Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 4 éve
A pickünk előtt egy játékos van benn, aki needre jönne, ráadásul értéken is tökéletes. És behúzzuk, egy 2/3. körös RB/LB helyett.
több mint 4 éve
Lehet eddig Wilson draftolt igazából. 😊 Tulajdonképpen ezért kellett mennie.Nekem is az első kihagyott draft köröm volt az előző 10 évből, szóval behúztuk itt a goodluckkarmát úgy tűnik.Lehet ez volt a kulcs.B@ssza meg! Azt hittem ma ejszaka lesz a draft elso napja 😕Mindegy, hál'istennek Nélküled is tudtak egyszer ésszerűen húzni.
undisputedly
BigBaltazar
undisputedly
Hanni
több mint 4 éve
Nekem is az első kihagyott draft köröm volt az előző 10 évből, szóval behúztuk itt a goodluckkarmát úgy tűnik.Lehet ez volt a kulcs.B@ssza meg! Azt hittem ma ejszaka lesz a draft elso napja 😕Mindegy, hál'istennek Nélküled is tudtak egyszer ésszerűen húzni.
undisputedly
BigBaltazar
undisputedly
több mint 4 éve
Harmadik körig még a villanyt se 😄! A második kör fontos !Értéken hoztunk embert talán a legnagyobb needre? Valaki bezárta Schneideréket a szekrénybe?😊 Ebből mennyire jó sketchet lehetne írni....
Sebii
Az lehetne a címe, hogy: "Marshawn.... engedj ki, de legalább gyújtsd fel a villanyt"
AK neked meg mielőbbi teljes felépülést!
Helmut the Dystopian Ride
több mint 4 éve
Lehet ez volt a kulcs.B@ssza meg! Azt hittem ma ejszaka lesz a draft elso napja 😕Mindegy, hál'istennek Nélküled is tudtak egyszer ésszerűen húzni.
undisputedly
BigBaltazar
több mint 4 éve
?Értéken hoztunk embert talán a legnagyobb needre? Valaki bezárta Schneideréket a szekrénybe?😊 Ebből mennyire jó sketchet lehetne írni....
Sebii
Az lehetne a címe, hogy: "Marshawn.... engedj ki, de legalább gyújtsd fel a villanyt"
Helmut the Dystopian Ride
Ha nem titok.
A pick meg teljesen jó.
Ti sem vagytok már az igaziak.
több mint 4 éve
Értéken hoztunk embert talán a legnagyobb needre? Valaki bezárta Schneideréket a szekrénybe?😊 Ebből mennyire jó sketchet lehetne írni....
Sebii
több mint 4 éve
B@ssza meg! Azt hittem ma ejszaka lesz a draft elso napja 😕Mindegy, hál'istennek Nélküled is tudtak egyszer ésszerűen húzni.
undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 4 éve
B@ssza meg! Azt hittem ma ejszaka lesz a draft elso napja 😕
több mint 4 éve
Értéken hoztunk embert talán a legnagyobb needre? Valaki bezárta Schneideréket a szekrénybe?
több mint 4 éve
Na ez zsír !
több mint 4 éve
Charles Cross, ahogy alakult az 1-8. pick, a legjobbat választottuk.Cross - Haynes - Blyth - Jackson - Curhan
jelenleg ez a legjobb OL
Shellt vissza kéne hozni, és kéne egy közepes körös center
több mint 4 éve
Én eléggé beteg vagyok/voltam az utóbbi hetekben, szóval csak read onlyba toltam.A drafthoz annyit, hogy 1/9-en egészen biztosan nem OT/CB érkezik.
Jól ismerjük a csapatot amelynek szurkolunk.
Jön valami agyfasz. Esetleg egy letrade után húzunk valami 3 körbe várt bustot.
Miután nincsenek elvárásaim, egészen biztosan nem leszek csalódott se!
több mint 4 éve
...még mindig csak felfeléJa most már látom, forced trade...
