NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
448
54
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Ahogy mifelénk mondják... Nincs jobb mint egy szar előző éves bázis.LJ Collier megszólalt. His BREAKOUT SEASON...hallod! WatarUtókingÖbáut?!Collier recorded 16 tackles, 3 sacks (TELJES SZEZON)
twitter.com/Seahawks/status/1364727327997919236?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1364727327997919236%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
Cancel Culture
Teljesen vilagos, breakeout.
undisputedly
több mint 3 éve
LJ Collier megszólalt. His BREAKOUT SEASON...hallod! WatarUtókingÖbáut?!Collier recorded 16 tackles, 3 sacks (TELJES SZEZON)
twitter.com/Seahawks/status/1364727327997919236?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1364727327997919236%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
Cancel Culture
Teljesen vilagos, breakeout.
több mint 3 éve
LJ Collier megszólalt. His BREAKOUT SEASON...hallod! WatarUtókingÖbáut?!twitter.com/Seahawks/status/1364727327997919236?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1364727327997919236%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Ez miért lett alapvetés, hogy én bárhová is elmegyek?Szerintem sem hagysz itt minket, csak lesz egy másik családod is. Mondjuk eredménykövetőzöl Gyurmával. Elemzel nekik, ilyesmi.
A szívem halászsaskék-zöld.
akdestroyer
Mi meg készítjük a popcornt. Szerintem viccesebb lesz, mint a Wilson nélküli Seattle.... 😊
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Ez miért lett alapvetés, hogy én bárhová is elmegyek?Akkor lehet, hogy meg kellene nezetned magad Dokival a 9ers topicbol. Reg volt mar az a biologia ora, de szerintem annak nem ugy kellene kineznie 😀
akdestroyer
Btw en olyan 15-85%-ra hozom most a megy-marad harcot.
több mint 3 éve
Ez miért lett alapvetés, hogy én bárhová is elmegyek?Akkor meg maradunk mi is és pont.
akdestroyer
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Ez miért lett alapvetés, hogy én bárhová is elmegyek?A szívem halászsaskék-zöld.
több mint 3 éve
Szerintem meg csináljuk azt, ahova akdestroyer megy oda megyünk mi is. Hát unatkozni nem fogunk az egyszer biztos. 😛 😀Abszolut nincs semmi szurkolo-erzelmi kotodesem Russ-hoz (PC-hez sincs, ha meg nem mondtam volna, ruhellem az urget). Nekem egy valami tudja derogalni a csapat iranti kotodesem JEnny Durkan (es a hivatalbeli utodai) 😀Szerintem sokkal fontosabb kérdés, hogy elveszítünk e szurkolótársakat, ha elmegy Wilson.En magam reszerol maradok itt. 🙃 Wilson elott is volt szeretheto arca a hawksnak (Shaun Alexander, helló!), meg utána is lesz.
Nem a most számít, mert most úgyis az van, hogy " én, dehogy, ugyanmár, én Saintsnek soha...." Aztán eljön az ősz, azt a Saints topic zárkózik a Tampa mellé.
Mondjuk Saints topicokban mekkora kultur sokk lesz, amikor megszállják a Wilson egyház diakónusai <3 : 😀 😀 😀
Cancel Culture
funkyparduc
undisputedly
Én gondolkodom,azon, hogy megtrollkodom Wilson következő csapatát, mint a Wilson egyház tagja....:
Egyszerű a narratívám:
- Ha veszítenek, akkor azért mert szarok
- Ha nyernek, akkor az csak Wilson miatt van.
Cancel Culture
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
A legfontosabb pozíció tatarozása jó úton. Alex Collins aláírt.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Jó ebbe a topikba járni mindig szembejön vmi gyöngyszem 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Én már tudom ki AKAK es apostolai. Lenne ilyen egyen-alairas, es akarhova megy Russ, mehetne a trollkodas 😀Abszolut nincs semmi szurkolo-erzelmi kotodesem Russ-hoz (PC-hez sincs, ha meg nem mondtam volna, ruhellem az urget). Nekem egy valami tudja derogalni a csapat iranti kotodesem JEnny Durkan (es a hivatalbeli utodai) 😀Szerintem sokkal fontosabb kérdés, hogy elveszítünk e szurkolótársakat, ha elmegy Wilson.En magam reszerol maradok itt. 🙃 Wilson elott is volt szeretheto arca a hawksnak (Shaun Alexander, helló!), meg utána is lesz.
