NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
369
44
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
- Te Russ, mit gondolsz a Jones, Watt duóról majd a Cards meccseken?-
több mint 3 éve
peet_24
275
- Már lenyomtak a vérbe.... Rams rendszeresenpersze, ez így igaz, de eddig eredményesnek lehetett feltüntetni a csapatot, akármennyire is képtelenek voltunk előrelépni, lehetett szépre mázolni a recsegő-ropogó rendszert, de ez egyre nehezebb lesz, látva a csoport alakulását. 2-4, 1-5, 0-6 csoportmérleggel hiába dumálunk majd...de gondolom ezt nálam jobban tudod, minek is írom... <3 😊
- Évek óta jellemző, hogy ritkán jó hox meccset nézni.
Cancel Culture
több mint 3 éve
- Már lenyomtak a vérbe.... Rams rendszeresenCsak ellenünk kell játszani a SB ig 😛
- Évek óta jellemző, hogy ritkán jó hox meccset nézni.
Végülis...Cancel Culture
Ha PC kifaszázza a csapatot úgy, hogy eredményesek leszünk a csoportban, akkor jó.
Ha mindenki a fejünkre nő és lenyomnak a vérbe, akkor talán elindul valami változás, mert az eredménytelenség fájni fog az öregnek is. (Más ráhatás nem lesz, max a kora)
Mindegy, a felállás arra megy, hogy egy valami nem lehet: az a langyos semmi, amiben eddig voltunk.
Nem lesz jó SEA meccset nézni, de ebben az idényben végre történhet valami...sajnálom, hogy túl sok csapat jut be a POba, mert eredménynek lehet eladni a becsusszanást is. Remélem nem az lesz megint... (Mielőtt valaki jönne a negatív mérleges PO szerepléssel, az fordulhat is vissza, az gecire más mentális állapot volt).
peet_24
több mint 3 éve
- Már lenyomtak a vérbe.... Rams rendszeresen- Évek óta jellemző, hogy ritkán jó hox meccset nézni.
Végülis...
Ha PC kifaszázza a csapatot úgy, hogy eredményesek leszünk a csoportban, akkor jó.
Ha mindenki a fejünkre nő és lenyomnak a vérbe, akkor talán elindul valami változás, mert az eredménytelenség fájni fog az öregnek is. (Más ráhatás nem lesz, max a kora)
Mindegy, a felállás arra megy, hogy egy valami nem lehet: az a langyos semmi, amiben eddig voltunk.
Nem lesz jó SEA meccset nézni, de ebben az idényben végre történhet valami...sajnálom, hogy túl sok csapat jut be a POba, mert eredménynek lehet eladni a becsusszanást is. Remélem nem az lesz megint... (Mielőtt valaki jönne a negatív mérleges PO szerepléssel, az fordulhat is vissza, az gecire más mentális állapot volt).
peet_24
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
peet_24
275
Végülis... Ha PC kifaszázza a csapatot úgy, hogy eredményesek leszünk a csoportban, akkor jó.
több mint 3 éve
Kellett Watt ide az NFC Westbe, mint egy falat kenyer.Egyreszt nem fog kihuzni egy teljes szezont, masrszt LOL 😀 Szoval kerte, hogy engedjek el, hadd menjen gyuruert... es odaigazol a Cardsba 😀 😀 😀
Meg a 9ers leakaszthatna Watsont es csodas eveknek neznenk elebe.
Duff
több mint 3 éve
Duff
3 133
Kellett Watt ide az NFC Westbe, mint egy falat kenyer.Meg a 9ers leakaszthatna Watsont es csodas eveknek neznenk elebe.
több mint 3 éve
Nyugodj bele még 5-6 évig boldogít minket. Amíg a szurkolók nem égetnek 12-es zászlókat a stadion előtt Pete helye betonbiztos elvégre stabil PO csapatot csinált a Seahawksból.Szerintem Jody ugy lehet vele, hogy ha Paul megbizott PC-ben, akkor o nem fogja elmozditani. Ilyenkor jobb lenne egy hajdani Jerry Jones aki mindenbe beleszol. Mindegy. 1-2 ev es PC nem lesz mar itt. Kivarom.az.... egyre inkább kezdem megérteni a mi Rapunzelünk döntését. (tényleg valaki csinálhatna toronyba zárt aranyhajas Russell Wilson siget)UndinakSzomoru.
profootballtalk.nbcsports.com/2021/02/28/with-no-owner-involvement-pete-carroll-is-calling-the-shots-in-seattle/
Cancel Culture
undisputedly
Cancel Culture
undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
Pete Carrollt Jody hozta... a teljes identitásának az alapjaSzerintem Jody ugy lehet vele, hogy ha Paul megbizott PC-ben, akkor o nem fogja elmozditani. Ilyenkor jobb lenne egy hajdani Jerry Jones aki mindenbe beleszol. Mindegy. 1-2 ev es PC nem lesz mar itt. Kivarom.az.... egyre inkább kezdem megérteni a mi Rapunzelünk döntését. (tényleg valaki csinálhatna toronyba zárt aranyhajas Russell Wilson siget)UndinakSzomoru.
profootballtalk.nbcsports.com/2021/02/28/with-no-owner-involvement-pete-carroll-is-calling-the-shots-in-seattle/
Cancel Culture
undisputedly
Cancel Culture
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Szerintem Jody ugy lehet vele, hogy ha Paul megbizott PC-ben, akkor o nem fogja elmozditani. Ilyenkor jobb lenne egy hajdani Jerry Jones aki mindenbe beleszol. Mindegy. 1-2 ev es PC nem lesz mar itt. Kivarom.az.... egyre inkább kezdem megérteni a mi Rapunzelünk döntését. (tényleg valaki csinálhatna toronyba zárt aranyhajas Russell Wilson siget)UndinakSzomoru.
