Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 3 éve
12th member
1 053
Örvendj! Carson is back.Nem teljes az örömöm kicsit sokallom az árát azért, de az egyetlen használhato futonk az elmult évekből. Azt amugy nem tudom honnan lett pénz rá nem olvastam h bármit csináltunk volna a cap-el.😀
KJ szerintem sem fog beleférni, Carsonnak viszont örülnék ha megtudnánk tartani. Amúgy top Cut jelöltek nálam Shell és Flowers, ha jól néztem előbbivel 3,3 Misi, utóbbival 2,1 szabadulna fel ez máris közel 5,5 plusz lenne ( overthecap.com/salary-cap/seattle-seahawks/) és még a Sonics által felsoroltak szerződését meg sem piszkáltuk. És amúgy ha Carsont megtartjuk én a Penny projektet is elengedném mint örök ígéret..Cancel Culture
12th member
több mint 3 éve
Örvendj! Carson is back.KJ szerintem sem fog beleférni, Carsonnak viszont örülnék ha megtudnánk tartani. Amúgy top Cut jelöltek nálam Shell és Flowers, ha jól néztem előbbivel 3,3 Misi, utóbbival 2,1 szabadulna fel ez máris közel 5,5 plusz lenne ( overthecap.com/salary-cap/seattle-seahawks/) és még a Sonics által felsoroltak szerződését meg sem piszkáltuk. És amúgy ha Carsont megtartjuk én a Penny projektet is elengedném mint örök ígéret..
12th member
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Geno Atkinsnek orulnek a vedelembe.
több mint 3 éve
Ahkello Witherspoon jöttÚjra?!
Oszi
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Oszi
1 215
Ahkello Witherspoon jött
több mint 3 éve
Ha lehetne választani én se engedném el, de a cap rendszer ilyen. Nem is beszélve arról, hogy akkor meg mi a faxnak húztuk Jordyn Brooksot? Szituációs SAM-nek? Vagy majd, ha 2 év múlva Wagner lejár, akkor vegye át a helyét, amikor már csak egy éve van a rookie szerződéséből? Az ő húzását magamban úgy tudtam csak megvédeni, hogy Wright helyett lesz.Tök jó lenne amúgy ez a front office, ha csak minden második lépésnél akarnának trenddel szembe hugyozni. Én most nagyon negatívan látom a csapat helyzetét. Van egy top QB a csapatban. Ami kéne, az egy konzisztens futójáték, megfelelő WR corp és minél jobb OL. Ha ezek adottak lennének simán elég lehet egy közepes D is, amitől szintén nagyon messze vagyunk.
WR corp- jelenleg két csávó, ők jók is. Elférne egy 3. használható célpont. De amúgy egy 4. is.
TE- Everettnek nagyon örülök. Ha egészséges Dissly is nagy király. Itt rendben vagyunk.
OL- Brown király, Gabe Jackson a közepesnél jobb, Pocic közepes, Lewis runblock az elit, Shell se vészes. DE! > Donald, Watt, Chandler Jones, kisBosa ellen kéne falat építeni, ellenük meg nem elég ez az emberanyag, bármennyire is jónak tűnik a Fant-Joeckel-Hunt-Ifedi-Gilliam legendás ötösfogathoz képest.
RB- Szegény Penny olyan szituba került itt, amiben még lehetősége se nagyon volt, hogy bebizonyítsa, hogy ért 1. kört. Én idén ráraknám a felelősséget, ahelyett, hogy akár 5+ millát adnánk Carsonnak, vagy Fournettenek. Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy sokat költsünk RB-re. Max vmi veterán olcsóért ilyen Mike Davis, vagy hasonló.
D- Igazából mindent elmond a mostani szituról, hogy a legjobb passzsiettetőnk egy safety. Ennek mintájára szeretnék egy ballhawk nose tacklet is.
több mint 3 éve
12th member
1 053
KJ szerintem sem fog beleférni, Carsonnak viszont örülnék ha megtudnánk tartani. Amúgy top Cut jelöltek nálam Shell és Flowers, ha jól néztem előbbivel 3,3 Misi, utóbbival 2,1 szabadulna fel ez máris közel 5,5 plusz lenne ( overthecap.com/salary-cap/seattle-seahawks/) és még a Sonics által felsoroltak szerződését meg sem piszkáltuk. És amúgy ha Carsont megtartjuk én a Penny projektet is elengedném mint örök ígéret..
