NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 6 éve
ocsem, hogy egy OT thriller utan sincs itt semmi... Bezzeg ha Fitz iranyit
több mint 6 éve
Az utolsó play mekkora királyság volt már, ha DeSean összeszedi kb a legnagyobb húzás amit valaha láttam.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
DC Mike Smith kirúgva.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
G Ali Marpet’s extension with the #Buccaneers: five years, $55m with $27.125m in guarantees, source says.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Marpet 5 éves hosszabbítást írt alá.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Hát ez elég őszinte volt:Buccaneers head coach Dirk Koetter says everyone should be fired, including himself, after losing 48-10 to the Bears.
több mint 6 éve
bowl.hu/forum/alairasok/kirakat/1818951
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Hello!Most nézem a MNF ismétlését. Mi lett szerencsétlen sráccal, aki nekifutott a betonfalnak? Remélem jól van!
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Áh...így szép az élet...mindenhol van valaki aki nem szimpatikus a többi szurkolónak...rajtam aztán igazán nem múlik semmi...kutya nem kérdezi a véleményemet...szerencsére 😀Sőt, ha BB-től és Tomlintól is megszabadultok egyszer, lehet hogy még drukkolok is nektek, velük sajna nem....😊Áh...értem...mondjuk arra lehet én se dobtam volna...de hülye volt a srác, ha hamarabb elengedi, akkor tuti nem dobják.Frissen hajnalban a visszafújt ST TD után voltam pipa, de ha én nézem a meccseiteket, tuti ti kaptok több kedvezményt (kivétél a New England ellen, na ott nem lehettek okosak, csak szépek..😊 ).Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy melyik esetre gondoltál? Mert nyilván én elfogult vagyok a csapatommal szemben, de én is láttam, hogy bizonyos esetekben tévedtek a Tampa kárára...de néha meg ellenünk tévedtek. Ide-oda balf@szok, de hogy tendencia lenne ebben, mert minket segítenének, azt nagyon kétlem. 11-el több büntink van, mint a 2. legtöbbet büntetett csapatnak..Nem, ez jellemző,még ha költői túlzással is éltem......😊Azért a támadókoordinátornak szelíden megcibálnám a pajeszát, hogy 3 perccel a vége előtt miért kell így elkapkodni a drive-ot?látom van baj...😀
Most a Steelerst hányingerkeltően imádó bírókról nem is ejtenék szót, biztos voltam, hogy annyira kell nekik a győzelem, megtolják nekik a szekeret, mint mindig......
Ezek után ki fog kezdeni?
csi77
Klaci79
csi77
Klaci79
csi77
De azért azt a tényt ne vegyük el, hogy a zebra nem akkor dobta a sárgát, amikor Jackson már látszott, hogy oldalt el tud menni, hanem a szabálytalanság után, talán még a levegőben volt a labda.
Egyébként nem ártott volna, ha jön egy ilyen TD, teljesen leengedett az offense, kellett volna nekik egy ilyen seggberúgás.
Amúgy jó lenne ha néznéd a vasárnap esti meccset. A Ravens ellen ránk férne egy kis bírói segítség 😀
Na de ez már itt off...úgyhogy húzok is vissza az oldalunkra várni, hátha szabadulunk már Bell-től!
Klaci79
csi77
NA jó szurkolást...hajrá Trubisky!!! És Fiztmagic 😊
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Sőt, ha BB-től és Tomlintól is megszabadultok egyszer, lehet hogy még drukkolok is nektek, velük sajna nem....😊Áh...értem...mondjuk arra lehet én se dobtam volna...de hülye volt a srác, ha hamarabb elengedi, akkor tuti nem dobják.Frissen hajnalban a visszafújt ST TD után voltam pipa, de ha én nézem a meccseiteket, tuti ti kaptok több kedvezményt (kivétél a New England ellen, na ott nem lehettek okosak, csak szépek..😊 ).Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy melyik esetre gondoltál? Mert nyilván én elfogult vagyok a csapatommal szemben, de én is láttam, hogy bizonyos esetekben tévedtek a Tampa kárára...de néha meg ellenünk tévedtek. Ide-oda balf@szok, de hogy tendencia lenne ebben, mert minket segítenének, azt nagyon kétlem. 11-el több büntink van, mint a 2. legtöbbet büntetett csapatnak..Nem, ez jellemző,még ha költői túlzással is éltem......😊Azért a támadókoordinátornak szelíden megcibálnám a pajeszát, hogy 3 perccel a vége előtt miért kell így elkapkodni a drive-ot?látom van baj...😀
Most a Steelerst hányingerkeltően imádó bírókról nem is ejtenék szót, biztos voltam, hogy annyira kell nekik a győzelem, megtolják nekik a szekeret, mint mindig......
