Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 12 éve
gerrard88 Tennessee Titans 735
de az OC nálam még kérdőjel. Jason Michaelnek ez nagy előrelépés a TE coach pozícióról, bár azért k íváncsi leszek, hogy Whisenhunt hány játékot fog majd hívni.Nandito
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000314683/article/tennessee-titans-hire-jason-michael-as-coordinator

"He is intelligent and a good communicator," Whisenhunt added. "He was responsible for presenting a couple of game-plan packages to our offense each week and he was impressive."

"Although Michael will direct daily meetings and oversee the offense, this is still Whisenhunt's scheme. The latter will retain play-calling duties."

Azaz eddig is segítette Whis munkáját összerakni és a játékosok felé ismertetni a game plan-eket. Ő fogja felügyelni és szervezni az offense-et és a napi támadó meetingeket, de Whis hívja meccs közben a játékokat.

Így tetszik egyelőre.Druid
Jól hangzik...😊
több mint 12 éve
Druid Tennessee Titans 602
de az OC nálam még kérdőjel. Jason Michaelnek ez nagy előrelépés a TE coach pozícióról, bár azért k íváncsi leszek, hogy Whisenhunt hány játékot fog majd hívni.Nandito
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/uxlq4kmgvllrinqnk2i4
Tennessee Titans hire Jason Michael as coordinator
The Tennessee Titans hired San Diego Chargers tight ends coach Jason Michael as offensive coordinator. Will Ken Whisenhunt retain play-calling duties in 2014?

"He is intelligent and a good communicator," Whisenhunt added. "He was responsible for presenting a couple of game-plan packages to our offense each week and he was impressive."

"Although Michael will direct daily meetings and oversee the offense, this is still Whisenhunt's scheme. The latter will retain play-calling duties."

Azaz eddig is segítette Whis munkáját összerakni és a játékosok felé ismertetni a game plan-eket. Ő fogja felügyelni és szervezni az offense-et és a napi támadó meetingeket, de Whis hívja meccs közben a játékokat.

Így tetszik egyelőre.
több mint 12 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Lou Spanos az LB coach szerintem nagyon jól járunk vele. Összekapja az LB-et. Kicsit óckodok ettől a 3-4es átállástól, igaz még nem biztos. Ha viszont átállunk akkor nyilván kell egy jó LB edző, most már adott.

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Kineveztük Ray Hortont DC-nek! 😊 Ezzel asszem senkinek sem lesz vitája, de az OC nálam még kérdőjel. Jason Michaelnek ez nagy előrelépés a TE coach pozícióról, bár azért k íváncsi leszek, hogy Whisenhunt hány játékot fog majd hívni.Nandito
Sok szerencsét nekik remélem ütős csapatot hoznak össze a következő szezonra!
több mint 12 éve
Nandito Tennessee Titans 3 329 — Titans fan
Kineveztük Ray Hortont DC-nek! 😊 Ezzel asszem senkinek sem lesz vitája, de az OC nálam még kérdőjel. Jason Michaelnek ez nagy előrelépés a TE coach pozícióról, bár azért k íváncsi leszek, hogy Whisenhunt hány játékot fog majd hívni.

Music City Miracle
több mint 12 éve
Hàt akkor ne legyen Loggains.
Érdekes, mert neten elég jó véleményeket találtam róla, állítólag Locker elég jól fejlődött a keze alatt, csak passzra épülő offense-t akart csinálni egy futásra "kitalált" csapatba.
Vagy én olvastam félre valamit.Bazzani
QB edzőnek nem lehet rossz, mert Locker tényleg fejlődött. De a játékhívásai többször nem jól működtek, vagyis érthetetlennek tűntek, és így van, a passzt helyezte előtérbe. Munchak nagyon bízott benne, és ragaszkodott volna is hozzá, ami az egyik oka lehetett az elküldésének.

Music City Miracle
több mint 12 éve
Michael lett az OC.
Loggainsról amúgy mi volt a véleményetek? Nálunk járt OC interjún.Bazzani
Inkább ne... 😀

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
Hàt akkor ne legyen Loggains.
Érdekes, mert neten elég jó véleményeket találtam róla, állítólag Locker elég jól fejlődött a keze alatt, csak passzra épülő offense-t akart csinálni egy futásra "kitalált" csapatba.
Vagy én olvastam félre valamit.

több mint 12 éve
Jason Michael lett az OC-nk jöhet a DC kiválasztása! 😊
több mint 12 éve
Michael lett az OC.
Hát részvétem, ha őt választanák...
több mint 12 éve
Druid Tennessee Titans 602
Michael lett az OC.
Bírom a Lionst - úgyhogy szerintem az ég óvjon titeket tőle...
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
Michael lett az OC.
Loggainsról amúgy mi volt a véleményetek? Nálunk járt OC interjún.

több mint 12 éve
A Pittsburgh-Post Gazette szerint Butler marad a Steelersnél, így Horton esélyei megnőttek a DC posztra. A Brownsnál nem is marasztalják, szóval tényleg neki áll a zászló. A Chargersnél pedig megadták az engedélyt a Titansnek, hogy Jason Michaelel tárgyaljon az OC posztról.

Music City Miracle
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 8 016 — Nega Scott
Hybrid (jól írtam? 😊 ) 4-3as védelmet csinál majd Horton ha idejön.
Tehát ez a 3-4 dolog is csak pletyka volt.Bazzani
Persze, mert a játékosállomány azért eléggé 4-3-as. Amennyire lehet, gondolom 3-4-re fogunk hajazni.

