Tennessee Titans
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Lenne egy olyan udvariatlan kérdésem,hogy terveztek bármilyen merényletet Michael Griffin ellen?Esély nincsen rá, hogy kivágnánk! Szerintem, még mindig biztos kezdő lesz Pollard mellett!
Van rá esély.hogy kivágjátok?kátrány
több mint 12 éve
Lenne egy olyan udvariatlan kérdésem,hogy terveztek bármilyen merényletet Michael Griffin ellen?Van rá esély.hogy kivágjátok?

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 12 éve
Jött Dexter McCLuster 3 évre 12milláért (csak nem értem minek)DuffGondoltam, majd a fő visszahordónk lesz. De nem, mert Leon Washington is marad.
Music City Miracle
több mint 12 éve
Jött Dexter McCLuster 3 évre 12milláért (csak nem értem minek)DuffNa ezzel én is pont ugyan így vagyok, na de végül is pótolni kellett a Britt után fennmaradt űrt...😀😀
több mint 12 éve
Jött Dexter McCLuster 3 évre 12milláért (csak nem értem minek)
több mint 12 éve
Újabb szurkolók iratkozhatnak be nevezéktani továbbképzésre?😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Baromságokat csinálunk, tavaly elengedtünk a fiatal/öreg borotvaélnél a Keenan Allent a Saint-be, Ike Taylor maradt - fos isvót, idénre kapott egy negyedelős péjkátot, MI?! Na idén fordítva a fiatal/öreg ( mongyuk Vugyli nem öreg) borotvaélnél az egy félszezont bizonyító Worldisre rakunk teget, Vugylit kibasszuk, Az kurvanyilvánvaló, hogy ide miskákkal könnyedebb cuccal is aláír a Wiz/Horton páros miatt, és sima alapember lenne. Most Foote-ival nem tudom mi a hányás, a depottwitt szerint visszagyön piccbörgbe vetminér, de ha nem egy évre úgy is jó és Horton már előnyből fogja megugorni a lépcsőt, Semmi lesz a nose, Kézi megy ki szerintem leftendbe, ha Vernét sikerülne megtartani és mondjuk jönne Foot pusztítani bentre akkor csak egy fiatalt kell behúzni ILB-be. Én eztet látom, ebbűl a szögbűl, tutti 3-4 lesz, s a Vugyli-Footetal az gyorsabban menő sebességváltás következnék be, meg ugye asszem bemutatkozniuk sekő. (Y) :cool:Mérhetetlen bánatomra Vugylit kirakta a Settlerz, hogy ....Gyertek nyugodtan! Aztán nehogy elkiabáld, még a végén nem ide kerül... 😊 Amúgy mi volt a gond vele? Túl sok fizetés? Nem jó teljesítmény? Vagy a kettő együtt?Nandito
De állítólag idetart, úgyhogy van kétúj drukkeretek Joeyporter megén.sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Mérhetetlen bánatomra Vugylit kirakta a Settlerz, hogy ....Gyertek nyugodtan! Aztán nehogy elkiabáld, még a végén nem ide kerül... 😊 Amúgy mi volt a gond vele? Túl sok fizetés? Nem jó teljesítmény? Vagy a kettő együtt?
De állítólag idetart, úgyhogy van kétúj drukkeretek Joeyporter megén.sutianap
Music City Miracle
több mint 12 éve
Mérhetetlen bánatomra Vugylit kirakta a Settlerz, hogy ....De állítólag idetart, úgyhogy van kétúj drukkeretek Joeyporter megén.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
A hírek szerint áruljuk CJ-t. Nem lesz könnyű eladni ekkora fizetéssel, hacsak nem találunk egy nagy cap space-szel rendelkező csapatot. Mondjuk jobb lett volna valami megegyezést kötni CJ-vel egy fizetés csökkentésről...NanditoBiztos volt tárgyalás a szerződéséről, csak nemet mondott az ajánlatra, amúgy nem árulnánk.
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
A hírek szerint áruljuk CJ-t. Nem lesz könnyű eladni ekkora fizetéssel, hacsak nem találunk egy nagy cap space-szel rendelkező csapatot. Mondjuk jobb lett volna valami megegyezést kötni CJ-vel egy fizetés csökkentésről...
