Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 11 éve
Egyforma állásnál azt nézik legelőször. (ha jól tudom) Igazából a Skinsnek az utolsó 2 meccse a legfontosabb(Eagles,Cowgirls)...az, hogy most behúzta mind a 2 AFC meccset ezzel lépéselőnybe került. Fontos, hogy az NFC-ben minél jobb legyen a w/l arány.Tiszta elmebaj, de qrvára örülök a győzelmeteknek és a Giants L-nek. 😊 Remélem bejut a skins a rájátszásba sok-sok év után. 😊 Igazság szerint nektek a két hátralévő meccs a fontos(NFC mérleg miatt), de ez hab a tortán. A következőt oda kell adjuk. 😉GreengoLehet nem értek jól valamit, de az NFC mérleg mit számít azon kívül, hogy PO-ba jutsz vagy sem?steroid stewie
szerk: lehet tévedek...mert a Giants NFC mérlege 7-4(skins 6-4) NFL.comon. Pedig sokkal fontosabb sztem egy NFC mérleg mint a divízió. De akkor is kell a 2 W még mert a Giants csak 1 NFC csapattal játszik már.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Tiszta elmebaj, de qrvára örülök a győzelmeteknek és a Giants L-nek. 😊 Remélem bejut a skins a rájátszásba sok-sok év után. 😊 Igazság szerint nektek a két hátralévő meccs a fontos(NFC mérleg miatt), de ez hab a tortán. A következőt oda kell adjuk. 😉GreengoLehet nem értek jól valamit, de az NFC mérleg mit számít azon kívül, hogy PO-ba jutsz vagy sem?
több mint 11 éve
Tiszta elmebaj, de qrvára örülök a győzelmeteknek és a Giants L-nek. 😊 Remélem bejut a skins a rájátszásba sok-sok év után. 😊 Igazság szerint nektek a két hátralévő meccs a fontos(NFC mérleg miatt), de ez hab a tortán. A következőt oda kell adjuk. 😉
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Nem, azt pl sapka mondta, hogy nem volt időszerű a QB igazolás 😊Mondjuk én ilyet sose mondtam. 😛 A Szösziért már nem tenném tűzbe a kezem, de belátom hiba volt. Jó csere, és olyan Rodgers féle karrierje lehet...Ja, továbbá a shanniék takarodjanak, minek kellett RGIII meg a többi, mi örök szerencsétlenek vagyunk stb stb.De szép látvány...3-6-nál pedig gyakoriak voltak az "elment a szezon" kiírások 😊farkaspeti
apeszos
Tudom, nyakig benne voltam én is 😊agent T
Ja, és még egy saram van: bár most sem értettem pár hívást, de megemelem a kalapom Kyle előtt.apeszos
De ezek nem szemrehányások, főleg nem tőlem, mert néha én is összehordtam hetet-havat, na 😊
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 11 éve
Mondjuk én ilyet sose mondtam. 😛 A Szösziért már nem tenném tűzbe a kezem, de belátom hiba volt. Jó csere, és olyan Rodgers féle karrierje lehet...Ja, továbbá a shanniék takarodjanak, minek kellett RGIII meg a többi, mi örök szerencsétlenek vagyunk stb stb.De szép látvány...3-6-nál pedig gyakoriak voltak az "elment a szezon" kiírások 😊farkaspeti
apeszos
Tudom, nyakig benne voltam én is 😊agent T
Ja, és még egy saram van: bár most sem értettem pár hívást, de megemelem a kalapom Kyle előtt.
több mint 11 éve
Így van, de valljuk be, azért ehhez a többiek is vastagon kellettek.. 😀 😀Egyébként mea culpa. Ámbár az én elvárásomat teljesítették, így én már elégedett vagyok. A többi csak hab a tortán.
több mint 11 éve
Ja, továbbá a shanniék takarodjanak, minek kellett RGIII meg a többi, mi örök szerencsétlenek vagyunk stb stb.De szép látvány...3-6-nál pedig gyakoriak voltak az "elment a szezon" kiírások 😊farkaspeti
apeszos
Tudom, nyakig benne voltam én is 😊
Braves on the warpath!!!