Nem a most számít, mert most úgyis az van, hogy " én, dehogy, ugyanmár, én Saintsnek soha...." Aztán eljön az ősz, azt a Saints topic zárkózik a Tampa mellé.
Mondjuk Saints topicokban mekkora kultur sokk lesz, amikor megszállják a Wilson egyház diakónusai <3 : 😀 😀 😀
Cancel Culture
funkyparduc
undisputedly
Én gondolkodom,azon, hogy megtrollkodom Wilson következő csapatát, mint a Wilson egyház tagja....:
Egyszerű a narratívám:
Cancel Culture
Közben a legendás tight end játékunkat szeretnénk tovább erősíteni 😊MEg csak a nevet sem hallottam soha.
sports.yahoo.com/seahawks-reportedly-set-aggressive-run-164316965.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAKstDgadhnL0cGXksh5TZTEQO-ZXkHVy0G8gbt-Xt8xYPCjJ-wfUrwyF4BZrrl06O-ckiwK7hIeebLwpXDYvBo2-z_QswpcL3WvCQPCgPVZ1Ga9WrYbDn-0G1VwtoSZwvXxRVNKuL7f6na5_T5DKOaBPsMgr0wifHib865sbJqwC
Nadal17
undisputedly
... Pick 6 után...
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
AK es apostolai. Lenne ilyen egyen-alairas, es akarhova megy Russ, mehetne a trollkodas 😀Abszolut nincs semmi szurkolo-erzelmi kotodesem Russ-hoz (PC-hez sincs, ha meg nem mondtam volna, ruhellem az urget). Nekem egy valami tudja derogalni a csapat iranti kotodesem JEnny Durkan (es a hivatalbeli utodai) 😀Szerintem sokkal fontosabb kérdés, hogy elveszítünk e szurkolótársakat, ha elmegy Wilson.En magam reszerol maradok itt. 🙃 Wilson elott is volt szeretheto arca a hawksnak (Shaun Alexander, helló!), meg utána is lesz.
Cancel Culture
funkyparduc
undisputedly
Egyszerű a narratívám:
Cancel Culture
Közben a legendás tight end játékunkat szeretnénk tovább erősíteni 😊MEg csak a nevet sem hallottam soha.
sports.yahoo.com/seahawks-reportedly-set-aggressive-run-164316965.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAKstDgadhnL0cGXksh5TZTEQO-ZXkHVy0G8gbt-Xt8xYPCjJ-wfUrwyF4BZrrl06O-ckiwK7hIeebLwpXDYvBo2-z_QswpcL3WvCQPCgPVZ1Ga9WrYbDn-0G1VwtoSZwvXxRVNKuL7f6na5_T5DKOaBPsMgr0wifHib865sbJqwC
Nadal17
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Abszolut nincs semmi szurkolo-erzelmi kotodesem Russ-hoz (PC-hez sincs, ha meg nem mondtam volna, ruhellem az urget). Nekem egy valami tudja derogalni a csapat iranti kotodesem JEnny Durkan (es a hivatalbeli utodai) 😀Szerintem sokkal fontosabb kérdés, hogy elveszítünk e szurkolótársakat, ha elmegy Wilson.En magam reszerol maradok itt. 🙃 Wilson elott is volt szeretheto arca a hawksnak (Shaun Alexander, helló!), meg utána is lesz.
