Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 4 éve
Jó, én ennél kicsit konkrétabb dologra gondolnék.Mindenkibben látok olyan dologot ami miatt nem választanám ki szívesen a saját csapatomba az első körben. A 2013-as classhoz való hasonlítás sem véletlen szerintem. Lesz 3 év múlva belőlük kezdő lehet, hogy nem is egyből hiszen Bridgewater is kezdő QB volt/lesz még az mostani időszakban, de ettől még nem látom egyikben sem a komoly lehetőséget, hogy a közepes szintet egész biztosan megütnék. És ha már Bidgewater abban a classban (2014) is ő és Carr is 2. körös tehetségek voltak. 5+ év elteltével Carrt utólag első körben elvinné sok csapat de a többit nem.Tényleg össze tudnád foglalni, hogy mi az a tényező, amiért az idei draft class egyik QB prospectjéből sem lehet 3 éven belül legitim kezdő.Reedet ennyiért meg kellett volna tartaniKicsit soknak érzem Minshewért de jobb QB-t mondjuk úgy se találna a csapat az idei classban.
Akkor 1/9 Gardner nincs mese.
OT duót még hozzuk vissza meg kéne edge is
braxa88
alatriste
Én tényleg megköszönném.
Helmut the Dystopian Ride
alatriste
Konkrétan milyen képességbeli baj van Malik Willissel, ami miatt ő 2-3 éven belül nem lehet kezdő.
Vagy mi a baj Kenny Pickettel. Kennyről már tavaly-előtt is azt mondták, hogy kimagaslóan intelligens, csak a karjának, és a szemének utol kell érnie az eszét, és rendben lesz. Ez idénre megtörtént.
Akkor milyen gátja van a fejlődésének, hogy egy kiegyensúlyozott támadó buildben (mi az vagyunk, és évekig azok is maradunk) 2 éven belül stabil kezdő legyen?
Nem Wilson utódját keressük.Wilsonnál egy sokkal kiegyensúlyozottabb, unalmasabb döntéshozót keresünk, aki lényegesen szabályozottabban játszik.
Én ezekre keresem a választ. Lehet azért, mert kis túlzással tényleg a Holdról jöttem, mondjuk az Antarktiszról. nekem kimaradt a szokásos draft értékelés, de amit látok, abból nem értem a szkepszist.
több mint 4 éve
Mindenkibben látok olyan dologot ami miatt nem választanám ki szívesen a saját csapatomba az első körben. A 2013-as classhoz való hasonlítás sem véletlen szerintem. Lesz 3 év múlva belőlük kezdő lehet, hogy nem is egyből hiszen Bridgewater is kezdő QB volt/lesz még az mostani időszakban, de ettől még nem látom egyikben sem a komoly lehetőséget, hogy a közepes szintet egész biztosan megütnék. És ha már Bidgewater abban a classban (2014) is ő és Carr is 2. körös tehetségek voltak. 5+ év elteltével Carrt utólag első körben elvinné sok csapat de a többit nem.Tényleg össze tudnád foglalni, hogy mi az a tényező, amiért az idei draft class egyik QB prospectjéből sem lehet 3 éven belül legitim kezdő.Reedet ennyiért meg kellett volna tartaniKicsit soknak érzem Minshewért de jobb QB-t mondjuk úgy se találna a csapat az idei classban.
braxa88
alatriste
Én tényleg megköszönném.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
2M-ért kb bárki jöhetAbszolút jó deal nektek.
Burns legalább ismeri a Desai rendszert, a bearsben jobb is volt mint előtte
braxa88
Első meccse nem volt jó, mikor kezdett, utána korrektül játszott.
több mint 4 éve
Tényleg össze tudnád foglalni, hogy mi az a tényező, amiért az idei draft class egyik QB prospectjéből sem lehet 3 éven belül legitim kezdő.Reedet ennyiért meg kellett volna tartaniKicsit soknak érzem Minshewért de jobb QB-t mondjuk úgy se találna a csapat az idei classban.
braxa88
alatriste
Én tényleg megköszönném.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Former Bears’ cornerback Artie Burns is going to the Seahawks on a one-year $2 million deal
több mint 4 éve
csak azt a bohócot neReedet ennyiért meg kellett volna tartaniKicsit soknak érzem Minshewért de jobb QB-t mondjuk úgy se találna a csapat az idei classban.
braxa88
alatriste
több mint 4 éve
Reedet ennyiért meg kellett volna tartaniKicsit soknak érzem Minshewért de jobb QB-t mondjuk úgy se találna a csapat az idei classban.
