Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 546 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Cyprien igazolás első eredménye, 😊 😊 😊
 twitter.com/KariVanHorn/status/839511359855349760
iktriad
Korábbi kép ez annál. 😊 Szegény, nem tudom hogyan fogja eltüntetni a karjáról... Úgy látom, hogy a Jags és a Texans majd eldönti, ki a jobb.
Nandito
Attól függ mi lesz QB-ban a Texansnál. Ha Romo jön, akkor ez az ő divíziójuk. Ha nem, akkor idén tényleg nagy versenyfutás lehet a divízióbajnoki címért a 4 csapat között.
több mint 9 éve
Nandito Tennessee Titans 3 335 — Titans fan
iktriad
Korábbi kép ez annál. 😊 Szegény, nem tudom hogyan fogja eltüntetni a karjáról... Úgy látom, hogy a Jags és a Texans majd eldönti, ki a jobb.

Music City Miracle
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 546 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 9 éve
Oaklandiekkel erősítjük az ST-t: LB Daren Bates 3 évre, 6 millióért, DB Brynden Trawick 2 évre 4,75 millióért érkezik. A piac első napján azért acélosabb igazolásokra számítottam...

Music City Miracle
több mint 9 éve
Mi lesz így Byard sorsa?
Wyatt
Erre még nehéz bármit is mondani. Attól is függ a sorsa, hogy megtartjuk-e Searcyt. Szerintem egyébként ő cut esélyes.

Music City Miracle
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mi lesz így Byard sorsa?

több mint 9 éve
A Jaguars volt safetyje, Johnathan Cyprien az első igazolásunk.
Nandito
Futás ellen kitűnő, coverageban korántsem. Hullámzó a teljesítménye, egyik meccsen betonbiztos pont, a következőn van 6 rossz szerelése. Sok függ attól, hogy ki van mellette párban FS-ben. A PFF tavaly imádta, 7. legjobb értéket kapó safety lett.
több mint 9 éve
A Jaguars volt safetyje, Johnathan Cyprien az első igazolásunk.

Karl Klug és Nate Palmer pedig marad.

Music City Miracle
több mint 9 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Benjamin Allbright‏ @AllbrightNFL
Titans consider themselves frontrunners for Bouye and Hightower, per source.

Az úgy kemény lenne. 😊
Beki
Legyen úgy. Bár Bouye-nak nem örülök. CB needünk van az biztos, de nem tartom egetverő megoldásnak. Max úgy ha McCourty cut és jön valaki még draftról. Hightower-nek viszont nagyon örülnék. 😊

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Benjamin Allbright‏ @AllbrightNFL
Titans consider themselves frontrunners for Bouye and Hightower, per source.

Az úgy kemény lenne. 😊
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nyehh

több mint 9 éve
Újabb pletyka: 😊

"Social media clues point to Dont’a Hightower being the Titans first signing later today."

Music City Miracle
több mint 9 éve
Al Woods cut sorsa jutott. Austin Johnson jó lesz helyette, Woods olykor villant, de szerintem nem egy nagy veszteség. Közben egy Morgan+pick-Cooks trade-et rebesgetnek.
pakesz
Engem Austin Johnson nem győzött meg, inkább hoznék NT-t a piacról.
Cooksért cserébe olvastam Dodd + picket is. Állítólag az 1/18 nem kellett cserébe. Sőt még Pyor iránt is érdeklődünk. Túl sok a pletyka, ideje lesz már a piacnyitásnak. 😊

Music City Miracle
több mint 9 éve
Al Woods cut sorsa jutott. Austin Johnson jó lesz helyette, Woods olykor villant, de szerintem nem egy nagy veszteség. Közben egy Morgan+pick-Cooks trade-et rebesgetnek.

