Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
Akkor most nincs center,CB, RB, pass rusher, a QB lög a levegőben. Ez eddig csodálatos!Tudod mi nincs még? 1. kör....
garrett27
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Akkor most nincs center,CB, RB, pass rusher, a QB lög a levegőben. Ez eddig csodálatos!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Blair igèretesnek tunt mielott leserult, talan ha egeszseges potolja az Earl altal okozott urt?Így van nincs más opciónk ezért a helyzet tarthatatlanságát belátva CB 1 nélkül fog a csapat felállni. 10-en lesznek a védők a pályán.Ez egyértelmű, csak ahogy egy hsz-el lejjebb Oszi már vizionálta, élmény lesz ilyen Tré Flowers meg DUMBbar szintű allprokat nézegetni. AK-nak elkopik a paintje, annyi pirosat fog rajzolni.Azért nagyon sok homály volt ott. Én annyira nem vagyok ki ettől a hírtől, bár tagadhatatlanul kúrva jó csávó, de ezerszer inkább egy 2-3 évvel ezelőtti paraszt Shermant látnék a pályán.Griffin azért cumi, nem?Hát nem kicsit. Voltak ugyan homály meccsei bőven, de a többi kóklerhez képest aki CB-nek nevezi magát, kifejezetten üdítő talent volt a pályán, és kellemes ember a pályán kívül. A tesójával ráadásul szimpatikus hálivúd sztori az övék. Én nagyon sajnálom.
steelwolf
Hanni
Cancel Culture
Hanni
Szóval, ha nem AK rajzolja, hanem én, akkor Griff, a meccsek jelentős részében nem 1 és nem 2 kulcs momentumban fekete kérdőjeleket kapott volna. Mióta nincs Earl, azóta baj van, a downhill kivételével minden játékával. Mióta nem csapdázunk, ennek jelentősége sincs, tehát, labdát sem igazán szerez.
Cancel Culture
több mint 3 éve
Így van nincs más opciónk ezért a helyzet tarthatatlanságát belátva CB 1 nélkül fog a csapat felállni. 10-en lesznek a védők a pályán.Ez egyértelmű, csak ahogy egy hsz-el lejjebb Oszi már vizionálta, élmény lesz ilyen Tré Flowers meg DUMBbar szintű allprokat nézegetni. AK-nak elkopik a paintje, annyi pirosat fog rajzolni.Azért nagyon sok homály volt ott. Én annyira nem vagyok ki ettől a hírtől, bár tagadhatatlanul kúrva jó csávó, de ezerszer inkább egy 2-3 évvel ezelőtti paraszt Shermant látnék a pályán.Griffin azért cumi, nem?Hát nem kicsit. Voltak ugyan homály meccsei bőven, de a többi kóklerhez képest aki CB-nek nevezi magát, kifejezetten üdítő talent volt a pályán, és kellemes ember a pályán kívül. A tesójával ráadásul szimpatikus hálivúd sztori az övék. Én nagyon sajnálom.
steelwolf
Hanni
Cancel Culture
Hanni
Szóval, ha nem AK rajzolja, hanem én, akkor Griff, a meccsek jelentős részében nem 1 és nem 2 kulcs momentumban fekete kérdőjeleket kapott volna. Mióta nincs Earl, azóta baj van, a downhill kivételével minden játékával. Mióta nem csapdázunk, ennek jelentősége sincs, tehát, labdát sem igazán szerez.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Kivancsi vagyok erkezik e valaki a Jaguarsbol nagyon toljuk odafele a szabad ugynokoket 😂
több mint 3 éve
Ez egyértelmű, csak ahogy egy hsz-el lejjebb Oszi már vizionálta, élmény lesz ilyen Tré Flowers meg DUMBbar szintű allprokat nézegetni. AK-nak elkopik a paintje, annyi pirosat fog rajzolni.Azért nagyon sok homály volt ott. Én annyira nem vagyok ki ettől a hírtől, bár tagadhatatlanul kúrva jó csávó, de ezerszer inkább egy 2-3 évvel ezelőtti paraszt Shermant látnék a pályán.Griffin azért cumi, nem?Hát nem kicsit. Voltak ugyan homály meccsei bőven, de a többi kóklerhez képest aki CB-nek nevezi magát, kifejezetten üdítő talent volt a pályán, és kellemes ember a pályán kívül. A tesójával ráadásul szimpatikus hálivúd sztori az övék. Én nagyon sajnálom.
