Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 7 éve
Fitz ma nem is volt rossz a Miami ellen! Viszont vagy 25 pont különbséggel keleltt volna nyernünk, a Miami gyűjtötte a sárga zászlókat ..
több mint 7 éve
Mondtam én h Mariota >>> Winston.szerintem Mariota robotikus, jó értelemben vett kockázatkerülő játéka itt extra győzelmeket érne.Szerintem Jameis bust.Szerintem meg peche van is van, mert nem feltétlen egy kompetens edzői kézbe került. Bár lehet az alázat is hiányzik belőle. Láttuk, hogy ez mennyit számít pl Goffnál is. Tény Mularkey sem egy zseni, ha Mariotara gondolunk, de ott a FO-nak LeBeu megadja azért a szintet, és van egyfajta koncepció, mit, hogyan akarnak.
Semmivel sem képes jobb teljesítményre, mint a career-backup Fitzpatrick.
Höri
dande
Höri
| Pedig QB-knél rendre mellélövök h kiből lesz a cserebogár. |
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
szerintem Mariota robotikus, jó értelemben vett kockázatkerülő játéka itt extra győzelmeket érne.Szerintem Jameis bust.Szerintem meg peche van is van, mert nem feltétlen egy kompetens edzői kézbe került. Bár lehet az alázat is hiányzik belőle. Láttuk, hogy ez mennyit számít pl Goffnál is. Tény Mularkey sem egy zseni, ha Mariotara gondolunk, de ott a FO-nak LeBeu megadja azért a szintet, és van egyfajta koncepció, mit, hogyan akarnak.
Höri
dande
több mint 7 éve
Szerintem Jameis bust.Szerintem meg peche van is van, mert nem feltétlen egy kompetens edzői kézbe került. Bár lehet az alázat is hiányzik belőle. Láttuk, hogy ez mennyit számít pl Goffnál is. Tény Mularkey sem egy zseni, ha Mariotara gondolunk, de ott a FO-nak LeBeu megadja azért a szintet, és van egyfajta koncepció, mit, hogyan akarnak.
Höri
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Szerintem Jameis bust.Osztom, és nem azért mert Saint-es vagyok. A csávó egyértelműen megrekedt egy szinten (ami nem túl magas), aztán hogy ez azért van-e, mert ennyire képes max, vagy mert nem is próbál fejlődni, az passz.
Höri
több mint 7 éve
Na és Fitz csinált-e már ilyet?twitter.com/NFLonFOX/status/927234954181853184?s=09
Szerkesztette: mustaine
több mint 7 éve
Szerintem Jameis bust.Semmivel sem képes jobb teljesítményre, mint a career-backup Fitzpatrick.
több mint 7 éve
Baromi nagy csalódás a Bucs idén, nflgauntleten valami 12-4-et tippeltem nektek szezon előtt 😕Sajnos nekem is, a játékosok képességeihez méltatlanok nem csak az eredmények de maga a játék is. Talán Bills ellen még benn volt hogy felállunk azóta viszont annyira szétestünk hogy már rossz nézni.
mustaine
Szerkesztette: vajthod
több mint 7 éve
Baromi nagy csalódás a Bucs idén, nflgauntleten valami 12-4-et tippeltem nektek szezon előtt 😕
több mint 7 éve
és ismét egy nagy L....
több mint 7 éve
27-20 -ra mentünk már és kb két játékkal átmentek rajtunk... meg kellett volna tartani az előnyt. Az már megint más kérdés, hogy 27-27 mi támadtunk és a támadónk kezéből kiütötték a labdát majd rávetődve megszerezték.. nevetség a köbön.
több mint 7 éve
Idén őszintén reméltem hogy végre playoffban láthatom 6 év szurkolás után a csapatom, de nagyon csalódott vagyok, mert én már most sem látom reálisnak ezt, persze lehet még innen egy nagyot robbantani, és hirtelen minden összeáll, de nem hiszem hogy ennek túl sokat segítene hogy bye week nélkül nyomjuk végig a szezont.Sajnos én is így érzem...Pats ellen Folkon csúnyán elment a meccs, most pedig az első negyedben totálisan bealudtunk... Pedig ebben a csapatban több van. Szerintem sem lesz meg a PO, de bárcsak rácáfolnának most hétvégén a srácok! Ámen! 😀
Idén amikor nyertünk akkor sem mi voltunk olyan hű de jók hanem inkább az ellenfél volt sokkal gyengébb. Pedig szezon elején mindenhol elolvashattam ha NA majd most, hát nem úgy tűnik.
Azon kívül, hogy a(z állítólagosan) sok offense fegyverünket sem tudjuk használni, nálam Winstonnál sem látszik a fejlődés, amit talán még nagyobb probléma az előbbinél.
