NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
174
30
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Zach Wilson:www.fieldgulls.com/2021/3/5/22315298/film-room-zach-wilson-russell-wilson-qb-byu-nfl-draft-2021-highlights-video-scouting-report
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Kezd kiderülni a történet....Nice!! 😂 Mi lettunk az Osborne csalad az offseasonre!
Egyre több hango szerint nagyon úgy néz ki, Wilsonnak elsőrendűen nem Pete Carrollal van / volt baja, ahogy Schottenheimernek sem, hanem Carroll két hülye fiacskájával. A filozófiai különbség oka ez volt. Nem kell szeretni Shannont és Skippet, de van súlya annak, amit mondanak. Ha már ők is bemondják ezt a mikrofoba....
Tudom unalmas, Wilsonnak lenne dolga az offseasonban, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a pick six a Rams ellen nem Wilsoné volt, hanem a receivereké, de leginkább Nate Carrollé, mert rohadtul nem volt kigyakorolva a játék... (akit érdekel 24-22 oldallal ezelőtt volt ez téma)
Haladok az Undisodás útján, és gondolataim megfogalmazásához a Hétköznapi csalódásokat hívtam segítségül, valahogy így:
"Drága jó Coach Carollnak
ajó kúrva anyját
a Szíhóxban futtatja
a hülye fiacskáját.
Hejj élet kúrva élet
rosszabb már nem lehet
acsa paton élősködik
és mindent meg tehet."
Ha erről van szó, akkor számunkra nincs jó megoldás. PC nem fogja bedarálni a fiát, és lehúzni a karrierjét. Hú mi lesz még itt?!
Cancel Culture
több mint 3 éve
Kezd kiderülni a történet....Egyre több hango szerint nagyon úgy néz ki, Wilsonnak elsőrendűen nem Pete Carrollal van / volt baja, ahogy Schottenheimernek sem, hanem Carroll két hülye fiacskájával. A filozófiai különbség oka ez volt. Nem kell szeretni Shannont és Skippet, de van súlya annak, amit mondanak. Ha már ők is bemondják ezt a mikrofoba....
Tudom unalmas, Wilsonnak lenne dolga az offseasonban, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a pick six a Rams ellen nem Wilsoné volt, hanem a receivereké, de leginkább Nate Carrollé, mert rohadtul nem volt kigyakorolva a játék... (akit érdekel 24-22 oldallal ezelőtt volt ez téma)
Haladok az Undisodás útján, és gondolataim megfogalmazásához a Hétköznapi csalódásokat hívtam segítségül, valahogy így:
"Drága jó Coach Carollnak
ajó kúrva anyját
a Szíhóxban futtatja
a hülye fiacskáját.
Hejj élet kúrva élet
rosszabb már nem lehet
acsa paton élősködik
és mindent meg tehet."
Ha erről van szó, akkor számunkra nincs jó megoldás. PC nem fogja bedarálni a fiát, és lehúzni a karrierjét. Hú mi lesz még itt?!
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Kérsz tradet? 😀Ha en lennek a tulaj, Russ-t tartanam meg es erositenem az OL-t.- és minek örülnél?na ....most hogy alakulnak a százalékok?65-35, hogy marad idenre
Cancel Culture
undisputedly
-ó mondd Te kit választanál?
Cancel Culture
Ebben a helyzetben viszont (hogy PC a legmagasabb ember a zervezetben es biztos a helye) a legjobb megoldas az lenne, ha eltradelnenk Russ-t legalabb 3. elso korosert, hoznank egy scrambler QB-t draftrol ujonc fizuval, feltuningolnank a vedelmet a maradek kettovel akar ujonc pick akar csere utjan, visszahoznank Shermant mentornak es megprobalnank egy ujabb 2012/2013-at.
Igy PC csinalhatna az egyetlen rendszert amihez nem holt hulye es a rivalisokkal is kiszurunk, hiszen hiaba olik a penzt a jo rusherekbe, ha nincs kit siettetni 😀
(u.i. Leirom, mert szerintme meg nem mondtam, de ruhellem PC-t.)
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Ha en lennek a tulaj, Russ-t tartanam meg es erositenem az OL-t.- és minek örülnél?na ....most hogy alakulnak a százalékok?65-35, hogy marad idenre
Cancel Culture
undisputedly
Cancel Culture
Ebben a helyzetben viszont (hogy PC a legmagasabb ember a zervezetben es biztos a helye) a legjobb megoldas az lenne, ha eltradelnenk Russ-t legalabb 3. elso korosert, hoznank egy scrambler QB-t draftrol ujonc fizuval, feltuningolnank a vedelmet a maradek kettovel akar ujonc pick akar csere utjan, visszahoznank Shermant mentornak es megprobalnank egy ujabb 2012/2013-at.
Igy PC csinalhatna az egyetlen rendszert amihez nem holt hulye es a rivalisokkal is kiszurunk, hiszen hiaba olik a penzt a jo rusherekbe, ha nincs kit siettetni 😀
(u.i. Leirom, mert szerintme meg nem mondtam, de ruhellem PC-t.)
