Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 9 éve
Jót hát azért lássuk be, hogy elég erős volt a tavalyi WR felhozatal. Ha jól emlékszem Watkins volt a legmagasabban rangsorolt elkapó vagy tévedek? Azért akkora robbantásra mint, amit Evans és Beckham csinált senki se számított.McCown próbajátékon van a Billsnél😊TheBerzerkerArrafelé nincs sok opció szerencsétleneknek... Vick, Sanchez, McCown... Watkins-ért eldobták a tavalyi első kört. Mikor még ott volt Beckham, Evans, meg Benjamin is...Cay
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
buccaneer
490
Marrone állítólag ezért mondott le. Nem értett egyet azzal a Watkins húzással. Inkább átvette a Jags falát. Megjegyzem, ő lehet nekünk is jól jött volna az O-line élére! Abszolút meg tudom érteni egyébként Marrone-t. Mármint azt, hogy nem tudott azonosulni a Watkins döntéssel. 😊
több mint 9 éve
Cay
189
McCown próbajátékon van a Billsnél😊TheBerzerkerArrafelé nincs sok opció szerencsétleneknek... Vick, Sanchez, McCown... Watkins-ért eldobták a tavalyi első kört. Mikor még ott volt Beckham, Evans, meg Benjamin is...
több mint 9 éve
McCown próbajátékon van a Billsnél😊
több mint 9 éve
Én leszarom ezt az egészet mostmár. Hetente jön ki egy-egy "belsős" forrás arról, hogy kit húz be a bucs. Jason Cole belsős infókra hivatkozva azt mondja, hogy a rizikó miatt inkább Mariota-t viszi a bucs. Azt hiszem teljesen ignorálom a mock darftok és egyéb draft hírek bucs-al foglalkozó fejezeteit...TheBerzerkerÉvek óta ezt csinálom 😊
több mint 9 éve
Én leszarom ezt az egészet mostmár. Hetente jön ki egy-egy "belsős" forrás arról, hogy kit húz be a bucs. Jason Cole belsős infókra hivatkozva azt mondja, hogy a rizikó miatt inkább Mariota-t viszi a bucs. Azt hiszem teljesen ignorálom a mock darftok és egyéb draft hírek bucs-al foglalkozó fejezeteit...
több mint 9 éve
az a helyi egyetemi csapatlesz bika dlineJanekTampa Bay Bikaneers?empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
lesz bika dlineJanekTampa Bay Bikaneers?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Aztán majd ha nem QB húztok 1/1-re akkor lesz ne mulass
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
buccaneer
490
Ez komoly? 😀
több mint 9 éve
Pedig valódi, csak egy hónappal ezelőtti, de ne egy kis úszógumin akadjunk már fenn... Pár hétbe telik ledobni egy ilyet, a kockás has legalább olyan egészsegtelen és veszélyes, pláne komoly fizikai megterhelésnél, mint ez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
buccaneer
490
Hát, innen Magyarországról szerintem lövése sincs senkinek, mi lehet az igazság. 😊 Én mint már tudhatjátok nem igazán vagyok Winston fan, de ezt azért nem igazán tudom elképzelni, hogy valódi lehet. 😊
több mint 9 éve
Cay
189
Megjelent tegnap ez a Winston fotó. Rögtön ment a fika is is mellé, hogy szépen eleresztette magát a combine-ra. Aztán pedig jött a hír, hogy a fotó manipulált. Vagyis nem valódi. Most meg azon filóznak, hogy lehet még is az. Szerintetek? 😊 Bárhogy is, azért nevetséges tényleg milyen szinten megy ez a dolog már ezzel a Mariota vs. Winston dologgal. 😀
több mint 9 éve
Csifu
223
két év alatt egyszer kapott csak ki...kapitnonoMármint a csapat kapott ki 1-szer 2 év alatt. Szeretném azt hinni, hogy 2015-ben nem ilyen "statisztika" alapján értékelnek játékosokat az NFL-ben.
több mint 9 éve
Miért? Mariota nem nyert elégszer? Vagy nem volt igazi vezére az Oregonnak? Nem múltak rajta győzelmek? A te szemedben Winston a győztes típus? Mert gyanítom inkább ezt akartad kihozni ! És miért lenne képtelen bármilyen rendszerhez is alkalmazkodni Mariota? Lényegében gond nélkül. Egyébként nem vagyok a statisztikák rabja. Csupán a Rose Bowl kapcsán jöttek szóba, aztán kicsit elmerültünk bennük. 😊buccaneerkét év alatt egyszer kapott csak ki...