Szerkesztette: 12th member
több mint 3 éve
Duane Brown meg 35 évesen is egy top tackle. Múlt évben is rohadt jó volt.Szerintem is jó tackle, mondjuk 2 gapen nevelkedett elit rusherek tényleg spulnizzák. Én nem látom a kopását, ahogy írtam is.
SONICS-SEAHAWKS
Amit sokan mondanak, hogy neki mindig voltak bajai a be-ki bullal (ez a spulni). OK, egy toronyház a csávó olyan felsőtesttel, hogy persze 6'1 magas freakek megcsavarják a szűkítetten, aztán megverik a bal oldalán ... Walter Jonest is megcsavarták. de szerintem leginkább az a baj, hogy évek óta nincs mellette az a Guard, aki egy fél technikát besegítene, és akkor nem lenne befelé a csavarás. Nyilván fénykorában Tyron Smith vagy a Shield Roaf páros ezt megoldotta.
Én biztos nem bántanám, hacsak nem akarja megenni Wilsont. .
Én KJ-t nem engedném el....kúrva nagy meglepetés lesz, ha lelép, mert hirtelen vissza fog esni a játékintelligencia.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Duane Brown meg 35 évesen is egy top tackle. Múlt évben is rohadt jó volt.
több mint 3 éve
Az a szerencse, hogy egyiket se kell kivágni. Wilson és/vagy Wagner átstrukturálásával lenne itt még zsé. Plusz olyanokkal lehet még cap spacet csinálni, mint mondjuk egy Lockett/Adams/Diggs backloaded hosszabítás. Én nagyon fájó szívvel, de KJ-t elengedném és lehet, hogy Carsont is. Ami fontosabb lenne:1.
2. WR3
3. Edge
Szerkesztette: SONICS-SEAHAWKS
több mint 3 éve
Wagnert, Lockett, Reed, BrownPocic visszaNem a legnagyobb boost de hatha iden jobb lesz😀erdekes amugy mert kb semmi cap space nem maradt mar de pl KJ es Carson meg log a levegobe, varnek valami szerzodes atalakitast h tobb penzbol lehessen gazdalkodni
peet_24
12th member
Oh mond Te kit választanál?
A liga legjobb LB-jét
A Liga egyik legbiztosabb elkapóját
A Védőfalban a félszeműt az egyetlen látó (Ford) mellett
Wilson 1. számú védelmezőjét?
Out of Box heresy:
Amúgy én Lockett kivételével bármelyiktől megszabadulnék, igen még Wagnertől is... érte picket is kapnánk, amiből a fal (valamelyik erősíthető). Bassza meg tavaly draftoltuk az utódját, 1. kört adtunk érte. Tudom hülyeség, amit mondok KJ sokkal kevésbé stabil szerelő, mint Wagner, de unikális a játéka 56 nem tudom hogyan fogja pótolni. Mondjuk Brown mindenki szerint kopik én nem látom, de elhiszem, akkor minek tartjuk, főleg, hogy meg fogja verni Wilsont. Láttátok már Duane Brown karját? ! Wilsonnak annyi.
Persze ebből soha nem lesz semmi.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
12th member
1 053
Pocic visszaNem a legnagyobb boost de hatha iden jobb lesz😀erdekes amugy mert kb semmi cap space nem maradt mar de pl KJ es Carson meg log a levegobe, varnek valami szerzodes atalakitast h tobb penzbol lehessen gazdalkodni
peet_24
több mint 3 éve
peet_24
275
Pocic vissza
több mint 3 éve
peet_24
275
Semmi! A magyarázatom tudom nem fancy, de akkor sem tudok jobbat Carroll 70 éves, és nem akar rookie irányítót, akkor sem, ha a szaránál is jobban utálja Wilsont.Az a baj, hogy tele van primadonnákkal, meg egókkal, meg Unlimitedekkel, meg good-guyokkal az egész liga és mi sem tudunk már ettől elvonatkoztatni. Nem lehet pl. egy gentleman agreement a háttérben, mint normális felek között?
