NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
243
33
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Az alabbi 3 opciot latom valoszinunek:1) RW marad, PC nem valtoztat, csak toltelek OL-ek jonnek es futunk
2) RW marad, valtoztatunk, lenyegi erosites jon az OL-be, RW foz
3) RW-t eltradeljuk, jon egy rookie QB es megprobaljuka 2012-t ismet
több mint 3 éve
Szerintem ezt most csak úgy mondod, de úgy teszek, mintha nem így lenne! 😊Én azért javasoltam Fieldset, mert tényleg újra lehetne kezdeni a Wilson projektet, egy másik felfogású koordinátorral.
Bár továbbra is tartom, hogy Wilson egy végigmelózott offseasonra van a megdicsőüléstől. Ilyen offseasonokat pedig már sokat láttunk tőle. Én nagyon hinnék a dologban, most hogy Carl Tater Smith visszajött.
Én továbbra sem vagyok Wilson hater, én <3 hater vagyok, és hajlok Undi véleményére, hogy Carroll egy vén mészlerakat.. 😊
...mondjuk az OL-t nem kellett volna busz elé baszni...
Kérem a <3 egyház képviselői ne olvassák, romboló hatású a műFigyelj én már elengedtem a dolgot, ha a Jets ad 3 kört RW-ért, akkor csak azt kérdezem hol kell aláírni, és 1/2-őn elviszem Fields-et, aki fiatal, formálható, és 4 évig ingyé van.
seahawkswire.usatoday.com/2021/03/02/the-seahawks-have-always-supported-russell-wilson/
Cancel Culture
- Igaz nem prototípus magasságú, és nem biztos hogy rendesen lát a fal mögött.
- De dual threat, és lábon is megoldja.
- A távoli bombái kiemelkedően pontosak, de úgy ovr is elég pontos.
-Kevés nála az INT de azok borzalmas döntésekből születnek.
- Az olvasással sokszor vannak gondjai, néha leragad az első célpontnál.
- Nyomásra egyből scramble-özni kezd, és feladja a passzolást.
-Vonzza a játéka a sackeket.
Mit is mondhatnek rá, hát 100%-ig system fit az ember!!!
Csak be kell húzni, és kész, megvagyunk 10 évre.
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Kérem a <3 egyház képviselői ne olvassák, romboló hatású a műFigyelj én már elengedtem a dolgot, ha a Jets ad 3 első kört RW-ért, akkor csak azt kérdezem hol kell aláírni, és 1/2-őn elviszem Fields-et, aki fiatal, formálható, és 4 évig ingyé van.
seahawkswire.usatoday.com/2021/03/02/the-seahawks-have-always-supported-russell-wilson/
Cancel Culture
- Igaz nem prototípus magasságú, és nem biztos hogy rendesen lát a fal mögött.
- De dual threat, és lábon is megoldja.
- A távoli bombái kiemelkedően pontosak, de úgy ovr is elég pontos.
-Kevés nála az INT de azok borzalmas döntésekből születnek.
- Az olvasással sokszor vannak gondjai, néha leragad az első célpontnál.
- Nyomásra egyből scramble-özni kezd, és feladja a passzolást.
-Vonzza a játéka a sackeket.
Mit is mondhatnek rá, hát 100%-ig system fit az ember!!!