braxa88

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Nem drágán Baker Mayfield,ha felszabadul ? Vagy Őt mindenki utálja ? 🙂Én nem utálom, de nem tudom van e válla. Sokkal nagyobb karrier várhatott volna rá, ha nem a Browns legkaotikusabb idôszakainak egyikében lesz rookie és kezdô. Az OBJr fiaskó sem tett neki jót. Ugyanúgy nem tud minden dobást, mint Wilson. Csak míg Wilsonnál ez elsôsorban azon alapult hogy extrém módon került bizonyos szitukat- tehát tudta csak nem akarta. addig Bakernek a laterális távolodó mozgások nem mennek ellenirányú csapda esetén. Ez amúgy technika, nem gondolom, hogy gond lenne Mayfield látósxögével. A másik a pontosság. Nem tud rackre dobni, ( az edzésmódszer neve azaz 3-szor , 5 ször egymás után ugyanabba a 1.5 x 1.5 yardos négyzetbe bedobni 15-25-30 yardon), tehát nem konzisztensek a dobások.
Zman77
Meccsen látni, higy kreatívan kell az elkspónak gondolkodni, és egész testtel szedik össze a lasztit. Wilsonnál ilyen nem volt. Ez mechanizmus, ha csak nem tropa a válla.
lehet tévedek
több mint 4 éve
Nem drágán Baker Mayfield,ha felszabadul ? Vagy Őt mindenki utálja ? 🙂
több mint 4 éve
Reedet ennyiért meg kellett volna tartaniSzerintem erre mennek rá,ami jó. Másodikban meg lehet QBt válsztani,meg OT.
braxa88
több mint 4 éve
Rebuild van, nem fog jönni top FA. amúgy se jött sose, és első két nap sem hozott FAt sosem Carroll.Például hogy megtartjuk DJ Reedet.Nézegetem minden órában a híreket, kurvára nem történik nálunk semmi.Mit vártál?
Lehet a kazetta rossz oldalát nézem, szóval hadd kérdezzem meg hogy miafasz?
Mi már megvagyunk, az utolsó meg kapcsolja le a villanyt?
akdestroyer
braxa88
Meg hogy a 6.legtöbb költőpénzzel, az FA-n nem az edény aljáról kaparuk ki a resztlit az utolsó napon, hanem dobbantunk 1-2 nagy nevet.
😕
akdestroyer
Reed elengedése a gáz
több mint 4 éve
Reedet ennyiért meg kellett volna tartaniAkkor 1/9 Gardner nincs mese.
több mint 4 éve
Például hogy megtartjuk DJ Reedet.Nézegetem minden órában a híreket, kurvára nem történik nálunk semmi.Mit vártál?
akdestroyer
braxa88
Meg hogy a 6.legtöbb költőpénzzel, az FA-n nem az edény aljáról kaparuk ki a resztlit az utolsó napon, hanem dobbantunk 1-2 nagy nevet.
😕
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
DJ Reed Jetshez igazolt 3 év / 33M deal keretein belül.
több mint 4 éve
Már dobálgat az új QB!több mint 4 éve
Nézegetem minden órában a híreket, kurvára nem történik nálunk semmi.Mit vártál?
akdestroyer
több mint 4 éve
Nézegetem minden órában a híreket, kurvára nem történik nálunk semmi.Lehet a kazetta rossz oldalát nézem, szóval hadd kérdezzem meg hogy miafasz?
több mint 4 éve
Nekem anno Törpe tárna torna club néven futott a törp blood bowl csapatom. 😊Nem kell a rosszindulat.... Próbáltuk leigazolni a Caveland Browns hegyi-törp bloodbowl csapat OL-jét, de nem értették a srácok, hogy miért nem vihetnek fegyvert a pályára, meg szerintük nem volt elég nagy a seattlei médiapiac.Én úgy hallottam, hogy érkezik egy szabadügynök offensive sámli posztra, 3 év 14 millió full garantált. 😊Nem tudjuk milyen lesz a következő O playbook felfogása, és azt sem, milyen lesz a következő QB.The #Seahawks are re-signing TE Will Dissly to a three-year, $24 million deal, per sourceÉn ezt nem értem, pedig kedvelem Dissly-t, de a csávó vagy képtelen egészséges maradni, vagy nem tesz hozzá túl sokat (tavaly ugye jött elé Everett, idén meg Fant), egy TE2 mióta ér évi 8 milliót?
