Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 6 éve
Magammal nem szeretek beszélgetni, híreket meg én is olvasok. Minek jöjjek ide? 😀
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Ide felesleges bármit is beírni 😊 Át kéne nevezni a fórumot. Csevegő a Tampáról minden NFL fannak vagy ilyesmi. Titkon reméltem hogy rá repülünk Curryre 😕
több mint 6 éve
S jött Curry is talán ez felpaprikáz titeket 😊 3 év 27 milla
több mint 6 éve
Jensen szerződése a kemény, nem a krumplicukor.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Bő Allen érkezik, ha még érdekel ez itt vkit 😛
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Buccaneers’ WR Mike Evans agreed to a 5-year, $82.5 million extension that includes $55 million guaranteed, per sources.
több mint 6 éve
én inkább azt akartam kérdezni, hogy van-e szurkolója ennek a csapatnakVan bizony! S jó lesz, ha nem baszakodsz vele, mert villámgyorsan a gyapotföldön találod magad a többi nigga mellett!
Amadeus
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Sziasztok. Szerintetek köze lehet a Bucs negatív szezonjának ahhoz, hogy JMD visszamondta a Colts vezetőedzői posztját?Amatőr vagy.
Stez
A Sport Tv a hibás, hogy nem egy évvel korábban meccseket adni 😕
több mint 6 éve
Stez a jótét lélek, te akarsz a Bucs topic Iktriadja lenni? 😛
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 906
én inkább azt akartam kérdezni, hogy van-e szurkolója ennek a csapatnak
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Sziasztok. Szerintetek köze lehet a Bucs negatív szezonjának ahhoz, hogy JMD visszamondta a Colts vezetőedzői posztját?
több mint 6 éve
És egy óriási köszönet a Tampának a comebackért, mert így Los Angelesbe megy a Falcons, és nem megint New Orleansba... legalábbis egyelőre 😀Vártam is egy szezonzáró wint, remélem jövőre PO lesz... Ámen
nnnorbert
több mint 6 éve
nnntm
932
És egy óriási köszönet a Tampának a comebackért, mert így Los Angelesbe megy a Falcons, és nem megint New Orleansba... legalábbis egyelőre 😀
több mint 6 éve
Sztetek koetternek ígyis-úgyis harangoztak, vagy ha fog egyet a panthers, saints kettősből akkor kap még egy évet? Sztem ha 0-6 a csoport akkor vége van, ha lehoznak még két meccset olyan winston féle játékkal mint ellenünk és behúzzák az egyiket akkor maradhat.Remélem nem kap már esélyt. Én nem látok semmi előrelépést.
peach
több mint 6 éve
Sztetek koetternek ígyis-úgyis harangoztak, vagy ha fog egyet a panthers, saints kettősből akkor kap még egy évet? Sztem ha 0-6 a csoport akkor vége van, ha lehoznak még két meccset olyan winston féle játékkal mint ellenünk és behúzzák az egyiket akkor maradhat.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
A mai meccs után egyértelmű számomra, hogy Koettert kell elzavarni, egy új stábbal pedig megpróbálni kihozni Winstonból a maximumot. Sokkal többet vártam tőle idén, de meggyőződésem, hogy a stáb a gátja a QB-nak, nem pedig fordítva.érzésem szerint is ez egy egész jó keret, amivel ez a finoman szólva is nem túl klasszis stáb nem tudott mit kezdeni
gabokocka
több mint 6 éve
A mai meccs után egyértelmű számomra, hogy Koettert kell elzavarni, egy új stábbal pedig megpróbálni kihozni Winstonból a maximumot. Sokkal többet vártam tőle idén, de meggyőződésem, hogy a stáb a gátja a QB-nak, nem pedig fordítva.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Pedig Lovie Smith sikeres megpuccsolása után szerintem az lett volna a minimum, hogy a támadósort a QB-tól a falig rendbe teszi, erre most is ott tartunk, hogy papíron jajj de jó Winston, meg ha majd egyszer összeáll az OL, akkor végre hasítani fog az offense. Ebből mi Koetter erénye? Winstont és Evans-t nem ő draftolta, a nagyobb FA-igazolások is csak a mezeladások fellendítésére voltak jók, minimális kritikai szemlélettel sejteni lehetett, hogy a falnélküliséget nem lehet büntetlenül megúszni.Én sem adnék több esélyt. Ez a szezon volt az esély.. Ebből a keretből ennyit kihozni elég szegényes.
