NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Szóval továbbra is ingyen jön majd a kontent elfogadom a sört fórumtalin. 😀
akdestroyer
*fixed
Hanni
tartsunk ott.... 😕

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 312 — Je suis kobranadrág
Szóval továbbra is ingyen jön majd a kontent elfogadom a sört fórumtalin. 😀
akdestroyer
*fixed
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Ak, én szeretlek, évek óta remek a kapcsolatunk, ha tudlak segítelek, de még nem fizetnék a tartalmadért. 😀
Cancel Culture
Nekem se jutna eszembe. 😀
Rendes unditól hogy protezsál, de én is tisztában vagyok vele, hogy a tudásom nem piacképes, meg amúgy sincsenek ilyen ambícióim.
(Ahhoz legalább olyan szintű tudás kéne ami pl neked van.)

Szóval továbbra is ingyen jön majd a kontent. 😀

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 3 éve
Ak, én szeretlek, évek óta remek a kapcsolatunk, ha tudlak segítelek, de még nem fizetnék a tartalmadért. 😀
Cancel Culture
youtube, instagram hirdetesek stb nem is ugy mukodik, hogy te fizetsz erte 😊
undisputedly
Szerintem nem érted.
Angol nyelven fogsz találni nagyon nagyon sok jó elemzést olyanoktól, akik játszották, vagy tanulták, vagy a kettő keveréke....

Magyar nyelven nem fog önállóan eltartani egy csatornát

Patreonon nem fizetnék még ezért.

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
Cancel Culture
youtube, instagram hirdetesek stb nem is ugy mukodik, hogy te fizetsz erte 😊
több mint 3 éve

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
AK, nagyon jok ezek a posztok, de szerintem ne fordits ennyire sok idot egy-egy posztra. Nem terul meg.
undisputedly
Sohasem térült meg. 😊
Szerencse, hogy nem magamért csinálom.

Ez nektek készül, annak a 8-10 embernek aki itt aktív, akinek a szíve halászsas-kék, és akivel együtt szopunk évek óta.
(Meg annak aki esetleg néha idetéved, más csapatoktól.) 😀

Szeretném ha a hawks-topic lenne az egyik legszínvonalasabb az összes közül, igazából ezért csinálom. Persze nem tőlem lesz az, de az ide írogató nehány emberrel azért elég jó kis csapatot alkotunk.
Még akkor is ha nem latjátok hogy RW elit. 😀

Nemutolsósorban én is rengeteget tanultam itt, az is ingyen volt.
akdestroyer
Szerintem gondolkozz el azert azon, hogy becsatornazd valahova ezeket az outputjaidat, mivel erdekesek, es sok tekintetben hianypotloak. A bowl.hu csak az egyik ilyen opcio. Ahogy mondtam, siman csinalhatnal egy instagram accountot is, rengeteg jo, NFL-t elemzo accountot kovetnek sokan, amiken mar hirdetesek is futnak.

Nem ertek ehhez a monetizalashoz, de keress ra, hatha ossze tudnad kotni egy kis "passziv" jovedelemmel.
több mint 3 éve
mbhawks Seattle Seahawks USC Trojans 25
AK, nagyon jok ezek a posztok, de szerintem ne fordits ennyire sok idot egy-egy posztra. Nem terul meg.
undisputedly
Sohasem térült meg. 😊

Ez nektek készül, annak a 8-10 embernek aki itt aktív, akinek a szíve halászsas-kék, és akivel együtt szopunk évek óta.

Szeretném ha a hawks-topic lenne az egyik legszínvonalasabb az összes közül, igazából ezért csinálom. Persze nem tőlem lesz az, de az ide írogató nehány emberrel azért elég jó kis csapatot alkotunk.

akdestroyer
Én is csak olvasgatni járok ide, de teljesen megéri, nagyon sokat tanultam az elemzéseidből és a többiek hozzászólásaiból és már ezért is megéri ide járni, mégha nem is szoktam hozzászólni a dolgokhoz. A többi topicot nem nagyon szoktam olvasni, csak ritkán, de biztos vagyok benne, hogy színvonalban a Hawks topic az elsők között van😁
több mint 3 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Nyomjad AK, ne törődj semmivel. Baromi hosszú az idő szeptemberig, addig el kell tudni dönteni, hogy Wilson elit vagy kuka! Meg azt is, hogy rágyúrjunk-e komolyan a falra, vagy adjunk RW-nak a Szputnyik 5-ből, hátha 3 másodperc alatt futja majd a százat. Akkor meg ugye megszűnnének a problémák.
Vírus van, foci, normális draftcetli gyűjtemény, meg capspace nincs. Hát szebb jövőt mindenkinek!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
pubi Seattle Seahawks 11
Sziasztok!

Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, és köszönöm az elemzéseket, és persze a szakmai színvonalat a többieknek is!
Rengeteget segít mind a csapat, mind a foci megértésében.
Tényleg könnyebb így elviselni azt ami a Hawks-ban történik 😊😊
több mint 3 éve
Nuvanda Seattle Seahawks 13
akdestroyer
Én is nagyon szívesen olvasgattam az elemzéseidet és sokat tanultam belőlük. Meg persze a többiek írásaiból is. Biztos vannak sokan, akik passzívabban szurkolnak, így az ő nevükben is köszönöm a sok okosítást és a szórakoztatást!
több mint 3 éve
undisputedly
Sohasem térült meg. 😊

akdestroyer
Emeljük ki Russell Wilsont. Nélküle és a fájóan belterjes vitáink nélkül arról, hogy ő most top 1, top 3, top 5, vagy egy rakás szar, ez egy sokkal unalmasabb topic lenne. 😀
Cancel Culture
Szrintem konszenzus van arrol, hogy egy rakas sz@r, nem? 😀 Vagy lemaradtam valamirol?
undisputedly
De abban elit....így

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
undisputedly
Sohasem térült meg. 😊

akdestroyer
Emeljük ki Russell Wilsont. Nélküle és a fájóan belterjes vitáink nélkül arról, hogy ő most top 1, top 3, top 5, vagy egy rakás szar, ez egy sokkal unalmasabb topic lenne. 😀
Cancel Culture
Szrintem konszenzus van arrol, hogy egy rakas sz@r, nem? 😀 Vagy lemaradtam valamirol?
több mint 3 éve
undisputedly
Sohasem térült meg. 😊

akdestroyer

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
undisputedly
Sohasem térült meg. 😊

akdestroyer
En is tobb idot verek el itt, mint amennyit nem szegyellenek bevallani, de ettol fuggetlenul azt javaslom, ha tovabbra is ennyi energiat fektetsz bele, probaljd monetizalni valahogy. Nem tudom hogyan megy ez, de egy instagram fiok vagy youtube csatorna gondolom hozhat parszasz-egy/ket ezer dollart siman, es akkor mar nem ingyen csinalod.
több mint 3 éve
undisputedly
Sohasem térült meg. 😊

több mint 3 éve

Vagy ha esetleg szivesen csinalod, van ra idod es oromodet leled benne, probald meg monetizalni. Csinalj egy blogot, vagy youtube, twitter acc-ot ahol posztolod ezeket, vagy beszel a bowl.hu-s arcokkal, hogy keresnek-e kulsos contributort.

En nagyon szivesen olvasom, ez a heatmap is erdekes, meg ha nem is bontja rendszerekre (pl Brady-nel), hanem zanzasitja az infot, de nagyon "hianypotlo", viszont birlak, nem lenne jo, ha ez a munkad vagy csaladod rovasara menne anelkul, hogy barmi return-t kapnal erte, mert ez nem az elso eset, hogy kozzeteszel valami egyedi produktumot amit nem 1-2 ora osszerakni.
undisputedly
AK ezt nem azért csinálja, mert szeretne minél jobb elemző lenni. Évek óta levelezünk, pontosan lehet látni a fejlődés ívét.

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve

Vagy ha esetleg szivesen csinalod, van ra idod es oromodet leled benne, probald meg monetizalni. Csinalj egy blogot, vagy youtube, twitter acc-ot ahol posztolod ezeket, vagy beszel a bowl.hu-s arcokkal, hogy keresnek-e kulsos contributort.

En nagyon szivesen olvasom, ez a heatmap is erdekes, meg ha nem is bontja rendszerekre (pl Brady-nel), hanem zanzasitja az infot, de nagyon "hianypotlo", viszont birlak, nem lenne jo, ha ez a munkad vagy csaladod rovasara menne anelkul, hogy barmi return-t kapnal erte, mert ez nem az elso eset, hogy kozzeteszel valami egyedi produktumot amit nem 1-2 ora osszerakni.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Köszi a gyorstalpalót.
Akkor egy csomót dolgoztam feleslegesen, szuper, na elmentem aludni.
akdestroyer
Nem dolgoztál feleslegesen, finomítani kell. . Hox topic rulez!