több mint 9 éve
buccaneer
490
Miért? Mariota nem nyert elégszer? Vagy nem volt igazi vezére az Oregonnak? Nem múltak rajta győzelmek? A te szemedben Winston a győztes típus? Mert gyanítom inkább ezt akartad kihozni ! És miért lenne képtelen bármilyen rendszerhez is alkalmazkodni Mariota? Lényegében gond nélkül. Egyébként nem vagyok a statisztikák rabja. Csupán a Rose Bowl kapcsán jöttek szóba, aztán kicsit elmerültünk bennük. 😊
több mint 9 éve
Ne csak astatisztikát nézd, hanem a megnyert meccseket, azt hogy mennyire való bele az nfl-be.Pl.: Cam Newton sem a statjai miattlett 1/1Mondjuk pont ezen a meccsen a mutatott játék alapján 2-3 kör különbség a két csávó között nem Mariota javára...gabokockaNem tudom volt-e itt egy kör is akárki javára. 😊 Mindketten dobtak egy interception-t, Mariota 72, míg Winston 60%-os pontossággal passzolt és Winston kereken 10 yarddal passzolt többet. A meccset meg simán nyerte Mariota csapata, bár azt valóban nem lehet mondani, hogy a két irányító közti különbség döntötte el. Viszont az egész évben Mariota dobott 42 TD-t 4!!!!!!! INT mellett. Winstonnál ez az arány 25/18. Kiért is ostromolják a Bucs csapatát az 1/1 elcserélése miatt? Nem Winstonért! Mariotáért! Szóval ha itt van esetleg kör különbség bárki javára is, az nem Winston lesz. 😀buccaneer
több mint 9 éve
Matt Ryan seniorként 19 interceptiont dobott a Boston Collegeben.7 év NFL alatt egyszer se dobott ennyit pedig több meccs van.
Szòval egyenes arânyossàgot ne vàrjatok.
több mint 9 éve
buccaneer
490
Mariota kevés picket dob de volt 27 fumble-je. Ezt tegnap olvastam.HöriIgen! 😀 Három év alatt. Mariota 41 mérkőzés alatt produkálta ezt. Ha Winston hasonló adatait nézzük akkor 27 meccsen 13 fumble. Vagyis Mariota meccsenként csinál valamivel több mint 0,5 fumble-t, addig Winston 0,5-nél valamivel kevesebbet. Hosszú távon természetesen ez is lehet jelentős különbség 😊 Azonban az utolsó évben mindketten 7 fumble-t csináltak. Egy fontos adat van valóban, ami Winston mellett szól. Amíg nála nagyjából hat meccsenként van labdavesztés ezekből, addig Mariotánál ez nem egészen négy. A másik dolog más írásra reagálva. Ha Mariota nem lenne képes elsajátítani egy más rendszert, akkor feltehetően nem emlegetnék 1/1 várományosnak. Sőt még lehet az első körben sem vinnék el. 😊 De tényleg nem vitatkozni akarok senkivel! Nekem Mariota a favoritom.Ez nem is fog változni. Az viszont, hogy melyikük boldogul majd az NFL-ben nagyban fog majd függeni természetesen attól is, kinek a keze alá kerülnek. Szóval érvelhetünk bárhogy ebben a kérdéskörben, egyikünk sem tudhatja mi lesz a két irányító sorsa szeptemberben, vagy akár az elkövetkező pár évben.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Mariota systemfit, kérdőjel, hogy tud-e profi rendszerben játszani. Winston inkább.Mondjuk pont ezen a meccsen a mutatott játék alapján 2-3 kör különbség a két csávó között nem Mariota javára...gabokockaNem tudom volt-e itt egy kör is akárki javára. 😊 Mindketten dobtak egy interception-t, Mariota 72, míg Winston 60%-os pontossággal passzolt és Winston kereken 10 yarddal passzolt többet. A meccset meg simán nyerte Mariota csapata, bár azt valóban nem lehet mondani, hogy a két irányító közti különbség döntötte el. Viszont az egész évben Mariota dobott 42 TD-t 4!!!!!!! INT mellett. Winstonnál ez az arány 25/18. Kiért is ostromolják a Bucs csapatát az 1/1 elcserélése miatt? Nem Winstonért! Mariotáért! Szóval ha itt van esetleg kör különbség bárki javára is, az nem Winston lesz. 😀buccaneer
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Mariota kevés picket dob de volt 27 fumble-je. Ezt tegnap olvastam.
több mint 9 éve
Ne a számokat nézd, hanem a meccset.Mondjuk pont ezen a meccsen a mutatott játék alapján 2-3 kör különbség a két csávó között nem Mariota javára...gabokockaNem tudom volt-e itt egy kör is akárki javára. 😊 Mindketten dobtak egy interception-t, Mariota 72, míg Winston 60%-os pontossággal passzolt és Winston kereken 10 yarddal passzolt többet. A meccset meg simán nyerte Mariota csapata, bár azt valóban nem lehet mondani, hogy a két irányító közti különbség döntötte el. Viszont az egész évben Mariota dobott 42 TD-t 4!!!!!!! INT mellett. Winstonnál ez az arány 25/18. Kiért is ostromolják a Bucs csapatát az 1/1 elcserélése miatt? Nem Winstonért! Mariotáért! Szóval ha itt van esetleg kör különbség bárki javára is, az nem Winston lesz. 😀buccaneer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
buccaneer
490
Mondjuk pont ezen a meccsen a mutatott játék alapján 2-3 kör különbség a két csávó között nem Mariota javára...gabokockaNem tudom volt-e itt egy kör is akárki javára. 😊 Mindketten dobtak egy interception-t, Mariota 72, míg Winston 60%-os pontossággal passzolt és Winston kereken 10 yarddal passzolt többet. A meccset meg simán nyerte Mariota csapata, bár azt valóban nem lehet mondani, hogy a két irányító közti különbség döntötte el. Viszont az egész évben Mariota dobott 42 TD-t 4!!!!!!! INT mellett. Winstonnál ez az arány 25/18. Kiért is ostromolják a Bucs csapatát az 1/1 elcserélése miatt? Nem Winstonért! Mariotáért! Szóval ha itt van esetleg kör különbség bárki javára is, az nem Winston lesz. 😀