steelwolf
Hanni
Cancel Culture
több mint 3 éve
Azért nagyon sok homály volt ott. Én annyira nem vagyok ki ettől a hírtől, bár tagadhatatlanul kúrva jó csávó, de ezerszer inkább egy 2-3 évvel ezelőtti paraszt Shermant látnék a pályán.Griffin azért cumi, nem?Hát nem kicsit. Voltak ugyan homály meccsei bőven, de a többi kóklerhez képest aki CB-nek nevezi magát, kifejezetten üdítő talent volt a pályán, és kellemes ember a pályán kívül. A tesójával ráadásul szimpatikus hálivúd sztori az övék. Én nagyon sajnálom.
steelwolf
Hanni
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Oszi
1 215
Jó isten gyere le, Tré Flowers-en mi játékok lesznek 😀
több mint 3 éve
Griffin azért cumi, nem?Tök jó kis 2. CB, De erre a célra nevelgetjük Reedet. 1 számúnak alkalmatlan, szóval vegyes a kép.
steelwolf
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Griffin azért cumi, nem?Hát nem kicsit. Voltak ugyan homály meccsei bőven, de a többi kóklerhez képest aki CB-nek nevezi magát, kifejezetten üdítő talent volt a pályán, és kellemes ember a pályán kívül. A tesójával ráadásul szimpatikus hálivúd sztori az övék. Én nagyon sajnálom.
steelwolf
több mint 3 éve
Griffin azért cumi, nem?
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
A kurva életbe bazdmeg, az egyik kedvenc játékosom volt.😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Ez eddig egy kurvaszar offseason, és érzésem szerint még nem vagyunk a gödör alján.
több mint 3 éve
Griff Jaguár lett- sajnálom, sok sikert neki. 😊
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Írok azért egy vidámabbat is.- Gyorsan átstrukturáljuk Wilson és Wagner szerződését, így szabadítva fel pénzt idénre
- első igazolásunk David Andrews (C) lesz
- Shellt kivágjuk, érkezik Mitchell Schwartz, aki mégse vonul vissza, hogy gyerekkori álma valósulhasson meg és Seattleben nyerjen gyűrűt
- egyéves szerződéssel megszerezzük Gabe Jacksont
- olcsóért jön Emmanuel Sanders, Kyle Rudolph és Mike Davis
- Dunlap olcsón visszajön
- Ford 2. körös tendert kap
- Wright mégiscsak ad hometown discountot és olcsóért visszajön
- Sherman visszatér olcsóért
- a drafton Walker Little OT-t húzzuk, akit Brown betanít 2021-ben, majd 2022-től 10 évre megoldja a vakoldali tackle posztját
több mint 3 éve
Egyelőre így állunk és Fournette iránt érdeklődünk, ami wtf szerintem, ha nem vet minimumért jön, de úgyse. Eddig semmit nem csináltunk, nem is fogunk, mert minden a legnagyobb rendben van.QB- Boldogtalan Wilson
RB- Penny???
WR1- Metcalf
WR2- Lockett
WR3- ???
TE- ??? Dissly talán
LT- Brown
LG- ???
C- ???
RG- Lewis
RT- Shell
LEO- ???
NT- ???
DT- Reed
DE- ???
SAM- ???
MIKE- Wagner
WILL- Brooks
CB1- ???
CB2- DJ Reed???
NB - Amadi
FS- Diggs
SS- Adams
Szerintem ez lesz:
- Ifedi visszajön
- Dunlap visszajön nem olyan olcsón
- Fordra első körös tendert fogunk rakni
- Visszahozzuk Mooret WR3-nak túlfizetéssel
- Flowers-DJ Reed CB párosunk lesz
- Griffin és Wright a Rams/Cards/9ers trióhoz megy
- a drafton az árválkodó 2. körüsünkkel Hamsa Nasirildeen SS-t fogjuk húzni
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Nem vagyok képben a munkásságával kapcsolatban, valaki világosítson fel:Abból, hogy Stez hardcore Seahawks fan lett, mi következik?
Kinyílik a csempionsip ablak, vagy irány az 1/1?
