Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 7 éve
több mint 7 éve
OJ Howard érkezett az 1. körben. Úgy néz ki lesz kinek dobálni Winstonnak. Elég brutál felsorolás: Evans, D-Jax, Howard, Brate.. Kosárcsapat 2.0 egy igazi mélységi célponttal kiegészülve. De, hogy OL mikor lesz már Winston elé téve az rejtély. Idén tuti nem.Mára csak abban reménykedek, hogy nem jövünk fel Cookért. Ha már RB akkor Mixonnak vagy Kamarának jobban örülnék. A legjobb forgatókönyv nálam egy safety esetleg egy corner lenne. Budda Bakert el tudnám viselni, vagy Melifonwu. CB-k közül Kevin Kinget vagy Tabort.
Szerkesztette: D11
több mint 7 éve
Az NBA-topikba még nem raktad be.
több mint 7 éve
Az idei programtöbb mint 7 éve
OFF:ma a Dózsa György úton előttem egy szürke Kalos, a hátsó ablakon "Fanatical Bucs Fan" matrica.
melyikőtök volt? 😊
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 7 éve
twitter.com/TBBuccaneers/status/854741865823961090
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Na Knocks..
több mint 7 éve
Utólag átgondolva a futó ráért volna a harmadik körben és egy DL vagy LB lehetett volna az első pick
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Újabb agysebész.
Az Engram pick nekem tetszik, nem érzem szükségtelennek sem. Jó sebessége van és bár nem Howard méretű, de jó páros lennének Brateval. Főleg hogy van egy Evansünk is. Azért ez 3 igen veszélyes matchup akárhogy is nézzük. Mélységi célpontnak meg ott van D-Jax. Az első körös RB pick helyett viszont én is inkább cornert húznék esetleg safetyt pl.: Jabrill Pepperst
több mint 7 éve
Kijött belőlem a fotelszurkoló na 😛Tegnapi mock draft játékban én gondoztam a Bucsot. Csuklásra felkészültem és íme az eredmény:Milyen szódával? Whiskey-szóda? 8-P
1 19 Dalvin Cook, RB (Florida State)
2 50 Evan Engram, TE (Ole Miss)
3 84 Antonio Garcia, OT (Troy)
4 125 Marcus Maye, FS (Florida)
5 162 Howard Wilson CB (Houston)
6 204 DeAngelo Brown DT (Louisville)
7 237 Samson Ebukam,EDGE, (Eastern Washington)
Úgy álltam neki ha a TOP3 futó közül bent lesz valamelyik akkor viszem az egyiket így jött Cook. Majd még egy fegyvert adtam Winston kezébe, de nem Engram volt a boardon hanem safety pick , de mivel mind a kettő kiment akit szerettem volna így jött TE. Majd a támadófalra lőttem el a harmadikat igaz lehet a negyedikben is elérhető lett volna Garcia.
Ezzel az O-t letudtam és próbáltam foltozni a D-t.
Mivel Grimes már nem lesz fiatalabb, de rutinja az ifjoncoknak sokat érhet.
Az utolsó két pick olyan hasracsapos volt 😛
Szerintem egy jó erős szódával rendben van a draft.
ThundersNFL
Viccen kívül, kicsit szerintem túl van misztifikálva az RB-need a Bucsnál, tavaly Rodgers elég jól tolta, Martin meg el van tiltva, de addig sem törik ketté. Ha a Bucs nem vágja ki, szvsz bőven elég lenne egy veterán a piacról harmadiknak, az első kört erősnek érzem. De oké, ráció van benne.
A tavaly, semmiből felbukkanó, fiatal Brate mellé viszont tight end már végképp erős nálam. Előbb mondanék akár tackle-t, de akár a védelemből a linebackert, akár safetyt, akár cornert, mert mint mondtad, Grimes nem lesz fiatalabb, a cornerposzt meg vastag, második körben is lehet találni kezdő kalibert, bőven.
A posztokkal nincsen bajom, csak a sorrenddel.
ui.: szar dolog a whiskey-szóda.
Stez
Draft
több mint 7 éve
Tegnapi mock draft játékban én gondoztam a Bucsot. Csuklásra felkészültem és íme az eredmény:Milyen szódával? Whiskey-szóda? 8-P
1 19 Dalvin Cook, RB (Florida State)
Úgy álltam neki ha a TOP3 futó közül bent lesz valamelyik akkor viszem az egyiket így jött Cook. Majd még egy fegyvert adtam Winston kezébe, de nem Engram volt a boardon hanem safety pick , de mivel mind a kettő kiment akit szerettem volna így jött TE. Majd a támadófalra lőttem el a harmadikat igaz lehet a negyedikben is elérhető lett volna Garcia.
ThundersNFL
Viccen kívül, kicsit szerintem túl van misztifikálva az RB-need a Bucsnál, tavaly Rodgers elég jól tolta, Martin meg el van tiltva, de addig sem törik ketté. Ha a Bucs nem vágja ki, szvsz bőven elég lenne egy veterán a piacról harmadiknak, az első kört erősnek érzem. De oké, ráció van benne.
A tavaly, semmiből felbukkanó, fiatal Brate mellé viszont tight end már végképp erős nálam. Előbb mondanék akár tackle-t, de akár a védelemből a linebackert, akár safetyt, akár cornert, mert mint mondtad, Grimes nem lesz fiatalabb, a cornerposzt meg vastag, második körben is lehet találni kezdő kalibert, bőven.
A posztokkal nincsen bajom, csak a sorrenddel.
ui.: szar dolog a whiskey-szóda.
több mint 7 éve
Tegnapi mock draft játékban én gondoztam a Bucsot. Csuklásra felkészültem és íme az eredmény:1 19 Dalvin Cook, RB (Florida State)
Draft
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
20 napja egy kóbor kutya se, de most itt a lehetőség: Szurkolói MOCK draft játék és a Tampán a sor!Link:
docs.google.com/spreadsheets/d/13n6uiiOzULms9WRsBIPM08I5slfdxWHd9iqpW9BSy2E/edit?usp=sharing
több mint 7 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2017/01/02/dirk-koetter-considering-giving-up-play-calling/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
harras
515
Én viszont nagyon drukkolok nektek.
több mint 7 éve
Hat sracok van egy rossz hirem:Tobb meccsen mar nem nektek szurkolnak az ikreim 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Köszi szépen 😉
több mint 8 éve
Evans tegnap ült a himnusz közben, ezzel tiltakozva Trump ellen.Készüljetek, egy ígéretes karrier ért véget, Mike néhány héten belül lógni fog. 8)
több mint 8 éve
Szokott itt valaki kinti forumokat olvasgatni?
több mint 8 éve
DaddyBear
888
azt mondják Martin vasárnap lehet visszaáll.Azt mondják,hogy a Bears drukkerek ennek örülnének a legjobban....! 😊
Höri