Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 9 éve
azért olyan király draftolásokat ti sem igazán mutattok be.a 2010-es draftról nincs ember a keretben, a 2011-esről csak kettő míg a 2012-esről szintén csak kettő.Mi azért ennyire hamar nem ürítünk.Nem lesz kompenzációs pick-ünk. Ahhoz képest, hogy ránk mondták, hogy tankolunk a Saints-nek lesz két 1. és két 3. köre. 😀 Szerintem nem csinálják rosszul ezt az átalakítási műveletet.buccaneerPont most olvastam odaát milyen jól sikerült draftjaik voltak mostanában, remélem tartják a formájukat 😀peach
több mint 9 éve
Cay
189
😀 Szegény Tampa fanok, ez maradt nekik. Ha meghallják, hogy valahonnan kivágnak egy guard-ot máris ugranak. Lovie helyett is. 😀Evan Mathis-t lehet kivágja az Eagles, ha nem tudja eltradelni állítólag.Caynem sokkal előztél meg😀TheBerzerker
több mint 9 éve
buccaneer
490
Miért? szerintetek Lovie rácuppan? Nem jellemző rá! 😀
több mint 9 éve
Evan Mathis-t lehet kivágja az Eagles, ha nem tudja eltradelni állítólag.Caynem sokkal előztél meg😀
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Mathis-t ki akarja vágni a Phily. Vagy fel akarja értékelni ki tudja.
több mint 9 éve
Nem lesz kompenzációs pick-ünk. Ahhoz képest, hogy ránk mondták, hogy tankolunk a Saints-nek lesz két 1. és két 3. köre. 😀 Szerintem nem csinálják rosszul ezt az átalakítási műveletet.buccaneerPont most olvastam odaát milyen jól sikerült draftjaik voltak mostanában, remélem tartják a formájukat 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
buccaneer
490
Nem lesz kompenzációs pick-ünk. Ahhoz képest, hogy ránk mondták, hogy tankolunk a Saints-nek lesz két 1. és két 3. köre. 😀 Szerintem nem csinálják rosszul ezt az átalakítási műveletet.
több mint 9 éve
Tibes
202
Az a baj, hogy már velem is elhitette a média, hogy Winston lesz a mi emberünk, minden más esetben fel lennék háborodva 😀 Meg hát szerintem Lovienak is van annyi esze, hogy nem csinál közellenséget magából mind a szurkolók, mind (korábban idézett infók szerint) a tulajdonosi kör szemében
több mint 9 éve
Tavaly a bucs-ra is ezt mondták. Végülis lett is belőle nagy meglepetés😀Az underdogokat szeretem nem a powerhouse-kat 😀D11Ha nem húzzuk ki valamelyik elit QB-t én átpártolok a RaidershezD11Legalább légy őszinte s nagyvonalú, s menj nyugodt lelkiismerettel a Patshez. Mindenki teljesen meg fog érteni 😀 😉dandeTöbb helyen olvastam, hogy a Raiders meglepetés csapat lehet a következő szezonra. Mondjuk én ennyire optimista nem lennék, ha Raiders szurkoló lennék. Bizonyára jobbak lesznek, mint legutóbb, de annál nem is nehéz jobbnak lenni. 😊buccaneerAz underdogokat szeretem nem a powerhouse-kat 😀D11Ha nem húzzuk ki valamelyik elit QB-t én átpártolok a RaidershezD11Legalább légy őszinte s nagyvonalú, s menj nyugodt lelkiismerettel a Patshez. Mindenki teljesen meg fog érteni 😀 😉dande
több mint 9 éve
