Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 9 éve
Thrasher
1 100
Ugye jól érzem, hogy most ebben volt egy kis kárörvendés? 😊buccaneerja nem, nem akarom én, hogy a Browns rossz legyen, csak hát valahogy oylan helyénvalóan Browns-osan fosközepes megoldás ez
több mint 9 éve
buccaneer
490
Új támadó koordinátoruk van. Most hirtelen nem is emlékszem ki az, de a kis Shanahant elzavarták. Mondjuk az biztos, hogy nem Arroyo az. Az új logó lehet hogy vonzza a 2-14-es szezont. Majd meglátjuk. Nekünk is új logónk volt tavaly. Meg 2-14 😊
több mint 9 éve
Cay
189
Megküzd Manziellel az edzőtáborban, a kezdő pozícióért... miért érzem úgy, hogy most tart ott a Browns, ahol mi tavaly nyáron... jöhet a 2-14-es szezon... már csak Arroyo kell nekik, mint támadó és irányítóguru. 😊
több mint 9 éve
3 év ~14/15 M olvastam 😀Na McCown az új Browns logóban fog parádézni. 😊CayIgen, végre megoldották az évek óta tartó QB-mizériájukat, hosszú távra bebiztosították a pozíciót ezzel.
j/kThrasher
több mint 9 éve
buccaneer
490
Ugye jól érzem, hogy most ebben volt egy kis kárörvendés? 😊
több mint 9 éve
Thrasher
1 100
Na McCown az új Browns logóban fog parádézni. 😊CayIgen, végre megoldották az évek óta tartó QB-mizériájukat, hosszú távra bebiztosították a pozíciót ezzel.
j/k
több mint 9 éve
buccaneer
490
Én azért megtartanám Glennont, Smith helyében, attól függetlenül hogyan dönt a drafton. Azért Glennon bármikor szépen le tudna hozni egy meccset, egy normális fallal. Míg Smith eddigi szerzeményei nem annyira. A draftról érkező irányító meg ki tudja milyen teljesítményt nyújt majd ugye. Legyen is az bárki.CayEzzel az érveléssel nehéz lenne vitatkozni. 😊
több mint 9 éve
Most mégis mit mondjon a saját játékosáról? Hogy tehetséges srác, de a hülyeségei miatt meg fog égni?TheBerzerkerRG3 anno célzott ilyesmire Josh Gordonnal kapcsolatban.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Akkor egy újabb fejezet idei szappanoperánkhoz 😛Most mégis mit mondjon a saját játékosáról? Hogy tehetséges srác, de a hülyeségei miatt meg fog égni?
www.nfl.com/news/story/0ap3000000473948/article/jimbo-fisher-buccaneers-contacted-fsu-about-jameis-winstondande
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
tudsz angolul? tudsz mondatot értelmezni? mit bizonyít, hogy a realitás épp a szöges ellentéte annak, amit az előbb állítottál?lehet, h én vagyok a hülye... de inkább rád szavazok.
hagyjuk inkább...baggio
kérdéseidre a válaszok:
igen, tudok... mondhatni egy csöppet felfogtam az egyetemen anno, meg a mindennapi használatból... de te biztosan jobban tudsz, hisz ncaa-t nézel... leborulok lábaid elé, mester.
mondatértelmezés... na ez már neccesebb... több értelme is lehet egy mondatnak, de te ezt is biztosan tudod, mester.
realitás??? ami neked realitás, az lehet h másnak nem az... de ebbe bele sem megyek, úgy is biztosan te jobban tudod, mester.
kiindultunk onnan, h a baseballos múlt mennyire befolyásoló tényező... én mondtam, h sztem nem. Te felhozol egy Akbar-t, aki mondott egy ilyent. húha, nehéz lehet az életed, ha mindent elhiszel. Én mondtam Prime-ot, te meg hozol példának egy viccnek szánt cikket.
Akkor mi is a realitás?
Elmondom:
Akbar akart valami olyant mondani, amit még senki, vagy kevesen. neked ez nagyon tetszett és már el is loptad a "jó" szöveget.