Remélem csak a szak avatatlan szemem miatt van 😕
Greg666
több mint 7 éve
Idén őszintén reméltem hogy végre playoffban láthatom 6 év szurkolás után a csapatom, de nagyon csalódott vagyok, mert én már most sem látom reálisnak ezt, persze lehet még innen egy nagyot robbantani, és hirtelen minden összeáll, de nem hiszem hogy ennek túl sokat segítene hogy bye week nélkül nyomjuk végig a szezont.Idén amikor nyertünk akkor sem mi voltunk olyan hű de jók hanem inkább az ellenfél volt sokkal gyengébb. Pedig szezon elején mindenhol elolvashattam ha NA majd most, hát nem úgy tűnik.
Azon kívül, hogy a(z állítólagosan) sok offense fegyverünket sem tudjuk használni, nálam Winstonnál sem látszik a fejlődés, amit talán még nagyobb probléma az előbbinél.
Remélem csak a szak avatatlan szemem miatt van 😕
több mint 7 éve
Winstonnal helyzet?Megúszta, csak ficam!
ThundersNFL
A csapat összekaphatná magát.. bár po ról már álmodni se merek..
több mint 7 éve
Winstonnal helyzet?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
A mi rúgóink is kiválóak az utóbbi években, nyugi....sajnos pár perce nézem de ez a védelem amit csinál nálunk.. nevetséges és fel is húztak pár perc alatt 😊 14-0..
harras
több mint 7 éve
harras
515
A mi rúgóink is kiválóak az utóbbi években, nyugi....
több mint 7 éve
már alig várom hogy rámenjünk ma este egy fg-ra : )
több mint 7 éve
Beteg : DDDDMit vártok Cardinals ellen? Folk már nem lesz 😉5 kihagyott mezőnygólt, majd a meccs után egy aguayo resign-et, amivel 20 évre megoldódik itt a kicker poszt, roberto meg 25 év múlva first ballot kerül cantonba.
vajthod
peach
több mint 7 éve
Mit vártok Cardinals ellen? Folk már nem lesz 😉5 kihagyott mezőnygólt, majd a meccs után egy aguayo resign-et, amivel 20 évre megoldódik itt a kicker poszt, roberto meg 25 év múlva first ballot kerül cantonba.
vajthod
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Mit vártok Cardinals ellen? Folk már nem lesz 😉
több mint 7 éve
Egyébként ha kint élnék én mennék mindenre.. nhl, nba , nfl... nem lehet rossz 😉Meg magyar főnökökre a melóban. De sebaj! Feszegetni kell a határokat!Sajnos az ágyból sem jutottam ki, instant visszaaludtam 😀 Már maradok ébren, sajnos ezek a hajnali meccsek nem magyar szemekre lettek tervezve.Eddig érdekes.. Már csak azért is mert belőttem az órát 2:10 -re fel is keltem aztán csak most sikerült 3:40-kor bekapcsolnom a tv-t. Vélemények a meccsről?Remélem nem kávéfőzés közben bóbiskoltál vissza! 😊
vajthod
buccaneer
vajthod
buccaneer
Szerkesztette: vajthod
több mint 7 éve
buccaneer
490
Meg magyar főnökökre a melóban. De sebaj! Feszegetni kell a határokat!Sajnos az ágyból sem jutottam ki, instant visszaaludtam 😀 Már maradok ébren, sajnos ezek a hajnali meccsek nem magyar szemekre lettek tervezve.Eddig érdekes.. Már csak azért is mert belőttem az órát 2:10 -re fel is keltem aztán csak most sikerült 3:40-kor bekapcsolnom a tv-t. Vélemények a meccsről?Remélem nem kávéfőzés közben bóbiskoltál vissza! 😊
vajthod
buccaneer
vajthod
több mint 7 éve
Sajnos az ágyból sem jutottam ki, instant visszaaludtam 😀 Már maradok ébren, sajnos ezek a hajnali meccsek nem magyar szemekre lettek tervezve.Eddig érdekes.. Már csak azért is mert belőttem az órát 2:10 -re fel is keltem aztán csak most sikerült 3:40-kor bekapcsolnom a tv-t. Vélemények a meccsről?Remélem nem kávéfőzés közben bóbiskoltál vissza! 😊
vajthod
buccaneer
több mint 7 éve
buccaneer
490
Eddig érdekes.. Már csak azért is mert belőttem az órát 2:10 -re fel is keltem aztán csak most sikerült 3:40-kor bekapcsolnom a tv-t. Vélemények a meccsről?Remélem nem kávéfőzés közben bóbiskoltál vissza! 😊
vajthod