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Én ott vagyok, hogy lassan jobban örülnék a váltásnak.- és minek örülnél?na ....most hogy alakulnak a százalékok?65-35, hogy marad idenre
Cancel Culture
undisputedly
Cancel Culture
De csak azért mert ha meglátom még egyszer leírva a LetRussCook frázist, émelyegni kezd a gyomrom.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
- és minek örülnél?na ....most hogy alakulnak a százalékok?65-35, hogy marad idenre
Cancel Culture
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
na ....most hogy alakulnak a százalékok?65-35, hogy marad idenre
Cancel Culture
több mint 3 éve
OFF: én is ezt gondoltam péntekig... egy napig vert a víz, és megvettem. Elé tettem a TS9-et . Az első 5 hang után 10 percig zokogtam mint egy kisgyerek, mert visszakaptam a deluxe reverbemet 2020 kivitelben. Mi virtual studioban próbálunk, mert itt kemények a korlátozások. Mindegy, én megérkeztem.... tök mindegy mid van, próbáld ki! Helixel kombinálva beszarsz, olyan. Cimbi vagy, jót akarok, adj egy esélyt neki...Van egy full csoves 5W, az is tulzas, kiveva proban. Csak szeretem a 12es tolcsert, azert nem valtom le. Na de nem kell 20, azt tudom.Vegyél Revv D20-at!na ....most hogy alakulnak a százalékok?Most mindenki atjelentkezett Bills szurkolonak.
Cancel Culture
ulpianus
Cancel Culture
ulpianus
Még nagyon izgi cucc
Közben amúgy megjött a cimborám Walrus ACS1 -e és az is húhahúha... konkrétan nyugdíjba küldte a 3 hónapos Strymon Iridiumot, a és a Kempert. Egészen zseiális.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Van egy full csoves 5W, az is tulzas, kiveva proban. Csak szeretem a 12es tolcsert, azert nem valtom le. Na de nem kell 20, azt tudom. Talan egy hangyanyit mar OFF volt(unk).Vegyél Revv D20-at!na ....most hogy alakulnak a százalékok?Most mindenki atjelentkezett Bills szurkolonak.
Cancel Culture
ulpianus
Cancel Culture
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Vegyél Revv D20-at!na ....most hogy alakulnak a százalékok?Most mindenki atjelentkezett Bills szurkolonak.
Cancel Culture
ulpianus
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
na ....most hogy alakulnak a százalékok?Most mindenki atjelentkezett Bills szurkolonak.
Cancel Culture
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
na ....most hogy alakulnak a százalékok?
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Josh Gordon Cut. Kösz Josh, folyamatos témát adtál... nem a teljesítményeddel.Kozben alairt a Fan Control indoor fociligaba, kalappal neki!
Cancel Culture
több mint 3 éve
Josh Gordon Cut. Kösz Josh, folyamatos témát adtál... nem a teljesítményeddel.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Na srácok.. elkezdett zörögni a haraszt úgy néz ki áruljuk a srácot... (www.youtube.com/watch?v=oVokZr2UBnI
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Én értem: 😛 😉De tényleg hogy apicsába tud valaki, aki a legvédettebba pályán ennyiszer megsérüéni?sokan várják 😀 húzz sorszámot 😊gec, visszaolvastam 1 hetet. ha már ilyen a hanzsulat, milyen lesz draft után? jövök majd popcornnal.Mi is várjuk a Jimmy cut pillanatát! 😛
petey
Cancel Culture
petey
Cancel Culture
youtu.be/msfe2q08WTs
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
De tényleg hogy apicsába tud valaki, aki a legvédettebba pályán ennyiszer megsérüéni?sokan várják 😀 húzz sorszámot 😊gec, visszaolvastam 1 hetet. ha már ilyen a hanzsulat, milyen lesz draft után? jövök majd popcornnal.Mi is várjuk a Jimmy cut pillanatát! 😛
petey
Cancel Culture
petey
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Golden Tate-t kivágta a Giants, PC helyében veteránminimumért szívesen látnám itt WR3-ban, persze szigorúan a RW-al való árkok betemetésének a jegyében! 😀
több mint 3 éve
sokan várják 😀 húzz sorszámot 😊gec, visszaolvastam 1 hetet. ha már ilyen a hanzsulat, milyen lesz draft után? jövök majd popcornnal.Mi is várjuk a Jimmy cut pillanatát! 😛
petey
Cancel Culture
több mint 3 éve
gec, visszaolvastam 1 hetet. ha már ilyen a hanzsulat, milyen lesz draft után? jövök majd popcornnal.Mi is várjuk a Jimmy cut pillanatát! 😛
petey
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
gec, visszaolvastam 1 hetet. ha már ilyen a hanzsulat, milyen lesz draft után? jövök majd popcornnal.
több mint 3 éve
Szerencsére van hiteles fordítás, kb a 3. perctől kezdődikRussell Wilson.... (Unlimiiiiiteeeed)Hallás után marhára nem tudom fordítani az angolt, elmondaná valaki hogy mi a retek volt ez?
twitter.com/dangerusswilson/status/997952886167367680?lang=en
Cancel Culture
Valami prank? Vagy tudatmodósító szerek káros hatásait bemutató oktatófilmből egy részlet?
akdestroyer
😀
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Russell Wilson.... (Unlimiiiiiteeeed)Hallás után marhára nem tudom fordítani az angolt, elmondaná valaki hogy mi a retek volt ez?
twitter.com/dangerusswilson/status/997952886167367680?lang=en
Cancel Culture
Valami prank? Vagy tudatmodósító szerek káros hatásait bemutató oktatófilmből egy részlet?
több mint 3 éve
Beckynek, úgy értem! 😀Van Noy-t amúgy felszedném...Becky mit szolna?
Cancel Culture
undisputedly
Sending out an S.O.S