NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
539
57
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
OMG:fuzovelkifele.com/2021/02/a-colts-es-a-seahawks-is-egyeztetett-az-eaglesszel-ertz-kapcsan/
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
de az is lehet, hogy holnap felkelünk azt volt Wilson nincs Wilson.Mivan?????mondjuk ami tuti hogy Wilson felesége nagyon NY-ba akar jönni, hozzánk írták korábban pletyka szinten. A többi kicsit Április 1.
www.inquisitr.com/6480296/nfl-blockbuster-trade-russell-wilson-deshaun-watson/
Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture
ozibozi
Jimmy G.... tényleg? Tőlem vigye a Jets, legyen mindenki boldog, Duane Brown sem fogja agyonveretni... Ciara is megkaphatja, amit akar. Jerry Hughesnak is évente +kétszer lesz karácsony, Pats sem lesz szar mindig.... de kérném az 1/2, meg az Adamsért adott pickünk idei részét.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
ozibozi
17 218
Mivan?????mondjuk ami tuti hogy Wilson felesége nagyon NY-ba akar jönni, hozzánk írták korábban pletyka szinten. A többi kicsit Április 1.
Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Bosaval mi van, felépült?Mivan?????az interneten megjelenő hírek mind igazak - Petőfi Sándor, 1938
Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture
petey
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Mivan?????az interneten megjelenő hírek mind igazak - Petőfi Sándor, 1938
Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture
több mint 3 éve
Mivan?????www.inquisitr.com/6480296/nfl-blockbuster-trade-russell-wilson-deshaun-watson/
Viccnek ez kicsit erős
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Hol van a kepregeny? Se elemzes, se kepregeny?Ide üssetek!
undisputedly
több mint 3 éve
Hol van a kepregeny? Se elemzes, se kepregeny?
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Másnak se tilos ide írni. 😀Én már nem ígérek semmit, majd amikor sikerül, írok. 😀
több mint 3 éve
AK értékelője nagyon jól sikerült...én érzem! 😀
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
megvanmég?!Megvanmég?!
Helmut the Dystopian Ride
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
. Hülye Urban....! 😀www.youtube.com/watch?v=Elifbnp5W8g&ab_channel=luzerfan
Cancel Culture
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Emlekszem amikor Jared Allen FA lett es uldoztuk, vagy amikor MArcell Dareus talan. Azokbol se lett semmi. PC csak budget falemberekre kolt 90%-ban.Imadom Wattot, de serulekeny DE volt mar nalunk sokSzerintem nyerni akar, nem mi vagyunk a csapata...J.J.Wattot én akarnám.Pont azért jöttem, hogy beírjam.
akdestroyer
szóval +1
Hanni
Cancel Culture
funkyparduc
MEg nem is lennek jo celallomas Wattnak. Nem vagyuk contenderek, messze is vagyunk, mas a klima stb. Azt kell nezni hol van volt edzoje, pozicios vagy DC, esetleg HC, az lesz az eselyes ha kontender.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Imadom Wattot, de serulekeny DE volt mar nalunk sokSzerintem nyerni akar, nem mi vagyunk a csapata...J.J.Wattot én akarnám.Pont azért jöttem, hogy beírjam.
akdestroyer
szóval +1
Hanni
Cancel Culture
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
Szerintem nyerni akar, nem mi vagyunk a csapata...J.J.Wattot én akarnám.Pont azért jöttem, hogy beírjam.
akdestroyer
szóval +1
Hanni
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
J.J.Wattot én akarnám.Pont azért jöttem, hogy beírjam.
akdestroyer
szóval +1
több mint 3 éve
Jó, ennek a rózsaszín hajú DártVédernek Te sem mernél ellentmondani. 😀Igy nem fogod megerteni a motivaciot, mivel az asszony 100%, hogy ott duruzsol a fulebe, hogy elege van mar a szeles, esos pacific nortwestbol, ahol "nincs" semmi, a csapat se becsuli meg, es egy olyan "alfanak", mint o, New Yorkban vagy Miami-ban kellene jatszainia, kozel a celeb barikhoz, ahol tudjak mutogatni a penzt meg a celeb statuszt.Mikozben egyik kezevel arcon vagja a csapattarsait, jut ideje azert a brand epitgetesere. Most eppen ok a tokeletes, modern szerelmes par a GQ szerint:Irigy vagy! Csúnya dolog. 😀
www.gq.com/story/russell-wilson-ciara-march-modern-lovers-cover
media.gq.com/photos/601c3b3c41de481d9b447f58/1:1/w_1024%2Cc_limit/russell-wilson-ciara-gq-cover-modern-lovers-march-2021-01.jpg
undisputedly
Leszarom, hogy a csajával mit csinál.
Cancel Culture
Ez a kommentaradat sem veletlenul most jott ki. Le akar lepni valami nagyobb piacra.
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Nem értem, Bevell miért nem lobbizott Wilsonért jobban,
Top 3 QB, megvan a kémia.