Most meg pedálozól, ahelyett h valami normális dolgot mondanál.
ezer dolgot mondhattál volna, de inkább a kötözködés fele vitted el. Pl ha megfigyeled, akkor XY játékos baseballos múltjára tekintettel, ezt meg ezt csinál.
De, nem... hát akkor, hogy lehet téged komolyan venni?
remélem tudtam segíteni.
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Stezt fikázzátokwww.nemzetisport.hu/nfl/nfl-fej-fej-mellett-a-panthers-a-saints-es-a-falcons-javul-a-bucs-2396941
több mint 9 éve
Megy itt a huza-vona, melyik QB-t húzzuk, ki a jobb kettejük közül, aztán majd jól meglepődünk ha Lovie húz egy bődületes hülyesèget. Tőle kitelik, hogy van új Tàmadó edző, akkor Glennon kapjon egy esélyt (QB of the future) és szépen behúzza Gregory-t, vagy Williams-t. MikeInsDaleMajd jön Kevin Costner és Lb-t visz 1/1-re 😉
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Akkor egy újabb fejezet idei szappanoperánkhoz 😛erről ez jutott eszembe:
www.nfl.com/news/story/0ap3000000473948/article/jimbo-fisher-buccaneers-contacted-fsu-about-jameis-winstondande
"He's always in the film room studying. He's highly intelligent. He's a lot more athletic than people think. He's extremely tough, competitive and he'll put the time in. He is about winning. You combine his intangibles with his great ability, and you get a great champion."
| Jimbo Fisher JaMarcus Russellről 2007-ben |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Cay
189
Én azért megtartanám Glennont, Smith helyében, attól függetlenül hogyan dönt a drafton. Azért Glennon bármikor szépen le tudna hozni egy meccset, egy normális fallal. Míg Smith eddigi szerzeményei nem annyira. A draftról érkező irányító meg ki tudja milyen teljesítményt nyújt majd ugye. Legyen is az bárki.
több mint 9 éve
Akkor egy újabb fejezet idei szappanoperánkhoz 😛több mint 9 éve
buccaneer
490
Akkor tényleg nagy hülye lenne! nem minden évben jön ki két ilyen tehetséges irányító. Ráadásul miénk az 1/1. Szóval még a csillagok állása is kedvez. Szerintem egyébként nincs itt akkora huzavona és nem is tudom minek kellene ahhoz történnie, hogy Smithnél és Lichtnél a mérleg Mariota felé billenjen át.
több mint 9 éve
Megy itt a huza-vona, melyik QB-t húzzuk, ki a jobb kettejük közül, aztán majd jól meglepődünk ha Lovie húz egy bődületes hülyesèget. Tőle kitelik, hogy van új Tàmadó edző, akkor Glennon kapjon egy esélyt (QB of the future) és szépen behúzza Gregory-t, vagy Williams-t.
több mint 9 éve
tudsz angolul? tudsz mondatot értelmezni? mit bizonyít, hogy a realitás épp a szöges ellentéte annak, amit az előbb állítottál?hagyjuk inkább...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Primetime alatt azt a Deion Sanders-t érted, aki a saját missed tackle-jeit "business decisions"-nek nevezte?és ez bizonyít, mit is?
de itt van egy ilyen cikk is:
www.nfl.com/news/story/0ap1000000156368/article/deion-sanders-or-bo-jackson
külön pontként a táblázatban, hogy hol kerülte a két jó baseballozó a kontaktotbaggio
Where he avoided contact: On defense In the batter's box
az meg hogy állandóan hülyül, bizonyít mit is?