Cancel Culture
funkyparduc
undisputedly
Egyszerű a narratívám:
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Nadal17
586
Közben a legendás tight end játékunkat szeretnénk tovább erősíteni 😊sports.yahoo.com/seahawks-reportedly-set-aggressive-run-164316965.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAKstDgadhnL0cGXksh5TZTEQO-ZXkHVy0G8gbt-Xt8xYPCjJ-wfUrwyF4BZrrl06O-ckiwK7hIeebLwpXDYvBo2-z_QswpcL3WvCQPCgPVZ1Ga9WrYbDn-0G1VwtoSZwvXxRVNKuL7f6na5_T5DKOaBPsMgr0wifHib865sbJqwC
több mint 3 éve
Abszolut nincs semmi szurkolo-erzelmi kotodesem Russ-hoz (PC-hez sincs, ha meg nem mondtam volna, ruhellem az urget). Nekem egy valami tudja derogalni a csapat iranti kotodesem JEnny Durkan (es a hivatalbeli utodai) 😀Szerintem sokkal fontosabb kérdés, hogy elveszítünk e szurkolótársakat, ha elmegy Wilson.En magam reszerol maradok itt. 🙃 Wilson elott is volt szeretheto arca a hawksnak (Shaun Alexander, helló!), meg utána is lesz.
Cancel Culture
funkyparduc
több mint 3 éve
Szerintem sokkal fontosabb kérdés, hogy elveszítünk e szurkolótársakat, ha elmegy Wilson.Én akkor jó helyzetben vagyok ebben a témában 😀
Cancel Culture
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Szerintem sokkal fontosabb kérdés, hogy elveszítünk e szurkolótársakat, ha elmegy Wilson.En magam reszerol maradok itt. 🙃 Wilson elott is volt szeretheto arca a hawksnak (Shaun Alexander, helló!), meg utána is lesz.
Cancel Culture
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Szerintem sokkal fontosabb kérdés, hogy elveszítünk e szurkolótársakat, ha elmegy Wilson.Nyilván nem fogok Wilson mezt égetni, az ET mezemet sem dobtam ki (mondjuk nem is hordom). Csapatot meg nem váltunk, nem alsógatya. Ez alól csak egy kivételt tettem, amikor az NHL-ben a Quebec Nordiques-ból Colorado Avalanche lett, de az meg nem ér.
Cancel Culture
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Szerintem sokkal fontosabb kérdés, hogy elveszítünk e szurkolótársakat, ha elmegy Wilson.Nem a most számít, mert most úgyis az van, hogy " én, dehogy, ugyanmár, én Saintsnek soha...." Aztán eljön az ősz, azt a Saints topic zárkózik a Tampa mellé.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Az nem lehetséges, hogy Wilsont elcseréljük egy használható O falra? Na jó, kicsit telítődik a tasak nálam. Megy a fantáziálás (most ugye a Saints a legújabb) és most KJ is beállt az üzengetők közé. PC szelektív hallásán mondjuk ez nem sokat segít. Most úgy érzem nála nincs határ ha baromságot kell tenni. Félek is az FA piactól meg a drafttól.Csinalhatnank egy jatekot. Mi a legrosszabb, de PC hulyesegeit tekintve realis forgatokonyv az idei offseasonre? 😀
garrett27
több mint 3 éve
Az nem lehetséges, hogy Wilsont elcseréljük egy használható O falra? Na jó, kicsit telítődik a tasak nálam. Megy a fantáziálás (most ugye a Saints a legújabb) és most KJ is beállt az üzengetők közé. PC szelektív hallásán mondjuk ez nem sokat segít. Most úgy érzem nála nincs határ ha baromságot kell tenni. Félek is az FA piactól meg a drafttól.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Nem tudom elengedni, iszonyúan fos az a playlist.....Dagad a Wilson ügy. Azt nem szeretném, ha eljutnánk oda, hogy mekkora paraszt ez a Seahox, hogy a boldogsága útjába áll.Engedjuk el. Nekem nem lenne gondom vele. Megmondanam neki, hogy ha talal valakit aki X erteket megadja erte, mehet.
Azért mindenki figyelmét felhívnám a Columbia egyetem jogi tanszékének professzora illetve a társadalomtudományi intézet -rendes tagja Draymond Green minapi nyilatkozatára, hogy az NBA játékosok végtelen kiszolgáltatottsága kapcsán.