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Köszi a gyorstalpalót.
Akkor egy csomót dolgoztam feleslegesen, szuper, na elmentem aludni.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 3 éve
Erről egy szót sem érdemes, mert nem rétegképzett, pl nem kezeli külön az 1. 5 hetet.
Cancel Culture
Én szívesen meghallgatnám hogy te mire jutottál ezzel, mert én nem tanultam rétegképzést.

| Ui: Ha az első 5 hetet leszedem, akkor elég siralmas lesz a helyzet. |
akdestroyer
Tök egyszerű a rétegképzés elkülöníted a valamilyen ismérv szerint logikailag nem összeillő adatokat a sokaságból. Ha testmagasságot súlyt elemzel, akkor elkülöníted a fiúkat és a lányokat, hogy külön vizsgáld... Ha teljesítményt vizsgálsz hőerőgépnél, vagy olaj krak-hatást, savasodást, akkor üzemi hőmérsékletet szerint képzel rétegeket, 2020 as foci szezonban meg az 1-6 hét más mint a 7-17.

Ennyi nagyjából

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Erről egy szót sem érdemes, mert nem rétegképzett, pl nem kezeli külön az 1. 5 hetet.
Cancel Culture
Én szívesen meghallgatnám hogy te mire jutottál ezzel, mert én nem tanultam rétegképzést.

| Ui: Ha az első 5 hetet leszedem, akkor elég siralmas lesz a helyzet. |

több mint 3 éve
Na akkor én is kiragadok egy statot, kinek volt 50 alatti passprot meccse? Wilsonnak? Nem ! Watsonnak.
iIe egy érdekes adat.
Ígérem, mára az utolsó, szintén sufnituning QB-OL chart.
Lássuk, hogy az idei év top6 QB-je milyen védelmet kapott:

Nagyjából erről beszéltem.

Meccsek száma, ahol az OL 70+ PFF grade-t ért el:
Rodgers: 11
Brady: 8
Allen: 8
Mahomes: 7
Watson: 6
RW: 4!
Ebből a négy meccsből, (amikor úgy-ahogy volt fal) RW háromszor végzett 90+ értékelés felett. Ha nagyon röviden akarom összefoglalni, akkor ezért kéne egy legalább közepes falat összedobni elé.

Amúgy meg kurva sokat lehetne beszélni erről a grafikonról, mert minimum érdekes.

Brady külön kategória, Rodgers is a boly előtt (bár neki brutális falelőnye volt, bárkivel szemben), de például Mahomes egyáltalán nem volt kiemelkedő a resztlihez képest.

A véleményekre kíváncsi vagyok.
akdestroyer

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Ígérem, mára az utolsó, szintén sufnituning QB-OL chart.
Lássuk, hogy az idei év top6 QB-je milyen védelmet kapott:

Nagyjából erről beszéltem.

Meccsek száma, ahol az OL 70+ PFF grade-t ért el:
Rodgers: 11
Brady: 8
Allen: 8
Mahomes: 7
Watson: 6
RW: 4!
Ebből a négy meccsből, (amikor úgy-ahogy volt fal) RW háromszor végzett 90+ értékelés felett. Ha nagyon röviden akarom összefoglalni, akkor ezért kéne egy legalább közepes falat összedobni elé.

Amúgy meg kurva sokat lehetne beszélni erről a grafikonról, mert minimum érdekes.

Brady külön kategória, Rodgers is a boly előtt (bár neki brutális falelőnye volt, bárkivel szemben), de például Mahomes egyáltalán nem volt kiemelkedő a resztlihez képest.

A véleményekre kíváncsi vagyok.

több mint 3 éve
A jobb átláthatóság kedvéért, csak nektek, jár a csomaghoz sufnituning heatmap is, 😀 sok szeretettel:

akdestroyer
Mahomeznél egyértelműen felismerhető a jegesmedvét hágó óriásfóka alakzat, ami arra utal, hogy kevesebbet kéne szívnom.

Bradynél a hátulról támadó macskaalakzat homogén mintát követ, jelezve, hogy rutinos interception dobóról beszélünk, akirnek az önértékelési problémáira 30 felett is (érted 30 felett) is igen jelentős mértékben és kiterjedésben építhet a védelem. . A macska feje mellett található napocska alakzat emlékeztet minket arra, hogy Green Bayben rohadt nagy volt a Burgeresnél a sor, és Pettine koordinátor csak az NFC döntő 2. félidejére ért vissza, akkor viszont nagyon belenyúlt a meccsbe....igaz ez az állásába került.

Wilson 3-as alakzata a barlangrajz kompozíciója jelzi, hogy Russell a pálya bármely pontján képes eldönteni egy meccset. Nehéz választás elé állítja ezzel a védőket. Az ábrán nem látszik, de van egy fekete kereszt is az alakzatban, a középső figura hátsó lábánál, ami úgy 1000-t ér.

ARod dekadens és elitista mint mindig, de mire volt ez elég? Naugye!!!!

Sending out an S.O.S