Cancel Culture
Oké Russ, erősítünk amennyire tudunk, de másra is kell a pénz, lásd be. Ha jövőre menni akarsz, menjél, úgy tűnik lesz jövőre is ajánlkozó, mert idén is volt. De ne szarozd a csapatot, ne bomlassz, játssz jól, ne ülj ki szezont, ez mindenki érdeke amúgy, bevonunk téged is ebbe-abba. De gondold végig, itt mindörökre ikon lehetsz és máshol is melózni kell, ott sem lesz olyan rendszer, hogy csak a TD-t kell a sarokba hajigálni, ott sem leszel QBHCGM. Róka fogta csuka, mindenki mindenkivel ki tud b@szni, hát játsszon mindenki szépen, egy év múlva pedig újra leülünk. Ha menni akarsz, akkor olyan helyre cserélünk, ahonnan érték is jön, meg te is mennél oda.
Vagy ez túl lehetetlen és romantikus lehetőség?
Szerkesztette: peet_24
több mint 3 éve
Jön még Fournette és Lindsay aztán mehet a futás.Beszarnék erősen. Az elmúlt szezonban itteni fantasyben ők voltak az RB párosom. Természetesen mindkettő játszott összesen vagy 3 meccsen... 😀
Matthew99
több mint 3 éve
Semmi! A magyarázatom tudom nem fancy, de akkor sem tudok jobbat Carroll 70 éves, és nem akar rookie irányítót, akkor sem, ha a szaránál is jobban utálja Wilsont. Azóta Helmut beszélt a cimborájával aki megírta, hogy a Darnold megoldás nem lehet komoly, mert Darnold egyszerűen rossz.
Belátás nagy úr.
Van Halen utálta David Lee Rothot. Simon Garfunkel, Sting Copelandet....... ettől még együtt dolgoztak.
Na állunk meg egy pillanatra!
Mi a franc történik itt? Mi ez?
A PO vereség után elkezdődött a sárdobálás, a közvéleménynél RW került a célkeresztbe, Wilsonnál az OL, Carroll meg jelezte hogy ki a góré a háznál, és hogy back tothe future2010 lesz, ha tetszik, ha nem.
(Abban a PO meccs után megegyeztünk, hogy 3 fő oka volt a vereségnek:
-A gyenge támadófal
-3gy át n3m dolgozott offs3ason
-Meg a stabil 0-1 ütemű célpont hiánya)
Aztán, az eddigi teljes offseason alatt szépen nyomták lefelé a torkunkon a Szakíts ha bírsz-című nyugat-amerikai dokureality-szappanopera 20 felvonásos opuszát, mit ne mondjak, kurva nagy élmény volt.
És akkor ezek után most mi ez?
1. Nem kiröhögjük a Bears ajánlatát, hanem rájuk csapjuk a telefont azzal, hogy RW nem eladó.
2. Érkezik egy olyan minőségi guard, aki FA-n már nagyon régen, ráadásul a pass-protection az erőssége, azaz boostoljuk az OL-t.
3. G.Everett személyében pedig érkezik egy olyan fegyver, aki szerintem nagyon könnyen a megoldás lehet a 0-1 ütemű célpont-dilemmára.
Ha barlangban töltöttem volna az elmúlt 3 hónapot, akkor azt mondanám, hogy megszereztük az eddigi hiányzó alapanyagokat a Lets Russell Cook 2.évadához (még egy nem vállalhatatlan project OT hiányzik a draftról), és újra nekivágunk a karmesterrel, de ezúttal már úgy, hogy van is értelme odaadni a labdát, mert adottak a körülmények a főzéshez.
De mivel nem barlangban voltam, ezért össze vagyok zavarodva, mert ez így nem áll össze.
Mi a franc történt 3 nappal ezelőtt?
