Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
nem hinném h ők úgy számoltak volna a fallal, h 2 kezdő nem lesz. irányító kell nincs mese.aranyos beck meg rexy de édes kevés
több mint 13 éve
jvic
115
Még nincs vége a meccsnek, de már most is csak békésen sírdogálok. Van egy teljes mértékben diszfunkcionális támadócsapatunk, és egy puha védelmünk. A Bills védelme finoman fogalmazva sem erős, mégis szétszednek minket, főleg, hogy eddig összesen 4(!) db sackük volt 6 meccs alatt, és rajtunk már most csináltak hetet. Siralmas. Igazából a legnagyobb gondom az, hogy az előző draftban volt 12 választási lehetőségünk, és összesen 1 db falat húztunk és egy falat szereztünk azon kívül. Nem egészen értem, hogy ezt hogyan gondolja a vezetőségünk, és legfőképpen, hogyan fogjuk ezt kijavítani... 😕
több mint 13 éve
Azt hiányolom a csapattól idén főként, hogy hiányoznak offense oldalon a nagy játékok, valamint a védelemtől az olyan Kerrigan-féle meccseldöntő momentumok. De minden meccsen várom, hogy na majd most 😀sapkaHát igen, a labdaszerzés idén egyenlőre nem az erősségünk... mint ahogyan más se :rolleyes:
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 13 éve
gondolkoztam egy kicsit a meccsel kapcsolatban:elvileg ha belemegy a csapat a Bills-szel a ki tud minél több pontot minél gyorsabban szerezni, azt nem élné túl
mert nem olyan erős most az offense
ahhoz, hogy elkerüljük, sok turnover kell a védelemtől, ez nem szokott bejönni, (főleg fumbliztatjuk az ellent, de Jacksontól még nem láttam nagyon ilyet idén 😕)
tehát az offensenél pattog megint a labda, hogy sokat maradjon fenn, sajnos az utóbbi időben ez sem szokott bejönni
akkor visszaérkeztünk ugyanoda, hogy nem elég erős az offense. Legalábbis a Panthers korántsem jó védelmét nem tudtuk kellően elverni, pedig miket csináltak, rekordbünti stb.
Azt hiányolom a csapattól idén főként, hogy hiányoznak offense oldalon a nagy játékok, valamint a védelemtől az olyan Kerrigan-féle meccseldöntő momentumok. De minden meccsen várom, hogy na majd most 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Zsír, akkor legalább a védelem nem lesz katasztrófa. Egyébként a Törpök meccsével hangolódok, a Delfinek megrázni látszanak magukat! 😉
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
beraktam eredménykövetőbe is, de ők nem fognak az IR-es brigádon felül (Hightower-Cooley-Lichtsteiger)Redskins inactives: CB Buchanon, FB Sellers, LB White, OT Trent Williams, TE Byrd, WR Moss, DL Scott
tehát lesz Fletcher és Atogwe és Hall is
több mint 13 éve
A chat kész, elvileg jó is. Én ha leszek is, csak később... Ez a hét nagyon fullon volt nekem.... 😕 😕
több mint 13 éve
21.05Apeszos, csináld a chatet. 😊agent Tbár tudom nem apeszos hibája, de technikailag a chat nem volt jó, valami tartalékmegoldást ki lehetne találni (de én nem tudom mit 😊)
inkább kérdezem, de ha jól rémlik 9kor kezdünk és nem 10kor!sapka
Javaslatom az eredménykövető, most nem lesz ott nagy forgalom :cool:
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 13 éve
Apeszos, csináld a chatet. 😊agent Tbár tudom nem apeszos hibája, de technikailag a chat nem volt jó, valami tartalékmegoldást ki lehetne találni (de én nem tudom mit 😊)
inkább kérdezem, de ha jól rémlik 9kor kezdünk és nem 10kor!
több mint 13 éve
Ma győzni fogunk, úgy érzem.Apeszos, csináld a chatet. 😊
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve
holnap meccs és hallgatás :/ :/ Thompsont leigazoltuk a Ps-ből, és Compas? nevezetű Ol kapott egy releaset
Fletcher, Atogwe, Hall, és Buchanon questonable a holnapi napra
legnagyobb veszteség Atogwe lenne, Dougthyt már szerintem sokak idegrendszere képtelen még egy napig elviselni, kíváncsi lennék egy Hall nélküli meccsre, ahol Barnes kezdene.