Cancel Culture
https://t.co/GjzvU0mfPi pic.twitter.com/EkvmOOuaDR
— Dilla (@E_Dilla) February 11, 2021
több mint 3 éve
Igy nem fogod megerteni a motivaciot, mivel az asszony 100%, hogy ott duruzsol a fulebe, hogy elege van mar a szeles, esos pacific nortwestbol, ahol "nincs" semmi, a csapat se becsuli meg, es egy olyan "alfanak", mint o, New Yorkban vagy Miami-ban kellene jatszainia, kozel a celeb barikhoz, ahol tudjak mutogatni a penzt meg a celeb statuszt.Mikozben egyik kezevel arcon vagja a csapattarsait, jut ideje azert a brand epitgetesere. Most eppen ok a tokeletes, modern szerelmes par a GQ szerint:Irigy vagy! Csúnya dolog. 😀
media.gq.com/photos/601c3b3c41de481d9b447f58/1:1/w_1024%2Cc_limit/russell-wilson-ciara-gq-cover-modern-lovers-march-2021-01.jpg
undisputedly
Leszarom, hogy a csajával mit csinál.
Cancel Culture
Ez a kommentaradat sem veletlenul most jott ki. Le akar lepni valami nagyobb piacra.
több mint 3 éve
Nem értem, Bevell miért nem lobbizott Wilsonért jobban,Top 3 QB, megvan a kémia.
Amúgy meg nem érdekel Városi Polgi véleménye...Ak jobban fogja tudni megítélni, azt gondolom.
Most érted Mejer azt látta, hogy Wilson milyen óriás lett Bevell alatt, nem fogta fel, hogy ez csak és kizárólag Russ érdeme. Hülye Urban....! 😀
FYI közben nálunk kiderült, hogy Meyer nem fog beleszólni Bevell playcallingjába. Ezt maga Urban mondta tegnap, amikor bemutatta a stábját. (Ma meg Schotty, Bevell és Meyer megy a Clemsonra találkozni a következő QB-nkkal a kvázi Pro Day-én.)Jól rákészültél a bejegyzésre 😊Hát, és tényleg. 😀
Cancel Culture
Amikor oda kerültem, hogy értékeljem Schotty munkáját, egészen Bevellig kellett visszanyúlnom, hogy rendszerbe tudjam helyezni a problémákat, (mert ők ketten nagyonis ugyanazt a csizmát hordták), Bevellhez meg rengeteget kellett videóznom, mert az ő munkája szinte teljesen kiesett nekem, rég volt már, na.
akdestroyer
Szerintem az év egyik legjobban várt meccse lesz számodra (is) a Seahawks - Jaguars idén.
iktriad
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
FYI közben nálunk kiderült, hogy Meyer nem fog beleszólni Bevell playcallingjába. Ezt maga Urban mondta tegnap, amikor bemutatta a stábját. (Ma meg Schotty, Bevell és Meyer megy a Clemsonra találkozni a következő QB-nkkal a kvázi Pro Day-én.)Jól rákészültél a bejegyzésre 😊Hát, és tényleg. 😀
Cancel Culture
Amikor oda kerültem, hogy értékeljem Schotty munkáját, egészen Bevellig kellett visszanyúlnom, hogy rendszerbe tudjam helyezni a problémákat, (mert ők ketten nagyonis ugyanazt a csizmát hordták), Bevellhez meg rengeteget kellett videóznom, mert az ő munkája szinte teljesen kiesett nekem, rég volt már, na.
akdestroyer
Szerintem az év egyik legjobban várt meccse lesz számodra (is) a Seahawks - Jaguars idén.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Mikozben egyik kezevel arcon vagja a csapattarsait, jut ideje azert a brand epitgetesere. Most eppen ok a tokeletes, modern szerelmes par a GQ szerint:Pont megvolt a gépemen ennek a fotónak az eredeti, nem szétfotoshoppolt verziója.
undisputedly
Tessék, csak nektek:
több mint 3 éve
Mikozben egyik kezevel arcon vagja a csapattarsait, jut ideje azert a brand epitgetesere. Most eppen ok a tokeletes, modern szerelmes par a GQ szerint:Irigy vagy! Csúnya dolog. 😀
undisputedly
Leszarom, hogy a csajával mit csinál. Legyenek boldogok, neveljék a srácokat egészséges értelmes emberré. Tényleg nem érdekel a magánélete. Építsen brandet, hajrá, tényleg
Két dolgot kérek:
1.) ne mutogasson a falára főleg úgy , hogy 60-70 közti Pass protnál eléggé gyengébben játszik, mint a sok alaklommal eltemetett GOAT-ak 80 pontot ért el mediánban Passer rateben, míg Wilson 74-et. 70 + Pass protnál ugyancsak
gyengébben játszik, mint akár ARod, akár Brady, és a platóelemzés kimutatta, hogy felfedezhető fordított kapcsolat (ugye a korreláció nem ad a vizsgált ismérvek közt magyarázó/következtető viszonyt, csak erősséget)
2. Ne dobjon több gameloosing intet kulcs szituban rájátszás meccsen, vagy csak ne ennyire ordasokat.
Sending out an S.O.S