Csak be kell húzni, és kész, megvagyunk 10 évre.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
így! 😊Kérem a <3 egyház képviselői ne olvassák, romboló hatású a műDemagóg írás. A felsorolt nevek közül ki van itt és mit csinál? <3
Cancel Culture
tomz
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 356
Kérem a <3 egyház képviselői ne olvassák, romboló hatású a műDemagóg írás. A felsorolt nevek közül ki van itt és mit csinál? <3
Cancel Culture
Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 3 éve
Kérem a <3 egyház képviselői ne olvassák, romboló hatású a műseahawkswire.usatoday.com/2021/03/02/the-seahawks-have-always-supported-russell-wilson/
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
elsewherePlayers gonna play...Haters gonna hate...Írd be, hogy ez melyik INT-je volt!🤪Azt hiszem nem tudom mélyebbre rugdosni a társalgástÉn viszont tudom, pl a trade napjáig minden nap kiposztolok egy ilyen képet:
Cancel Culture
akdestroyer
Willie Parker
Cancel Culture
Willie Parker
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Willie Parker
15 405
Players gonna play...Haters gonna hate...Írd be, hogy ez melyik INT-je volt!🤪Azt hiszem nem tudom mélyebbre rugdosni a társalgástÉn viszont tudom, pl a trade napjáig minden nap kiposztolok egy ilyen képet:
Cancel Culture
akdestroyer
Willie Parker
Cancel Culture
több mint 3 éve
Haters gonna hate...Írd be, hogy ez melyik INT-je volt!🤪Azt hiszem nem tudom mélyebbre rugdosni a társalgástÉn viszont tudom, pl a trade napjáig minden nap kiposztolok egy ilyen képet:
Cancel Culture
akdestroyer
Willie Parker
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Willie Parker
15 405
Írd be, hogy ez melyik INT-je volt!🤪Azt hiszem nem tudom mélyebbre rugdosni a társalgástÉn viszont tudom, pl a trade napjáig minden nap kiposztolok egy ilyen képet:
Cancel Culture
akdestroyer
több mint 3 éve
Jó de tőled nem vártunk mást 😛Azt hiszem nem tudom mélyebbre rugdosni a társalgástÉn viszont tudom, pl a trade napjáig minden nap kiposztolok egy ilyen képet:
Cancel Culture
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Willie Parker
15 405
A jpg címe: I love ya brotha! HugAzt hiszem nem tudom mélyebbre rugdosni a társalgástÉn viszont tudom, pl a trade napjáig minden nap kiposztolok egy ilyen képet:
Cancel Culture
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Azt hiszem nem tudom mélyebbre rugdosni a társalgástÉn viszont tudom, pl a trade napjáig minden nap kiposztolok egy ilyen képet:
Cancel Culture
több mint 3 éve
Azt hiszem nem tudom mélyebbre rugdosni a társalgástElmondom azt a kis műhelytitkot, hogy egyik régebbi tanszékünkön
"So ...Ok" fordulatért a 2. tételt a nehezített zsákból kellett húzni.....
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Willie Parker
15 405
Jaja! Ott volt közös akarat, nálatok pedig úgy tűnik, hogy mindkét főszereplő mást akar.Félreértették Ben Simmons -1/1 3x All Star -24 évesen -Beleállt, változtatott a játékán, és vérrel verejtékkel fejleszti a középtávolialkat.... mert ne legyen az a rájátszásban a 7. meccsen, hogy Neki kell beleállni és nem tud.Várjá! Simmons kapott új edzőt, aki tud rá írni koncepciót. BS háttérbe húzódott és jól teljesít. Csak mást kell játszania és másnak kell lennie a vezérnek, de nagyon jó kiegészítő Embiid mellett.Gyűlnek a nagyvadak az NFC West-ben. Wilson most már nem cserét kér, hanem golyóálló mellényt. Már csak Watson hiányzik a 49-eseknek és pár évig nyugtunk lesz PO ügyben.De most komolyan... mi változik?
garrett27
Ne érts félre én még csak Watt sérülékenysége miat sem károgok. Biztos, hogy fog ő még nagyot játszani. a 36 éves Julius peppers is kúrva jó volt még, sőt még a 38 évesnek is volt 11 zacsija.
DE ettől már sokkal nem lesz rosszabb. Ez a fal nem a világ csodája, meg mindig ocsó de 2-3 kifejezetten elfogadható teljesítmény van benne Én pontosan tudom, hogy ha nem opciósan játszana a falunk a támadójátékok túlnyomós részében, akkor azért jobban nézne ki. DE nem ez a helyzet. Folyamatosan mennek az opciós hívások tehát lágy falmunka, különben értelmetlen lenne az egész bohóckodás. Egy jól működő Watt, ahhoz kell, hogy a kemény blokkolásokat megoldja... most kap Wilson az Ari ellen 2 meccsen +3 sacket az eddigiekhez képest...
És ezen csak egy ember tud változtatni, de ő nem akar.