Az egyetlen ok a megtartása mellett, hogy a potenciál továbbra is megvan és nem feltétlen oké két évente edzőt váltani, de ez a kukába feleslegesen kidobott év után én a tulajdonos helyében nem mernék még egy ilyet megkockáztatni... Persze ez függ a lehetséges utódoktól is, ott pedig nincs jelenleg nagy felhozatal.
baggio
Sajnos a koncepciót sem látom, mert össze-vissza játszunk.
több mint 6 éve
Pedig Lovie Smith sikeres megpuccsolása után szerintem az lett volna a minimum, hogy a támadósort a QB-tól a falig rendbe teszi, erre most is ott tartunk, hogy papíron jajj de jó Winston, meg ha majd egyszer összeáll az OL, akkor végre hasítani fog az offense. Ebből mi Koetter erénye? Winstont és Evans-t nem ő draftolta, a nagyobb FA-igazolások is csak a mezeladások fellendítésére voltak jók, minimális kritikai szemlélettel sejteni lehetett, hogy a falnélküliséget nem lehet büntetlenül megúszni.Az egyetlen ok a megtartása mellett, hogy a potenciál továbbra is megvan és nem feltétlen oké két évente edzőt váltani, de ez a kukába feleslegesen kidobott év után én a tulajdonos helyében nem mernék még egy ilyet megkockáztatni... Persze ez függ a lehetséges utódoktól is, ott pedig nincs jelenleg nagy felhozatal.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
harras
515
Mert kövezzetek meg, de Winston sokkal jobb qb és vezér mint Goff. Winstont továbbra is szétszedik,Goffhoz képest nem tudom, de egyébként kiváló vezér és kiváló qb szerintem is.
TheBerzerker
több mint 6 éve
Felröppent mostanában egy amolyan félkamu hír, hogy Koetter széke ingog. Én továbbra is azt mondom, hogy nem a Koettert hanem Warhoppot kellene kibaszni. Nézzétek meg a Ramst, és hogy Goff mit művel idén. A Ramsnek van az egyik legjobb támadófala. Ki kell baszni azt a fasz Warhoppot, a jövő évi pikkekből a 3. 4. kört egy jó futóra költeni a többit meg cornerre és támadó falemberre. Itt van szegény Howard is, aki az első körben behúztak és mit csinál? Blokkol. Nyilván kurvajó abban is, de ha nem kellene a szar fal miatt állandóan blokkoltatni egy Evans, Jackson, Brate, Howard négyes Winstonnal együtt bármilyen védelmet ripityára tudna szedni. Mert kövezzetek meg, de Winston sokkal jobb qb és vezér mint Goff. Winstont továbbra is szétszedik, zsákolják, megütik stb. Ha van fal, mennek a rövid és középtávú passzok, jön az önbizalom mennek a nagy játékok is. Itt van Jackson is, de ő sincs kihasználva, mert kurva nehéz odadobi neki a labdát ha nincs az irányítónak 2 mp-e se. Szerintem itt nem Koeterrel van a baj.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 7 éve
Winston úgy tűnt, mintha sérülten játszott volna egész évben, vagy nagyon durván visszafejlődött... Fitzmagic se csinál semmi különöset, hozza a szokásos szintjét, amiben benne van pár nagyon jó play meg egy csomó nagyon szar 😊 De látszik, hogy az idei Winstonnál ennyivel is egyértelműen jobb.Szerintem inkább a sérülés.. Az biztos hogy megvan benne a potenciál, ráadásul a hozzáállásával sem látok gondot. Remélem bizonyítja, hogy több van benne.
Jakehomer
Szerkesztette: vajthod
több mint 7 éve
Winston úgy tűnt, mintha sérülten játszott volna egész évben, vagy nagyon durván visszafejlődött... Fitzmagic se csinál semmi különöset, hozza a szokásos szintjét, amiben benne van pár nagyon jó play meg egy csomó nagyon szar 😊 De látszik, hogy az idei Winstonnál ennyivel is egyértelműen jobb.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Simán benne van, mert Winstonnak sok rossz húzása volt.Fitz ma nem is volt rossz a Miami ellen!Azėrt nyertetek vele 2meccset zsinórban!! A csoport alakulásába beleszolhattok egy-egy győzelemmel!
Viszont vagy 25 pont különbséggel keleltt volna nyernünk, a Miami gyűjtötte a sárga zászlókat ..
vajthod
Lehet mégiscsak Winstonnal van a bibi?
Fattyu
Én az edzői stábban is látom a problémát, rengeteg a szoros meccs amit simán hozhattunk volna egy két értelmesebb játék hívásával.
Plusz Folk-on is volt hogy elment meccs.
Ami fájó, hogy olyan szoros vereségeink voltak, ha kicsit jobban ott vagyunk fejben, jobb az edzői stáb (3. és 2-nél nem hail maryzünk egyet hogy int. legyen, hanem futunk.) akkor egy elég jó csapat lennénk! Feltételes mód..
Szerkesztette: vajthod
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Fitz ma nem is volt rossz a Miami ellen!Azėrt nyertetek vele 2meccset zsinórban!! A csoport alakulásába beleszolhattok egy-egy győzelemmel!
Viszont vagy 25 pont különbséggel keleltt volna nyernünk, a Miami gyűjtötte a sárga zászlókat ..
vajthod
Lehet mégiscsak Winstonnal van a bibi?