Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Apeszos! A flood-olást nem szokták büntetni? 😉 😛nexion218Nem mindegy, hogy miért nem szeretnek? 😉
több mint 12 éve
Apeszos! A flood-olást nem szokták büntetni? 😉 😛Egyébként a magam részéről ha a kövi 8-10 évre konstans módon a liga felső harmadában leszünk újra és esetleg út közben találunk egy gyűrűt is, teljesen hidegen hagy, hogy mennyibe került a Villámléptű Fonálhajú. Ha legalább egy Lombardi-t nyerünk vele, akkor felőlem a St. Louis egy teljes 53-as rostert is vehet a bizniszből.
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
És a végére önző módon az egyik kedvenc játékosom. Mozizzatok... 😛 😀több mint 12 éve
Khhmm... A "nem üzemel" az mit takarna? Mert én most teljesen sikeresen beléptem és pár napja sikeresen lehúztam egy meccset (hogy pendriveról menőzzek az új TV-n 😊 )....Am honnan töltitek le, figyelembe véve, hogy a Ten Yard nem üzemel, úgy veszem észre.kösziköszisapkamindenki bekaphatja, hogy holnap 5kor kelek, és qrva sok fontos dolgom lesz, ami miatt szeretnék aludniMé' nem holnap lesz? 😛apeszos
miért nem holnap van a meccs, amikorra úgy szerveztem hogy pont jó?? tölthetem le 😕sapka
Nekem van itt regem, szerintem lehet is itt regisztrálni most: www.nhltorrents.co.uk
Football, hoki, soccer, minden fenn szokott lenni, de nem olyan gyorsan, mint ahogy a Ten Yardra felkerült.agent T
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Ja, csak nála felettébb ritka.és bástya elvtárs?? izé Fehérék Patrikja?sutianapA cicafiú? szerintem a levegőt keresi edzés alatt, pedig ott van körülötte 😛sapka
több mint 12 éve
és bástya elvtárs?? izé Fehérék Patrikja?sutianapA cicafiú? szerintem a levegőt keresi edzés alatt, pedig ott van körülötte 😛
apesz olvass PM-et 😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
TC sack bábu.és bástya elvtárs?? izé Fehérék Patrikja?sutianapaz a baj, hogy Cousins a legnagyobb ellenérv Griffin ellen, de azért nagyon szurkolok neki 😊sapkaigazából teljesen mindegy, tavaly is ha játszott vagy 20 snapet presezlonyban, és Saints ellen meg villantotta a | brét | , csak bírjon ki egy teljes szezont, különben akármilyen tehetséges sokat nem ért az a csomagNekem megérte. Mikor is játszott utoljára PO-ban a 'skins? Shanahan (és Griffin) fafejűsége nélkül az a meccs is meglehetett volna. Cousins sem kutyaütő, és (bár ez még majd kiderül) a másik gyenge pontot is sikerült betömni.apeszos
their No. 6 overall pick in 2012, their second-round pick in 2012, and their first-round picks in 2013 and 2014
ezt felhasználva érkezett St. Louisba Michael Brockers -Janoris Jenkins-Isaiah Pead-Rokevious Watkins-Alec Ogletree-Stedman Bailey-Zac Stacy és a 2014-es 1st round
a Rams jól bánt a pickekkel és eddig itt tart Griffin ára, 4-5 fiatal kezdőnél járunk?sapka
több mint 12 éve
és bástya elvtárs?? izé Fehérék Patrikja?az a baj, hogy Cousins a legnagyobb ellenérv Griffin ellen, de azért nagyon szurkolok neki 😊sapkaigazából teljesen mindegy, tavaly is ha játszott vagy 20 snapet presezlonyban, és Saints ellen meg villantotta a | brét | , csak bírjon ki egy teljes szezont, különben akármilyen tehetséges sokat nem ért az a csomagNekem megérte. Mikor is játszott utoljára PO-ban a 'skins? Shanahan (és Griffin) fafejűsége nélkül az a meccs is meglehetett volna. Cousins sem kutyaütő, és (bár ez még majd kiderül) a másik gyenge pontot is sikerült betömni.apeszos
their No. 6 overall pick in 2012, their second-round pick in 2012, and their first-round picks in 2013 and 2014
ezt felhasználva érkezett St. Louisba Michael Brockers -Janoris Jenkins-Isaiah Pead-Rokevious Watkins-Alec Ogletree-Stedman Bailey-Zac Stacy és a 2014-es 1st round
a Rams jól bánt a pickekkel és eddig itt tart Griffin ára, 4-5 fiatal kezdőnél járunk?sapka

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Azt kétlem, hogy vele ugyaneddig eljutottunk volna. A 'skins így sem öreg csapat, max középkorú, legfeljebb kicsit lelassult a fiatalítás. Ha a secondary is beválik, akkor meg pláne.az a baj, hogy Cousins a legnagyobb ellenérv Griffin ellen, de azért nagyon szurkolok neki 😊sapkaigazából teljesen mindegy, tavaly is ha játszott vagy 20 snapet presezlonyban, és Saints ellen meg villantotta a | brét | , csak bírjon ki egy teljes szezont, különben akármilyen tehetséges sokat nem ért az a csomagNekem megérte. Mikor is játszott utoljára PO-ban a 'skins? Shanahan (és Griffin) fafejűsége nélkül az a meccs is meglehetett volna. Cousins sem kutyaütő, és (bár ez még majd kiderül) a másik gyenge pontot is sikerült betömni.apeszos
több mint 12 éve
az a baj, hogy Cousins a legnagyobb ellenérv Griffin ellen, de azért nagyon szurkolok neki 😊igazából teljesen mindegy, tavaly is ha játszott vagy 20 snapet presezlonyban, és Saints ellen meg villantotta a | brét | , csak bírjon ki egy teljes szezont, különben akármilyen tehetséges sokat nem ért az a csomagNekem megérte. Mikor is játszott utoljára PO-ban a 'skins? Shanahan (és Griffin) fafejűsége nélkül az a meccs is meglehetett volna. Cousins sem kutyaütő, és (bár ez még majd kiderül) a másik gyenge pontot is sikerült betömni.apeszos
több mint 12 éve
igazából teljesen mindegy, tavaly is ha játszott vagy 20 snapet presezlonyban, és Saints ellen meg villantotta a | brét | , csak bírjon ki egy teljes szezont, különben akármilyen tehetséges sokat nem ért az a csomagNekem megérte. Mikor is játszott utoljára PO-ban a 'skins? Shanahan (és Griffin) fafejűsége nélkül az a meccs is meglehetett volna. Cousins sem kutyaütő, és (bár ez még majd kiderül) a másik gyenge pontot is sikerült betömni.