Jody letelefonált, és kilátásba helyezett egy nyilvános herélést?
Vagy megcsípte PC-t a cecelégy?
Valaki oldja fel a rejtélyt.
akdestroyer
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Jön még Fournette és Lindsay aztán mehet a futás.Ez nem így működik.
Matthew99
Ha Carroll futni akar, akkor hoz Pocic helyére egy veterán, valid méretekkel rendelkező, futáshoz jól blokkoló centert, D.Lewis ellenpárjának egy futásblokkoló guardot, na meg egy futót.
Meg boostolja kicsit a D#-et.
Mindehhez kurvára kevés pénzünk van, a szabad cap-ünkhöz mérten, komoly összegért mégis elkapó TE, meg passzblokkoló OG érkezik?
Nálam ez nem a futás előszele.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Jön még Fournette és Lindsay aztán mehet a futás.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Na állunk meg egy pillanatra!Mi a franc történik itt? Mi ez?
A PO vereség után elkezdődött a sárdobálás, a közvéleménynél RW került a célkeresztbe, Wilsonnál az OL, Carroll meg jelezte hogy ki a góré a háznál, és hogy back to
(Abban a PO meccs után megegyeztünk, hogy 3 fő oka volt a vereségnek:
-A gyenge támadófal
-3gy át n3m dolgozott offs3ason
-Meg a stabil 0-1 ütemű célpont hiánya)
Aztán, az eddigi teljes offseason alatt szépen nyomták lefelé a torkunkon a Szakíts ha bírsz-című nyugat-amerikai dokureality-szappanopera 20 felvonásos opuszát, mit ne mondjak, kurva nagy élmény volt.
És akkor ezek után most mi ez?
1. Nem kiröhögjük a Bears ajánlatát, hanem rájuk csapjuk a telefont azzal, hogy RW nem eladó.
2. Érkezik egy olyan minőségi guard, aki FA-n már nagyon régen, ráadásul a pass-protection az erőssége, azaz boostoljuk az OL-t.
3. G.Everett személyében pedig érkezik egy olyan fegyver, aki szerintem nagyon könnyen a megoldás lehet a 0-1 ütemű célpont-dilemmára.
Ha barlangban töltöttem volna az elmúlt 3 hónapot, akkor azt mondanám, hogy megszereztük az eddigi hiányzó alapanyagokat a Lets Russell Cook 2.évadához (még egy nem vállalhatatlan project OT hiányzik a draftról), és újra nekivágunk a karmesterrel, de ezúttal már úgy, hogy van is értelme odaadni a labdát, mert adottak a körülmények a főzéshez.
De mivel nem barlangban voltam, ezért össze vagyok zavarodva, mert ez így nem áll össze.
Mi a franc történt 3 nappal ezelőtt?
Jody letelefonált, és kilátásba helyezett egy nyilvános herélést?
Vagy megcsípte PC-t a cecelégy?
Valaki oldja fel a rejtélyt.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=FRKVQcbIByo..és mindezt Morgan Freeman hangján 😊Spoon 😀 😀 😀 😀 😀 😀A longviewi wertheim storyja szerintem nagyobb átverés volt.
zseniális húzás, hogy gyengítsd a csoportellenfeled 101
petey
Réges rég, a Longviewban működő Texas National vezérigazgatója, megvette kora legdrágább wertheim szekrényét, és ekörül óriási hírverést, csinadrattát csapott. Megduplázta az őrök számát is, szóval sokat költöttek a biztonságra.
A bank forgalma átmenetileg fel is ment, hiszen nőtt a bizalom, mert „ahova ilyen komoly szekrény, meg védelem kell, ott őriznek valamit”.
Csakhogy hamarosan, egészen hajmeresztő legendák kaptak szárnyra a Texas Nationalban őrzött kincsről, amelyet így meg kell védeni. Sokan látni vélték az aranykaravánt, illetve tudták, hogy iszonyú pénz jön.
Ez persze megmozgatta a kor haramiáinak a fantáziáját is. Sokan próbálkoztak, sikertelenül. Végül belsős segítséggel sikerült kirabolni a bankot, és bár relatív sok készpénzt raboltak, mégis rosszul sült el a dolog, mert maga a Wertheim kongott az ürességtől.
