Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 11 éve
CSABI27 Seattle Seahawks 99 — vinczellercsaba@gmail.com
Kikapunk idegenben egy jól játszó csoportriválistól 2 ponttal úgy, h -18 is volt, hiányzik több kulcsjátékosunk, 2 nappal azután, hogy a Harvin csere miatt teljesen máshogy néz ki az Offenseünk. Ez katasztrófa? Szar a helyzet, tény, de egyáltalán nem kilátástalan. Harvin trade előtt kikaptunk 2 kurva jó csapattól, viszont megvertük a Packerst, és a Broncost, meggyőzően.
több mint 11 éve
krankovics Seattle Seahawks 407
A remény hal meg utoljára! 😊

http://seahawks.hu
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
A semmiből visszahoztunk egy idegenbeli meccset, szar OL-el, (régi)új offense-el, a W nem lett meg, de sztem baromi sok pozitívuma volt a meccsnek. A playoffra versenyképesek lehetünk, addig felépíthetjük magunkat újra, nem annyira szar a helyzet, mint ahogy tűnhet most hirtelen.CSABI27
Melyikre gondolsz ezek közül?
- Ligaelit OL
- Ligaelit D#
- Ligaelit Special Team
- Liga 1. labdaszerzés
- Ligaelit futás elleni védekezés

Irony offHanni
nem értem h lehet egy tavalyi ligaelit labdaszerző csapat ennyire veszélytelen a labdára...
több mint 11 éve
A semmiből visszahoztunk egy idegenbeli meccset, szar OL-el, (régi)új offense-el, a W nem lett meg, de sztem baromi sok pozitívuma volt a meccsnek. A playoffra versenyképesek lehetünk, addig felépíthetjük magunkat újra, nem annyira szar a helyzet, mint ahogy tűnhet most hirtelen.CSABI27
amikor a ramsnél volt a labda nem nézted a meccset?braxa88
Hol vertek meg? Ott, ahol a 28. CBnk játszott.CSABI27
futással vertek meg. arra CBre kb 1 v 2 passz ment.
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 693 — Poloska confirmed
Melyikre gondolsz ezek közül?
- Ligaelit OL
- Ligaelit D#
- Ligaelit Special Team
- Liga 1. labdaszerzés
- Ligaelit futás elleni védekezés

Irony off
több mint 11 éve
amikor a ramsnél volt a labda nem nézted a meccset?braxa88
Hol vertek meg? Ott, ahol a 28. CBnk játszott.
több mint 11 éve
amikor a ramsnél volt a labda nem nézted a meccset?
POban majd versenyképesek leszünk. LOL. el is kéne oda jutni.. nagyon messze vagyunk tőle
több mint 11 éve
A semmiből visszahoztunk egy idegenbeli meccset, szar OL-el, (régi)új offense-el, a W nem lett meg, de sztem baromi sok pozitívuma volt a meccsnek. A playoffra versenyképesek lehetünk, addig felépíthetjük magunkat újra, nem annyira szar a helyzet, mint ahogy tűnhet most hirtelen.
több mint 11 éve
a legvége undorító volt h nem nézték meg, h ki kaparta össze a fumblit de kit érdekel 1 győzelem ide vagy oda. ígyis ugyis messze a csapat a POtól. rohadtmessze.
rémgyenge a védelem, vmi förtelmesen szar. nemtudom mi a rosszabb a védelem vagy az OL.
wilson erőn felül teljesített.

cardinals, 49ers, panthers, kansas, eagles tuti bukó. 8-8 így, de a cards és frisco odavissza is verhet minket. ami 6-10 😀

vicc..
több mint 11 éve
Írtam egy wall of textet, de visszatöröltem és helyette inkább:

Középcsapat lettünk.
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Sikerült egy rém gyenge gimmick ST-től, egy 1-5-ös csapattól kikapni...

