Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 3 éve
Szerintem nem ezt mondta Helmut, hanem a minőség és a drafthely között nincs annyira szoros kapcsolat, mint gondolnánk.Azert azt se hozzuk mar ki, hogy sz@r dolog jol draftolni 😊 Csak zsinorban 2 SB-t dontott el a f@s OL 😊Egy erdekes diagramm amely azt mutatja, milyen pocsekul draftolunk OL-t, es, hogy 8 ev alatt nem sikerult A-s kategoriajut hozni a borzen (Creed-del tavalyrol lenne :S ) [Viszont legalabb nem mi vagyunk a legrosszabb OL draftolok, orom az uromben].És egy egyszerű rangkorr azt is megmutatja, hogy az OL Draft, és az eredményesség között nem mutatható ki erős stohasztikus kapcsolat.
undisputedly
Helmut the Dystopian Ride
undisputedly
több mint 3 éve
Azert azt se hozzuk mar ki, hogy sz@r dolog jol draftolni 😊 Csak zsinorban 2 SB-t dontott el a f@s OL 😊Egy erdekes diagramm amely azt mutatja, milyen pocsekul draftolunk OL-t, es, hogy 8 ev alatt nem sikerult A-s kategoriajut hozni a borzen (Creed-del tavalyrol lenne :S ) [Viszont legalabb nem mi vagyunk a legrosszabb OL draftolok, orom az uromben].És egy egyszerű rangkorr azt is megmutatja, hogy az OL Draft, és az eredményesség között nem mutatható ki erős stohasztikus kapcsolat.
undisputedly
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Egy erdekes diagramm amely azt mutatja, milyen pocsekul draftolunk OL-t, es, hogy 8 ev alatt nem sikerult A-s kategoriajut hozni a borzen (Creed-del tavalyrol lenne :S ) [Viszont legalabb nem mi vagyunk a legrosszabb OL draftolok, orom az uromben].És egy egyszerű rangkorr azt is megmutatja, hogy az OL Draft, és az eredményesség között nem mutatható ki erős stohasztikus kapcsolat.
undisputedly
több mint 3 éve
Remelem csak a masodeves visszaeses volt nala.Egy erdekes diagramm amely azt mutatja, milyen pocsekul draftolunk OL-t, es, hogy 8 ev alatt nem sikerult A-s kategoriajut hozni a borzen (Creed-del tavalyrol lenne :S ) [Viszont legalabb nem mi vagyunk a legrosszabb OL draftolok, orom az uromben].pedig Damien Lewis is mennyire jó OG!
undisputedly
braxa88
több mint 3 éve
Pedig a szándék megvan. Csak nem mindig jön össze. Hátha majd most... 😀www.seahawks.com/news/tuesday-round-up-seahawks-had-noah-fant-s-name-written-down-in-2019-nfl-draft?fbclid=IwAR2xrMhrf8ff9H2ddacx4o3pCbLP7mBjn-xnPVg3LUYuxIFJsBCUYvjrVqY
több mint 3 éve
Egy erdekes diagramm amely azt mutatja, milyen pocsekul draftolunk OL-t, es, hogy 8 ev alatt nem sikerult A-s kategoriajut hozni a borzen (Creed-del tavalyrol lenne :S ) [Viszont legalabb nem mi vagyunk a legrosszabb OL draftolok, orom az uromben].pedig Damien Lewis is mennyire jó OG!
undisputedly
több mint 3 éve
Egy erdekes diagramm amely azt mutatja, milyen pocsekul draftolunk OL-t, es, hogy 8 ev alatt nem sikerult A-s kategoriajut hozni a borzen (Creed-del tavalyrol lenne :S ) [Viszont legalabb nem mi vagyunk a legrosszabb OL draftolok, orom az uromben].Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Aztmondod Seattle előre megy, nem hátra? 😀Legalabb a demens f@sz tudja a prioritasokat:Tehát Pete Carroll emberségről példát, vitézségről formát adott, és megüzente a Tulajdonosoknak, hogy az NFL eredeti értékei veszélyben vannak...
www.espn.com/nfl/story/_/id/33671744/source-seattle-seahawks-pete-carroll-called-nfl-owners-hirings-minority-candidates
undisputedly
....mindeközben nepotista, és a csapat gyengén teljesít.....
Nem tudom, de valamiért nagyon ismerős ez, de honnan....?
Majd eszembe jut. 😊
több mint 3 éve
Legalabb a demens f@sz tudja a prioritasokat:Tehát Pete Carroll emberségről példát, vitézségről formát adott, és megüzente a Tulajdonosoknak, hogy az NFL eredeti értékei veszélyben vannak...
www.espn.com/nfl/story/_/id/33671744/source-seattle-seahawks-pete-carroll-called-nfl-owners-hirings-minority-candidates
undisputedly
....mindeközben nepotista, és a csapat gyengén teljesít.....