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
Dont'a Hightower jött szóba nálunk, elég komoly erősítés lenne. CB poszton pedig A.J. Bouye-t írják, én azért inkább draftról próbálkoznék, vagy akkor jöjjön még draftról is CB.

több mint 9 éve
Back up QB már van: Cassel két éves szerződést írt alá.

Állítólag a Saints elcserélné Cookst, és az elkapóval minket is hírbe hoztak.

Music City Miracle
több mint 9 éve
Titans szurkolói/kedvelői oldal, tehát nem csak fanoknak hanem akár divatoknak is. 😊
 www.facebook.com/titanshungary/

több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Vince Young fejébe vette ,hogy visszatér az NFL-be. 😊
pakesz
Peldakape biztos JMR.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Vince Young fejébe vette ,hogy visszatér az NFL-be. 😊

több mint 9 éve
Érdekes... Bár bejönne. 😊
 twitter.com/BlueRaiderDJ/status/828675371331616768/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Music City Miracle
több mint 9 éve
Nem beszéltünk róla, pedig fontos hír: múlt héten LeBeau mester bejelentette, hogy a 2017-es szezonban is marad nálunk. Ennek örülök, mert eddig is szépen összeszedte a védelmet. Egyébként szeptemberben már 80 éves lesz!

Kis olvasnivaló a témához:  www.titansonline.com/news/article-4/Dick-LeBeau-Looking-Forward-to-2017-with-Titans/cca3ba20-549a-40e8-9dd7-8f2271e40718

Music City Miracle
több mint 9 éve
Mariota felépülése rendben halad.
 www.titansonline.com/news/article-4/Titans-QB-Marcus-Mariota-%E2%80%9Cdoing-well%E2%80%9D-in-His-Recovery/be6b562c-2dcb-46e8-9207-b72c54386b0d
Nandito
Szerencse, hogy nem Miskolcon kezelik... 😀

több mint 9 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de amióta nézem az NFL-t ilyen gyenge playoff-ot még nem láttam. AFC és NFC döntőről annyit, hogy ennyi különbség nem volt a két csapat közt,remélem a Super Bowl kárpótol. 😊

több mint 9 éve
Mariota felépülése rendben halad.
 www.titansonline.com/news/article-4/Titans-QB-Marcus-Mariota-%E2%80%9Cdoing-well%E2%80%9D-in-His-Recovery/be6b562c-2dcb-46e8-9207-b72c54386b0d

Music City Miracle
több mint 9 éve
Ezen pickek nagy részét Ruston Webster követte el, kész szerencse, hogy Mariotát behúzta. Azért azt is érdemes lenne összeszedni, hogy FA-n is mekkora baklövéseket követett el.

A többi részhez csak pár kiegészítést teszek. Lewan nem azért került kezdőbe, mert Roos rossz volt, hanem mert megsérült. Roos addig posztján a legjobbak között volt a pff szerint. (Nagy hiba is volt, hogy utána nem hoztuk vissza RT-nek, de ez már nem draft kérdés.) Én továbbra sem értem, hogy Wright idén miért nem kapott több lehetőséget. Szerintem nagyon jó képességű elkapó, csak ugye a TC-ben is megsérült, így Sharpe elékerült. Viszont amikor megkapta a lehetőséget, akkor meg tudta csinálni a nagy játékot is, Sharpe-pal ellentétben volt 40+ yardos elkapása is. De csalódásnak nem nevezném, ám tény, többet vártunk tőle. Brown teljesen elszürkült nálunk, nem lehetett már marasztalni, illetve így történt, jelezte is, hogy menni akar. Rem Warmack sem marad, nálam ő a totál nagy csalódás. Közelében sem volt annak, mint amekkora tehetségnek beharangozták. Ayers esetében érdekesség, hogy ő legalább jól járt, hogy elkerült tőlünk, mert gyűrűt nyert a Patriotsnál. A hátsó körökből megemlíthető lehet még Brian Schwenke (4. kör) és Jalston Fowler (4. kör) is.

Music City Miracle