Mert?Az underdogokat szeretem nem a powerhouse-kat 😀D11Ha nem húzzuk ki valamelyik elit QB-t én átpártolok a RaidershezD11Legalább légy őszinte s nagyvonalú, s menj nyugodt lelkiismerettel a Patshez. Mindenki teljesen meg fog érteni 😀 😉dandeTöbb helyen olvastam, hogy a Raiders meglepetés csapat lehet a következő szezonra. Mondjuk én ennyire optimista nem lennék, ha Raiders szurkoló lennék. Bizonyára jobbak lesznek, mint legutóbb, de annál nem is nehéz jobbnak lenni. 😊buccaneerAz underdogokat szeretem nem a powerhouse-kat 😀D11Ha nem húzzuk ki valamelyik elit QB-t én átpártolok a RaidershezD11Legalább légy őszinte s nagyvonalú, s menj nyugodt lelkiismerettel a Patshez. Mindenki teljesen meg fog érteni 😀 😉dande
Én bottom5-be várom a Raiderst, szóval ha hoz mondjuk 5 W-t és bottom 8-ban lesz csak, akkor már meglepetéscsapatnak számít. 😀
több mint 9 éve
buccaneer
490
Az underdogokat szeretem nem a powerhouse-kat 😀D11Ha nem húzzuk ki valamelyik elit QB-t én átpártolok a RaidershezD11Legalább légy őszinte s nagyvonalú, s menj nyugodt lelkiismerettel a Patshez. Mindenki teljesen meg fog érteni 😀 😉dande
Több helyen olvastam, hogy a Raiders meglepetés csapat lehet a következő szezonra. Mondjuk én ennyire optimista nem lennék, ha Raiders szurkoló lennék. Bizonyára jobbak lesznek, mint legutóbb, de annál nem is nehéz jobbnak lenni. 😊Az underdogokat szeretem nem a powerhouse-kat 😀D11Ha nem húzzuk ki valamelyik elit QB-t én átpártolok a RaidershezD11Legalább légy őszinte s nagyvonalú, s menj nyugodt lelkiismerettel a Patshez. Mindenki teljesen meg fog érteni 😀 😉dande
több mint 9 éve
Az underdogokat szeretem nem a powerhouse-kat 😀Ha nem húzzuk ki valamelyik elit QB-t én átpártolok a RaidershezD11Legalább légy őszinte s nagyvonalú, s menj nyugodt lelkiismerettel a Patshez. Mindenki teljesen meg fog érteni 😀 😉dande
több mint 9 éve
Én biztos nem értem majd meg.Ha nem húzzuk ki valamelyik elit QB-t én átpártolok a RaidershezD11Legalább légy őszinte s nagyvonalú, s menj nyugodt lelkiismerettel a Patshez. Mindenki teljesen meg fog érteni 😀 😉dande
Amúgy én már alapszakasz vége óta ismételgetem, hogy szerintem nem QB-t visz a Buccaneers, ha marad az 1/1-en, vagy alapból elcserélik a picket.
Lovie egy idióta, ő ezt meghúzza simán. Egyébként ennek ellentmond, hogy néhány napja nagyon nyilatkozta valamelyik szaki, hogy beszélt a Bucs vezetőségével, és elképesztően szerelmesek Winstonba. Talán Jeremiah írta.
több mint 9 éve
Ha nem húzzuk ki valamelyik elit QB-t én átpártolok a RaidershezD11Legalább légy őszinte s nagyvonalú, s menj nyugodt lelkiismerettel a Patshez. Mindenki teljesen meg fog érteni 😀 😉
több mint 9 éve
nem, ő DE és már 3 éve a ligában van.Gholston, English és Jacquies Smith megoldják meg visszahozzuk Bust Bowerst 😀 Meg amúgy is ollyan jó a sec, rengeteg indeje lesz odaérni a rushnak a QB-hez... Ki van ez találva nem is értem miért értetlenkedtek itt!D11Ezba jacques smith, a mi tavalyi training camp hero - hard knocks sztár lb-nk? 😕peach
több mint 9 éve
Ha nem húzzuk ki valamelyik elit QB-t én átpártolok a Raidershez
több mint 9 éve
Lovie total kiszamithatatlan a draftokon. En biztos vagyok benne ha van aki megfizeti az 1/1-et o siman odaadja aztan huz egy Sexy Rexyt.