Megtudtuk, pl. hogy nehéz normálisnak maradni (mentálisan nem zavartnak lenni) úgy hogy meccsről meccsre fel kell készülni, ott kell lenni fejben, és vannak dolgok, amelyről a játékosok nem beszélhetnek csak a csapatok. ... a tisztelethiány.
Közben kaptunk egy playlistet Wilsontól. Slágergyanus. Még nem tartok annál a résznél, ahol jönnének a szerzemények Miles Davistől, Dizzy-től, Byrd-től esetleg Herbie Hancock-tól.
Cancel Culture
Aztan forgassuk be azt az X erteket egy Top3 pickes QB-ba, meg a vedelembe. Szerintem egyertelmu bizonyitek az elmult 4-5 ev arra, hogy PC "fos OL" felfogasa nem kompatibilis egy TOP NFL QB-val es annak jatekfelfogasbeli illetve anyagi vonzataval. Ha mar kitenni nem lehet, akkor probalja meg megismetelni a rookie QB + bivaly vedelem formulat. Lattuk tavaly, hogy a Tapmpa vedelem kb. egymaga szallitotta a gyozelmeket az utolso 3 forduloban, de a Rams is csak a vedelmevel jutott DIV korig.
Mondom ezt ugy, hogy ruhellem PC-t. Mondjuk RW is dolgozik az ugyon rendesen 😊
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Dagad a Wilson ügy. Azt nem szeretném, ha eljutnánk oda, hogy mekkora paraszt ez a Seahox, hogy a boldogsága útjába áll.Engedjuk el. Nekem nem lenne gondom vele. Megmondanam neki, hogy ha talal valakit aki X erteket megadja erte, mehet.
Azért mindenki figyelmét felhívnám a Columbia egyetem jogi tanszékének professzora illetve a társadalomtudományi intézet -rendes tagja Draymond Green minapi nyilatkozatára, hogy az NBA játékosok végtelen kiszolgáltatottsága kapcsán.
Megtudtuk, pl. hogy nehéz normálisnak maradni (mentálisan nem zavartnak lenni) úgy hogy meccsről meccsre fel kell készülni, ott kell lenni fejben, és vannak dolgok, amelyről a játékosok nem beszélhetnek csak a csapatok. ... a tisztelethiány.
Közben kaptunk egy playlistet Wilsontól. Slágergyanus. Még nem tartok annál a résznél, ahol jönnének a szerzemények Miles Davistől, Dizzy-től, Byrd-től esetleg Herbie Hancock-tól.
Cancel Culture
Aztan forgassuk be azt az X erteket egy Top3 pickes QB-ba, meg a vedelembe. Szerintem egyertelmu bizonyitek az elmult 4-5 ev arra, hogy PC "fos OL" felfogasa nem kompatibilis egy TOP NFL QB-val es annak jatekfelfogasbeli illetve anyagi vonzataval. Ha mar kitenni nem lehet, akkor probalja meg megismetelni a rookie QB + bivaly vedelem formulat. Lattuk tavaly, hogy a Tapmpa vedelem kb. egymaga szallitotta a gyozelmeket az utolso 3 forduloban, de a Rams is csak a vedelmevel jutott DIV korig.
Mondom ezt ugy, hogy ruhellem PC-t. Mondjuk RW is dolgozik az ugyon rendesen 😊
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Dagad a Wilson ügy. Azt nem szeretném, ha eljutnánk oda, hogy mekkora paraszt ez a Seahox, hogy a boldogsága útjába áll.Azért mindenki figyelmét felhívnám a Columbia egyetem jogi tanszékének professzora illetve a társadalomtudományi intézet -rendes tagja Draymond Green minapi nyilatkozatára, hogy az NBA játékosok végtelen kiszolgáltatottsága kapcsán.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
whodatdish.com/2021/02/23/russell-wilson-trades-saints-offer-seattle/3/Nyilván nem értek ehhez a sporthoz, de egy GM játékban a héten tradeltem Wilsonért, 3 db 1. kört és egy '22-es 3. kört áldoztam rá.Akarsz beszélni róla?! 😊
empty taxi
Cancel Culture