Bowldog Hálaadást!

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Akkor most nincs center,CB, RB, pass rusher, a QB lög a levegőben. Ez eddig csodálatos!
garrett27
Tudod mi nincs még? 1. kör....

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Akkor most nincs center,CB, RB, pass rusher, a QB lög a levegőben. Ez eddig csodálatos!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 816 — Fantomas0429
Griffin azért cumi, nem?
steelwolf
Hát nem kicsit. Voltak ugyan homály meccsei bőven, de a többi kóklerhez képest aki CB-nek nevezi magát, kifejezetten üdítő talent volt a pályán, és kellemes ember a pályán kívül. A tesójával ráadásul szimpatikus hálivúd sztori az övék. Én nagyon sajnálom.
Hanni
Azért nagyon sok homály volt ott. Én annyira nem vagyok ki ettől a hírtől, bár tagadhatatlanul kúrva jó csávó, de ezerszer inkább egy 2-3 évvel ezelőtti paraszt Shermant látnék a pályán.
Cancel Culture
Ez egyértelmű, csak ahogy egy hsz-el lejjebb Oszi már vizionálta, élmény lesz ilyen Tré Flowers meg DUMBbar szintű allprokat nézegetni. AK-nak elkopik a paintje, annyi pirosat fog rajzolni.
Hanni
Így van nincs más opciónk ezért a helyzet tarthatatlanságát belátva CB 1 nélkül fog a csapat felállni. 10-en lesznek a védők a pályán.

Szóval, ha nem AK rajzolja, hanem én, akkor Griff, a meccsek jelentős részében nem 1 és nem 2 kulcs momentumban fekete kérdőjeleket kapott volna. Mióta nincs Earl, azóta baj van, a downhill kivételével minden játékával. Mióta nem csapdázunk, ennek jelentősége sincs, tehát, labdát sem igazán szerez.
Cancel Culture
Blair igèretesnek tunt mielott leserult, talan ha egeszseges potolja az Earl altal okozott urt?
több mint 3 éve
Griffin azért cumi, nem?
steelwolf
Hát nem kicsit. Voltak ugyan homály meccsei bőven, de a többi kóklerhez képest aki CB-nek nevezi magát, kifejezetten üdítő talent volt a pályán, és kellemes ember a pályán kívül. A tesójával ráadásul szimpatikus hálivúd sztori az övék. Én nagyon sajnálom.
Hanni
Azért nagyon sok homály volt ott. Én annyira nem vagyok ki ettől a hírtől, bár tagadhatatlanul kúrva jó csávó, de ezerszer inkább egy 2-3 évvel ezelőtti paraszt Shermant látnék a pályán.
Cancel Culture
Ez egyértelmű, csak ahogy egy hsz-el lejjebb Oszi már vizionálta, élmény lesz ilyen Tré Flowers meg DUMBbar szintű allprokat nézegetni. AK-nak elkopik a paintje, annyi pirosat fog rajzolni.
Hanni
Így van nincs más opciónk ezért a helyzet tarthatatlanságát belátva CB 1 nélkül fog a csapat felállni. 10-en lesznek a védők a pályán.

Szóval, ha nem AK rajzolja, hanem én, akkor Griff, a meccsek jelentős részében nem 1 és nem 2 kulcs momentumban fekete kérdőjeleket kapott volna. Mióta nincs Earl, azóta baj van, a downhill kivételével minden játékával. Mióta nem csapdázunk, ennek jelentősége sincs, tehát, labdát sem igazán szerez.

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Kivancsi vagyok erkezik e valaki a Jaguarsbol nagyon toljuk odafele a szabad ugynokoket 😂
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
Griffin azért cumi, nem?
steelwolf
Hanni
Cancel Culture
több mint 3 éve
Griffin azért cumi, nem?
steelwolf
Hanni

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Jó isten gyere le, Tré Flowers-en mi játékok lesznek 😀
több mint 3 éve
Griffin azért cumi, nem?
steelwolf
Tök jó kis 2. CB, De erre a célra nevelgetjük Reedet. 1 számúnak alkalmatlan, szóval vegyes a kép.

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
Griffin azért cumi, nem?
steelwolf
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Griffin azért cumi, nem?
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
A kurva életbe bazdmeg, az egyik kedvenc játékosom volt.
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Ez eddig egy kurvaszar offseason, és érzésem szerint még nem vagyunk a gödör alján.

több mint 3 éve
Griff Jaguár lett- sajnálom, sok sikert neki. 😊

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 133 — andrasbora@gmail.com
Írok azért egy vidámabbat is.

