom egy 15-16 milliós szerződéssel kellően el lenne ismerve JA munkája, a posztja legjobban fizetett emberei között lenne, senki nem mondhatná, hogy nem lett kitömve a zsebe.
Viszont a 2 első kör miatt én már látom is lelki szemeim előtt a 18-19 millió közötti szerződést, ami viszont egy jó box safetyért a vicc kategória.
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
bleacherreport.com/articles/10008771-jamal-adams-rumors-seahawks-safety-not-close-at-all-in-contract-extension-talksUgyanaz a bajom, mint a Tunsil trade-el volt. Két első körért hozni valakit úgy, hogy nem írt alá hosszútávú szerződést, hátbazdmeg...
megérte a 2db 1. kört, és minden centet!
Cancel Culture
Annak is mi lett a vége.
Ugyanez lesz itt is. Úgy gondolom egy 15-16 milliós szerződéssel kellően el lenne ismerve JA munkája, a posztja legjobban fizetett emberei között lenne, senki nem mondhatná, hogy nem lett kitömve a zsebe.
Viszont a 2 első kör miatt én már látom is lelki szemeim előtt a 18-19 millió közötti szerződést, ami viszont egy jó box safetyért a vicc kategória.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Church of tremendous job.Azonos címen alapítottunk metálzenekart.....
Ízlelgessük, el lesz mondva még párszor szeptemberig.
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Church of tremendous job. Ízlelgessük, el lesz mondva még párszor szeptemberig.