Összeszedem majd,hogy az én véleményem szerint mi az ami rosszul működik a csapatban.
Még lehet pozitív mérleg, de a PO az mostani állapot szerint idén nem igen lesz meg. Még két idegenbeli csoportrangadót biztosan bukunk.
több mint 11 éve
gáz a védelem, az OL
meg lehet a még a meccs, de a PO nem lesz
több mint 11 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Az szép! Nem sikerült Julius Thomas, Jordan Cameron, akkor legyen egy alsó körös cetli. Ezek szerint bármi áron meg akartak szabadulni tőle. Nagy gáz lehetett vele.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
aktív: michael, p-rich es norwood is!
kivancsi vagyok mennyi snapet kapnak
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Nocsak, mi ez a nagy Te fetish a részünkről?
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 295 — NFL bracket champion '26
Van bőr a képeteken 😀

Adam Schefter @AdamSchefter
Seattle proposed sending Percy Harvin to Denver, sources say, in exchange for Pro Bowl TE Julius Thomas. Broncos never pondered it. No.empty taxi
Wow, vegulis egy probat megert. 😊Beki
Azóta kiderült h bepróbálkoztak a Brownsnál is ott Jordan Cameront kérték ellenértéknek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Van bőr a képeteken 😀

Seattle proposed sending Percy Harvin to Denver, sources say, in exchange for Pro Bowl TE Julius Thomas. Broncos never pondered it. No.empty taxi
Wow, vegulis egy probat megert. 😊
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 295 — NFL bracket champion '26
Van bőr a képeteken 😀

Seattle proposed sending Percy Harvin to Denver, sources say, in exchange for Pro Bowl TE Julius Thomas. Broncos never pondered it. No.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Állítólag,hangsúlyozom,állítólag PH torest idezettelo az öltözőben,és olyan irányba próbálta sikeresen befolyásolni több társat,hogy "felkeljenek" Russell jatekos-edzo fele vezető szerepkore ellen.

Ha ennek fele igaz,az már elég ok egy időközi tradere. Ez a trade meg jól is elsulhet. Osszeallhat a csapat mentalitasban.
több mint 11 éve
Amúgy sokkal inkább Seahawksnak érzem a Seahawkst így Harvin nélkül. Már most közelebb vagyunk a tavalyi önmagunkhoz..Kiváncsian várom a meccset, az utóbbi hetekben szinte csak rutin volt.

Na de 6. kör?? Nem találtunk senkit a ligában, aki ennél többet adott volna? Ez hogy lehetséges? A FO-ra nem jellemző,amatőr húzásnak tűnik. Persze ők a profik, de semmi logika nincs ebben.CSABI27
Szerinted ki merne többet kockáztatni egy 4. körös cetlinél? Ne felejtsük el hogy a többi 31 csapat sem hülye. Ha a sztárjátékosodat a szezon első harmadában "szaréhugyé" el akarod passzolni akárkinek, nyilván sejtik, hogy valami bűzlik.
több mint 11 éve
marsh IRen
Willson valszeg nem játszik ma, Helfet és Rashaun Allen lehet a 2 TE :-/braxa88
Lassan elfogy a falunk. Next man up.
Burnley jobb ha nem lesz a szelen,kifejezetten elveszettnek tűnt.
Hogy állunk akkor védelemben?

Legjobb inside rusher leserult, edge rusher leserult, mlb leserult, kezdő 2 corner leserult.
több mint 11 éve
Amúgy sokkal inkább Seahawksnak érzem a Seahawkst így Harvin nélkül. Már most közelebb vagyunk a tavalyi önmagunkhoz..Kiváncsian várom a meccset, az utóbbi hetekben szinte csak rutin volt.

Na de 6. kör?? Nem találtunk senkit a ligában, aki ennél többet adott volna? Ez hogy lehetséges? A FO-ra nem jellemző,amatőr húzásnak tűnik. Persze ők a profik, de semmi logika nincs ebben.
több mint 11 éve
marsh IRen
Willson valszeg nem játszik ma, Helfet és Rashaun Allen lehet a 2 TE :-/
több mint 11 éve
sztem simon és sherman kezd szélen, burley marad nickel
több mint 11 éve
Elvileg Simon ma debütálhat. Amennyiben Burley nagyon gyenge lenne, megnézném kezdőként.