Mik a múltbéli tapasztalatok?
több mint 3 éve
Közben Leonard Fournette neve is felmerült velünk kapcsolatban 🤔
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
En azt a tabort erositem aki ezt a Wilson hercehurcat egy nagy lufinak tartja. Azt nem vitatom h megromlott a viszony a felek kozott de penzugyileg sem erne meg cserelni most nem tudom a pontos osszeget de multkor neztem es rohadt sok deadmonwyval jarna egy olyan evben ahol csokkent a cap amugy is.Nem hiszem hogy varhato van egy filozofia ami vagy jo vagy nem( mindenki magaban mar ugyis lejatszotta) es a szerint mennek majd most is.
A hiszti viszont nem ugy tunik h megtette hatasat mert semmit nem csinaltunk FA altt eddig, ami mondjuk csak a szokasos de nem ezt vartam volna az elmult hetek utan😀elso par napot vegigaludjuk aztan johetnek a veteran falemberek egyeves szerzodesekkel, nehogy egy stabil falat epitsunk ami evekig egybentarthato.
Nagyobb aktivitast vartam meg csak tenni se tettunk semmit h nagyobb cap space legyen mig masok kepesek voltak a top fizetesu jatekosok szerzodeseinek atalakitasara...
Szerintetek varhato valtozas az elmult evek FA tapasztalataihoz kepest?vagy ne is remenykedjunk nagy igazolasban.
Ui. a pats kepest volt aggressziv lenni a FA elso napjan pedig ok is hozzank hasonloan kivartak mindig.
12th member
"The Seahawks’ offensive line ranked 16th as a unit in pass-blocking grade this season. That may not appear all that impressive on the surface, but it’s the highest they’ve ranked in that area since Russell Wilson has been in Seattle."
A Wilson szitu miatt mindenki varja a nagy Ofal erositest mert ugyebar Wilson a sztar es hisztizik! en a D-t jobban kedvelem, engem sokkal jobban foglalkoztat hogy a tavaly hosszu hetekig a Törtènelem!! legroszabb vedo egysegevel mi lesz!
Dunlap kivagva , nincs passrush es a vedofalunk gyengebb mint a tamadofal , a cornerunk nem egy #25 megis visszavarjuk ez sokat elmond szoval az Ofalon kivul van mas egyseg is amire rafer az erosites .
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 3 éve
Akkor remélem 5 db futót draftolunk.Nem tudok neked valaszolni nem vagyok PC viszont egy valamit tudok google segitsegevel:Csak arra válaszolj kérlek, a jelen pillanatban kivel képzelnétek el a több futást. Milyen feltételek állnak rendelkezésre a sikeres futójáték érdekében?Èn mèg mindìg azt gondolom hogy Wilson jo játèkának alap feltètele a hiteles futójátèk, ha esetleg elmegy a Bearsbe es ugyebar azt tapasztaltuk hogy rovid-kozepet nem annyira szereti nem akarnak futni marad a hosszu passz ket szelre az tortenne mint tavaly szezon masodik feleben.Nem akarnak mindenáron futni.- Majd a draft.Van ott több is, Penny, Collins, Dallas. Ezekkel neki se menjünk a szezonnak.Volt még egy futónk nem? Asszem Penny, vagy ilyesmi. Vele nem tudom mi van.Hyde visszatért mesteréhez, a Rozmároknál játszik a továbbiakban.Hyde out, Carson a piacon, mi meg többet akarunk futni. Kezdetnek nem rossz, legfeljebb majd Carroll is kér egy szerelést.
Sok sikert, szerettem a játékát.
Bulvár szekció: "Carroll szereti Darnoldot"
Cancel Culture
Tényleg nagy a csend a Wilson féle szappanopera farvizén.
garrett27
Cancel Culture
garrett27
- KJ-ről kéne valami hír.
- Miért menne Wilson a Bearshez? Mi jobb ott, mint nálunk???
Jobb báziscsapat azért van.
Cancel Culture
BigBaltazar
PC egy kreten de a futas mind a csapat mind Wilson segitsegere van nem is kicsit a problema az hogy nem talaljuk a Lynch fele futot es a futashoz is kell egy jo fal ami nyit es zar mikor kell.
Fantomas0429
Wilson nem buta, Ő is nagyon jól tudja, hogy jó futójáték nélkül nem lehet sikeres Ő sem. DE lehetséges, hogy valaki súg neki, hogy "több vagy ennél", "nem becsülnek a csapatnál". Talán Ciara talán Lynch mamája, ki tudja.
Az biztos, hogy ez a helyzet rossz irányba halad.
