Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Nem mellékesen idekerült UDFA-n az egyik kidkedvencem Bryan Mills CB.Meg a WR Cade Johnson a South Dakota Stateből, aki könnyen válhat az idei év James Robinsonává (draftolatlan FCS sztár, aki keretre kerülve nagy találat lehet).
Húúúúdzs ápszájd.
Bazzani
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Igazábúl viccelni akartam, hogy ez egy meglepően normális pick.Másfél hónapja csináltam interjút egy nagyon sikeres csapat profi elemzőjével, itt meg is írtam. Ő megmondta, hogy a legnagyobb baja a csapatnak egy legit slot receiver (ilyenkor azért mindig eszembe jut, hogy ez egy szakma, amihez ő ért, mi meg nem). Megkérdeztem újra, és ő azt mondta, hogy ez egy jó pick.Jó de azért egy 6.körre várt RB jobban tűzbe hozott volna nem?WR lett a választás, a játékost nem ismerem, de egy nagyon gyors manus elkellett nekünk a slotba. Együtt tudok élni ezzel a pickkel.Eddig a kedvenc pickem idén.
Sebii
Helmut the Dystopian Ride
Bazzani
Ő anno azt mondta, hogy gyors első lépések, valamennyire fizikális, biztos kéz, jó route futás. Ez a kombó 2. kör eleje, így. Itt a route futáson sokat kell dolgozni, de ez nem a játékos képességeiből ered, meg fogja tanulni. Nagyjából helyén húzták needre.
Tre Brown húzás fejvakarósabb. Ott sok munka lesz.
Nem mellékesen idekerült UDFA-n az egyik kidkedvencem Bryan Mills CB.
Húúúúdzs ápszájd.
több mint 3 éve
3 komoly need volt. WR, CB, OT. Erre mit hozunk? WR, CB, OT. A minőség persze még kérdéses, de nem is emlékszem mikor húztunk ilyen szinten needre.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
mbhawks
25
Közben jött Stone Forsythe is, aki nem kis steal a 6.körben. Nem csodálkoznék, hogyha a kezdőbe kerülne a szezon előrehaladtával.
több mint 3 éve
Másfél hónapja csináltam interjút egy nagyon sikeres csapat profi elemzőjével, itt meg is írtam. Ő megmondta, hogy a legnagyobb baja a csapatnak egy legit slot receiver (ilyenkor azért mindig eszembe jut, hogy ez egy szakma, amihez ő ért, mi meg nem). Megkérdeztem újra, és ő azt mondta, hogy ez egy jó pick.Jó de azért egy 6.körre várt RB jobban tűzbe hozott volna nem?WR lett a választás, a játékost nem ismerem, de egy nagyon gyors manus elkellett nekünk a slotba. Együtt tudok élni ezzel a pickkel.Eddig a kedvenc pickem idén.
Sebii
Bazzani
Ő anno azt mondta, hogy gyors első lépések, valamennyire fizikális, biztos kéz, jó route futás. Ez a kombó 2. kör eleje, így. Itt a route futáson sokat kell dolgozni, de ez nem a játékos képességeiből ered, meg fogja tanulni. Nagyjából helyén húzták needre.
Tre Brown húzás fejvakarósabb. Ott sok munka lesz.
több mint 3 éve
Jó de azért egy 6.körre várt RB jobban tűzbe hozott volna nem?WR lett a választás, a játékost nem ismerem, de egy nagyon gyors manus elkellett nekünk a slotba. Együtt tudok élni ezzel a pickkel.Eddig a kedvenc pickem idén.
Sebii
több mint 3 éve
WR lett a választás, a játékost nem ismerem, de egy nagyon gyors manus elkellett nekünk a slotba. Együtt tudok élni ezzel a pickkel.Eddig a kedvenc pickem idén.
Sebii
több mint 3 éve
Sebii
3 537
WR lett a választás, a játékost nem ismerem, de egy nagyon gyors manus elkellett nekünk a slotba. Együtt tudok élni ezzel a pickkel.
több mint 3 éve
Mégha ellent is megy minden eddigi tendenciának, én elképzelhetőnek tartom, hogy nem lesz letrade. Annyit szajkózta Schneider es PC h az idei draft zsakbamacska, lenyegesen kevesebb az info a prospectekrol, hogy tulajdonkepp a hatso korok felernek egy UDFA szinttel. En abszolut megbékélnék azzal ha 56-on huznank egy impact Olinet, leginkabb OT es C aki johetne, a class is mély, de egy nagyobbat csúszó CB, esetleg DT is teljesen korrekt lenne. Bár a Dline szerintem abszolut korrekt lesz, ha Aldon Smith megéri a szezonyitót illetve Nkemdichenek meg van kedve jatszani...Olyan szintu lelki nihillel állok ahhez a drafthoz, hogy egy TE vagy WR, LB picket is meg tudnek elsore emeszteni, de azt csak hatra tradevel.
Szerkesztette: Marsellus Wallace
több mint 3 éve
peet_24
275
Mindenki letradet vár, nyilván. Az a para, ha nagyon erőltetjük, akkor nem lesz jó az ellenérték... Lehet, hogy jobb lenne egy értékén elhozott CB mondjuk, mint kettővel több red flages 5. körös madár...Az is érdekes, hogy hova húzunk, mennyire fekszenek le Mr Unlimitednek. Kell a wr3 persze, de egy jó DEnek nagyobb impactja lenne talán...
több mint 3 éve
Ehhez képest a PO általában befigyelt. Mi lett volna ha bejönnek a pickek? Mondjuk azért mi szurkolók megérdemeltünk volna egy nyilvános mea culpat a vezérektől ilyen húzások után. Amúgy meg jön a vízválasztó év. Vagy életben maradunk vagy ledarál minket az NFC West is. Az idei drafttól nem várok semmit, a szezontól meg még kevesebbet.Rég volt ilyen jó első napunk 😀Ezen gondolkoztam pont én is.