több mint 11 éve
farkaspeti
763
De szép látvány...3-6-nál pedig gyakoriak voltak az "elment a szezon" kiírások 😊
apeszos
több mint 11 éve
bár én sztem mi nem fogunk játszani az első körben. jók leszünk a second seedre 😊
több mint 11 éve
mondjuk a Seattle nem túl szépemlékű WC fronton, de legalább visszavághatnánk...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 11 éve
nagyon kilennék ha seattle skins meccs lenne az első körben 😀a.kacsaén is, mert a Seattle nagyon jó 😊
Braves on the warpath!!!
több mint 11 éve
nagyon kilennék ha seattle skins meccs lenne az első körben 😀
több mint 11 éve
Ja ja.. Hajrá Vasas... 😀De szép látvány...apeszoshazai pályán lesz esélyünk fogadni az egy WC helyezettet, ez akár lehet a seattle is, aminek örülnék, esetleg egy olyan csapat akit már legalább egyszer megvertünk😊, már csak 2 meccssapka
több mint 11 éve
De szép látvány...apeszoshazai pályán lesz esélyünk fogadni az egy WC helyezettet, ez akár lehet a seattle is, aminek örülnék, esetleg egy olyan csapat akit már legalább egyszer megvertünk😊, már csak 2 meccs
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Szerintem a pártatlan szurkolók nevében mondhatom, az idei szezon egyik legizgalmasabb, legüdébb színfoltja a ligának a Redskins.
több mint 11 éve
jó lenne ha a Baltimore összekapná magát, mert úgy kéne, hogy az utolsó meccs már ne számítson😛
több mint 11 éve
minden meccsnek van, sőt még a 4ed osztályú ncaa meccseknek is vanOk, csak nem tudtam, hogy minden meccsnek van-e tv-s közvetítése.steroid stewieTudjuk majd nézni a meccset, lesz közvetítés?steroid stewieha csak nem esik egy atombomba Clevelandre biztosan lesz közvetítés a helyszínrőlsapka
több mint 11 éve
Brandon Banks WR Inactive Dezmon Briscoe WR Inactive
Tom Compton T Inactive
Adam Gettis G Inactive
Robert Griffin QB Inactive
Josh LeRibeus G Inactive
Roddrick Muckelroy LB Inactive
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Ok, csak nem tudtam, hogy minden meccsnek van-e tv-s közvetítése.Tudjuk majd nézni a meccset, lesz közvetítés?steroid stewieha csak nem esik egy atombomba Clevelandre biztosan lesz közvetítés a helyszínrőlsapka
több mint 11 éve
Tudjuk majd nézni a meccset, lesz közvetítés?steroid stewieha csak nem esik egy atombomba Clevelandre biztosan lesz közvetítés a helyszínről
több mint 11 éve
Igen, ez minden bevallalos playenel bennem is felotlik. Nagyon nagyon onveszelyesek a futasai, ebben a mutatoban jelentosen fejlodnie kell. En tudom ,ez a jateka resze, de egy Harrison egyszercsak nem kerdezi meg hogy van, szanaszet tori.NA ez kb tonkre is vagta a fantasym, kezdhet benne T`hill...Ezzel kb. egyetértünk, de igencsak sokat kell fejlődnie, ha nem akarjuk ugyanezt minden évben kétszer...apeszos
Azonban egy a logikus dontes, nem kene megnyomorittatni meg ekkora tetnel sem.Delonso_
több mint 11 éve
steroid stewie
268
Tudjuk majd nézni a meccset, lesz közvetítés?
több mint 11 éve
NA ez kb tonkre is vagta a fantasym, kezdhet benne T`hill...Ezzel kb. egyetértünk, de igencsak sokat kell fejlődnie, ha nem akarjuk ugyanezt minden évben kétszer...
Azonban egy a logikus dontes, nem kene megnyomorittatni meg ekkora tetnel sem.Delonso_
több mint 11 éve
NA ez kb tonkre is vagta a fantasym, kezdhet benne T`hill...Azonban ez egy logikus dontes, nem kene megnyomorittatni meg ekkora tetnel sem.