NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
521
57
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
A jobb átláthatóság kedvéért, csak nektek, jár a csomaghoz sufnituning heatmap is, 😀 sok szeretettel:több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Jó lenne egy Arod, TB lőlap is viszonyításképpen.Csak azt szeretném neked kívánni, hogy minden kívánságod így teljesüljön. 😊
gordon
Hé! Én nem azt mondom, hogy jó amit leírtam, csak a HC-nk gondolatát akarom visszafejteni, hogy kitaláljam végre, hogy mi a franc a vezérlő elv.Akkor jó, már kezdtem felzaklatni magamat. 😀
peet_24
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
peet_24
275
Hé! Én nem azt mondom, hogy jó amit leírtam, csak a HC-nk gondolatát akarom visszafejteni, hogy kitaláljam végre, hogy mi a franc a vezérlő elv. Mert a "szar a fal és szétverik az embert, meg nincs idő a játékokra" annyira kézenfekvőnek tűnik (amit amúgy ki is használnak), hogy nem értem, hogy miért nem foglalkozunk vele...nem lehet az egész mögött annyi, hogy nem hisz benne... ezt egyszerűen nem akarom elhinni...ez (elvileg) egy másik szint, nem az, hogy Tolódjááá... Mit lát PC, amit én nem? Nem azt mondom, hogy működik, amit csinál, mert láthatólag nem, de mit képzel bele? Mint ahogy Helm leírta a D# működését a szezonban jó előre. Nem működött, főleg az elején, de volt valami logika. Itt csak annyi van, hogy szarunk a falra és ennyi? Nincs semmi koncepció? Seattle Bazdelőre, meg Seattle Szaladjbele, aztán ennyi?Egy hiányos KC fal mögött Mahomes rosszabb volt, mint RW egy hasonlóan rossz SEA fal mögött. Egy egészséges KC fal mögött lenne olyan jó RW, mint Mahomes? (védelem olvasás, ütempasszok, gyorsabban passzolás...). Akkor van értelme jobb falat csinálni? Ennek a csávónak ez a plafon és nincs értelme többet költeni a védelmére, mert nem lesz jobb.Ez így marhára nem igaz, sőt az adatok pont az ellenkezőjét mutatják.
peet_24
Ha felhúzol RW elé egy 70+ pff grades falat, akkor a gép 90+-os QB gradet dob ki a másik oldalon, ezt láttuk eddig szinte az összes alkalommal.
Nem azt mondom hogy Zach Martinokat kell guardba igazolni, akármelyik középszar falember megfelelne, aki vállalhatatlan minden kulcspillanatban.
Bármelyik másik csapatnál alapvető lenne a fr.QB elé letenni egy értelmezhető falat, és a szurkolók gyújtogatnának az ellenkezőjéért, egyedül itt Seattle-ben divat ez, ami itt megy.
A WC kör után kukoricán térdepeltetjük a fr.QB-t 71.8-as osztályzattal, de az, hogy a falember 14.3-al végez ugyanitt, az nem probléma, ott fordítsuk el a fejünket, azzal nekünk nincs ügyünk.
Nincs is értelme többet költeni az OL-re, nem kell valaki, aki neadjisten 40-es/50-es értéket tud (ami még mindig kurvaszar teljesítmény), neeem...
A 14.3 az nem bug, az feature, hozzuk olyan QB-t, aki előtte is megél. | Nincs ilyen QB. |
Nyilván, ha Te értelmezel, akkor itt van ez az istenáldotta tehetség, és mi nem becsüljük.Ki értelmez így? Én biztos nem, és ennek már 2000+ karakterben hangot is adtam.
Cancel Culture
Ő nem Mahomes, ezt értjük, viszont nem is az a bűnbak, aminek itt ki van kiáltva.
Egyesek átesnek a ló túlsó oldalára.
Más:
A "Carroll Wilson kezébe adja a labdát, és az nem él a lehetősséggel" frázis az nagyon jópofa, de a HC munkája nem ennyiből áll.
Mondjuk első lépésben húzzon fel a QB elé egy falat, ami passprotban nem a 32. a ligában, hanem pl a 25.-ik, (ami még mindig nem egy sikertörténet, de legalább nem bassza agyon az összes védelem élből, ahol top10 DL van) és mondjuk csak ezután adja a QB kezébe a labdát.
Utána moralizálhat erkölcsi alapon, és joggal.
Érted.
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Egy hiányos KC fal mögött Mahomes rosszabb volt, mint RW egy hasonlóan rossz SEA fal mögött. Egy egészséges KC fal mögött lenne olyan jó RW, mint Mahomes? (védelem olvasás, ütempasszok, gyorsabban passzolás...). Akkor van értelme jobb falat csinálni? Ennek a csávónak ez a plafon és nincs értelme többet költeni a védelmére, mert nem lesz jobb.Ez így marhára nem igaz, sőt az adatok pont az ellenkezőjét mutatják.
peet_24
Ha felhúzol RW elé egy 70+ pff grades falat, akkor a gép 90+-os QB gradet dob ki a másik oldalon, ezt láttuk eddig szinte az összes alkalommal.
Nem azt mondom hogy Zach Martinokat kell guardba igazolni, akármelyik középszar falember megfelelne, aki vállalhatatlan minden kulcspillanatban.
Bármelyik másik csapatnál alapvető lenne a fr.QB elé letenni egy értelmezhető falat, és a szurkolók gyújtogatnának az ellenkezőjéért, egyedül itt Seattle-ben divat ez, ami itt megy.
A WC kör után kukoricán térdepeltetjük a fr.QB-t 71.8-as osztályzattal, de az, hogy a falember 14.3-al végez ugyanitt, az nem probléma, ott fordítsuk el a fejünket, azzal nekünk nincs ügyünk.
Nincs is értelme többet költeni az OL-re, nem kell valaki, aki neadjisten 40-es/50-es értéket tud (ami még mindig kurvaszar teljesítmény), neeem...
A 14.3 az nem bug, az feature, hozzuk olyan QB-t, aki előtte is megél. | Nincs ilyen QB. |
Nyilván, ha Te értelmezel, akkor itt van ez az istenáldotta tehetség, és mi nem becsüljük.Ki értelmez így? Én biztos nem, és ennek már 2000+ karakterben hangot is adtam.
Cancel Culture
Ő nem Mahomes, ezt értjük, viszont nem is az a bűnbak, aminek itt ki van kiáltva.
Egyesek átesnek a ló túlsó oldalára.
Más:
A "Carroll Wilson kezébe adja a labdát, és az nem él a lehetősséggel" frázis az nagyon jópofa, de a HC munkája nem ennyiből áll.
Mondjuk első lépésben húzzon fel a QB elé egy falat, ami passprotban nem a 32. a ligában, hanem pl a 25.-ik, (ami még mindig nem egy sikertörténet, de legalább nem bassza agyon az összes védelem élből, ahol top10 DL van) és mondjuk csak ezután adja a QB kezébe a labdát.
Utána moralizálhat erkölcsi alapon, és joggal.
Érted.
több mint 3 éve
Hogy még se menjen teljesen veszendőbe az OC elemzésem, pár érdekességet azért közzétennék mindabból, amiket összegyűjtögettem.Rengeteg a közeli int. Ebből azt szűrném le laikusként, hogy nagyon nem érzi az ütempasszokat.
Kezdésnek itt egy RW Interception lőlap az utóbbi 5 évről, saját gyártmány - csak itt, csak most, csak nektek! 😊
Ha bárki lát valami mintázatot, vagy tendenciát, amire érdemes felfigyelni, az ne tartsa magában.
akdestroyer
Jó lenne egy Arod, TB lőlap is viszonyításképpen.
több mint 3 éve
Egy hiányos KC fal mögött Mahomes rosszabb volt, mint RW egy hasonlóan rossz SEA fal mögött. Egy egészséges KC fal mögött lenne olyan jó RW, mint Mahomes? (védelem olvasás, ütempasszok, gyorsabban passzolás...). Akkor van értelme jobb falat csinálni? Ennek a csávónak ez a plafon és nincs értelme többet költeni a védelmére, mert nem lesz jobb. Olyan embereket kell hozni, akik a nehéz labdákat is leszedik (hello Ertz), mert RW csak scramble helyzetből fog VALAMILYEN dobást elengedni. Ezért nem kell a gamedesign sem, mindenki egyszerű útvonalra megy, aztán szakad. Minek tervezni, ha 10 snapből 3x kimozog a Qb úgy, hogy egy 20 yardos körön belül bárhol lehet. Akkor legyen olyan a fal, hogy 10-ből 8x mozogjon ki. A playbook szempontjából mindegy, ha 3/10 alkalommal nem tudod berajzolni az irányító helyét, akkor már régen rossz nem? Milyen futó kell? Mint Lynch, aki kontakt után dolgozott nagyon. Arra sem kell fal.A számok alapján nem. Pont ott a nagy különbség, hogy 70+ Passblokk mögött Brady mennyivel jobb, mint akárki, 70+, 80+ esetén Arod, Brady, Mahomez agonverik a világot.
Ez a PC filozófia és valameddig még működik is.
peet_24
Amikor ilyeneket írunk, hogy Mahomez (akit amúgy annyira én nem ...) egy ugyanolyan fal mögött, akkor ugye tudjuk, hogy Mahomez a cserék cseréi mögött játszott. Szerencsére vannak számok, Wilson ennyire rossz fal mögött utoljára úgy 2 éve játszott.
Szerencsétlen Watkins az akit ebből a szempontból inkább lehetne. Infernális volt a fala.
Amúgy jól látszik az elemzésekből, hogy a játékhívás és a QB egy bizonyos minőségig tud reagálni D taktikákra, sőt ki is húzza a D méregfogát, de amikor a nyers méréseken 20+ pont van a Passblock kárára akkor ott lecsavarnak egy logaritmikus potmétert az irányítón.
Wilsonnak van egy őrült peche, hogy neki valójában nem egy mégjobb Tackle kéne, hanem egy olyan 3. számú célpont, aki képes az első 5 lépéssel megverni az emberét. Metcalf ezt futóműből nem tudja, de magasságból atletikusságból igen, de nincs annyira jó keze, hogy ezt megcsinálja. Lockett ezt nem tudja, bár a keze tökéletes.
Moore sem ez - Dissly -who?
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
peet_24
275
Egy hiányos KC fal mögött Mahomes rosszabb volt, mint RW egy hasonlóan rossz SEA fal mögött. Egy egészséges KC fal mögött lenne olyan jó RW, mint Mahomes? (védelem olvasás, ütempasszok, gyorsabban passzolás...). Akkor van értelme jobb falat csinálni? Ennek a csávónak ez a plafon és nincs értelme többet költeni a védelmére, mert nem lesz jobb. Olyan embereket kell hozni, akik a nehéz labdákat is leszedik (hello Ertz), mert RW csak scramble helyzetből fog VALAMILYEN dobást elengedni. Ezért nem kell a gamedesign sem, mindenki egyszerű útvonalra megy, aztán szakad. Minek tervezni, ha 10 snapből 3x kimozog a Qb úgy, hogy egy 20 yardos körön belül bárhol lehet. Akkor legyen olyan a fal, hogy 10-ből 8x mozogjon ki. A playbook szempontjából mindegy, ha 3/10 alkalommal nem tudod berajzolni az irányító helyét, akkor már régen rossz nem? Milyen futó kell? Mint Lynch, aki kontakt után dolgozott nagyon. Arra sem kell fal.Ez a PC filozófia és valameddig még működik is.
több mint 3 éve
A szerelmes Shakespeare c bűnócska filmben egy kedves poén van, hogy mindenki saját szemszögéből meséli a storyt, mert senki sem tudja miről szól a Rómeó és Júlia...és megkérdezik a patikáriust játszó színészt, aki úgy meséli, "na arról szól, hogy van egy patikárius...."Nincs rossz helyen ez a kocsi.Kocsi alatt kit értsünk?
Cancel Culture
Ha RW-t, akkor teljesen egyetértek.
Egy normális világban nem a kabátot varrnák a gombhoz, hanem az OL-t raknák rendbe a fr.QB előtt, ha már a Jóisten dobott nekünk egyet, ráadásul a top5 matériából.
De neeem, mi nem, ha nálunk nem védi meg a fal a QB-t, akkor a QB anyját, a QB hülye, és kussoljon, és majd felküldjük handoffokhoz 30 milkáért, és fussunk ezerrel, mert ez a megoldás.
Vagy elcseréljük pickekért és hozunk valami feláldozhatót, ez elé a trágya fal elé, de a falat.... ahhoz hozza ne nyúljunk!
Az úgy jó ahogy van!
akdestroyer
Nyilván, ha Te értelmezel, akkor itt van ez az istenáldotta tehetség, és mi nem becsüljük. Én megkérdezném Duane Brownt, Marshawn Lynchet, Richard Shermant, hogy ő ezt miképpen látják...az állítás mindkét részét. 😀
Szerintem van egy PC narratíva is. Odaadtam a labdát...hányszor is? Van jogom visszavenni? Van erkölcsi alapom? Van.
De nem gondolom, hogy itt akár Wilsonnak, akár PC-nek lenne joga mutogatni a másikra. És eljutottunk a mondanivalómhoz. Szarnak, bajnak itt nincs gazdája. 3-4 évente kirúgunk egy OC-t, és 2 évente egyéb edzőket, A kocsi mégis ugyanott áll.
Nem is lehet gazdája a gondnak, hisz nincs is gond. Stabil rájátszáscsapat a Hox.... igaz ....MINEK??? Ettől függetlenül nincs itt semmi látnivaló.
Ami egyre biztosabb, és ebben lassan mind egyet értünk.... resetre van szükségünk.
De a resetre sincs lehetőségünk.....
Szóval én egy kicsit tágabban értelmeztem. ... azt érzem hogy át vagyunk baszva, évek óta, folyamatosan.
Egymás vérét szívjuk, mert hinni akarunk.
Nem térnék ki arra, hogy ehhez a helyzethez miként járultak hozzá azok a kollegák (itt nincsenek ilyenek) , akik erőn felül üvöltözték tele a médiát a remek elgondolásaikkal.
Mindegy!
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Egyetertek veled! Azzal kiegeszitenem, hogy RW a stilusabol adodo sackeket nem ismeri el, pedig vam belole nem 1, nem 2. Viszont a fenti koncepcio valos!Nincs rossz helyen ez a kocsi.Kocsi alatt kit értsünk?
Cancel Culture
Egy normális világban nem a kabátot varrnák a gombhoz, hanem az OL-t raknák rendbe a fr.QB előtt, ha már a Jóisten dobott nekünk egyet, ráadásul a top5 matériából.
De neeem, mi nem, ha nálunk nem védi meg a fal a QB-t, akkor a QB anyját, a QB hülye, és kussoljon, és majd felküldjük handoffokhoz 30 milkáért, és fussunk ezerrel, mert ez a megoldás.
Vagy elcseréljük pickekért és hozunk valami feláldozhatót, ez elé a trágya fal elé, de a falat.... ahhoz hozza ne nyúljunk!
Az úgy jó ahogy van!
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Nincs rossz helyen ez a kocsi.Kocsi alatt kit értsünk?
Cancel Culture
Az úgy jó ahogy van!
több mint 3 éve
Szerintem sem lenne meglepő. Az előző posztjaim trollkodásnak indultak, de harmadszori olvasásra már nem is tűnt akkora baromságnak. Ne értsetek félre szeretem RW, egy nagyszerű ember és nagyszerű játékos, de nálunk valahogy az utóbbi években nem működik az RW, PC tengely. Mivel PC elmozdíthatatlan ezért valahogy RWnek kéne helyet találni jó sok draft cetliért. Nekünk ide a jelenlegi helyzetünkben ( értsd o# filozófia ) elég lenne egy game manager QB is. Aki akár Garoppoló is lehetne, bár csak egy középszerű irányítónak tartom.Milyen posztnak örülnél a drafton 2. és 3. húzásra?Szóval úgy gondolom, hogy most jöhet egy nagyobb reset.
Helmut the Dystopian Ride
Nem lepődnék meg, ha most egy valag pickért elpostáznánk a QB-t, és nekiugranánk utoljára egy építkezésnek.
akdestroyer
Természetesen a tévedés jogát fenntartom...
BigBaltazar
Nincs rossz helyen ez a kocsi.
Szerkesztette: r.baggio
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Hogy még se menjen teljesen veszendőbe az OC elemzésem, pár érdekességet azért közzétennék mindabból, amiket összegyűjtögettem.Hátra felé is tud Int-t dobni??? Valóban zseni.... 😊
Kezdésnek itt egy RW Interception lőlap az utóbbi 5 évről, saját gyártmány - csak itt, csak most, csak nektek! 😊
Ha bárki lát valami mintázatot, vagy tendenciát, amire érdemes felfigyelni, az ne tartsa magában.
akdestroyer
Amúgy ügyes munka, köszi 😊
több mint 3 éve
Szerintem sem lenne meglepő. Az előző posztjaim trollkodásnak indultak, de harmadszori olvasásra már nem is tűnt akkora baromságnak. Ne értsetek félre szeretem RW, egy nagyszerű ember és nagyszerű játékos, de nálunk valahogy az utóbbi években nem működik az RW, PC tengely. Mivel PC elmozdíthatatlan ezért valahogy RWnek kéne helyet találni jó sok draft cetliért. Nekünk ide a jelenlegi helyzetünkben ( értsd o# filozófia ) elég lenne egy game manager QB is. Aki akár Garoppoló is lehetne, bár csak egy középszerű irányítónak tartom.Milyen posztnak örülnél a drafton 2. és 3. húzásra?Szóval úgy gondolom, hogy most jöhet egy nagyobb reset.
Nem lepődnék meg, ha most egy valag pickért elpostáznánk a QB-t, és nekiugranánk utoljára egy építkezésnek.
akdestroyer
Természetesen a tévedés jogát fenntartom...
Szerkesztette: BigBaltazar
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Hogy még se menjen teljesen veszendőbe az OC elemzésem, pár érdekességet azért közzétennék mindabból, amiket összegyűjtögettem. Kezdésnek itt egy RW Interception lőlap az utóbbi 5 évről, saját gyártmány - csak itt, csak most, csak nektek! 😊
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Milyen posztnak örülnél a drafton 2. és 3. húzásra?Kezdjük a könnyebb kérdéssel.
Nincs új a nap alatt: OL+OL
D.Brown már nem fiatal, a másik oldalon meg nincs senki, az OT draft szerintem most is a first-need kéne hogy legyen.
Lewis másik oldalára meg elférne egy normális OG, mert Shell se volt kutya OT-ben, de a Simmons-Iupati páros az rendesen húbazdmeg volt.
És ha már itt járunk, OC-t is keresünk, mert bár Pocic-ot én szeretem, de ő nem az a karmester, akire szükségünk van, aki a vállára tudja venni a falat. Bár ide inkább hoznék valami jobb veteránt, de ha a drafton jön, akkor sem dőlök a kardomba.
Nem látok más égető lyukat.
O#:
QB van (muhahaha)
RB van
WR-ek vannak, 3.számút akárhonnan tudunk kukázni
TE, ide, mi a fasznak?
D#:
S: Megvagyunk (tényleg a Blair
CB: vannak, Griffint meg kell tartani bármi áron, szerintem annyira nem is lesz drága.
LB: vannak, sőt, overflow van, Kedricks-eket meg Calitro-kat dobálunk ki évről-évre.
DL: na jah, ide elkéne a segítség. (Fordot kifizetni!)
Én magam ott tartok, hogy a 2 falon kívül nem is húznék máshova, ebből a kevésből.
Mondjuk, hogy az utóbbi 3 év -ami egy resetup éra- tekintetében hogyan látod a jövőt..Na ennél a kérdésnél jutottam át életem legtöbb ablakon kidobott munkaóráján. 😀
Mit remélsz az új OC-től.
Írtam kisregényt, aztán kitöröltem a picsába, mert egy kibaszott zsákutca lett az egész.
Úgy érzem nem én vagyok abban a kompetens, hogy megítéljem akár Bevell akár Schotty munkáját, mert ehhez én kevés vagyok.
Erről sokkal szívesebben olvasnék, pl tőled.
Azért röviden leírom mire jutottam.
Nem tudtam lehámozni egyikükről se PC-t.
PC egy polip, ami rászállt a franchise fejére és a csápjai mindenütt ott vannak (nevezhetném rákos sejtnek is, nem tudom melyik lenne a találóbb.)
Ahhoz hogy bármit ki merjek nyilatkozni a témában, az első körben 3 dolgot kéne megválaszolnom:
1.) Roster és draftügyekben hol kezdődik PC és hol Schneider?
2.) Hol kezdődött Schotty és hol PC?
3.) Hol kezdődött Bevell és hol PC?
A válaszom mindháromra egy nagyon határozott fasztudja.
Idejön xy OC, van egy elképzelése, van egy fazonja.
1.)Na, most PC egyből nekiáll egy nagyoló gyaluval és a egyéniségének 30%-át legyalulja a picsába. Legalábbis én így képzelem.
Ezután jönnek az egyéb korlátok, amik tovább faragják az egyszeri hawks OC-t:
2.)Mind Schotty mind Bevell 3 éven keresztül értelmezhetetlen passprotectionnal dolgozott, bottom 5 pénzt költünk az OL-re legalább 6 éve.
3.)Ez idő alatt értékelhetetlen volt a futójátékunk is.
Pedig nem voltak rossz futóink, én Rawls-t is szerettem, Carson-t is szeretem, de kurvára nem nyíltak a gapek, hiába keresték őket. Carson évek óta abból él, hogy ligaelit kontakt utáni yardokban.
4.)Tovább faragjuk az OC-t, mert ugye van egy QB-nk is, akinek szintén vannak korlátai.
Nem lát ki rendesen a fal mögül, rosszul olvas védelmeket, meg oldalakat nem lehet vele játszani a playbookból.
Se Bevell, se Schotty nem poénból hagyta el teljesen a 0-1 ütemű játékokat, vagy a gyors mentesítő TE routeokat, ésatöbbi.
5.)Emellett az se tudta PC eldönteni hogy mi legyen az O# fazonja.
Megpróbáltuk idén a főzést, és kurvára nem jött be, de amikor 3 évvel ezelőtt a Dallas elleni WC meccsen meg handoffokra küldtük csak fel RW-t, és futottunk ezerrel, ugyanúgy beleálltunk a földbe.
És rohadtul nincs eldöntve a mai napig se, hogy mi is a terv, hogyan akarunk konstansan haladni.
Mind a passzjátékkal, mind a futójátékkal csak vergődünk mint valami fuldokló, és közben egyik sem működik.
Na, szóval 5x ment át a kézigyalu az OC hátán, és amire a végére értünk... hát, szerintem kurvára nem az alapanyagot látjuk.
Így meg nehéz értékelni.
Szerintem mindkettő talán az átlag fölött lehetett, de ez itt nem derült ki.
Ez a Cable-i művelet, jól ismerjük már.
...
A jövőt szerintem tisztábban látom.
Írtam is a múltkor, hogy igazából tök mindegy ki lesz az új OC, ismerjük a rendszert, kb tudjuk hogy fog kinézni a támadóegység, és kb még azt is, hogy milyen forgatókönyv szerint fog lezajlani a jövő év (10-6 majd orbitális nyalás a WC körben).
Ez a PC esszencia.
Nem hiszem, hogy mégegyszer ezt akarjuk.
Szóval úgy gondolom, hogy most jöhet egy nagyobb reset.
Másnak nem látom értelmét.
Itt egy top QB, akit képtelenek vagyunk normálisan használni, cserébe kurva sokba kerül, és szemmel láthatóan nincs meg a harmóniája PC-vel sem.
Tele vagyunk nagyfizus veteránokkal, mert évek óta elbasszuk a magas draftpickeket bustokra, meg moneyballozunk még több bustért.
És ez most kezd visszabaszni csúnyán, mert nincsenek olcsón jól játszó fiatalok, szorít a cap, ebből kifolyólag meg a bevált pickeket elengedjük a rookie contract után, mert ugye nincs pénz újraszerződtetni se őket (szia Clark!)
És körbe is értünk.
Ez nem vezet sehová.
Így, ezzel a konstrukcióval billeghetünk még 4 évig a PO küszöbén, bármiféle championship ablak nélkül, aztán elmehetünk a lecsóba, miközben meg a csoport is a nyakunkra nő majd.
...
Nem akarom hogy mi legyünk az NFC West új St.Louis Ramse, pedig nagyon afelé hajtunk.
több mint 3 éve
Ma éppen nem eladó...bleacherreport.com/articles/2931721-russell-wilson-trade-rumors-seahawks-qb-isnt-getting-traded-despite-buzz
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
@BigBaltazar @undiénekejjé!!!énekejjé!!!énekejjé!!!énekejjé!!!...
Gyerekek, mi volt abban a cigiben? 😀
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
@BigBaltazar @undiCarrollék kezdték!!!
Gyerekek, mi volt abban a cigiben? 😀
akdestroyer
több mint 3 éve
Viccelsz? Jimmyt még első körért sem. A 49ers fanokat megenné a sárga irigység ha a kis kedvencük nálunk kötne ki. Akarom, érted akarom.Amugy en elfogadnam ezt 😀 Jimmy G-t azonnal elcsereljuk a Pats-be egy harmadik korert, plusz van Bosa es 2 db elso kor. Egy rookie QB, feltunningolt vedelem, es PC elelvez.Végre helyére kerültek a dolgok. A jövőképünk még sosem volt ennyire tiszta, és ez nagyszerű.de az is lehet, hogy holnap felkelünk azt volt Wilson nincs Wilson.Mivan?????mondjuk ami tuti hogy Wilson felesége nagyon NY-ba akar jönni, hozzánk írták korábban pletyka szinten. A többi kicsit Április 1.
www.inquisitr.com/6480296/nfl-blockbuster-trade-russell-wilson-deshaun-watson/
Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture
ozibozi
Jimmy G.... tényleg? Tőlem vigye a Jets, legyen mindenki boldog, Duane Brown sem fogja agyonveretni... Ciara is megkaphatja, amit akar. Jerry Hughesnak is évente +kétszer lesz karácsony, Pats sem lesz szar mindig.... de kérném az 1/2, meg az Adamsért adott pickünk idei részét.
Cancel Culture
Nézzük is!
Seahawks get: Jimmy G, Nick Bosa, 23rd pick & '22 1st Rd pick (SF)
49ers get: Deshaun Watson
Texans get: 2nd, 12th, 34th picks, '22 1st Rd pick (NYJ) & Sam Darnold
Jets get: Russell Wilson
Jön Jimmy G. Nála jobban senki nem handoffol, és egy ilyen QB kell egy runheavy csapatba. Néha ha kell megkísérel passzolni is, de reméljük erre nem kerül sor. MERT van nekünk egy Carsonunk, Hydeunk, az 1/23 pedig húzunk egy kib...jó RB-t. Ezek hárman megoldják. Az offense pipa.
Jön Bosa és tádáááám a kirakós utolsó darabja is a helyére került. A védelem ismét a régi fényében fog pompázni. Wilson mehet New York zöldebbik felére. Mindenki boldog.
Akinek ez így nem tetszik az tényleg, de tényleg nem érdemli meg hogy ennek a csapatnak szurkoljon.
BigBaltazar
undisputedly
Ők meg érjék be egy kiéget Watsonnal.
Szerkesztette: BigBaltazar
több mint 3 éve
Amugy en elfogadnam ezt 😀 Jimmy G-t azonnal elcsereljuk a Pats-be egy harmadik korert, plusz van Bosa es 2 db elso kor. Egy rookie QB, feltunningolt vedelem, es PC elelvez.Végre helyére kerültek a dolgok. A jövőképünk még sosem volt ennyire tiszta, és ez nagyszerű.de az is lehet, hogy holnap felkelünk azt volt Wilson nincs Wilson.Mivan?????mondjuk ami tuti hogy Wilson felesége nagyon NY-ba akar jönni, hozzánk írták korábban pletyka szinten. A többi kicsit Április 1.
Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture
ozibozi
Jimmy G.... tényleg? Tőlem vigye a Jets, legyen mindenki boldog, Duane Brown sem fogja agyonveretni... Ciara is megkaphatja, amit akar. Jerry Hughesnak is évente +kétszer lesz karácsony, Pats sem lesz szar mindig.... de kérném az 1/2, meg az Adamsért adott pickünk idei részét.
Cancel Culture
Nézzük is!
Jön Jimmy G. Nála jobban senki nem handoffol, és egy ilyen QB kell egy runheavy csapatba. Néha ha kell megkísérel passzolni is, de reméljük erre nem kerül sor. MERT van nekünk egy Carsonunk, Hydeunk, az 1/23 pedig húzunk egy kib...jó RB-t. Ezek hárman megoldják. Az offense pipa.
Jön Bosa és tádáááám a kirakós utolsó darabja is a helyére került. A védelem ismét a régi fényében fog pompázni. Wilson mehet New York zöldebbik felére. Mindenki boldog.
Akinek ez így nem tetszik az tényleg, de tényleg nem érdemli meg hogy ennek a csapatnak szurkoljon.
BigBaltazar
több mint 3 éve
Végre helyére kerültek a dolgok. A jövőképünk még sosem volt ennyire tiszta, és ez nagyszerű.de az is lehet, hogy holnap felkelünk azt volt Wilson nincs Wilson.Mivan?????mondjuk ami tuti hogy Wilson felesége nagyon NY-ba akar jönni, hozzánk írták korábban pletyka szinten. A többi kicsit Április 1.
Viccnek ez kicsit erős
Cancel Culture
ozibozi
Cancel Culture
Nézzük is!
több mint 3 éve
peet_24
275
nem érem az egészet... a tavalyi gameplanben nem volt TE játék. Ilyen "3-ra odadobom"-ra nem is emlékszem. Ha meg kiforgás, meg menekülés volt, akkor meg jellemzően DK-t kereste RW, lehetőleg minél messzebb. 1 éve Olsent hoztuk, aztán alig ment felé labda. Mindenki sérült és rossz formában volt egész évben és ezért volt gáz az O#, óriási need a TE? Érzésre nem ez volt a gond. Sokkal sajnálatosabb az, hogy úgy tűnik, megint új utakat keresünk...
több mint 3 éve
Inkabb akkor Brate a Bucsbol. Szerintem oda mar nem fer be jovore.OMG:Jimmy Graham 2.0
fuzovelkifele.com/2021/02/a-colts-es-a-seahawks-is-egyeztetett-az-eaglesszel-ertz-kapcsan/
Cancel Culture
Szeretem Ertz játékát, de a Hawks valahogy ilyen TE temető lett az elmúlt években, nem megy nekünk az a poszt
funkyparduc
Amugy meg Russ berecruitolta Olsen-t is, az is katasztrofa lett kb.
PC rendszereben ilyen Hollistereknek meg Luke Willsonoknak van csak hely 😀
Nezegettem mock draftokat, szomoru, hogy nincs 1. koros.
több mint 3 éve
OMG:Jimmy Graham 2.0
fuzovelkifele.com/2021/02/a-colts-es-a-seahawks-is-egyeztetett-az-eaglesszel-ertz-kapcsan/
Cancel Culture
Szeretem Ertz játékát, de a Hawks valahogy ilyen TE temető lett az elmúlt években, nem megy nekünk az a poszt
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