NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
89
19
18:30-tól, ARENA4
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Figyi mindenki azt mondja, hogy nem állnak jól a dolgok. Folyamatosan olvasni olyan jelzőket, hogy heartbroken, és lehet sejteni, hogy égnek a vonalak....a felvetéshez azóta csatlakozott az ismeretlen Marcus Spears, és 2-3 véleményvezér....Számomra tényleg ismeretlen. 😀
Cancel Culture
Jó most az ércet félretéve elfogadom amit mondtok, de ne már... Ez nem történhet meg.
akdestroyer
Van visszaút, de ki kell állni a média elé, és önkritikát kell gyakorolni. Szerintem ez nem fog megtörténni.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
...a felvetéshez azóta csatlakozott az ismeretlen Marcus Spears, és 2-3 véleményvezér....Számomra tényleg ismeretlen. 😀
Cancel Culture
Jó most az ércet félretéve elfogadom amit mondtok, de ne már... Ez nem történhet meg.
több mint 3 éve
Azert ez nem igy megy 😊 Az OL-QB kapcsolat egy kulon dinamika. Nem dobod oket a busz ala a mediaban, ez kb. a legfontosabb szabaly. RW meg a celebkedese oltaran felaldozta oket. Azert a linkelt velemenyek olyan emberektol jonnek akik lehuztak par szezont az nfl-ben, szerintem ok nagyjabol latjak, hogy az OL-el hogyan kell banni 😊Nem azt mondtam, hogy hülyék, hanem azt, hogy nem hiszem el ezt az egészet.Én eddig ezt az egészet offseason iszapbírkózásnak gondoltam, most ki ne találjuk már, hogy ez tényleg megtörténik.Kommenteld be Patnek,vagy Real Robnak, hogy faszok. Biztos átértékelik...
akdestroyer
Cancel Culture
Ezt a beszólt az OL-nek dologgal nem ő lőtt túl a célon, hanem a média fújta fel, de kurvára.
Amúgy meg, ilyen beszólásokat a Sződligeti óvoda Katica csoportjában kihordanak lábon kb 1 nap alatt, most ne már hogy felnőtt emberek nem tudnak egy ilyet elengedni, úgy hogy az OL-ünk passblockban az elmúlt 5 évből 4x 30.-32.között szerepelt le, szóval amúgy kurvára igaza is volt.
akdestroyer
Mike Rob mondta ugye, hogy PC mindent megtett Russ-ert. Tul sok oltozoi hangado, ugynevezett "alfa" volt a csapatban, akik a bajnoki menetelesben es utana is ugy lattak, hogy RW szerepe tul van misztifikalva, ezert kritizaltak es elnyomtak. PC kitette oket igy vagy ugy a csapatbol. Csak Bobby es KJ maradt.
Ez kis ferdites, de nagyjabol igaz. RW korul tisztogatva lett, hogy o lehessen a vezer. MEgkapta tavaly a karmesteri palcat, es beegett. PErsze ez kicsit megint ferdites, mert Schotty legalabb annyira bunos. De PC fejeben ez tortent. Odaadtak neki a kulcsokat, arokba hajtott. Most akkor vissza a futashoz.
Ez meg nem tetszik RW-nek, aki latja Mahomest abban a szerepben amiben neki kellett volna lennia. Ciara kozben elultette a fejeben, hogy Russ nem csak, hogy a liga legjobbja, de alltime top5 😀 WTF 😀
Es akkor ugye az asszony meg nagyvarosi eletet is akar.
Es mindezt hogyan tervezik megvalositani? Zsarolnak a median keresztul. Nyilvan most a mai korulmenyek kozott nem szallhatsz bele a fekete iranyitodba mindenfajta nyilatkozatokkal, egyertelmu, hogy mindenki az o partjat fogja fogni.
több mint 3 éve
...a felvetéshez azóta csatlakozott az ismeretlen Marcus Spears, és 2-3 véleményvezér....Nem azt mondtam, hogy hülyék, hanem azt, hogy nem hiszem el ezt az egészet.Én eddig ezt az egészet offseason iszapbírkózásnak gondoltam, most ki ne találjuk már, hogy ez tényleg megtörténik.Kommenteld be Patnek,vagy Real Robnak, hogy faszok. Biztos átértékelik...
akdestroyer
Cancel Culture
Ezt a beszólt az OL-nek dologgal nem ő lőtt túl a célon, hanem a média fújta fel, de kurvára.