Nem tudom, de valamiért nagyon ismerős ez, de honnan....?
Majd eszembe jut. 😊
több mint 3 éve
Legalabb a demens f@sz tudja a prioritasokat:több mint 3 éve
Na igen, az már mindenképpen előrelépés lenne, de nem tudom, merjek-e ekkorát álmodni

több mint 3 éve
Amúgy igen, én azt is el tudom képzelni, hogy ellenetek egyet fognak puntolni. 😛Egyetértek a Bills-lufivalA Bills iden sehol sem lesz 😛Én is, ahogy szétszereli a Bills! 😀Jetsben megneznem Zack-kel.Cáfolás van.Azaz legkésőbb vasárnapig meglesz a deal.
bleacherreport.com/articles/10031638-dk-metcalf-denies-seahawks-trade-rumors-havent-heard-anything
bleacherreport.com/articles/2954990-potential-trade-packages-landing-spots-for-seahawks-star-dk-metcalf
akdestroyer
undisputedly
Viccet felreteve tobb dolog miatt illene a Jetsbe:
1) nagy piac
2) ZW kaotikus, menekulesekre epulo jatekabol sok deep TD-je lenne ami menne a highlightsba
3) egymaga lenne az O#, nem kellene sirnia a target sharing miatt
4) nem a Rams vagy 9ers 😀
undisputedly
A legfontosabbat kihagytad: a Wilson–Metcalf tandem már bevált az NFL-ben
| (csúnyább megközelítés szerint Metcalfnek legalább nem kell új nevet megtanulnia, kitől kérjen több labdát) |
Wyatt
több mint 3 éve
Egyetértek a Bills-lufivalA Bills iden sehol sem lesz 😛Én is, ahogy szétszereli a Bills! 😀Jetsben megneznem Zack-kel.Cáfolás van.Azaz legkésőbb vasárnapig meglesz a deal.
bleacherreport.com/articles/10031638-dk-metcalf-denies-seahawks-trade-rumors-havent-heard-anything
bleacherreport.com/articles/2954990-potential-trade-packages-landing-spots-for-seahawks-star-dk-metcalf
akdestroyer
undisputedly
1) nagy piac
2) ZW kaotikus, menekulesekre epulo jatekabol sok deep TD-je lenne ami menne a highlightsba
undisputedly
A legfontosabbat kihagytad: a Wilson–Metcalf tandem már bevált az NFL-ben
| (csúnyább megközelítés szerint Metcalfnek legalább nem kell új nevet megtanulnia, kitől kérjen több labdát) |

több mint 3 éve
A Bills iden sehol sem lesz 😛Én is, ahogy szétszereli a Bills! 😀Jetsben megneznem Zack-kel.Cáfolás van.Azaz legkésőbb vasárnapig meglesz a deal.
akdestroyer
undisputedly
1) nagy piac
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Én is, ahogy szétszereli a Bills! 😀Jetsben megneznem Zack-kel.Cáfolás van.Azaz legkésőbb vasárnapig meglesz a deal.
akdestroyer
undisputedly
több mint 3 éve
Jetsben megneznem Zack-kel.Cáfolás van.Azaz legkésőbb vasárnapig meglesz a deal.
akdestroyer
több mint 3 éve
Na ,most milyenek vagytok ... 😀
több mint 3 éve
Cáfolás van.Azaz legkésőbb vasárnapig meglesz a deal.
több mint 3 éve
Azért Wilson kapcsán ez erős túlzás, én inkább csak ironizáltam.Pont ezen gondolkodom én is. Persze láttam én is végig Őt,de kb. ugyan az az érzésem van mint Lamar J.-al. Berobbantak az első időszakban megleptek mindenkit a futással,utána szép lassan kiismerték őket.Meg is érkezett. A trade napján gyorsan megrendeltem, hogy bármikor ránézek, eszembe jusson az aranykor.Mondjuk az jellemző, hogy meg figurának is inkabb a futást csinálták meg 😊
Hanni
somoskovig
Zman77
több mint 3 éve
Pont ezen gondolkodom én is. Persze láttam én is végig Őt,de kb. ugyan az az érzésem van mint Lamar J.-al. Berobbantak az első időszakban megleptek mindenkit a futással,utána szép lassan kiismerték őket.Meg is érkezett. A trade napján gyorsan megrendeltem, hogy bármikor ránézek, eszembe jusson az aranykor.Mondjuk az jellemző, hogy meg figurának is inkabb a futást csinálták meg 😊
Hanni
somoskovig