Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Luck azért tétmeccsen is dobálja a pickeket, de igazi nyertes típus, ezért hozza a meccseket. Rem Mariota is nyertes típus lesz, de ez nem a TC alatt derül ki. Egyelőre vigyázz a labdára, ennyit tudunk, semmi többet. (A hatodik tréningen sem adta el a labdát.) Most az jobb lenne, ha Winstonhoz hasonlóan szórná el a labdákat? Nem hinném. Meg ha dob is egy picket, akkor sem dől össze a világ, legalább a nem túl veretes secondarynk kicsit emelhet az ázsióján. 😛Mariota egyelőre jól teljesít a TC-n, és az első négy tréningen nem dobott int-et. A WR-ek közül Nicksnek voltak jó megmozdulásai, de Lewant és Orakpót is kiemelték már a teljesítménye miatt. Az elsőszámú futó Sankey, mögötte Cobbot és Andrewst próbálgatják. Tegnap paprikás volt a hangulat az edzésen, háromszor is bunyóztak kicsit a fiúk. 😊 A következő edzés - ha jól tudom - csütörtökön lesz.NanditoEz nem csoda, Nicks az NFL legjobb elkapója. 😛
Mariotához meg annyit, hogy egyébként kit izgat, mit csinál a TC-ben? Minden évben az újonc QB-k virítanak, sokszor még PS-meccseken is, majd élesben megbuknak. Meg ugye ez sokoldalú. A liga papíron egyik leggyengébb secondaryje ellen dobál jelenleg, azért nem mellékes. Szóval nem tudni, ennyire jó-e, vagy a védelem ilyen szar, vagy az elkapók ennyire jók, stb.
Érted, Luck meg dobott mindegyik TC-ben 20 picket, alapszakaszban meg sorra nyerte a meccseket, és király volt. Ennyi jelentősége van az egész témának. Stez
Nicks amúgy nyilatkozta, hogy Hamilton rendszere nem feküdt neki, és a mostani rendszerben jobban érzi magát. Mindenesetre egyelőre többet mutat, mint vártam, úgyhogy Wright mellett akár kezdő is lehet, főleg, hogy DGB azért droppol, Hunter sorsa meg ugye bizonytalan.
Music City Miracle
több mint 10 éve
Biztos az van a mez hátára, hogy Gabbert. Vagy Tebow.Neked van iktriad mezed? o_oulpianusSzemét szenzációhajhász bulvár hangulatkeltő vagyok. 😀😀 😀😀iktriadPedig miattad még mezt is vettem 😉sutianap
több mint 10 éve
Neked van iktriad mezed? o_oSzemét szenzációhajhász bulvár hangulatkeltő vagyok. 😀😀 😀😀iktriadPedig miattad még mezt is vettem 😉sutianap

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Pedig miattad még mezt is vettem 😉iktriad, te mondjuk minden fost, amit találsz neten, egyből lehozod nekünk, de ezek legtöbbje már tényleg ilyen nevetséges „nincs miről beszélni, találjunk ki faszságokat” okoskodás. 😀StezSzemét szenzációhajhász bulvár hangulatkeltő vagyok. 😀😀 😀😀iktriad

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Én egyébként valahogy a középútnál gondolom a dolgokat: Mariota jó, vigyáz a labdára, ezt eddig is tudtuk, pontosak a passzai, megbízható is, de nyilván a secondary kurva fos, ami ellene játszik, így nincs is olyan nehéz dolga.Stezazért a LeBeau féle védelem szerintem nem lesz rossz, beleérte a secondaryt is, Mettenberger meg Whitehurst ellen a pickeket is szedik. Prisco meg nem tudom miről beszél, a többi újságíró nem is említett hasonlót, pedig nem csak check-down passzokat dobál Mariota, sőt, még jobb lenne ha nem lenne ennyi drop (DGB élen jár benne)
én nem féltem, szerintem élesben is sokakat meg fog lepni a magabiztos, érett játékával 😊
több mint 10 éve
iktriad, te mondjuk minden fost, amit találsz neten, egyből lehozod nekünk, de ezek legtöbbje már tényleg ilyen nevetséges „nincs miről beszélni, találjunk ki faszságokat” okoskodás. 😀StezSzemét szenzációhajhász bulvár hangulatkeltő vagyok. 😀😀 😀😀
több mint 10 éve
Mariota egyelőre jól teljesít a TC-n, és az első négy tréningen nem dobott int-et. A WR-ek közül Nicksnek voltak jó megmozdulásai, de Lewant és Orakpót is kiemelték már a teljesítménye miatt. Az elsőszámú futó Sankey, mögötte Cobbot és Andrewst próbálgatják. Tegnap paprikás volt a hangulat az edzésen, háromszor is bunyóztak kicsit a fiúk. 😊 A következő edzés - ha jól tudom - csütörtökön lesz.NanditoEz nem csoda, Nicks az NFL legjobb elkapója. 😛
Mariotához meg annyit, hogy egyébként kit izgat, mit csinál a TC-ben? Minden évben az újonc QB-k virítanak, sokszor még PS-meccseken is, majd élesben megbuknak. Meg ugye ez sokoldalú. A liga papíron egyik leggyengébb secondaryje ellen dobál jelenleg, azért nem mellékes. Szóval nem tudni, ennyire jó-e, vagy a védelem ilyen szar, vagy az elkapók ennyire jók, stb.