Lásd 76-ers Ben Simmons esete
Cancel Culture
Willie Parker
Cancel Culture
több mint 3 éve
Félreértették Ben Simmons -1/1 3x All Star -24 évesen -Beleállt, változtatott a játékán, és vérrel verejtékkel fejleszti a középtávolialkat.... mert ne legyen az a rájátszásban a 7. meccsen, hogy Neki kell beleállni és nem tud.Várjá! Simmons kapott új edzőt, aki tud rá írni koncepciót. BS háttérbe húzódott és jól teljesít. Csak mást kell játszania és másnak kell lennie a vezérnek, de nagyon jó kiegészítő Embiid mellett.Gyűlnek a nagyvadak az NFC West-ben. Wilson most már nem cserét kér, hanem golyóálló mellényt. Már csak Watson hiányzik a 49-eseknek és pár évig nyugtunk lesz PO ügyben.De most komolyan... mi változik?
garrett27
Ne érts félre én még csak Watt sérülékenysége miat sem károgok. Biztos, hogy fog ő még nagyot játszani. a 36 éves Julius peppers is kúrva jó volt még, sőt még a 38 évesnek is volt 11 zacsija.
DE ettől már sokkal nem lesz rosszabb. Ez a fal nem a világ csodája, meg mindig ocsó de 2-3 kifejezetten elfogadható teljesítmény van benne Én pontosan tudom, hogy ha nem opciósan játszana a falunk a támadójátékok túlnyomós részében, akkor azért jobban nézne ki. DE nem ez a helyzet. Folyamatosan mennek az opciós hívások tehát lágy falmunka, különben értelmetlen lenne az egész bohóckodás. Egy jól működő Watt, ahhoz kell, hogy a kemény blokkolásokat megoldja... most kap Wilson az Ari ellen 2 meccsen +3 sacket az eddigiekhez képest...
Cancel Culture
Willie Parker
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Willie Parker
15 405
Várjá! Simmons kapott új edzőt, aki tud rá írni koncepciót. BS háttérbe húzódott és jól teljesít. Csak mást kell játszania és másnak kell lennie a vezérnek, de nagyon jó kiegészítő Embiid mellett.Gyűlnek a nagyvadak az NFC West-ben. Wilson most már nem cserét kér, hanem golyóálló mellényt. Már csak Watson hiányzik a 49-eseknek és pár évig nyugtunk lesz PO ügyben.De most komolyan... mi változik?
garrett27
Cancel Culture
több mint 3 éve
Gyűlnek a nagyvadak az NFC West-ben. Wilson most már nem cserét kér, hanem golyóálló mellényt. Már csak Watson hiányzik a 49-eseknek és pár évig nyugtunk lesz PO ügyben.De most komolyan... mi változik?
garrett27
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Gyűlnek a nagyvadak az NFC West-ben. Wilson most már nem cserét kér, hanem golyóálló mellényt. Már csak Watson hiányzik a 49-eseknek és pár évig nyugtunk lesz PO ügyben.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Természetesen beszállt a politika a Russell Wilson ügybe.seahawkswire.usatoday.com/2021/03/01/seattle-mayor-to-new-orleans-mayor-keep-your-eyes-off-russell-wilson/
Már látom a következő kampányígéreteket:
Make Russel Great Again / Let Russ cook gumbo ....
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
peet_24
275
Én egyébként azt látom, hogy a mi csapatunknál nem kevés antiszociális viselkedészavarral küzdő idióta gyűlt össze.esküszöm, elsőre azt hittem, hogy a fórumra gondolsz 😊
Cancel Culture
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
- Te Russ, mit gondolsz a Jones, Watt duóról majd a Cards meccseken?Én inkább így képzelem el:
-
Hanni
**(fogok még én is így kinézni 1-2 offseason move után.)
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Én egyébként azt látom, hogy a mi csapatunknál nem kevés antiszociális viselkedészavarral küzdő idióta gyűlt össze.Tényleg kurvára hiányzik a tulajdonos.
Mert érted..... míg beérsz a központba ... A Brett Favren kikanyarodsz a Holmgrenre, majd végül a Lombardi Ave-n megérkezel a Lembó fildre bazdmeg, és míg ezt végigmondod már összecsináltad magad, mint tulajdonosi képvisel.
itt meg... beszélgetsz annak a Pete Carrollnak a szekundánsával (john Schneider) aki az egyetlen bajnoki címet nyerte.....
Sending out an S.O.S