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Na hát én is így számoltam 😊Lehet, de játék közben nem volt gyors. 😀 Éppenséggel 3. körben az biztos, hogy nála jobb passzsiettető nem érhető majd el.buccaneerLehet, bár nekem Ogbuehi és Fisher is kicsit bust szagú. Preston Smith meg egyértelműen nem azonnali megoldás. Sőt, annyira lassú szegény, hogy meglepődnék ha futás elleni védekezésen kívül bármire is használható lenne. De én már azon is meg fogok lepődni a korábbiakból kiindulva, ha ez a stáb második körben LT-t fog húzni.buccaneerCombinenon egyáltalán nem volt lassú. 1.63 volt a 10 yarja és 4.74 pedig a 40. Az 4-3as DE-nél nem rossz. A karjai is hosszúak. A súlypont emelkedése is egészen jó, 3-cone drillben az egyik legjobb ideje volt, short shuttleben szintén. Szóval a gyorsasággal szvsz nincs gond, a technikájával már inkább lehet. Viszont SEC konfban nevelkedve elég jó OT-k ellen játszott, szóval én igen bizakodó vagyok vele szemben. Egyik kedvencem volt a tavalyi szezonban.Shawn84
több mint 9 éve
buccaneer
490
Lehet, de játék közben nem volt gyors. 😀 Éppenséggel 3. körben az biztos, hogy nála jobb passzsiettető nem érhető majd el.Lehet, bár nekem Ogbuehi és Fisher is kicsit bust szagú. Preston Smith meg egyértelműen nem azonnali megoldás. Sőt, annyira lassú szegény, hogy meglepődnék ha futás elleni védekezésen kívül bármire is használható lenne. De én már azon is meg fogok lepődni a korábbiakból kiindulva, ha ez a stáb második körben LT-t fog húzni.buccaneerCombinenon egyáltalán nem volt lassú. 1.63 volt a 10 yarja és 4.74 pedig a 40. Az 4-3as DE-nél nem rossz. A karjai is hosszúak. A súlypont emelkedése is egészen jó, 3-cone drillben az egyik legjobb ideje volt, short shuttleben szintén. Szóval a gyorsasággal szvsz nincs gond, a technikájával már inkább lehet. Viszont SEC konfban nevelkedve elég jó OT-k ellen játszott, szóval én igen bizakodó vagyok vele szemben. Egyik kedvencem volt a tavalyi szezonban.Shawn84
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Lehet, bár nekem Ogbuehi és Fisher is kicsit bust szagú. Preston Smith meg egyértelműen nem azonnali megoldás. Sőt, annyira lassú szegény, hogy meglepődnék ha futás elleni védekezésen kívül bármire is használható lenne. De én már azon is meg fogok lepődni a korábbiakból kiindulva, ha ez a stáb második körben LT-t fog húzni.buccaneerCombinenon egyáltalán nem volt lassú. 1.63 volt a 10 yarja és 4.74 pedig a 40. Az 4-3as DE-nél nem rossz. A karjai is hosszúak. A súlypont emelkedése is egészen jó, 3-cone drillben az egyik legjobb ideje volt, short shuttleben szintén. Szóval a gyorsasággal szvsz nincs gond, a technikájával már inkább lehet. Viszont SEC konfban nevelkedve elég jó OT-k ellen játszott, szóval én igen bizakodó vagyok vele szemben. Egyik kedvencem volt a tavalyi szezonban.
több mint 9 éve
buccaneer
490
Lehet, bár nekem Ogbuehi és Fisher is kicsit bust szagú. Preston Smith meg egyértelműen nem azonnali megoldás. Sőt, annyira lassú szegény, hogy meglepődnék ha futás elleni védekezésen kívül bármire is használható lenne. De én már azon is meg fogok lepődni a korábbiakból kiindulva, ha ez a stáb második körben LT-t fog húzni.
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Megnézegettem a draft pickeket, és szerintem simán megoldható pár nagy need az első 3 körben. 1/1-re Winston, 2/2re az OT (Ogbuehi, Fisher vagy Humphries) 3/1-re pedig egy DE. Preston Smith, Trey Flowers akár. Itt tényleg csak Lovie mester hülyeségein múlik, hogy mi sül ki belőle.
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Állítólag a Bucs nagyon nézegeti Hutson Mason-t a Georgia irányítóját. Csak nehogy a vége az legyen, hogy tényleg nem hozunk 1/1-re egy elit QB-t! Akkor pedig meglincselik ezt a barmot, feltéve, hogy nem ad senki egy talicskányi pick-et az 1/1 ért.buccaneerNa őt azért erős lenne elhozni. Vagy 10 QB jobb nála az idei classban. Aaron Murray sokkal jobb játékos volt a Georgiában a stílusuk nagyon hasonló, és meg lehet nézni Murraynek mennyi esélye van pályára kerülni. Ha mindenképpen később hozna irányítót, amit nagy hibának éreznék, akkor Petty, Carden, Mannion, esetleg Grayson jöhetne szóba inkább komolyabban. De legyen csak meg Winston.
több mint 9 éve
Hát olvasva Lovie nyilatkozatait benne van bőven a pakliban, hogy sem Winston sem Marijóska nem lesz Buccaneer... Vagy csak most ködösít és QB draft lesz vagy jön a Costneres pick és LB-t draftol tok... De akkor tuti felkoncolják...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018