- Gyorsan átstrukturáljuk Wilson és Wagner szerződését, így szabadítva fel pénzt idénre
- első igazolásunk David Andrews (C) lesz
- Shellt kivágjuk, érkezik Mitchell Schwartz, aki mégse vonul vissza, hogy gyerekkori álma valósulhasson meg és Seattleben nyerjen gyűrűt
- egyéves szerződéssel megszerezzük Gabe Jacksont
- olcsóért jön Emmanuel Sanders, Kyle Rudolph és Mike Davis
- Dunlap olcsón visszajön
- Ford 2. körös tendert kap
- Wright mégiscsak ad hometown discountot és olcsóért visszajön
- Sherman visszatér olcsóért
- a drafton Walker Little OT-t húzzuk, akit Brown betanít 2021-ben, majd 2022-től 10 évre megoldja a vakoldali tackle posztját
több mint 3 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 133 — andrasbora@gmail.com
Egyelőre így állunk és Fournette iránt érdeklődünk, ami wtf szerintem, ha nem vet minimumért jön, de úgyse. Eddig semmit nem csináltunk, nem is fogunk, mert minden a legnagyobb rendben van.

QB- Boldogtalan Wilson
RB- Penny???
WR1- Metcalf
WR2- Lockett
WR3- ???
TE- ??? Dissly talán
LT- Brown
LG- ???
C- ???
RG- Lewis
RT- Shell
LEO- ???
NT- ???
DT- Reed
DE- ???
SAM- ???
MIKE- Wagner
WILL- Brooks
CB1- ???
CB2- DJ Reed???
NB - Amadi
FS- Diggs
SS- Adams

Szerintem ez lesz:
- Ifedi visszajön
- Dunlap visszajön nem olyan olcsón
- Fordra első körös tendert fogunk rakni
- Visszahozzuk Mooret WR3-nak túlfizetéssel
- Flowers-DJ Reed CB párosunk lesz
- Griffin és Wright a Rams/Cards/9ers trióhoz megy
- a drafton az árválkodó 2. körüsünkkel Hamsa Nasirildeen SS-t fogjuk húzni
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Nem vagyok képben a munkásságával kapcsolatban, valaki világosítson fel:
Abból, hogy Stez hardcore Seahawks fan lett, mi következik?
Kinyílik a csempionsip ablak, vagy irány az 1/1?
Mik a múltbéli tapasztalatok?

több mint 3 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 126 — Erin Elite Andrews
Közben Leonard Fournette neve is felmerült velünk kapcsolatban 🤔

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
En azt a tabort erositem aki ezt a Wilson hercehurcat egy nagy lufinak tartja. Azt nem vitatom h megromlott a viszony a felek kozott de penzugyileg sem erne meg cserelni most nem tudom a pontos osszeget de multkor neztem es rohadt sok deadmonwyval jarna egy olyan evben ahol csokkent a cap amugy is.
A hiszti viszont nem ugy tunik h megtette hatasat mert semmit nem csinaltunk FA altt eddig, ami mondjuk csak a szokasos de nem ezt vartam volna az elmult hetek utan😀elso par napot vegigaludjuk aztan johetnek a veteran falemberek egyeves szerzodesekkel, nehogy egy stabil falat epitsunk ami evekig egybentarthato.
Nagyobb aktivitast vartam meg csak tenni se tettunk semmit h nagyobb cap space legyen mig masok kepesek voltak a top fizetesu jatekosok szerzodeseinek atalakitasara...
Szerintetek varhato valtozas az elmult evek FA tapasztalataihoz kepest?vagy ne is remenykedjunk nagy igazolasban.

Ui. a pats kepest volt aggressziv lenni a FA elso napjan pedig ok is hozzank hasonloan kivartak mindig.
12th member
Nem hiszem hogy varhato van egy filozofia ami vagy jo vagy nem( mindenki magaban mar ugyis lejatszotta) es a szerint mennek majd most is.

"The Seahawks’ offensive line ranked 16th as a unit in pass-blocking grade this season. That may not appear all that impressive on the surface, but it’s the highest they’ve ranked in that area since Russell Wilson has been in Seattle."

A Wilson szitu miatt mindenki varja a nagy Ofal erositest mert ugyebar Wilson a sztar es hisztizik! en a D-t jobban kedvelem, engem sokkal jobban foglalkoztat hogy a tavaly hosszu hetekig a Törtènelem!! legroszabb vedo egysegevel mi lesz!