BigBaltazar
Chicago Bears2020 :
Rushing plays 392/ 4,2 avg/ 1647 total
Seahawks 2020:
Rushing plays 411/ 4,8/ 1971 total
Amikor fel szezonba passz orientaltak voltunk
Ne erts felre kerlek nem mondom hogy ez vagy az a jo de az elmult 9 evbol szerintem.mindenki szamara vilagos hogy RW zsenialis iranyito de vannak limitacioi es ezekbol sokat felold a jo futojatek en ezt gondolom es a fenti stat alapjan barki sug neki nem Chicagoba van szamara a megvaltas vagy nincs igazam vagy o es a kozeli ismerosei nem igy latjak .
Nem tudjuk hogy fog alakulni a draft es a szabadugynok piac van hogy atlagos futok viragoznak ki csak ugy a semmibol bizzunk a legjobbakban.
Nagyon kivancsi vagyok en is hogy fog ez az egesz alakulni.
Nem akarok belemenni ujra a Wilson temaba mert tenyleg tok felesleges ujra es ujra elovenni , onismetles ahogy korabban szo volt rola de azzal.hogy nem becsulnek meg mindig hadilabon allok.
Fantomas0429
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
12th member
1 053
En azt a tabort erositem aki ezt a Wilson hercehurcat egy nagy lufinak tartja. Azt nem vitatom h megromlott a viszony a felek kozott de penzugyileg sem erne meg cserelni most nem tudom a pontos osszeget de multkor neztem es rohadt sok deadmonwyval jarna egy olyan evben ahol csokkent a cap amugy is.A hiszti viszont nem ugy tunik h megtette hatasat mert semmit nem csinaltunk FA altt eddig, ami mondjuk csak a szokasos de nem ezt vartam volna az elmult hetek utan😀elso par napot vegigaludjuk aztan johetnek a veteran falemberek egyeves szerzodesekkel, nehogy egy stabil falat epitsunk ami evekig egybentarthato.
Nagyobb aktivitast vartam meg csak tenni se tettunk semmit h nagyobb cap space legyen mig masok kepesek voltak a top fizetesu jatekosok szerzodeseinek atalakitasara...
Szerintetek varhato valtozas az elmult evek FA tapasztalataihoz kepest?vagy ne is remenykedjunk nagy igazolasban.
Ui. a pats kepest volt aggressziv lenni a FA elso napjan pedig ok is hozzank hasonloan kivartak mindig.
több mint 3 éve
Nem tudok neked valaszolni nem vagyok PC viszont egy valamit tudok google segitsegevel:Csak arra válaszolj kérlek, a jelen pillanatban kivel képzelnétek el a több futást. Milyen feltételek állnak rendelkezésre a sikeres futójáték érdekében?Èn mèg mindìg azt gondolom hogy Wilson jo játèkának alap feltètele a hiteles futójátèk, ha esetleg elmegy a Bearsbe es ugyebar azt tapasztaltuk hogy rovid-kozepet nem annyira szereti nem akarnak futni marad a hosszu passz ket szelre az tortenne mint tavaly szezon masodik feleben.Nem akarnak mindenáron futni.- Majd a draft.Van ott több is, Penny, Collins, Dallas. Ezekkel neki se menjünk a szezonnak.Volt még egy futónk nem? Asszem Penny, vagy ilyesmi. Vele nem tudom mi van.Hyde visszatért mesteréhez, a Rozmároknál játszik a továbbiakban.Hyde out, Carson a piacon, mi meg többet akarunk futni. Kezdetnek nem rossz, legfeljebb majd Carroll is kér egy szerelést.
Cancel Culture
garrett27
Cancel Culture
garrett27
Cancel Culture
BigBaltazar
PC egy kreten de a futas mind a csapat mind Wilson segitsegere van nem is kicsit a problema az hogy nem talaljuk a Lynch fele futot es a futashoz is kell egy jo fal ami nyit es zar mikor kell.
Fantomas0429
Wilson nem buta, Ő is nagyon jól tudja, hogy jó futójáték nélkül nem lehet sikeres Ő sem. DE lehetséges, hogy valaki súg neki, hogy "több vagy ennél", "nem becsülnek a csapatnál". Talán Ciara talán Lynch mamája, ki tudja.