csi77
Klaci79
csi77
Klaci79
csi77
De azért azt a tényt ne vegyük el, hogy a zebra nem akkor dobta a sárgát, amikor Jackson már látszott, hogy oldalt el tud menni, hanem a szabálytalanság után, talán még a levegőben volt a labda.
Egyébként nem ártott volna, ha jön egy ilyen TD, teljesen leengedett az offense, kellett volna nekik egy ilyen seggberúgás.
Amúgy jó lenne ha néznéd a vasárnap esti meccset. A Ravens ellen ránk férne egy kis bírói segítség 😀
Na de ez már itt off...úgyhogy húzok is vissza az oldalunkra várni, hátha szabadulunk már Bell-től!
Klaci79
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Áh...értem...mondjuk arra lehet én se dobtam volna...de hülye volt a srác, ha hamarabb elengedi, akkor tuti nem dobják.Frissen hajnalban a visszafújt ST TD után voltam pipa, de ha én nézem a meccseiteket, tuti ti kaptok több kedvezményt (kivétél a New England ellen, na ott nem lehettek okosak, csak szépek..😊 ).Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy melyik esetre gondoltál? Mert nyilván én elfogult vagyok a csapatommal szemben, de én is láttam, hogy bizonyos esetekben tévedtek a Tampa kárára...de néha meg ellenünk tévedtek. Ide-oda balf@szok, de hogy tendencia lenne ebben, mert minket segítenének, azt nagyon kétlem. 11-el több büntink van, mint a 2. legtöbbet büntetett csapatnak..Nem, ez jellemző,még ha költői túlzással is éltem......😊Azért a támadókoordinátornak szelíden megcibálnám a pajeszát, hogy 3 perccel a vége előtt miért kell így elkapkodni a drive-ot?látom van baj...😀
csi77
Klaci79
csi77
Klaci79
csi77
több mint 6 éve
Frissen hajnalban a visszafújt ST TD után voltam pipa, de ha én nézem a meccseiteket, tuti ti kaptok több kedvezményt (kivétél a New England ellen, na ott nem lehettek okosak, csak szépek..😊 ).Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy melyik esetre gondoltál? Mert nyilván én elfogult vagyok a csapatommal szemben, de én is láttam, hogy bizonyos esetekben tévedtek a Tampa kárára...de néha meg ellenünk tévedtek. Ide-oda balf@szok, de hogy tendencia lenne ebben, mert minket segítenének, azt nagyon kétlem. 11-el több büntink van, mint a 2. legtöbbet büntetett csapatnak..Nem, ez jellemző,még ha költői túlzással is éltem......😊Azért a támadókoordinátornak szelíden megcibálnám a pajeszát, hogy 3 perccel a vége előtt miért kell így elkapkodni a drive-ot?látom van baj...😀
csi77
Klaci79
csi77
Klaci79
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy melyik esetre gondoltál? Mert nyilván én elfogult vagyok a csapatommal szemben, de én is láttam, hogy bizonyos esetekben tévedtek a Tampa kárára...de néha meg ellenünk tévedtek. Ide-oda balf@szok, de hogy tendencia lenne ebben, mert minket segítenének, azt nagyon kétlem. 11-el több büntink van, mint a 2. legtöbbet büntetett csapatnak..Nem, ez jellemző,még ha költői túlzással is éltem......😊Azért a támadókoordinátornak szelíden megcibálnám a pajeszát, hogy 3 perccel a vége előtt miért kell így elkapkodni a drive-ot?látom van baj...😀
csi77
Klaci79
csi77
több mint 6 éve
Nem, ez jellemző,még ha költői túlzással is éltem......😊Azért a támadókoordinátornak szelíden megcibálnám a pajeszát, hogy 3 perccel a vége előtt miért kell így elkapkodni a drive-ot?látom van baj...😀
csi77
Klaci79
Hajrá Bad Bones!