Beki
somoskovig
Ugye "korábban", a "legalja OC"-k, a "gyep alacsonysága miatt a minősíthetetlen látószög", a rendkívül önző, és egyoldalúan képzett, csak a 20-30+ yardos elkapásokban gondolkodó elkapósorok (Tate, Rice, Baldwin, Lockett, DK) miatt nem maradt hely a forgalomba ütembe emberre leadott passzoknak.
Lehet más lesz, úgy hallottam feltötltik most a gyepet is.
somoskovig
ez van... marad a gyepfeltöltés 😊
több mint 4 éve
Nem kell a rosszindulat.... Próbáltuk leigazolni a Caveland Browns hegyi-törp bloodbowl csapat OL-jét, de nem értették a srácok, hogy miért nem vihetnek fegyvert a pályára, meg szerintük nem volt elég nagy a seattlei médiapiac.Én úgy hallottam, hogy érkezik egy szabadügynök offensive sámli posztra, 3 év 14 millió full garantált. 😊Nem tudjuk milyen lesz a következő O playbook felfogása, és azt sem, milyen lesz a következő QB.The #Seahawks are re-signing TE Will Dissly to a three-year, $24 million deal, per sourceÉn ezt nem értem, pedig kedvelem Dissly-t, de a csávó vagy képtelen egészséges maradni, vagy nem tesz hozzá túl sokat (tavaly ugye jött elé Everett, idén meg Fant), egy TE2 mióta ér évi 8 milliót?
Beki
somoskovig
Ugye "korábban", a "legalja OC"-k, a "gyep alacsonysága miatt a minősíthetetlen látószög", a rendkívül önző, és egyoldalúan képzett, csak a 20-30+ yardos elkapásokban gondolkodó elkapósorok (Tate, Rice, Baldwin, Lockett, DK) miatt nem maradt hely a forgalomba ütembe emberre leadott passzoknak.
somoskovig
ez van... marad a gyepfeltöltés 😊
több mint 4 éve
Én úgy hallottam, hogy érkezik egy szabadügynök offensive sámli posztra, 3 év 14 millió full garantált. 😊Nem tudjuk milyen lesz a következő O playbook felfogása, és azt sem, milyen lesz a következő QB.The #Seahawks are re-signing TE Will Dissly to a three-year, $24 million deal, per sourceÉn ezt nem értem, pedig kedvelem Dissly-t, de a csávó vagy képtelen egészséges maradni, vagy nem tesz hozzá túl sokat (tavaly ugye jött elé Everett, idén meg Fant), egy TE2 mióta ér évi 8 milliót?
Beki
somoskovig
több mint 4 éve
Nem tudjuk milyen lesz a következő O playbook felfogása, és azt sem, milyen lesz a következő QB.The #Seahawks are re-signing TE Will Dissly to a three-year, $24 million deal, per sourceÉn ezt nem értem, pedig kedvelem Dissly-t, de a csávó vagy képtelen egészséges maradni, vagy nem tesz hozzá túl sokat (tavaly ugye jött elé Everett, idén meg Fant), egy TE2 mióta ér évi 8 milliót?
Beki
somoskovig
több mint 4 éve
Bárkit meg lehet tartani, nincs igazából fizetési sapka ugye. Ha nem így lenne én is sokkalnám a pénzt.The #Seahawks are re-signing TE Will Dissly to a three-year, $24 million deal, per sourceÉn ezt nem értem, pedig kedvelem Dissly-t, de a csávó vagy képtelen egészséges maradni, vagy nem tesz hozzá túl sokat (tavaly ugye jött elé Everett, idén meg Fant), egy TE2 mióta ér évi 8 milliót?
Beki
somoskovig
Így meg maradt egy fontos blokkoló láncszem.
Sztem nincs is TE1 meg TE2(vagy csereTE...). Van a TE különböző szerepekre. Fant a slotba legtöbbet elkapni, Dissly meg inline tradicionális TE
Reed Brown Shell Green és Penny fontosabb lenne megtartani.
több mint 4 éve
The #Seahawks are re-signing TE Will Dissly to a three-year, $24 million deal, per sourceÉn ezt nem értem, pedig kedvelem Dissly-t, de a csávó vagy képtelen egészséges maradni, vagy nem tesz hozzá túl sokat (tavaly ugye jött elé Everett, idén meg Fant), egy TE2 mióta ér évi 8 milliót?
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
The #Seahawks are re-signing TE Will Dissly to a three-year, $24 million deal, per source