Dunlap kivagva , nincs passrush es a vedofalunk gyengebb mint a tamadofal , a cornerunk nem egy #25 megis visszavarjuk ez sokat elmond szoval az Ofalon kivul van mas egyseg is amire rafer az erosites .

Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 3 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Hyde visszatért mesteréhez, a Rozmároknál játszik a továbbiakban.
Sok sikert, szerettem a játékát.

Bulvár szekció: "Carroll szereti Darnoldot"
Cancel Culture
Hyde out, Carson a piacon, mi meg többet akarunk futni. Kezdetnek nem rossz, legfeljebb majd Carroll is kér egy szerelést.
Tényleg nagy a csend a Wilson féle szappanopera farvizén.
garrett27
Volt még egy futónk nem? Asszem Penny, vagy ilyesmi. Vele nem tudom mi van.
Cancel Culture
Van ott több is, Penny, Collins, Dallas. Ezekkel neki se menjünk a szezonnak.
garrett27
- Majd a draft.
- KJ-ről kéne valami hír.

- Miért menne Wilson a Bearshez? Mi jobb ott, mint nálunk???
Jobb báziscsapat azért van.
Cancel Culture
Nem akarnak mindenáron futni.
BigBaltazar
Èn mèg mindìg azt gondolom hogy Wilson jo játèkának alap feltètele a hiteles futójátèk, ha esetleg elmegy a Bearsbe es ugyebar azt tapasztaltuk hogy rovid-kozepet nem annyira szereti nem akarnak futni marad a hosszu passz ket szelre az tortenne mint tavaly szezon masodik feleben.
PC egy kreten de a futas mind a csapat mind Wilson segitsegere van nem is kicsit a problema az hogy nem talaljuk a Lynch fele futot es a futashoz is kell egy jo fal ami nyit es zar mikor kell.
Fantomas0429
Csak arra válaszolj kérlek, a jelen pillanatban kivel képzelnétek el a több futást. Milyen feltételek állnak rendelkezésre a sikeres futójáték érdekében?

Wilson nem buta, Ő is nagyon jól tudja, hogy jó futójáték nélkül nem lehet sikeres Ő sem. DE lehetséges, hogy valaki súg neki, hogy "több vagy ennél", "nem becsülnek a csapatnál". Talán Ciara talán Lynch mamája, ki tudja.

Az biztos, hogy ez a helyzet rossz irányba halad.
BigBaltazar
Nem tudok neked valaszolni nem vagyok PC viszont egy valamit tudok google segitsegevel:
Chicago Bears2020 :
Rushing plays 392/ 4,2 avg/ 1647 total
Seahawks 2020:
Rushing plays 411/ 4,8/ 1971 total
Amikor fel szezonba passz orientaltak voltunk
Ne erts felre kerlek nem mondom hogy ez vagy az a jo de az elmult 9 evbol szerintem.mindenki szamara vilagos hogy RW zsenialis iranyito de vannak limitacioi es ezekbol sokat felold a jo futojatek en ezt gondolom es a fenti stat alapjan barki sug neki nem Chicagoba van szamara a megvaltas vagy nincs igazam vagy o es a kozeli ismerosei nem igy latjak .

Nem tudjuk hogy fog alakulni a draft es a szabadugynok piac van hogy atlagos futok viragoznak ki csak ugy a semmibol bizzunk a legjobbakban.

Nagyon kivancsi vagyok en is hogy fog ez az egesz alakulni.
Nem akarok belemenni ujra a Wilson temaba mert tenyleg tok felesleges ujra es ujra elovenni , onismetles ahogy korabban szo volt rola de azzal.hogy nem becsulnek meg mindig hadilabon allok.

Fantomas0429
Akkor remélem 5 db futót draftolunk.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
En azt a tabort erositem aki ezt a Wilson hercehurcat egy nagy lufinak tartja. Azt nem vitatom h megromlott a viszony a felek kozott de penzugyileg sem erne meg cserelni most nem tudom a pontos osszeget de multkor neztem es rohadt sok deadmonwyval jarna egy olyan evben ahol csokkent a cap amugy is.
A hiszti viszont nem ugy tunik h megtette hatasat mert semmit nem csinaltunk FA altt eddig, ami mondjuk csak a szokasos de nem ezt vartam volna az elmult hetek utan😀elso par napot vegigaludjuk aztan johetnek a veteran falemberek egyeves szerzodesekkel, nehogy egy stabil falat epitsunk ami evekig egybentarthato.
Nagyobb aktivitast vartam meg csak tenni se tettunk semmit h nagyobb cap space legyen mig masok kepesek voltak a top fizetesu jatekosok szerzodeseinek atalakitasara...
Szerintetek varhato valtozas az elmult evek FA tapasztalataihoz kepest?vagy ne is remenykedjunk nagy igazolasban.