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Azért a támadókoordinátornak szelíden megcibálnám a pajeszát, hogy 3 perccel a vége előtt miért kell így elkapkodni a drive-ot?látom van baj...😀
csi77
több mint 6 éve
Én se gondolnám, hogy a Bucs felé fújtak a bírok. Sokkal nagyobb gond, hogy ezt a Sleelerst annak a Tampának, amit az elmúlt két hétben láttunk simán kellett volna vernie. Mondom ezt úgy, hogy a Steelers a másik kedvenc csapatom. Olyan hibák voltak, mind a stáb, mind a játékosok részéről, hogy elképesztő. Goodwin leginkább Badwinként játszott. 2 TD tuti benne maradt. Azt mindenesetre jó látni, hogy a hajnalban sajnos nem túl acélosan játszó támadófal azért sok fejlődést mutatott eddig a tavalyi évhez képest. Pass rush azonban én csak nyomokban láttam. Márpedig egy olyan csoportban, mint a NFC south tudnia kéne Koetternek, hogy ez mennyire fontos. Egy Brees, Ryan, Newton triót ellen nem lehet anélkül játszani, hogy ne lenne rajtuk nyomás. Továbbra se látom, hogy a stáb milyen szisztéma szerint építi ezt a csapatot.Jackson visszahordása meg hát...láttunk már 100 esetet amikor erre zászlót dobtak és 100 olyan esetet is amikor nem.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 6 éve
Dodó
253
Azért a támadókoordinátornak szelíden megcibálnám a pajeszát, hogy 3 perccel a vége előtt miért kell így elkapkodni a drive-ot?Nem tudom, lattad-e a zaszlokat, amiket dobaltak? A legnagyobb resze egy vicc volt. Ennyit arrol, hogy mennyire ‘szeretik a birok’
csi77
több mint 6 éve
Azért a támadókoordinátornak szelíden megcibálnám a pajeszát, hogy 3 perccel a vége előtt miért kell így elkapkodni a drive-ot?Most a Steelerst hányingerkeltően imádó bírókról nem is ejtenék szót, biztos voltam, hogy annyira kell nekik a győzelem, megtolják nekik a szekeret, mint mindig......
Hajrá Bad Bones!
több mint 6 éve
Akkor ugye 9ers felkészül. Amúgy ha ma hozza a 3. W-t Fitz, sztem sincs esély rá, hogy Winston kezdőbe kerüljön amíg formahanyatlás vagy sérülés be nem következik. Winston viselt dolgai miatt talál a legkevesebb bukóval most lehetne kiszállni, de utána mi van? 20-on kivül, hogy hozol fr. QB-t?Én elcserélném, a potenciál megvan benne, egy új HC/OC kombó alatt sztem hasítana.Jelenleg nincs trade értéke. Ahhoz ki kéne esnie egy kezdő qb-nak. A holt szezonban lehet belőle jó bótot csinálni szvsz.
gabokocka
Szerk. Pats, Jags, Cowboys, Giants, Raoders, Broncos, Miami akik így elsőre eszembe jutnak lehetséges vevőként.
peach
több mint 6 éve
Fitz novemberben lesz 36, hülyeség lenne elcserélni Winstont, akit még nem láttunk az új play caller alatt muzsikálni.Nyilván nem arra gondoltam, hogy ő veszi át a stafétát. Winston szerződése idén lejár, jövőre 5. éves opciója van. Most Fitzpatrickot ki nem veszed a csapatból, nincs az az isten. Giants/Cowboys/Chargers, lehetnek potenciális érdeklődők, a Bucs meg a drafton egy új projektbe kezdhet, a rookie meg akár kezdhetne jövőre, vagy ül Fitzmagic mögött.
empty taxi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Thrasher! szabad ám nektek, Bucks drukkereknek is ide írni 😉 😛
dande
Lassan szentelhetnél egy csöpp figyelmet a tulajdonneveknek...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Fitz novemberben lesz 36, hülyeség lenne elcserélni Winstont, akit még nem láttunk az új play caller alatt muzsikálni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Én elcserélném, a potenciál megvan benne, egy új HC/OC kombó alatt sztem hasítana.Jelenleg nincs trade értéke. Ahhoz ki kéne esnie egy kezdő qb-nak. A holt szezonban lehet belőle jó bótot csinálni szvsz.
gabokocka
Szerk. Pats, Jags, Cowboys, Giants, Raoders, Broncos, Miami akik így elsőre eszembe jutnak lehetséges vevőként.
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...