Zman77
Teljesen irreális egy 2+5. körért az 1/4, így nem sok értelme van. Ilyen trade esetén Beki NY-ig menne, hogy esernyőt dugjon Joe Douglas seggébe, és nyitva húzza ki.
több mint 4 éve
No akko en is egy last minute. Bar a PFF boardja nekem kicsit kuloncnek tunik a legtobbhoz kepest.
1/9: Nagyon remelem, hogy a top3 T-bol idecsuszik valaki, ahogy esetemben is tortent. Ha nem igy lenne, akkor letrade és Penning. Bar a CB is egyertelmu need, de ranezek a rosterre, es a ket need kozul meg igy is T>>>CB. Gardner esetleg meg jo lenne itt, de sztem o mar nem lesz benn.
2/40,41: Nalam Gordon az utso, aki meg abban a tier-ben van, hogy be lehet itt huzni, szoval ha o benn van, sztem jo pick. Eselyes, hogy valahol itt fog kimenni, 1-2 helyet akar fel is lehetne mozogni, ha meg benn van. LB nem premium poszt, remelhetoleg marad itt erteken jatekos, Walker sztem itt jo.
3/72: Parham és Zach Tom kozt vacillaltam, mindketto tobb OL poszton bevetheto jatekos, jovobeli kezdo potenciallal.
4/108: EDGE-t meg nem huztam, szal jott a boardon az elerheto legmagasabb.
5/145: OL-bol sosem eleg.
Utso 2 pick: Azon posztok kozul, melyekre meg nem huztam, a WR-t és a DL-t valasztottam. QB, TE, S nem kell.
több mint 4 éve
13. vagy 14. eve kovetem a Sehawks draftokat. Meg nem volt olyan egyet leszamitva, hogy racionalisan dontott volna ez a bagazs es ne lett volna nagy csalodas a borze.1/9:Adom. Bár ha 1/9-re nem OT v. CB húzunk akkor elmennek ezek a pics@ba.
Aminek/akinek örülnék:
-Charles Cross OT; Evan Neal OT; Ikem Ekwonu OT;
-K.Thibodeaux EDGE;
-Ahmad Gardner CB; Derek Stingley CB; Malik Willis QB;
-hátratrade. úgy hogy legyen még egy első kör, akár jövőre is. Hátra trade + Kenny Pickett; vagy Raimann/Penning/Tyler Smith; +T.McDuffie (nekem jó ő szélre is);
Aminek/akinek nem örülnék:
-feltrade
-Desmond Ridder QB. udfa a csávó;
-Pickett itt
-LB (Lloyd, Dean, Q.Walker)
-Trevon Walker EDGE
-Mindenféle WTF húzásnak mint WR, OG, DT, RB, S,
______
2.kör:
Aminek/akinek örülnék:
-letrade az egyik pickkel
-Pickett ha még benn van (nem valószínű)
-OT: Raimann/Penning/Tyler Smith aki még benn van, más nem kell
-CB: Elam, McDuffie, Booth. más nem kell, a slot CBk mint Pitre, Hill vagy McCreary ne jöjjön. Van Justin Coleman.
-C: Linderbaum
-EDGE: Karlaftis (állótólag csúszni fog), Ojabo, Mafe, Ebiketie, Drake Jackson
-LB: ha valamelyik toplecsúszna; vagy letrade után: Andersen, Muma, Walker, Harris
-QBk. Ridder, Howell, Strong, Corrall. Ne jöjjön egyik se
-RB, WR, TE, OG, DT, S, nickelCB,
-feltrade
____
3.kör
-Itt már tőlem jöhet kb minden.
jó lenne betömni a következő needeket:
-LT: Duan Brown mondjuk még elérhető, jó lenne akár visszahozni, de ha nem akkor 1/9-re LT kell
-RT: Shell ugyanez, őt nem értem miért nem hozzuk vissza olcsón. Ja mert Curhanben a bizalom...
-CB: nincs CB1, kéne. Szerintem csak 5 CB van a classban aki első nap kezdőbe tehető a szélre.