Soha nem volt benne semmi. Az egészet a ravasz, bankigazgató találta ki, hogy az üzletileg kevésbé sikeres tranzakcióinak a költségeit elkenje, illetve pénz kerüljön az addigra tök üres kasszába.
Bizony így esett.
| a történet nem igaz 😊 |
Cancel Culture
(nyilván komolyan írtam 😊)
ha kell egy jó holding vagy DPI számíthattok rá bátran. kurva jó adottságai vannak fizikailag.
de fejben egy nagy 0. nem is tudom hányszor bencselték, mert megkapta az esélyt, elbaszta állandóan.
petey
Nézd! Saleh egy szofisztikált szakember, komplex rendszerrel. Abban el lehet fejben fáradni. Itt ilyesmiről szó sincs.
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
..és mindezt Morgan Freeman hangján 😊Spoon 😀 😀 😀 😀 😀 😀A longviewi wertheim storyja szerintem nagyobb átverés volt.
zseniális húzás, hogy gyengítsd a csoportellenfeled 101
petey
Réges rég, a Longviewban működő Texas National vezérigazgatója, megvette kora legdrágább wertheim szekrényét, és ekörül óriási hírverést, csinadrattát csapott. Megduplázta az őrök számát is, szóval sokat költöttek a biztonságra.
A bank forgalma átmenetileg fel is ment, hiszen nőtt a bizalom, mert „ahova ilyen komoly szekrény, meg védelem kell, ott őriznek valamit”.
Csakhogy hamarosan, egészen hajmeresztő legendák kaptak szárnyra a Texas Nationalban őrzött kincsről, amelyet így meg kell védeni. Sokan látni vélték az aranykaravánt, illetve tudták, hogy iszonyú pénz jön.
Ez persze megmozgatta a kor haramiáinak a fantáziáját is. Sokan próbálkoztak, sikertelenül. Végül belsős segítséggel sikerült kirabolni a bankot, és bár relatív sok készpénzt raboltak, mégis rosszul sült el a dolog, mert maga a Wertheim kongott az ürességtől.
Soha nem volt benne semmi. Az egészet a ravasz, bankigazgató találta ki, hogy az üzletileg kevésbé sikeres tranzakcióinak a költségeit elkenje, illetve pénz kerüljön az addigra tök üres kasszába.
Bizony így esett.
| a történet nem igaz 😊 |
Cancel Culture
(nyilván komolyan írtam 😊)
ha kell egy jó holding vagy DPI számíthattok rá bátran. kurva jó adottságai vannak fizikailag.
de fejben egy nagy 0. nem is tudom hányszor bencselték, mert megkapta az esélyt, elbaszta állandóan.
Szerkesztette: petey
több mint 3 éve
Brown, Jackson, Lewis, ez már 3 értelmes falember, mikor volt itt ennyi utoljára?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Na, legalább az vigasztal hogy egyik kedvenc csapatomból a másikba ment. Raiders-Seahawks.😊Gabe jackson a fedélzeten egy 5. körösért cserébe.Megbízható OG, akinek mindkét oldalon van komoly rutinja.
The #Seahawks are trading a 2021 fifth-round pick to the #Raiders for Gabe Jackson, per source.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 18, 2021
iktriad
Pass protection az erőssége mérete ellenére, run blcokingban nem annyira jó.
Rolni
több mint 3 éve
Istenem, hogy igazolunk valahonnan és átjön egy szurkoló, és nem okoskodik, meg röfög, hanem korrekt tájékoztatást nyújt. ilyen is van! 😊 Kösz Rolni!Gabe jackson a fedélzeten egy 5. körösért cserébe.Megbízható OG, akinek mindkét oldalon van komoly rutinja.
The #Seahawks are trading a 2021 fifth-round pick to the #Raiders for Gabe Jackson, per source.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 18, 2021
iktriad
Pass protection az erőssége mérete ellenére, run blcokingban nem annyira jó.
Rolni
Sending out an S.O.S