Cancel Culture
undisputedly
Cancel Culture
több mint 3 éve
az.... egyre inkább kezdem megérteni a mi Rapunzelünk döntését. (tényleg valaki csinálhatna toronyba zárt aranyhajas Russell Wilson siget)UndinakSzomoru.
Cancel Culture
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
UndinakSzomoru.
Cancel Culture
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Mehet Isten hírével, a védőfal köszöni szépen, nélküle is top5-ös egység.
több mint 3 éve
Álítólag (BHenderson) Dunalp helye nem biztos.... 😕
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Hoppá, viszont itt egy -szerintem- remek lépés.Végre elmozdították Austin Davist, és visszahozták Tatert (Carl Smith).
Aki nem követte 11-17 között ő edzette Wilsont.
Az Offseason 1. jó lépése, ha marad Wilson, ha megy.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Undinakprofootballtalk.nbcsports.com/2021/02/28/with-no-owner-involvement-pete-carroll-is-calling-the-shots-in-seattle/
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
New Orleans polgármestere szívesen látná Wilsonékat a városban, Russ focizna az asszony meg a fesztiválokon léphetne fel..Nem megbantva senkit, de New Orleans nem eppen az orszagos celebkedesre vagyok mekkaja. Mondjuk kb 2/3-a feke a lakossagnak, lehet ott jobban ereznke megukat 😀
Oszi
több mint 3 éve
Oszi
1 215
New Orleans polgármestere szívesen látná Wilsonékat a városban, Russ focizna az asszony meg a fesztiválokon léphetne fel..
több mint 3 éve
De Wright pont most mondta, hogy nem ad arkedvezmenyt iden nyaron, tehat ez azt jelenti, hogy nem gond neki ha el kell mennie."As long as I’m in Seattle, Russ is going to be the QB. He means to much to us. He means way too much to this organization. He means way too much to this city.” -- @KJ_WRIGHT34 on @gmfbJézus az a csávó még nálunk játszik? - 56???
Wright is megszólalt az ügyben!
funkyparduc
Cancel Culture
Erre most lenyilatkozza, hogy "amig en itt vagyok, addig RW a QB" 😀 Szerintem ez rejtett uzenet, es azt jelenti, hogy mindketto elmegy nyaron 😀
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
"As long as I’m in Seattle, Russ is going to be the QB. He means to much to us. He means way too much to this organization. He means way too much to this city.” -- @KJ_WRIGHT34 on @gmfbJézus az a csávó még nálunk játszik? - 56???
Wright is megszólalt az ügyben!
funkyparduc
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
"As long as I’m in Seattle, Russ is going to be the QB. He means to much to us. He means way too much to this organization. He means way too much to this city.” -- @KJ_WRIGHT34 on @gmfbWright is megszólalt az ügyben!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Én nem beszéltem el senki mellett. Nekem van egy olyan állításom, hogy felprogramozni egy játékrendszert és ehhez legyártani a hozzávaló fogaskereket nem ugyanaz, mint kinevelni a megfelelő, döntésképes irányítót, aki szellemi társ egy háborúban.Kicsit elbeszéltünk egymás mellett. Ezek szerint te mint 1. profi edző gondoltál, én a magam a részéről pedig karrier csúcsrajáratás címszó alatt gondolkodtam. Mea culpa.Próbálom megfejteni, hogy Mike Mularkeynek mi köze a Shannahan treehez...Én azért elnézegetnék egy Fieldset itt... simán. Nyers, mint Josh Allen volt, de kb. ugyanannyira tehetséges. Ha kapna 2 évet tanulni, egy remek OC-től (nem akarok előítéletes lenni, de a Shanny edzői fáról még nem láttam olyan offenzív koponyát, akinek sikerült épkézláb irányítókarriert összetenni, illetve Elway volt az utolsó, talán)
Cancel Culture
empty taxi
Cancel Culture
empty taxi
Arról a coaching treeről nem tudom ki képes utóbbit felmutatni. Ryan sem az szerintem, pedig nála volt remény és hittem benne...sorry.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Kicsit elbeszéltünk egymás mellett. Ezek szerint te mint 1. profi edző gondoltál, én a magam a részéről pedig karrier csúcsrajáratás címszó alatt gondolkodtam. Mea culpa.Próbálom megfejteni, hogy Mike Mularkeynek mi köze a Shannahan treehez...Én azért elnézegetnék egy Fieldset itt... simán. Nyers, mint Josh Allen volt, de kb. ugyanannyira tehetséges. Ha kapna 2 évet tanulni, egy remek OC-től (nem akarok előítéletes lenni, de a Shanny edzői fáról még nem láttam olyan offenzív koponyát, akinek sikerült épkézláb irányítókarriert összetenni, illetve Elway volt az utolsó, talán)
Cancel Culture
empty taxi
Cancel Culture
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Próbálom megfejteni, hogy Mike Mularkeynek mi köze a Shannahan treehez...Én azért elnézegetnék egy Fieldset itt... simán. Nyers, mint Josh Allen volt, de kb. ugyanannyira tehetséges. Ha kapna 2 évet tanulni, egy remek OC-től (nem akarok előítéletes lenni, de a Shanny edzői fáról még nem láttam olyan offenzív koponyát, akinek sikerült épkézláb irányítókarriert összetenni, illetve Elway volt az utolsó, talán)
Cancel Culture
empty taxi
Sending out an S.O.S