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Primetime alatt azt a Deion Sanders-t érted, aki a saját missed tackle-jeit "business decisions"-nek nevezte?de itt van egy ilyen cikk is:
külön pontként a táblázatban, hogy hol kerülte a két jó baseballozó a kontaktot
---
több mint 9 éve
értem, csak az nem köthető a baseballhoz... értem, h mi a különbség... Akbar meg nagy szakértő amúgy... semmi köze, egyik ilyen mentalitású, másik olyan... embertől függ és nem attól, h baseballozott vagy sem... pl. a másik nagy szakértő, Primetime, aki igen sokat baseballozott, soha nem mondott ilyent tudomásom szerint... sztem ez csak egy olyan, mondjunk valamit, hogy legyen valami mondva...Pedig de, Akbar Gbaja-Biamila is ugyanezt mondta a Combine közvetítés során, pedig ő DE volt... nem nagy dolgokra kell itt gondolni, hogy az egyik kifut a pályáról, a másik pedig fejjel előre, hanem a szándék és attitűd, ami megkülönböztet egy RG3-t és RW-t egymástólbaggioRW most sem kerüli a kontaktot... olyanokat kap meccsenként, h az na. De a lényeg, hha valaki baseballozott az semmiben sem vetíthető át arra, hogy felveszi vagy kikerüli a kontaktot...RW-nek élőben láttam az első NC State-es meccsét, mikor rögtön beleszaladt egy agyrázkódásba. Utána teljesen máshogy állt a játékhoz, jó tanulópénz volt neki, ő rá ugyanúgy igaz ezbaggioSzerintem meg pont rosszul látod, Winston baseballozott is, az ilyen játékosokra pedig különösen jellemző, hogy kerülik a kontaktotbaggioRW is... az semmit nem jelent, h mit mondanak, inkább az, h mit csinál.SeaSzilaHawk
ja, és gratula, h láttad a meccset... akkor biztos nem gondoltad volna, h gyűrűvel fog virítani...SeaSzilaHawk
több mint 9 éve
Pedig de, Akbar Gbaja-Biamila is ugyanezt mondta a Combine közvetítés során, pedig ő DE volt... nem nagy dolgokra kell itt gondolni, hogy az egyik kifut a pályáról, a másik pedig fejjel előre, hanem a szándék és attitűd, ami megkülönböztet egy RG3-t és RW-t egymástólRW most sem kerüli a kontaktot... olyanokat kap meccsenként, h az na. De a lényeg, hha valaki baseballozott az semmiben sem vetíthető át arra, hogy felveszi vagy kikerüli a kontaktot...RW-nek élőben láttam az első NC State-es meccsét, mikor rögtön beleszaladt egy agyrázkódásba. Utána teljesen máshogy állt a játékhoz, jó tanulópénz volt neki, ő rá ugyanúgy igaz ezbaggioSzerintem meg pont rosszul látod, Winston baseballozott is, az ilyen játékosokra pedig különösen jellemző, hogy kerülik a kontaktotbaggioRW is... az semmit nem jelent, h mit mondanak, inkább az, h mit csinál.SeaSzilaHawk
ja, és gratula, h láttad a meccset... akkor biztos nem gondoltad volna, h gyűrűvel fog virítani...SeaSzilaHawk
---
több mint 9 éve
buccaneer
490
Nem vitatkozni akarok, mert nem baseballoztam soha és mérkőzést is csak elvétve láttam, amikor még volt ESPN America. Csak nem értem ennek az összefüggését. Hiába játszol baseballt, ami ha jól tudom egy abszolút kontakt nélküli sport, hacsak a bázis foglalásnál nem "találkoznak" a játékosok. Amikor focizni mész, ott szerintem egy más fogaskerékre kapcsolódik az agyad, mert az meg egy tipikus kontakt sportág. RW egyébként ha jól emlékszem éppen az elődöntőben is kapott akkorát, hogy csak néztem, hogy a fenébe is tudja folytatni egyáltalán. Mondjuk ő kemény kis srác egyébként. Imádom a játékát.
több mint 9 éve
RW most sem kerüli a kontaktot... olyanokat kap meccsenként, h az na. De a lényeg, hha valaki baseballozott az semmiben sem vetíthető át arra, hogy felveszi vagy kikerüli a kontaktot...RW-nek élőben láttam az első NC State-es meccsét, mikor rögtön beleszaladt egy agyrázkódásba. Utána teljesen máshogy állt a játékhoz, jó tanulópénz volt neki, ő rá ugyanúgy igaz ezbaggioSzerintem meg pont rosszul látod, Winston baseballozott is, az ilyen játékosokra pedig különösen jellemző, hogy kerülik a kontaktotbaggioRW is... az semmit nem jelent, h mit mondanak, inkább az, h mit csinál.SeaSzilaHawk
ja, és gratula, h láttad a meccset... akkor biztos nem gondoltad volna, h gyűrűvel fog virítani...