Hanni
Ugye van pár ember aki szerint Jamal Adams nem ért 2 első kört - hozzáteszem, ha innen nézzük szerintem se.
De tegyünk úgy fel a kérdést, hogy ért-e egy Penny+Collier duót.
Miazhogy!
Gyakorlatilag kioffoltunk 10 évet úgy, hogy nem érkezett az első körben kezdő szintű player. 😀
Ugye a 13-14-15-ös első kört elkótyavetéltük, 16-ban érkezett Ifedi, a világi bust, 17-ben semmi, aztán jött a mágikus Penny-Collier-Brooks trió, (azaz a lehugyozott sóskifli szentháromsága) és két évig megint nincs első körünk.
Vidám. 😀
akdestroyer
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Rég volt ilyen jó első napunk 😀Ezen gondolkoztam pont én is.
Hanni
Ugye van pár ember aki szerint Jamal Adams nem ért 2 első kört - hozzáteszem, ha innen nézzük szerintem se.
De tegyünk úgy fel a kérdést, hogy ért-e egy Penny+Collier duót.
Miazhogy!
Gyakorlatilag kioffoltunk 10 évet úgy, hogy nem érkezett az első körben kezdő szintű player. 😀
Ugye a 13-14-15-ös első kört elkótyavetéltük, 16-ban érkezett Ifedi, a világi bust, 17-ben semmi, aztán jött a mágikus Penny-Collier-Brooks trió, (azaz a lehugyozott sóskifli szentháromsága) és két évig megint nincs első körünk.
Vidám. 😀
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Rég volt ilyen jó első napunk 😀Legalább nem ütött meg a guta az első körös balfax húzás miatt.
Hanni
több mint 3 éve
Rég volt ilyen jó első napunk 😀
több mint 3 éve
A letrade szerintem alap, de most nem megyünk nagyon mélyre. Szerintem, mert gyakorlatilag egy vasunk sincs. Reményeim szerint OT vagy G jön, de a DE se lehetetlen. A CB esélyes, de szerintem most ebben nem gondolkoznak PC-ék. Amit nem akarok az a LB RB. Viszont az a bizonyos 3. számú WR még mindig kéne.
több mint 3 éve
Elég szomorú hogy idáig süllyedtünk, ma este draft, mégis napok óta teljes az agónia.Kevés a pick, letrade lesz. Viszünk CB, DL, RB-t.
Mondjuk feki biztos örül, már nekem is baszta a csőröm az a belterjes sznob brigád.
Valaki várja esetleg hogy felcserélünk az első nap végébe, és érdemes lesz felkelni, vagy semmi?
Másik: a 2.napon hova megy az első pick?
Szerintem kérdés nélkül a DE/OT/CB hármasból kéne húzni.
Ennek ellenére valami faszság lesz, mondjuk TE, vagy RB.
akdestroyer
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Elég szomorú hogy idáig süllyedtünk, ma este draft, mégis napok óta teljes az agónia.Mondjuk feki biztos örül, már nekem is baszta a csőröm az a belterjes sznob brigád.
Valaki várja esetleg hogy felcserélünk az első nap végébe, és érdemes lesz felkelni, vagy semmi?
Másik: a 2.napon hova megy az első pick?
Szerintem kérdés nélkül a DE/OT/CB hármasból kéne húzni.
Ennek ellenére valami faszság lesz, mondjuk TE, vagy RB.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
49ers Coach Kyle Shanahan credited the Seahawks with trading 2 first-round picks for Jamal Adams because he hates playing against the star safety. (Fann)LOL 😀😀😀
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Azért ez az egyébként menetrendszerű Smith balhé gyorsabban jött mint gondoltam. Még el sem kezdődött a szezon, de már a vészforgatókönyv sem működik. Már szinte látom magunkat a draft után amint üveges tekintettel, értetlenül meredünk magunk elé. Pedig ez csak a szokásos.Smithnél akkor szokott gond lenni, ha unatkozik
garrett27
több mint 3 éve
Azért ez az egyébként menetrendszerű Smith balhé gyorsabban jött mint gondoltam. Még el sem kezdődött a szezon, de már a vészforgatókönyv sem működik. Már szinte látom magunkat a draft után amint üveges tekintettel, értetlenül meredünk magunk elé. Pedig ez csak a szokásos.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Nostradamus, te vagy az?Aldon Smith érkezik. Hoppá 🤔vajon megéri az első meccset, vagy megint piásan lebontja a várost?
funkyparduc
petey
több mint 3 éve
Aldon Smith érkezik. Hoppá 🤔vajon megéri az első meccset, vagy megint piásan lebontja a várost?
funkyparduc
petey
BREAKING: @NFL player Aldon Smith ... wanted in #Nola suburb of @StBGov by the sheriff and district attorney. More @wdsu - @RapSheet @AdamSchefter @SlaterNFL @diannaESPN @ProFootballTalk pic.twitter.com/p5mDsXdDBS
— Travers Mackel (@TraversWDSU) April 19, 2021
több mint 3 éve
Az all-time kedvenc Aldon Smith-sztorim az mikor Delanie Walkerrel csináltak közös házibulit. Volt egy pont amikor úgy gondolták h akkor itt az ideje berekeszteni a rendezvényt, de a vendégek nem akartak elmenni, erre elkezdtek lövöldözni a levegőbe, mikor ez sem segített, akkor a vendégekre. 😀Lehet most is valami hasonló történt... Nehéz elképzelnem hogy lehet egy kávézóban így elszállni, de Aldon megoldja.
empty taxi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass