NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
266
35
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Russell Wilson.... (Unlimiiiiiteeeed)Hallás után marhára nem tudom fordítani az angolt, elmondaná valaki hogy mi a retek volt ez?
twitter.com/dangerusswilson/status/997952886167367680?lang=en
Cancel Culture
Valami prank? Vagy tudatmodósító szerek káros hatásait bemutató oktatófilmből egy részlet?
több mint 3 éve
Beckynek, úgy értem! 😀Van Noy-t amúgy felszedném...Becky mit szolna?
Cancel Culture
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Van Noy-t amúgy felszedném...Becky mit szolna?
Cancel Culture
több mint 3 éve
Van Noy-t amúgy felszedném...
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
😀 😀 😀De nagyon igaz, amit mondasz
Dan Orlovsky szerint (Rich Eisen show)Orulok, hogy a ligaban is latjak, ez nem csak a focirol szol, hanem arrol, hogy Russ a sajat brandjet es focin kivuli eletet epiti. Orlovsky szerint ugye emiat el kellene engedni most amig a legtobbet kapjuk erte.
www.youtube.com/watch?v=MnhA4wyhBOU
Cancel Culture
Ha viszont csak PC-vel van baja es tenyleg focizni akar, akkor PC-tol kell megszabadulni, na ugye ezt mar kiveseztuk, nem fog megtortenni, masreszt szemelyes velemenyem, hogy Russ 50-50-ben epiti a brandjet a balheval es van mogott valos kritika.
Amugy vegre valaki kimondja, hogy a sackekert valo felelossegen osztozik az OL es RW. Mondjuk Orlovsky azt mondja 40%-ban RW felelos erte, az kicsit magasabb, mint ami az en fejemben volt, de kb 33%-ot mondtam volna (a fal persze ettol szar, de es tenyleg agyonverik, de Russ nem kenheti kizarolag az OL-re, habar az is igaz amit Rich mond, ha arra kered dobja el a labdat gyorsan, nem nyeli be a ssacket, de a Russ magic is elveszik.)
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Dan Orlovsky szerint (Rich Eisen show)Orulok, hogy a ligaban is latjak, ez nem csak a focirol szol, hanem arrol, hogy Russ a sajat brandjet es focin kivuli eletet epiti. Orlovsky szerint ugye emiat el kellene engedni most amig a legtobbet kapjuk erte.
www.youtube.com/watch?v=MnhA4wyhBOU
Cancel Culture
Ha viszont csak PC-vel van baja es tenyleg focizni akar, akkor PC-tol kell megszabadulni, na ugye ezt mar kiveseztuk, nem fog megtortenni, masreszt szemelyes velemenyem, hogy Russ 50-50-ben epiti a brandjet a balheval es van mogott valos kritika.
Amugy vegre valaki kimondja, hogy a sackekert valo felelossegen osztozik az OL es RW. Mondjuk Orlovsky azt mondja 40%-ban RW felelos erte, az kicsit magasabb, mint ami az en fejemben volt, de kb 33%-ot mondtam volna (a fal persze ettol szar, de es tenyleg agyonverik, de Russ nem kenheti kizarolag az OL-re, habar az is igaz amit Rich mond, ha arra kered dobja el a labdat gyorsan, nem nyeli be a ssacket, de a Russ magic is elveszik.)
több mint 3 éve
Dan Orlovsky szerint (Rich Eisen show)www.youtube.com/watch?v=MnhA4wyhBOU
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Russell Wilson.... (Unlimiiiiiteeeed)twitter.com/dangerusswilson/status/997952886167367680?lang=en
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
hát most érted, milyen egyház legyen, mégis ő a címerállat. 😊Irónia lásd a 7-9 es rész, azzal összeolvasva ér teljes értelmet. Amúgy meg attól, hogy valaki szereti Wilsont, nem egyháztag, ez nem egy felvarró.
<4 nem néz ki olyan jól, pedig gecijó játékos, csak hát punter
szívem szerint én <8 egyházat alapítanék, de az már viszonylag régen volt (én akkor kezdtem szurkolni a csapatnak), de szerintem ő már nem jönne vissza
menne vele a teljes <3 egyház... azt boldogítana mást.ezen még gondolkodom, hogy szívemre vegyem-e...mehetek én anélkül is, hogy RW lapátra kerül 😊
Cancel Culture
<3
peet_24
Sajnálom, de komolyan tenni kell azért, hogy ehhez az egyházhoz tartozhass. Pl. nem engedni a kritikát, stb.
Szóval sorry, de Te ehhez a szinthez nem nőttél még fel, és nem is tudok ezen a fórumon senkit... De ha akarod látni az egyházat mozgásban, akkor vannak dedikált topicok.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Szerinted, amikor más forumon leírtam, hogy Fields>>> Wilson, hány bohóc esett nekem 😀 Mondjuk direkt voltam provokatív, mert az állítás amúgy nem igaz jelenleg. 😊Akkorát röhögtem, hogy véletlenül rányomtam a Patreonra.
Cancel CultureHát el---Elméletben még egy másik Wilsonotok is lehet! Draftról.
Én csak egy okból örülnék, ha menne, mert menne vele a teljes <3 egyház... azt boldogítana mást.
Mi kb. öten, hatan meg jól ellamentálgatnánk, elröhögcsélnénk a 7-9-es szezonokon. 😀
Cancel Cultureén <3 hater vagyok<3
Cancel Culture
Elfárad ez a kapcsolat, ebben így nincs több. Egy minden hatalommal rendelkező vezető, akit akkor sem fog senki a közeljövőben elkapni, ha ezt a lépést nagyon elrontja (nem fogja, szépen kitaktikázza) és egy olyan sportoló, akinek az ezen túli élete akkor fog kifejlődni, ha a stabil sportalap megvan egy domináns személyiségképpel együtt. Igazi péniszméregetés...ugyan ki fog engedni? OC választásba mennyi beleszólása volt RWnak?
<3 Mindig is drukkolni fogok neki (hát mondjuk a Broncosba, Patsbe, Vasasokhoz ne menjen) és ha sikeres lesz, mindig lesz egy kis rossz érzésem, hogy akár a mi színeinkben is elérhette volna.., de kíváncsi vagyok, hogy máshol, új motivációval képes-e újra keményen odatenni magát. Meglátjuk, hogy mennyire primadonna
PC meg hát játszik tovább a saját homokozójában és a mi idegeinkkel. Kétféle edző van, akit kirúgtak és akit ki fognak rúgni...lesz még itt szőlő és lesz lágy kenyér
1) RW marad, PC nem valtoztat, csak toltelek OL-ek jonnek es futunk ÉS JÖVŐRE CSERÉT KÉR RW
90% esély
2) RW marad, valtoztatunk, lenyegi erosites jon az OL-be, RW foz
1% esély
3) RW-t eltradeljuk IDÉN, jon egy rookie QB es megprobaljuk a 2012-t ismét
9% esély
peet_24
Mekkora kibaszás lenne Carrolltól!
Az amerikai szurkolók meg lesnének, mint hal a szatyorban, hogy WTF, a csávó odaégett nyáron...
Willie Parker
Fields amúgy jó csávó, nagyon tanulékony.
több mint 3 éve
Szerinted, amikor más forumon leírtam, hogy Fields>>> Wilson, hány bohóc esett nekem 😀 Mondjuk direkt voltam provokatív, mert az állítás amúgy nem igaz jelenleg. 😊Hát el---Elméletben még egy másik Wilsonotok is lehet! Draftról.
Én csak egy okból örülnék, ha menne, mert menne vele a teljes <3 egyház... azt boldogítana mást.
Mi kb. öten, hatan meg jól ellamentálgatnánk, elröhögcsélnénk a 7-9-es szezonokon. 😀
Cancel Culture
Elfárad ez a kapcsolat, ebben így nincs több. Egy minden hatalommal rendelkező vezető, akit akkor sem fog senki a közeljövőben elkapni, ha ezt a lépést nagyon elrontja (nem fogja, szépen kitaktikázza) és egy olyan sportoló, akinek az ezen túli élete akkor fog kifejlődni, ha a stabil sportalap megvan egy domináns személyiségképpel együtt. Igazi péniszméregetés...ugyan ki fog engedni? OC választásba mennyi beleszólása volt RWnak?
<3 Mindig is drukkolni fogok neki (hát mondjuk a Broncosba, Patsbe, Vasasokhoz ne menjen) és ha sikeres lesz, mindig lesz egy kis rossz érzésem, hogy akár a mi színeinkben is elérhette volna.., de kíváncsi vagyok, hogy máshol, új motivációval képes-e újra keményen odatenni magát. Meglátjuk, hogy mennyire primadonna
PC meg hát játszik tovább a saját homokozójában és a mi idegeinkkel. Kétféle edző van, akit kirúgtak és akit ki fognak rúgni...lesz még itt szőlő és lesz lágy kenyér
1) RW marad, PC nem valtoztat, csak toltelek OL-ek jonnek es futunk ÉS JÖVŐRE CSERÉT KÉR RW
90% esély
1% esély
9% esély
peet_24
Az amerikai szurkolók meg lesnének, mint hal a szatyorban, hogy WTF, a csávó odaégett nyáron...
Willie Parker
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Hát el---Elméletben még egy másik Wilsonotok is lehet! Draftról.
Cancel Culture
90% esély
1% esély
9% esély
peet_24
A Zach gyerek mondjuk PC számára felérne egy foghúzással, amilyen a pedigréje. Neki nehéz lenne eladni a jóságos nagypapi feelinget
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
peet_24
275
hát most érted, milyen egyház legyen, mégis ő a címerállat. 😊<4 nem néz ki olyan jól, pedig gecijó játékos, csak hát punter
szívem szerint én <8 egyházat alapítanék, de az már viszonylag régen volt (én akkor kezdtem szurkolni a csapatnak), de szerintem ő már nem jönne vissza
menne vele a teljes <3 egyház... azt boldogítana mást.ezen még gondolkodom, hogy szívemre vegyem-e...mehetek én anélkül is, hogy RW lapátra kerül 😊
Cancel Culture
<3
több mint 3 éve
Hát el---Én csak egy okból örülnék, ha menne, mert menne vele a teljes <3 egyház... azt boldogítana mást.
én <3 hater vagyok<3
Cancel Culture
90% esély
1% esély
9% esély
peet_24
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
peet_24
275
én <3 hater vagyok<3
Cancel Culture
90% esély
1% esély
9% esély
több mint 3 éve
Nehogy már komolyan vedd! Gyökér vagyok ma egész nap....sőt lehet, hogy születésem óta de 2 napja nagyon.... sorry!...de mostmár legalább értem, hogy miért vann, hogy miután az ember leír pár gondolatot+ érvel még mindig születik egy jó csomó kiemelkedően forradalmi megközelítésű komment....Elnézésedet kérem, ez a mondat elkerülte a figyelmemet.
...Ezek szerint csak én figyelek arra, amit írtok 😀
Cancel Culture
Az írásaidnak mindig van foganatja, erre én vagyok az élő példa.
akdestroyer
OFF:
Tegnap egy egyetemek közti közös projektben letiltottam XY tanárt, hogy tovább tanítsa Bólyai és Lobacsevkij anti Euklides 5 interpretációját a modern kozmológiai modellekre (Einstein-Friedman, De Sitter, és még vagy 3 csávó....).
Lett egy kis hiszti. A miértre az volt a válaszom, hogy van egy sárga borítékom, és egy lila. Válasszon.
Szponzornál landoltam, annyira szerettem volna azt mondani hogy mert nem elég kelet-európai, hogy ezt érezze , míg én anyanyelvükön tudom őket oktatni...... de sajnos az van, hogy belenéztem a vizsgákba, miután megbukott a programba felvett doktoranduszok nem kis %-a, (ami felénk nem érdem). Majd belenéztem a jegyzetekbe, és rájöttem hogy a tanárúr nem érti Lobacsvszkijt....
Szóvapl sörry paraszt vagyok, tanyán lakok és van egy traktorom.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
szabolcs13
212
Én szeretem Wilsont és örülnek ha maradna de ebbe a Fields gyerek be van valami ..🤔
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
...de mostmár legalább értem, hogy miért vann, hogy miután az ember leír pár gondolatot+ érvel még mindig születik egy jó csomó kiemelkedően forradalmi megközelítésű komment....Elnézésedet kérem, ez a mondat elkerülte a figyelmemet.
...Ezek szerint csak én figyelek arra, amit írtok 😀
Cancel Culture
Az írásaidnak mindig van foganatja, erre én vagyok az élő példa.
több mint 3 éve
...de mostmár legalább értem, hogy miért vann, hogy miután az ember leír pár gondolatot+ érvel még mindig születik egy jó csomó kiemelkedően forradalmi megközelítésű komment.......Ezek szerint csak én figyelek arra, amit írtok 😀
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
A Jags nem fogja kiengedni a kezéből Lawrencet. A Jets-nél lenne esély, ha nem nézték ki Fieldset és tovább borozdolnak Darnolddal. Onnantól kezdve inkább maradjon RW. Akkor még a hagyományos Seahawks 1. körös letrade-ről nem is beszéltünk.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
A kurva nagy igazsag az, hogy egy évek óta stabilan magas szinten teljesítő QB-nk van, ettől függetlenül egyesek úgy csinálnak mintha egy Peterman/Bortles kaliber állna a center mögé.Ja nem, csak még soha nem "blődöztem le" senkit, gondoltam kipróbálom milyen, de... nem jött be az érzés, nem lettem ezáltal jobb, szóval ignoráld nyugodtan.
Az erőnek meg mindig egyensúlyban kell lennie, ezért alapítottam a RW egyházat. Oktalan gyűlőlködésre az anyaszentegyház a válasz.
Cancel CultureÉn nagyon szeretek vitázni, főleg veled, főleg érvekkel.
Van az is, vagy ez most csak a trollkodás ideje?
akdestroyer
És vitatkozzatok persze tovább, hátha előrébb leszünk.
Nem kell már érvelnem, és tulajdonképpen neked sem kell. 1.) mert mi ezt már lejátszottuk... 2.) Elengedtem Wilsont és jelen pillanatban sokkal jobban érdekel a gondolat, hogy esetleg megszerezhetjük Justin Fieldset, és mit lehetne vele építeni, mint hogy Russell Wilsont megverik e a társai az első edzésen vagy sem.
Az sem érdekel, hogy Ciara mekkora boszorkány, mert nem dolgom.
Az sem érdekel, hogy RW, vagy PC a felelősebb a csapat szétesésében, mert a múlt és eltemettem a halottaimat.
Nem érdekel a polgi sem, és az sem hogy Jody Allen egy mekkora tehetségtelen szar... már cáfolni sincs kedvem ezeket a dolgokat.
Csak és kizárólag a jelenlegi heisenbergi állapot megoldása érdekel. Tök szívesen beszélnék a prospectekről, szóval remélem hamarosan véget ér ez a királydráma
és ha mindenki kinyalogatta a sebeit, akkor talán lesz egy offseasonunk, aminek végre lesz valós tétje.
Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
1) RW marad, PC nem valtoztat, csak toltelek OL-ek jonnek es futunk 80% esély
5% esély
3) RW-t eltradeljuk, jon egy rookie QB es megprobaljuka 2012-t ismet
15% esély
Szerintem.
Szerintem ezt most csak úgy mondod, de úgy teszek, mintha nem így lenne! 😊Igen volt benne egy adag cinizmus is, de ezt a részét (ha a Jets ad 3 kört RW-ért, akkor csak azt kérdezem hol kell aláírni, és 1/2-őn elviszem Fields-et, aki fiatal, formálható, és 4 évig ingyé van.) full komolyan gondoltam.
Cancel Culture
Ha én vagyok ott, ezt csinálnánk.
Az más kérdés hogy Russell nem akar a Jetsbe menni, márpedig csak a Jags/Jets/Miami triónak passzolnám el 3 első körért, ahol a top3-as pickkel ki tudom hozni Fieldset (ideális esetben Lawrencet).
Egy Cowboys pickjeivel mi a herét kezdenénk, nekem nem kellenek első kör végi resztli project QB-k.
Lawrence vagy Fields kell hogy legyen a cél, ellenkező esetben DangeRuss nem megy sehová!
Ui: Fields-et hol javasoltad? Itt ebben a topicban még biztos nem írtad le a nevét.
több mint 3 éve
Hmmm, erdekes, jo latni masok hogyan szamoljak az eselyeket. Nalam ez igy nez kiAz alabbi 3 opciot latom valoszinunek:BigBaltazar
1) RW marad, PC nem valtoztat, csak toltelek OL-ek jonnek es futunk 70 % esély
2) RW marad, valtoztatunk, lenyegi erosites jon az OL-be, RW foz 0 % esély
3) RW-t eltradeljuk, jon egy rookie QB es megprobaljuka 2012-t ismet 30 % esély
undisputedly
1) RW marad, PC nem valtoztat, csak toltelek OL-ek jonnek es futunk 30 % esély
2) RW marad, valtoztatunk, lenyegi erosites jon az OL-be, RW foz 40 % esély
több mint 3 éve
Az alabbi 3 opciot latom valoszinunek:
1) RW marad, PC nem valtoztat, csak toltelek OL-ek jonnek es futunk 70 % esély
2) RW marad, valtoztatunk, lenyegi erosites jon az OL-be, RW foz 0 % esély