Amúgy meg, ilyen beszólásokat a Sződligeti óvoda Katica csoportjában kihordanak lábon kb 1 nap alatt, most ne már hogy felnőtt emberek nem tudnak egy ilyet elengedni, úgy hogy az OL-ünk passblockban az elmúlt 5 évből 4x 30.-32.között szerepelt le, szóval amúgy kurvára jogos is.
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Nem azt mondtam, hogy hülyék, hanem azt, hogy nem hiszem el ezt az egészet.Én eddig ezt az egészet offseason iszapbírkózásnak gondoltam, most ki ne találjuk már, hogy ez tényleg megtörténik.Kommenteld be Patnek,vagy Real Robnak, hogy faszok. Biztos átértékelik...
akdestroyer
Cancel Culture
Amúgy meg, ilyen beszólásokat a Sződligeti óvoda Katica csoportjában kihordanak lábon kb 1 nap alatt, most ne már hogy felnőtt emberek nem tudnak egy ilyet elengedni, úgy hogy az OL-ünk passblockban az elmúlt 5 évből 4x 30.-32.között szerepelt le, szóval amúgy kurvára igaza is volt.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
asszongya a pravda, hogy Carroll, BB, és Chucky egymás markába csaptak, vagy készülnek csapni.elvégeztetett...hogymi?
Cancel Culture
peet_24
ez persze pletyka, de most az izvetyia is megerôsítette... hogy nem állnak jól a dolgok...
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Én eddig ezt az egészet offseason iszapbírkózásnak gondoltam, most ki ne találjuk már, hogy ez tényleg megtörténik.Kommenteld be Patnek,vagy Real Robnak, hogy faszok. Biztos átértékelik...
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Én eddig ezt az egészet offseason iszapbírkózásnak gondoltam, most ki ne találjuk már, hogy ez tényleg megtörténik.
több mint 3 éve
RealRob:Volt NFL jatekosok azt monjak ezek utan mar nem terhet vissza, igy, hogy sarba dorgolte a sajat OL-jet pl.
twitter.com/NFLTotalAccess/status/1369449887784439811?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1369484109240672259%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
A kommentek a viccesek
Cancel Culture
youtu.be/LxkBqFf9zMc
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
RealRob:Volt NFL jatekosok azt monjak ezek utan mar nem terhet vissza, igy, hogy sarba dorgolte a sajat OL-jet pl.
twitter.com/NFLTotalAccess/status/1369449887784439811?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1369484109240672259%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
A kommentek a viccesek
Cancel Culture
youtu.be/LxkBqFf9zMc
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
RealRob:twitter.com/NFLTotalAccess/status/1369449887784439811?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1369484109240672259%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
A kommentek a viccesek
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Chris Simms is megszakértette a QB prospecteket.www.youtube.com/channel/UCqZQlzSHbVJrwrn5XvzrzcA
...végülis én is interpretálom Erdős Pál profot, Reimannt, Gödellt, és megannyi óriást... 😊
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Én asszem értem a Dunlap cutot.Irigyellek! 😀
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Ugyanitt: Senki sem kapott taget.... és ez talán nem is akkora baj...
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Lehet nem érdekes, de beteszem.bleacherreport.com/articles/2935209-cfb-coach-compares-zach-wilson-to-russell-wilson-patrick-mahomes-ahead-of-draft
Na most van az, amit a cimbora mondott, és el-elkezdte beelőzgetni Wilson Lawrencet. Ami nyilván nem azt jelenti, hogy nem Lawrence lesz az 1/1, hanem annak az elég arckaparó workoutnak szólt, aminek semmi jelentősége.... csak olyan 80-100 közti pro elemző szedte szét....