Érted, Luck meg dobott mindegyik TC-ben 20 picket, alapszakaszban meg sorra nyerte a meccseket, és király volt. Ennyi jelentősége van az egész témának.
Ezt a Colts-topikos flame végett írtam ide.
Én egyébként valahogy a középútnál gondolom a dolgokat: Mariota jó, vigyáz a labdára, ezt eddig is tudtuk, pontosak a passzai, megbízható is, de nyilván a secondary kurva fos, ami ellene játszik, így nincs is olyan nehéz dolga.
iktriad, te mondjuk minden fost, amit találsz neten, egyből lehozod nekünk, de ezek legtöbbje már tényleg ilyen nevetséges „nincs miről beszélni, találjunk ki faszságokat” okoskodás. 😀
több mint 10 éve
1. Nem szoktam mindenbe belekötni Mariotával kapcsolatban. Ez a privilégiumot meghagynám egy NFC csere QBnak. 😀Áruld már el, mi köze van Mariotának Luckhoz, és egyáltalán a Colts topikhoz? Azon kívül, hogy mindenbe bele kötsz, ami Mariotával kapcsolatos, nem hinném, hogy tudsz értelmes indokot felhozni. Arról nem is beszélve, hogy innen aztán nyilván meg tudod ítélni, hogy mennyi kockázatot vállal edzésen, igaz? De az ezzel kapcsolatos aggályaid legalább nálunk fejtsd ki, nagyon megköszönném ezt.NanditoKi hiányolta a Luck interceptionöket? Tessék, lehet örömködni: tegnap volt 3 is.uatuMariotanál már sokan aggódnak, hogy nem dobott egyet sem még. Aggódnak, mert ez azt jelenti, hogy max 5-10 yardos check down passzokat dobál és 0 kockázatot vállal - edzésen!
Na most légy okos domokos, hogy akkor mi a jó.iktriad
2. Emiatt írtam, amit írtam:
twitter.com/PriscoCBS/status/628590024875835392
Mondjuk most olvasom, hogy az általam nagyon tisztelt Paul Kuharsky szerint nem a Prisco által vázolt szituáció miatt nincs még pickje az új kezdő QBtoknak.
twitter.com/PaulKuharskyNFL/status/628615388717281284
Az idő és Mariota teljesítménye hamarosan úgyis sok kérdésre választ ad majd.
több mint 10 éve
Tre McBrideról van valami hír, mennyi esélye van rostert fogni?mustaineSzerintem jók az esélyei, főleg a Hunter ügy tükrében. Amúgy returnerként is próbálgattuk már edzésen többekkel egyetemben, úgyhogy ott teljesen nyílt a verseny.
Music City Miracle
több mint 10 éve
Tre McBrideról van valami hír, mennyi esélye van rostert fogni?mustaineGM játék? 😀
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
Tre McBrideról van valami hír, mennyi esélye van rostert fogni?
több mint 10 éve
Mariota egyelőre jól teljesít a TC-n, és az első négy tréningen nem dobott int-et. A WR-ek közül Nicksnek voltak jó megmozdulásai, de Lewant és Orakpót is kiemelték már a teljesítménye miatt. Az elsőszámú futó Sankey, mögötte Cobbot és Andrewst próbálgatják. Tegnap paprikás volt a hangulat az edzésen, háromszor is bunyóztak kicsit a fiúk. 😊 A következő edzés - ha jól tudom - csütörtökön lesz.
Music City Miracle
több mint 10 éve
Fura WR drilleitek vannak. 😀 😀 😀Káosz elméletre hajaz. Senki sem számít a spanyol inkvizícióra (csak mi). 😊
twitter.com/ohholybutt/status/627876282374623232iktriad
több mint 10 éve
Lewan sajtótájékoztatóján azt mondta: "Keményebb, szinte "piszkosabb" játkot vár az O-line-tól." Tetszik, hogy kezd vezérré előlépni.A Titans és Whiz is Hunter mögé áll teljes mellszélességgel. ( espn.go.com/blog/tennessee-titans/post/_/id/14871/titans-whisenhunt-strongly-supporting-justin-hunter)
TE Dorin Dickersont IR-re raktuk
Jött Isaako Aaitui NT.
Whiz szerint rengeteg jó playünk van (mint minden más csapatnak) de le kell csökkenteni a számukat, nehogy túlterheljék a csapatot és Mariotót ( espn.go.com/blog/tennessee-titans/post/_/id/14879/titans-will-seek-to-find-a-balance-with-marcus-mariota).