-LB: Brooks mellé kéne kezdő de nem korán. Főleg ne 1/9
-QB: ha Ridder a terv akkor mindennek vége...
-C
-EDGE: Taylor és Nwosu személyében megvan a két igéretes kezdő. De sosincs elég.
braxa88
BigBaltazar
több mint 4 éve
adom1/9:Adom. Bár ha 1/9-re nem OT v. CB húzunk akkor elmennek ezek a pics@ba.
Aminek/akinek örülnék:
-K.Thibodeaux EDGE;
-hátratrade. úgy hogy legyen még egy első kör, akár jövőre is. Hátra trade + Kenny Pickett; vagy Raimann/Penning/Tyler Smith; +T.McDuffie (nekem jó ő szélre is);
-feltrade
-Pickett itt
-Trevon Walker EDGE
______
2.kör:
Aminek/akinek örülnék:
-CB: Elam, McDuffie, Booth. más nem kell, a slot CBk mint Pitre, Hill vagy McCreary ne jöjjön. Van Justin Coleman.
-LB: ha valamelyik toplecsúszna; vagy letrade után: Andersen, Muma, Walker, Harris
-feltrade
____
3.kör
-LT: Duan Brown mondjuk még elérhető, jó lenne akár visszahozni, de ha nem akkor 1/9-re LT kell
-RT: Shell ugyanez, őt nem értem miért nem hozzuk vissza olcsón. Ja mert Curhanben a bizalom...
-CB: nincs CB1, kéne. Szerintem csak 5 CB van a classban aki első nap kezdőbe tehető a szélre.
-C
-EDGE: Taylor és Nwosu személyében megvan a két igéretes kezdő. De sosincs elég.
braxa88
BigBaltazar
több mint 4 éve
1/9:Adom. Bár ha 1/9-re nem OT v. CB húzunk akkor elmennek ezek a pics@ba.
Aminek/akinek örülnék:
-K.Thibodeaux EDGE;
-feltrade
-Pickett itt
-Trevon Walker EDGE
______
2.kör:
Aminek/akinek örülnék:
-feltrade
____
3.kör
-C
braxa88
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 4 éve
1/9:Aminek/akinek örülnék:
-K.Thibodeaux EDGE;
-Ahmad Gardner CB; Derek Stingley CB;
-Malik Willis QB;
-feltrade
-Pickett itt
-Trevon Walker EDGE
______
2.kör:
Aminek/akinek örülnék:
-feltrade
____
3.kör
-LT: Duane Brown mondjuk még elérhető, jó lenne akár visszahozni, de ha nem akkor 1/9-re LT kell
-C
Szerkesztette: braxa88
több mint 4 éve
Csodálkoztam én is .
több mint 4 éve
Pff-nél még lehett Gettleman a GM,mert ennyiért biztos nem.Minden hozzáértés nélkül.Egy 2. + 5. körért odaadta a NYG az 1/5-t? Noice 😀
Zman77
Duff
több mint 4 éve
Minden hozzáértés nélkül.Egy 2. + 5. körért odaadta a NYG az 1/5-t? Noice 😀
Zman77
több mint 4 éve

Én is toltam egyet, annyira nem vagyok képben, a top100-on kívül meg pláne.
Nálam is kimentek T, CB, DE posztokon a top10es arcok, ezért behúztam Willist, nem akartam tradelni.
Tomban szerintem megvan a potenciál, hogy LT legyen, ha meg besül, akkor elég sokoldalú ahhoz, hogy valamelyik másik posztot megoldja majd.
Felejtsük el végre a 3 LB felállásokat, ehhez kiváló ember Pitre, aki kiváló slot CB lesz szerintem.
Parhamet én sem tudtam itt benthagyni, nagyon kéne egy normális C végre.
Kellett ide valaki, egyértelmű pass downokon ő szerintem nagy segítség lehet.
A többiek eléggé hasraütés szerű pickek, ott már inkább csak a posztot figyeltem, hogy hova hoznék mindenképp embert.
Szerkesztette: Sebii

:: HIBÁS KÉP ::