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Azért offolunk, mert nincs miről beszélni...A szarkazmus gúnyos, ellenséges stílusKöszönöm a továbbképzést. 😀
Oscar Wilde a szellemesség legalacsonyabb rendű formájának nevezte.
A szarkazmust gyakran összekeverik az iróniával. Az irónia azt jelenti, hogy a szöveg szó szerinti értelme és a tényleges, a beszélő szándéka szerinti értelme ellentétes; a szarkazmus pedig azt, hogy a beszélő szándéka valakinek vagy valaminek a gúnyolása, vicctől, humortól mentesen. Irónia szarkazmus nélkül éppúgy lehetséges, mint szarkazmus irónia nélkül.
A szarkazmust a cinizmussal is gyakran összekeverik; az utóbbi (a hétköznapi szóhasználatban) egyfajta alapvetően nihilista attitűd az élet és más emberek felé, a szarkazmus viszont használható pozitív ideák vagy érzések kifejezésére is.
| szarkazmus 😀 |
Cancel Culture
A szóhasználatom oka prózai: az iróniára nem találtam big bang theory-s mémet. 😀
Amúgy miért offolunk?* 😀
| *Én így dolgozom fel a gyászt. |
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
A szarkazmus gúnyos, ellenséges stílusKöszönöm a továbbképzést. 😀
A szarkazmust gyakran összekeverik az iróniával. Az irónia azt jelenti, hogy a szöveg szó szerinti értelme és a tényleges, a beszélő szándéka szerinti értelme ellentétes; a szarkazmus pedig azt, hogy a beszélő szándéka valakinek vagy valaminek a gúnyolása, vicctől, humortól mentesen. Irónia szarkazmus nélkül éppúgy lehetséges, mint szarkazmus irónia nélkül.
A szarkazmust a cinizmussal is gyakran összekeverik; az utóbbi (a hétköznapi szóhasználatban) egyfajta alapvetően nihilista attitűd az élet és más emberek felé, a szarkazmus viszont használható pozitív ideák vagy érzések kifejezésére is.
| szarkazmus 😀 |
Cancel Culture
A szóhasználatom oka prózai: az iróniára nem találtam big bang theory-s mémet. 😀
Amúgy miért offolunk?* 😀
| *Én így dolgozom fel a gyászt. |
több mint 3 éve
hu.wikipedia.org/wiki/Szarkazmus???
Cancel Culture
Közben... Wilson kimaradt a szaknévsorból.Breaking News: Állítólag Carroll sem volt rajta. Nocsak.
seahawkswire.usatoday.com/2021/03/08/russell-wilson-not-mentioned-season-ticket-holder-letter-seahawks/
Cancel Culture
| 😀 |
akdestroyer
Definíció szintjén stimmel.
A szarkazmus gúnyos, ellenséges stílus
| szarkazmus 😀 |
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 356
Breaking News: Állítólag Carroll sem volt rajta. Nocsak.Lol. Együtt mennek Csikágóba?
| 😀 |
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
???
Cancel Culture
Közben... Wilson kimaradt a szaknévsorból.Breaking News: Állítólag Carroll sem volt rajta. Nocsak.
seahawkswire.usatoday.com/2021/03/08/russell-wilson-not-mentioned-season-ticket-holder-letter-seahawks/
Cancel Culture
| 😀 |
több mint 3 éve
???egyszerûen értelmezhetetlen.... hacsak a 3 1. kör csak 1 elsô kör és néhány játékos, többek közt olyan passrusher, aki mistt Dunlap mehet..... Hány ilyen van?Nyugi, a DL Dunlap nélkül is top5-ös egység.
De komolyan az, hogy Dunlapot nem tudjuk megtartani überszar.
😕
Helmut the Dystopian Ride
akdestroyer
Közben... Wilson kimaradt a szaknévsorból.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
egyszerûen értelmezhetetlen.... hacsak a 3 1. kör csak 1 elsô kör és néhány játékos, többek közt olyan passrusher, aki mistt Dunlap mehet..... Hány ilyen van?Nyugi, a DL Dunlap nélkül is top5-ös egység.
De komolyan az, hogy Dunlapot nem tudjuk megtartani überszar.
😕
Helmut the Dystopian Ride