NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
OMG:
 fuzovelkifele.com/2021/02/a-colts-es-a-seahawks-is-egyeztetett-az-eaglesszel-ertz-kapcsan/

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Mivan?????
 www.inquisitr.com/6480296/nfl-blockbuster-trade-russell-wilson-deshaun-watson/

Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture
mondjuk ami tuti hogy Wilson felesége nagyon NY-ba akar jönni, hozzánk írták korábban pletyka szinten. A többi kicsit Április 1.
ozibozi
de az is lehet, hogy holnap felkelünk azt volt Wilson nincs Wilson.
Jimmy G.... tényleg? Tőlem vigye a Jets, legyen mindenki boldog, Duane Brown sem fogja agyonveretni... Ciara is megkaphatja, amit akar. Jerry Hughesnak is évente +kétszer lesz karácsony, Pats sem lesz szar mindig.... de kérném az 1/2, meg az Adamsért adott pickünk idei részét.

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 218
Mivan?????

Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture
mondjuk ami tuti hogy Wilson felesége nagyon NY-ba akar jönni, hozzánk írták korábban pletyka szinten. A többi kicsit Április 1.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Mivan?????

Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture
az interneten megjelenő hírek mind igazak - Petőfi Sándor, 1938
petey
Bosaval mi van, felépült?

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Mivan?????

Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture
az interneten megjelenő hírek mind igazak - Petőfi Sándor, 1938

több mint 3 éve
Mivan?????

Viccnek ez kicsit erős

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Hol van a kepregeny? Se elemzes, se kepregeny?
undisputedly
Ide üssetek!

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
Hol van a kepregeny? Se elemzes, se kepregeny?
több mint 3 éve
Másnak se tilos ide írni. 😀
Én már nem ígérek semmit, majd amikor sikerül, írok. 😀

több mint 3 éve
AK értékelője nagyon jól sikerült...én érzem! 😀

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
megvanmég?!
Helmut the Dystopian Ride
Megvanmég?!

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
. Hülye Urban....! 😀

Cancel Culture
 www.youtube.com/watch?v=Elifbnp5W8g&ab_channel=luzerfan

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Marshawn kibaszott vicces
 www.youtube.com/watch?v=Ts1-kZUJiEo

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
J.J.Wattot én akarnám.
akdestroyer
Pont azért jöttem, hogy beírjam.
szóval +1
Hanni
Szerintem nyerni akar, nem mi vagyunk a csapata...
Cancel Culture
Imadom Wattot, de serulekeny DE volt mar nalunk sok
funkyparduc
Emlekszem amikor Jared Allen FA lett es uldoztuk, vagy amikor MArcell Dareus talan. Azokbol se lett semmi. PC csak budget falemberekre kolt 90%-ban.

MEg nem is lennek jo celallomas Wattnak. Nem vagyuk contenderek, messze is vagyunk, mas a klima stb. Azt kell nezni hol van volt edzoje, pozicios vagy DC, esetleg HC, az lesz az eselyes ha kontender.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 127 — Erin Elite Andrews
J.J.Wattot én akarnám.
akdestroyer
szóval +1
Hanni
Cancel Culture
Imadom Wattot, de serulekeny DE volt mar nalunk sok

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
J.J.Wattot én akarnám.
akdestroyer
szóval +1
Hanni

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 312 — Je suis kobranadrág
J.J.Wattot én akarnám.
akdestroyer
szóval +1
több mint 3 éve
J.J.Wattot én akarnám.

több mint 3 éve
Mikozben egyik kezevel arcon vagja a csapattarsait, jut ideje azert a brand epitgetesere. Most eppen ok a tokeletes, modern szerelmes par a GQ szerint:

www.gq.com/story/russell-wilson-ciara-march-modern-lovers-cover

media.gq.com/photos/601c3b3c41de481d9b447f58/1:1/w_1024%2Cc_limit/russell-wilson-ciara-gq-cover-modern-lovers-march-2021-01.jpg
undisputedly
Irigy vagy! Csúnya dolog. 😀
Leszarom, hogy a csajával mit csinál.
Cancel Culture
Igy nem fogod megerteni a motivaciot, mivel az asszony 100%, hogy ott duruzsol a fulebe, hogy elege van mar a szeles, esos pacific nortwestbol, ahol "nincs" semmi, a csapat se becsuli meg, es egy olyan "alfanak", mint o, New Yorkban vagy Miami-ban kellene jatszainia, kozel a celeb barikhoz, ahol tudjak mutogatni a penzt meg a celeb statuszt.