Music City Miracle
több mint 12 éve
Vernert a Vikings és a Jets is akarja. Valószínűleg 9-10 misi körül fog kapni, szerintem ezt mi nem tudjuk megfizetni. Mondjuk ennyit nem is ér Verner, 7 misnél többet nem adnék neki.NanditoNem baj, majd BWW átveszi a helyét. 😉
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vernert a Vikings és a Jets is akarja. Valószínűleg 9-10 misi körül fog kapni, szerintem ezt mi nem tudjuk megfizetni. Mondjuk ennyit nem is ér Verner, 7 misnél többet nem adnék neki.NanditoMi csak akkor szállunk ringbe, amennyiben Cromartie-val nem tudunk egyezségre jutni FA kezdetéig. A legszebb, hogy az FO-nk még nem is vette fel a kapcsolatot Cro-val.
több mint 12 éve
Vernert a Vikings és a Jets is akarja. Valószínűleg 9-10 misi körül fog kapni, szerintem ezt mi nem tudjuk megfizetni. Mondjuk ennyit nem is ér Verner, 7 misnél többet nem adnék neki.
Music City Miracle
több mint 12 éve
Pitoituanak emlékezetes napja van: Confirming both the new 3-year contract with the Titans for DL Ropati Pitotua and the birth of baby boy Ryder. Big day.
több mint 12 éve
Igen igen én is DE-t várok, de ha elmenne Verner egy jobb CB is kelleni fog!Pollard aláírt, safetyben így rendben leszünk. (Részletek még nincsenek.) Pár nappal korábban Battle-val is megegyeztek, még egy évre marad.NanditoPollardnak nagyon örülök, korábban is hangoztattam, hogy vele jó lenne hosszabbítani, mindig 120%-ot hozott ki magából, mindegy ki volt az ellenfél.
Egyéb: D'Qwell Jackson nálunk járt pénteken, a Browns kitette, így csapatot keres. Horton biztos beszélt vele egyből. Ettől függetlenül egy LB kelleni fog a draftról is.
FA-ról kit vártok? Én DE-et vagy LB-t.pakesz
több mint 12 éve
Szerződés nélkül tovább utazott Miamiba.
Egyéb: D'Qwell Jackson nálunk járt pénteken, a Browns kitette, így csapatot keres. Horton biztos beszélt vele egyből.pakesz
több mint 12 éve
Pollard aláírt, safetyben így rendben leszünk. (Részletek még nincsenek.) Pár nappal korábban Battle-val is megegyeztek, még egy évre marad.NanditoPollardnak nagyon örülök, korábban is hangoztattam, hogy vele jó lenne hosszabbítani, mindig 120%-ot hozott ki magából, mindegy ki volt az ellenfél.
Egyéb: D'Qwell Jackson nálunk járt pénteken, a Browns kitette, így csapatot keres. Horton biztos beszélt vele egyből. Ettől függetlenül egy LB kelleni fog a draftról is.
FA-ról kit vártok? Én DE-et vagy LB-t.
több mint 12 éve
Pollard aláírt, safetyben így rendben leszünk. (Részletek még nincsenek.) Pár nappal korábban Battle-val is megegyeztek, még egy évre marad.
Music City Miracle
több mint 12 éve
Srácok mennyi esélyt láttok rá,hogy Verner kimegy a piacra?undisputedlyNagy az esélye... Már van egy agyonfizetett cornerünk McCourty személyében, ami rontja az esélyeit. Plusz azért van elég need a csapatban, amire költeni kellene. Viszont van néhány túlfizetett játékosunk is, velük kéne kezdeni valamit. Ha ez megtörténik, akkor talán maradhat Verner.
Music City Miracle
több mint 12 éve
Srácok mennyi esélyt láttok rá,hogy Verner kimegy a piacra?undisputedlyHa elfogyott a zöldség és tojás otthon, nincs mese. 😛

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Srácok mennyi esélyt láttok rá,hogy Verner kimegy a piacra?
több mint 12 éve
Én meg 65 kg vagyok, szóval. 😀 Itt nem is ez a lényeg, csak egy kis játék.70 kilóval simán fa ember lehetsz... vannak 60 kilósak is 😀 Mondjuk nem én, de vannak 😀silent7939Valaki? Én megyek! 😛 bowl.hu/forumfoci_beharangozopakeszMennék, ha nem melóznék! Bár a 70 kilómmal biztosan hasznos lennék bármelyik csapatnak! 😀😀gerrard88
több mint 12 éve
70 kilóval simán fa ember lehetsz... vannak 60 kilósak is 😀 Mondjuk nem én, de vannak 😀Valaki? Én megyek! 😛 bowl.hu/forumfoci_beharangozopakeszMennék, ha nem melóznék! Bár a 70 kilómmal biztosan hasznos lennék bármelyik csapatnak! 😀😀gerrard88
több mint 12 éve
Ez csak ilyen "bulifoci" nézd meg a videót, annyira azért nem "nehéz" a csapat. 😊Valaki? Én megyek! 😛 bowl.hu/forumfoci_beharangozopakeszMennék, ha nem melóznék! Bár a 70 kilómmal biztosan hasznos lennék bármelyik csapatnak! 😀😀gerrard88