Ui. a pats kepest volt aggressziv lenni a FA elso napjan pedig ok is hozzank hasonloan kivartak mindig.
több mint 3 éve

Cancel Culture
Hyde out, Carson a piacon, mi meg többet akarunk futni. Kezdetnek nem rossz, legfeljebb majd Carroll is kér egy szerelést.
garrett27
Cancel Culture
garrett27
- Majd a draft.

Cancel Culture
BigBaltazar
Èn mèg mindìg azt gondolom hogy Wilson jo játèkának alap feltètele a hiteles futójátèk, ha esetleg elmegy a Bearsbe es ugyebar azt tapasztaltuk hogy rovid-kozepet nem annyira szereti nem akarnak futni marad a hosszu passz ket szelre az tortenne mint tavaly szezon masodik feleben.
PC egy kreten de a futas mind a csapat mind Wilson segitsegere van nem is kicsit a problema az hogy nem talaljuk a Lynch fele futot es a futashoz is kell egy jo fal ami nyit es zar mikor kell.
Fantomas0429
Csak arra válaszolj kérlek, a jelen pillanatban kivel képzelnétek el a több futást. Milyen feltételek állnak rendelkezésre a sikeres futójáték érdekében?

Wilson nem buta, Ő is nagyon jól tudja, hogy jó futójáték nélkül nem lehet sikeres Ő sem. DE lehetséges, hogy valaki súg neki, hogy "több vagy ennél", "nem becsülnek a csapatnál". Talán Ciara talán Lynch mamája, ki tudja.

BigBaltazar
Nem tudok neked valaszolni nem vagyok PC viszont egy valamit tudok google segitsegevel:
Chicago Bears2020 :
Rushing plays 392/ 4,2 avg/ 1647 total
Seahawks 2020:
Rushing plays 411/ 4,8/ 1971 total
Amikor fel szezonba passz orientaltak voltunk
Ne erts felre kerlek nem mondom hogy ez vagy az a jo de az elmult 9 evbol szerintem.mindenki szamara vilagos hogy RW zsenialis iranyito de vannak limitacioi es ezekbol sokat felold a jo futojatek en ezt gondolom es a fenti stat alapjan barki sug neki nem Chicagoba van szamara a megvaltas vagy nincs igazam vagy o es a kozeli ismerosei nem igy latjak .

Nem tudjuk hogy fog alakulni a draft es a szabadugynok piac van hogy atlagos futok viragoznak ki csak ugy a semmibol bizzunk a legjobbakban.

Nagyon kivancsi vagyok en is hogy fog ez az egesz alakulni.
Nem akarok belemenni ujra a Wilson temaba mert tenyleg tok felesleges ujra es ujra elovenni , onismetles ahogy korabban szo volt rola de azzal.hogy nem becsulnek meg mindig hadilabon allok.

Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 3 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen

Cancel Culture
garrett27
Cancel Culture
garrett27
- Majd a draft.

Cancel Culture
BigBaltazar
Fantomas0429

több mint 3 éve
peet_24 Seattle Seahawks 275
Cancel Culture
Nagyban minimálisan több a lehetőség a passz alapú/kreatív játékra talán. Hátha hozott valamit a rozmártól. (mondjuk eddig nem csillogott, de hátha). Nagy-RW lenne az NFC KC felállása?

Nagy eddig nem mutatott sokat, pedig reményekkel tele érkezett. Nagy mellett tuti lenne szava, mert ő meg kezdhet ideges lenni az eredménytelenség miatt rá tudna nőni a fejére mondanám, ha nem lenne homlokomon a szent stigma <3, ez volt a nagy álom nem? Ha pedig nem jön össze, előbb megy a HC, lehet magyarázni, hogy nem működött ez így.
több mint 3 éve

Cancel Culture
garrett27
Cancel Culture
garrett27
- Majd a draft.

Cancel Culture
BigBaltazar
több mint 3 éve

Cancel Culture
garrett27
Cancel Culture
garrett27
- Majd a draft.

Cancel Culture