BigBaltazar
Chicago Bears2020 :
Rushing plays 392/ 4,2 avg/ 1647 total
Seahawks 2020:
Rushing plays 411/ 4,8/ 1971 total
Amikor fel szezonba passz orientaltak voltunk
Ne erts felre kerlek nem mondom hogy ez vagy az a jo de az elmult 9 evbol szerintem.mindenki szamara vilagos hogy RW zsenialis iranyito de vannak limitacioi es ezekbol sokat felold a jo futojatek en ezt gondolom es a fenti stat alapjan barki sug neki nem Chicagoba van szamara a megvaltas vagy nincs igazam vagy o es a kozeli ismerosei nem igy latjak .
Nem tudjuk hogy fog alakulni a draft es a szabadugynok piac van hogy atlagos futok viragoznak ki csak ugy a semmibol bizzunk a legjobbakban.
Nagyon kivancsi vagyok en is hogy fog ez az egesz alakulni.
Nem akarok belemenni ujra a Wilson temaba mert tenyleg tok felesleges ujra es ujra elovenni , onismetles ahogy korabban szo volt rola de azzal.hogy nem becsulnek meg mindig hadilabon allok.
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 3 éve
Csak arra válaszolj kérlek, a jelen pillanatban kivel képzelnétek el a több futást. Milyen feltételek állnak rendelkezésre a sikeres futójáték érdekében?Èn mèg mindìg azt gondolom hogy Wilson jo játèkának alap feltètele a hiteles futójátèk, ha esetleg elmegy a Bearsbe es ugyebar azt tapasztaltuk hogy rovid-kozepet nem annyira szereti nem akarnak futni marad a hosszu passz ket szelre az tortenne mint tavaly szezon masodik feleben.Nem akarnak mindenáron futni.- Majd a draft.Van ott több is, Penny, Collins, Dallas. Ezekkel neki se menjünk a szezonnak.Volt még egy futónk nem? Asszem Penny, vagy ilyesmi. Vele nem tudom mi van.Hyde visszatért mesteréhez, a Rozmároknál játszik a továbbiakban.Hyde out, Carson a piacon, mi meg többet akarunk futni. Kezdetnek nem rossz, legfeljebb majd Carroll is kér egy szerelést.
Cancel Culture
garrett27
Cancel Culture
garrett27
Cancel Culture
BigBaltazar
Fantomas0429
több mint 3 éve
peet_24
275
- Miért menne Wilson a Bearshez? Mi jobb ott, mint nálunk???Nagyban minimálisan több a lehetőség a passz alapú/kreatív játékra talán. Hátha hozott valamit a rozmártól. (mondjuk eddig nem csillogott, de hátha). Nagy-RW lenne az NFC KC felállása?
Cancel Culture
Nagy eddig nem mutatott sokat, pedig reményekkel tele érkezett. Nagy mellett tuti lenne szava, mert ő meg kezdhet ideges lenni az eredménytelenség miatt
több mint 3 éve
Èn mèg mindìg azt gondolom hogy Wilson jo játèkának alap feltètele a hiteles futójátèk, ha esetleg elmegy a Bearsbe es ugyebar azt tapasztaltuk hogy rovid-kozepet nem annyira szereti nem akarnak futni marad a hosszu passz ket szelre az tortenne mint tavaly szezon masodik feleben.Nem akarnak mindenáron futni.- Majd a draft.Van ott több is, Penny, Collins, Dallas. Ezekkel neki se menjünk a szezonnak.Volt még egy futónk nem? Asszem Penny, vagy ilyesmi. Vele nem tudom mi van.Hyde visszatért mesteréhez, a Rozmároknál játszik a továbbiakban.Hyde out, Carson a piacon, mi meg többet akarunk futni. Kezdetnek nem rossz, legfeljebb majd Carroll is kér egy szerelést.
Cancel Culture
garrett27
Cancel Culture
garrett27
Cancel Culture
BigBaltazar
több mint 3 éve
Nem akarnak mindenáron futni.- Majd a draft.Van ott több is, Penny, Collins, Dallas. Ezekkel neki se menjünk a szezonnak.Volt még egy futónk nem? Asszem Penny, vagy ilyesmi. Vele nem tudom mi van.Hyde visszatért mesteréhez, a Rozmároknál játszik a továbbiakban.Hyde out, Carson a piacon, mi meg többet akarunk futni. Kezdetnek nem rossz, legfeljebb majd Carroll is kér egy szerelést.
Cancel Culture
garrett27
Cancel Culture
garrett27
Cancel Culture