Ez a kommentaradat sem veletlenul most jott ki. Le akar lepni valami nagyobb piacra.
undisputedly
Jó, ennek a rózsaszín hajú DártVédernek Te sem mernél ellentmondani. 😀

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem értem, Bevell miért nem lobbizott Wilsonért jobban,
Top 3 QB, megvan a kémia.
Cancel Culture
több mint 3 éve
Mikozben egyik kezevel arcon vagja a csapattarsait, jut ideje azert a brand epitgetesere. Most eppen ok a tokeletes, modern szerelmes par a GQ szerint:

media.gq.com/photos/601c3b3c41de481d9b447f58/1:1/w_1024%2Cc_limit/russell-wilson-ciara-gq-cover-modern-lovers-march-2021-01.jpg
undisputedly
Leszarom, hogy a csajával mit csinál.
Cancel Culture
Igy nem fogod megerteni a motivaciot, mivel az asszony 100%, hogy ott duruzsol a fulebe, hogy elege van mar a szeles, esos pacific nortwestbol, ahol "nincs" semmi, a csapat se becsuli meg, es egy olyan "alfanak", mint o, New Yorkban vagy Miami-ban kellene jatszainia, kozel a celeb barikhoz, ahol tudjak mutogatni a penzt meg a celeb statuszt.

Ez a kommentaradat sem veletlenul most jott ki. Le akar lepni valami nagyobb piacra.
több mint 3 éve
Nem értem, Bevell miért nem lobbizott Wilsonért jobban,
Top 3 QB, megvan a kémia.

Amúgy meg nem érdekel Városi Polgi véleménye...Ak jobban fogja tudni megítélni, azt gondolom.

Most érted Mejer azt látta, hogy Wilson milyen óriás lett Bevell alatt, nem fogta fel, hogy ez csak és kizárólag Russ érdeme. Hülye Urban....! 😀
Jól rákészültél a bejegyzésre 😊
Cancel Culture
Hát, és tényleg. 😀

Amikor oda kerültem, hogy értékeljem Schotty munkáját, egészen Bevellig kellett visszanyúlnom, hogy rendszerbe tudjam helyezni a problémákat, (mert ők ketten nagyonis ugyanazt a csizmát hordták), Bevellhez meg rengeteget kellett videóznom, mert az ő munkája szinte teljesen kiesett nekem, rég volt már, na.
akdestroyer
FYI közben nálunk kiderült, hogy Meyer nem fog beleszólni Bevell playcallingjába. Ezt maga Urban mondta tegnap, amikor bemutatta a stábját. (Ma meg Schotty, Bevell és Meyer megy a Clemsonra találkozni a következő QB-nkkal a kvázi Pro Day-én.)

Szerintem az év egyik legjobban várt meccse lesz számodra (is) a Seahawks - Jaguars idén.
iktriad

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jól rákészültél a bejegyzésre 😊
Cancel Culture
Hát, és tényleg. 😀

Amikor oda kerültem, hogy értékeljem Schotty munkáját, egészen Bevellig kellett visszanyúlnom, hogy rendszerbe tudjam helyezni a problémákat, (mert ők ketten nagyonis ugyanazt a csizmát hordták), Bevellhez meg rengeteget kellett videóznom, mert az ő munkája szinte teljesen kiesett nekem, rég volt már, na.
akdestroyer
FYI közben nálunk kiderült, hogy Meyer nem fog beleszólni Bevell playcallingjába. Ezt maga Urban mondta tegnap, amikor bemutatta a stábját. (Ma meg Schotty, Bevell és Meyer megy a Clemsonra találkozni a következő QB-nkkal a kvázi Pro Day-én.)

Szerintem az év egyik legjobban várt meccse lesz számodra (is) a Seahawks - Jaguars idén.
több mint 3 éve
undisputedly
Pont megvolt a gépemen ennek a fotónak az eredeti, nem szétfotoshoppolt verziója.
Tessék, csak nektek:

több mint 3 éve

undisputedly
Leszarom, hogy a csajával mit csinál. Legyenek boldogok, neveljék a srácokat egészséges értelmes emberré. Tényleg nem érdekel a magánélete. Építsen brandet, hajrá, tényleg

Két dolgot kérek:
1.) ne mutogasson a falára főleg úgy , hogy 60-70 közti Pass protnál eléggé gyengébben játszik, mint a sok alaklommal eltemetett GOAT-ak 80 pontot ért el mediánban Passer rateben, míg Wilson 74-et. 70 + Pass protnál ugyancsak
gyengébben játszik, mint akár ARod, akár Brady, és a platóelemzés kimutatta, hogy felfedezhető fordított kapcsolat (ugye a korreláció nem ad a vizsgált ismérvek közt magyarázó/következtető viszonyt, csak erősséget)

2. Ne dobjon több gameloosing intet kulcs szituban rájátszás meccsen, vagy csak ne ennyire ordasokat.

Sending out an S.O.S