több mint 12 éve
igazából teljesen mindegy, tavaly is ha játszott vagy 20 snapet presezlonyban, és Saints ellen meg villantotta a | brét | , csak bírjon ki egy teljes szezont, különben akármilyen tehetséges sokat nem ért az a csomag their No. 6 overall pick in 2012, their second-round pick in 2012, and their first-round picks in 2013 and 2014
a Rams jól bánt a pickekkel és eddig itt tart Griffin ára, 4-5 fiatal kezdőnél járunk?
több mint 12 éve
Még azon sem.Milyen igaz, a jó öreg piratebaythepiratebay.sx/search/redskins/0/99/200Am honnan töltitek le, figyelembe véve, hogy a Ten Yard nem üzemel, úgy veszem észre.kösziköszisapkamindenki bekaphatja, hogy holnap 5kor kelek, és qrva sok fontos dolgom lesz, ami miatt szeretnék aludniMé' nem holnap lesz? 😛apeszos
miért nem holnap van a meccs, amikorra úgy szerveztem hogy pont jó?? tölthetem le 😕sapka
Nekem van itt regem, szerintem lehet is itt regisztrálni most: www.nhltorrents.co.uk
Football, hoki, soccer, minden fenn szokott lenni, de nem olyan gyorsan, mint ahogy a Ten Yardra felkerült.agent T
Ingyenes és visszatölteni sem kell.apeszos
okés én sztem leszek éccaka, szerintetek kijön RG3 vagy csak a harmadik pre meccsen?agent T
több mint 12 éve
Milyen igaz, a jó öreg piratebaythepiratebay.sx/search/redskins/0/99/200Am honnan töltitek le, figyelembe véve, hogy a Ten Yard nem üzemel, úgy veszem észre.kösziköszisapkamindenki bekaphatja, hogy holnap 5kor kelek, és qrva sok fontos dolgom lesz, ami miatt szeretnék aludniMé' nem holnap lesz? 😛apeszos
Ingyenes és visszatölteni sem kell.apeszos
okés én sztem leszek éccaka, szerintetek kijön RG3 vagy csak a harmadik pre meccsen?
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
sport-video.org.ua/en.htmlHát itt azért eléggé szelektálva van. Nem mindíg lehet hozzájutni időben.
itt még bézbóz is vansapka
több mint 12 éve
sport-video.org.ua/en.htmlitt még bézbóz is van
több mint 12 éve
thepiratebay.sx/search/redskins/0/99/200Am honnan töltitek le, figyelembe véve, hogy a Ten Yard nem üzemel, úgy veszem észre.kösziköszisapkamindenki bekaphatja, hogy holnap 5kor kelek, és qrva sok fontos dolgom lesz, ami miatt szeretnék aludniMé' nem holnap lesz? 😛apeszos
Ingyenes és visszatölteni sem kell.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Am honnan töltitek le, figyelembe véve, hogy a Ten Yard nem üzemel, úgy veszem észre.kösziköszisapkamindenki bekaphatja, hogy holnap 5kor kelek, és qrva sok fontos dolgom lesz, ami miatt szeretnék aludniMé' nem holnap lesz? 😛apeszos
Football, hoki, soccer, minden fenn szokott lenni, de nem olyan gyorsan, mint ahogy a Ten Yardra felkerült.
Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
kösziköszimindenki bekaphatja, hogy holnap 5kor kelek, és qrva sok fontos dolgom lesz, ami miatt szeretnék aludniMé' nem holnap lesz? 😛apeszos
több mint 12 éve
több mint 12 éve
mindenki bekaphatja, hogy holnap 5kor kelek, és qrva sok fontos dolgom lesz, ami miatt szeretnék aludniMé' nem holnap lesz? 😛
több mint 12 éve
mindenki bekaphatja, hogy holnap 5kor kelek, és qrva sok fontos dolgom lesz, ami miatt szeretnék aludnimiért nem holnap van a meccs, amikorra úgy szerveztem hogy pont jó?? tölthetem le 😕