Whiz meg a hírek szerint azért jött ide, mert sokkal több pénzt és kedvezőbb konstrukciót ajánlottunk, mint a Lions. Szerintem okés lesz, ha megtalálja a maga irányítóját, ami lehet Locker, de lehet más is. Ha Horton vagy valami más kompetens DC jön, a védelem javulása sztem garantált, nagyon sok a tehetség a labda azon oldalán és elég fiatalok is, tulajdonképpen változtatás nélkül komoly előrelépés történt tavalyról idénre is. Az offense viszont nem fog javulni, ha nem sikerül megtalálni a megfelelő rendszert és hozzá az irányítót, mert ott a játékosállomány idén is adott volt, aztán mégse lett belőle semmi.

több mint 12 éve
A következő edzőket megtartanánk: Shawn Jefferson (receivers), Sylvester Croom (running backs), Nate Kaczor (special teams), Steve Watterson (strength/conditioning), Steve Hoffman (special teams assistant), Steve Brown (secondary assistant). Két edző, Arthur Smith (offensive line/tight ends assistant) és Jonathan Gannon (defensive assistant/quality control) sorsa azon is múlik, hogy ki lesz az OC, illetve a DC.

Music City Miracle
több mint 12 éve
Ahogy már itt korábban szóba került, John McNulty tűnik a legesélyesebb befutónak, mint OC.pakesz
Ja, volt már róla szó. Whisenhunt alaposan megpörgette a topikunkat, régen látott élet költözött ide. 😊 Kicsit komolyabban: McNulty csak akkor jön, ha a Tampa engedi, élő szerződése van ugyanis. A DC-nél ugyanez a helyzet a pittsburghi Butlerrel. Mondjuk Horton miatt sem lennék szomorú, ő sem rossz jelölt. De Grayt zavarjuk messzire a csapattól! Nem is értem, hogy juthat eszébe Gerrardnak, hogy maradjon.Nandito
Most miért mi bajod a jó öreg Greggel? 😊gerrard88
Greggel semmi, de te Grayt akarod! A Titans történetének talán legrosszabb DC-jét. Gregg Williamsnek csak akkor fogok örülni, ha egyedül jön vissza. De ha tényleg valamilyen 3-4-re akarunk átállni, akkor ő sem jó jelölt, ez az igazság.Nandito
Én Gregget szeretném csak rosszul ertelmezhetően ìrtam Grayt kihagyhattam volna
több mint 12 éve
Titans Tennessee Titans 676 — Tennessee fan
úgy néz ki, hogy a költözködések és átnevezések óta a leghosszabb (értsd legaktívabb) holtidénynek nézünk elébe.
mondjuk, nem bánom, ráfért az edzői csapatra egy igazi nagytakarítás.
csak az zavar, hogy az építkezés első éve elég ritkán hoz látványos dolgokat (értsd eredményeket)...
na mind1, szerintem jó úton vagyunk.

több mint 12 éve
Újabb név OC pozícióra: Jason Michael Chargers TE coach

több mint 12 éve
Ahogy már itt korábban szóba került, John McNulty tűnik a legesélyesebb befutónak, mint OC.pakesz
Ja, volt már róla szó. Whisenhunt alaposan megpörgette a topikunkat, régen látott élet költözött ide. 😊 Kicsit komolyabban: McNulty csak akkor jön, ha a Tampa engedi, élő szerződése van ugyanis. A DC-nél ugyanez a helyzet a pittsburghi Butlerrel. Mondjuk Horton miatt sem lennék szomorú, ő sem rossz jelölt. De Grayt zavarjuk messzire a csapattól! Nem is értem, hogy juthat eszébe Gerrardnak, hogy maradjon.Nandito
Remélem a következő topic "megpörgetés" egy év múlva lesz, amikor a playoffba kerülünk. 😛 😀

több mint 12 éve
Most miért mi bajod a jó öreg Greggel? 😊gerrard88
Greggel semmi, de te Grayt akarod! A Titans történetének talán legrosszabb DC-jét. Gregg Williamsnek csak akkor fogok örülni, ha egyedül jön vissza. De ha tényleg valamilyen 3-4-re akarunk átállni, akkor ő sem jó jelölt, ez az igazság.

Music City Miracle
több mint 12 éve
Most miért mi bajod a jó öreg Greggel? 😊
több mint 12 éve
Ja, volt már róla szó. Whisenhunt alaposan megpörgette a topikunkat, régen látott költözött ide. 😊Nandito
Caldwellel ilyen szempontból lehet jobban jártatok volna 😉 😛 bocs nem bírtam kihagyni 😀dande
Jaj, kösz nem! Ez nekünk bőven megfelel! 😊

Music City Miracle
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 528 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ja, volt már róla szó. Whisenhunt alaposan megpörgette a topikunkat, régen látott költözött ide. 😊Nandito
Caldwellel ilyen szempontból lehet jobban jártatok volna 😉 😛 bocs nem bírtam kihagyni 😀
több mint 12 éve
Ja, volt már róla szó. Whisenhunt alaposan megpörgette a topikunkat, régen látott élet költözött ide. 😊 Kicsit komolyabban: McNulty csak akkor jön, ha a Tampa engedi, élő szerződése van ugyanis. A DC-nél ugyanez a helyzet a pittsburghi Butlerrel. Mondjuk Horton miatt sem lennék szomorú, ő sem rossz jelölt. De Grayt zavarjuk messzire a csapattól! Nem is értem, hogy juthat eszébe Gerrardnak, hogy maradjon.

Music City Miracle
több mint 12 éve
Ahogy már itt korábban szóba került, John McNulty tűnik a legesélyesebb befutónak, mint OC.