TC:
Szurkoló kép:
Wright és Hunter bejátszás :
DGB:
Labdabiztonsági gyakorlat:
BWW első három playét elb@...ta, utána magához tért. A Depth Chart-on Cox előtt van, de valószínüleg csak azért , mert most még jobban ismeri a rendszert.
Mariotó passzát nem tudta behúzni Dexter McCluster: twitter.com/PaulKuharskyNFL/status/627141164962050049/photo/1
Mariotó az első napi 7a7elleni gyakorlatokban 13 sikeres passz a 18 kísérletből.
Hunter-t kérdezte az újságíró:
- Megütötted a fickót ?
Hunter: - Ezt az ügyvédemmel beszéljék meg.
- Őt hogy hívják?
Hunter: -Ügyvéd.
😀
Whiz és Sammie Hill is azt nyilatkozta, hogy még hetekbe kerülhet, mire "Focikész" állapotba kerül SH térde.
Delanie Walker dícsérte Mariotót: "Nagy önbizalommal hívta a playeket a hudlle-ben, látszott, hogy tudja, mit fog csinálni. Egyértelműen kitűnik, hogy az utóbbi időben sokat foglalkozott a playbookkal. Izgalmas, amikor egy újonc irányítón látszik, hogy felkészült a start-ra."
Kétszer is OFFSIDE-ra ugratta a "D"-t Mariotó HardCount-tal. (Ez vagy neki dícséret, vagy a védelem volt túl felspanolva)
RT poszton Potassium és Bell felváltva voltak az első csapattal.
Sok Fullback-es felállás volt, (Fowler), Senki volt az elsőszámú RB, Andrews 2., Cobb a 3.
Morgan és Williamsson kitűntek a futójáték elleni gyakorlatoknál. (ilyenkor nincs WR, mindenki tudja, hogy futás jön)
Az edzés végén egy rajongó odafutott LeBeau-hoz, megköszönni, hogy a Titans-t választotta.
több mint 10 éve
Vége az offseasonnak, indul a TC! 😊 Sammie Hill PUP-on van (az OTA alatt sérült meg a térde, de nem vészes), de több hiányzónk egyelőre nincs, még Hunter is ott lesz az edzéseken. Whiz ismét kijelentette, hogy Mariota a kezdő, de ebben semmi újdonság sincs.Még annyi, hogy egy évre visszahoztuk TE Chase Coffmant.
Music City Miracle
több mint 10 éve
A Hunter ügy árnyékában végre pont került e történet végére is!! 😉 😊Végre, de vártuk már ezt! 😊 A TC-ig hátralévő egy hét most már tényleg nyugalomban telhet. (31-én kezdi a csapat a tréningeket.)
www.musiccitymiracles.com/2015/7/21/9012113/titans-agree-to-terms-with-marcus-mariotagerrard88
Music City Miracle
több mint 10 éve
Hun te rügy? 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
A Hunter ügy árnyékában végre pont került e történet végére is!! 😉 😊www.musiccitymiracles.com/2015/7/21/9012113/titans-agree-to-terms-with-marcus-mariota
több mint 10 éve
A DGB-pick értéke nagyot nőtt Hunternek köszönhetően. Ha tényleg igaz a hír, akkor neki meszeltek. Wright helye biztos, de mögötte DGB, Douglas és Nicks jó kis csatát vívhat a TC alatt a 2. számú WR pozícióért, míg McBride esélyei nagyot nőttek egy roster helyre.NanditoTre-nek örülök. Nekem ő a titkos favoritom.
több mint 10 éve
A DGB-pick értéke nagyot nőtt Hunternek köszönhetően. Ha tényleg igaz a hír, akkor neki meszeltek. Wright helye biztos, de mögötte DGB, Douglas és Nicks jó kis csatát vívhat a TC alatt a 2. számú WR pozícióért, míg McBride esélyei nagyot nőttek egy roster helyre.
Music City Miracle
több mint 10 éve
Nagyszerű....
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
Justin Huntert letartóztatták mert állítólag leszúrt valakit.HöriNa erre én is így reagáltam.....
.
több mint 10 éve
Már a packers honlapján is téma Mariota.Legalább a sajtó meg a szurkolók nem unatkoznak. Lehet fogadásokat kötni, találgatni, stb. 😀
Vic, the Titans haven’t signed Marcus Mariota reportedly due to the urge for “offset language” in his contract. What does that mean?www.packers.com/news-and-events/article-ask-vic/article-1/Brett-Favre-was-the-rally-king/5b30bcc4-8f6b-4d76-adcf-f57c4768c40a#ixzz3g5rKE1sU
No surfing.
😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
Egyébként külső szemlélőként az kell mondjam, elég gáz, hogy egy franchise QBnak szánt emberrel ennyit szórakozik a front office, főleg a mostani rookie szerződések tükrében. Hogy mást ne mondjak, az 1/3assal úgy kötöttek szerződést minden gond nélkül, hogy az pár nappal előtte elszakította az ACLjét...iktriad