ezt még érdemes: http://blog.redskins.com/2011/10/28/hail-finds-some-farmyard-amusement/
több mint 13 éve
Illetve Cooley ha jól emlékszem több meccsen is FB-et játszott, a kéztörést pedig lényegében Sexy-nek köszönheti. Én legalábbis azért a kb. 2 yardért nem zúzattam volna le a csapattársamat a Philly meccsen...Cooley ahogy nézem elég szar volt idén. mi történt vele?Zsocasok sérülés, ezért is ment Ir-re -Paulsen is tudott annyit, és már véglegesen Davis a no.1. TEsapka
több mint 13 éve
Cooley ahogy nézem elég szar volt idén. mi történt vele?Zsocasok sérülés, ezért is ment Ir-re -Paulsen is tudott annyit, és már véglegesen Davis a no.1. TE
több mint 13 éve
kezdő QB nem is volt idén.Hightower mellett Cooley is ment az IR-reHörimegölték az offensünket:
nincs kezdő QB, kezdő RB, kezdő LG->kezdő C, kezdő TE, kezdő FB se nagyon, most pár hétig Moss sincs, tehát kezdő Wr1, egy-két hétig kezdő LT
lehetne rosszabb?sapka
Cooley ahogy nézem elég szar volt idén. mi történt vele???
Moss-t nagyon sajnálom. remélem mihamarabb felépül, bár nem kell erőltetni a játékát. ha jövőre lesz rendes irányító, akkor még lehet egy jó éve.
több mint 13 éve
Max annyiban vitáznék, hogy (sérülékenységét leszámítva) Torain bőven megüti Redskins szinten a kezdő RB-t, Davis kezdő TE-nek sztem máshol is befér, Young meg eredetileg is kezdő FB-nek indult idén (bár nem tudom, hogy ő nem sérült-e, hétvégén mintha játszott volna). Meg hát az O eddig is haldoklott, engem változatlanul a D izgat jobban.Igen. Ha Kyle lenne a HC.apeszosHightower mellett Cooley is ment az IR-reHörimegölték az offensünket:
nincs kezdő QB, kezdő RB, kezdő LG->kezdő C, kezdő TE, kezdő FB se nagyon, most pár hétig Moss sincs, tehát kezdő Wr1, egy-két hétig kezdő LT
lehetne rosszabb?sapka
több mint 13 éve
Igen. Ha Kyle lenne a HC.Hightower mellett Cooley is ment az IR-reHörimegölték az offensünket:
lehetne rosszabb?sapka
több mint 13 éve
Hightower mellett Cooley is ment az IR-reHörimegölték az offensünket:
lehetne rosszabb?
több mint 13 éve
Kicsit én is félek... De remélem összekapják magukat, a lényeg, hogy Doughty-t tartsuk távol a pályától! 😀 Sajnálom, mert amúgy szimpi srác, de ha az élete múlna rajta, akkor se tudna megcsinálni egy tackle-t..."The Redskins have no third quarterback on the roster. It has been suggested that wide receiver Terrence Austin, a high school quarterback, would have been a candidate to play quarterback if Beck were sidelined with injury." 😀lehet jobb lett volna 😉 😛;
nexion218
szerintem Fletcher miatt nem kell aggódni, mert már nagyon rég nem hagyott ki meccset az öreg, acélból van, össze fogja magát szedni, és szerintem Atogwe sem komoly csak pihent egyet
de mindezekkel együtt nem tudom elképzelni, hogy Torontóban bármi keresnivalónk lehetnesapka
több mint 13 éve
"The Redskins have no third quarterback on the roster. It has been suggested that wide receiver Terrence Austin, a high school quarterback, would have been a candidate to play quarterback if Beck were sidelined with injury." 😀lehet jobb lett volna 😉 😛;
nexion218
szerintem Fletcher miatt nem kell aggódni, mert már nagyon rég nem hagyott ki meccset az öreg, acélból van, össze fogja magát szedni, és szerintem Atogwe sem komoly csak pihent egyet
de mindezekkel együtt nem tudom elképzelni, hogy Torontóban bármi keresnivalónk lehetne
több mint 13 éve
Hát el csak nem felejtett, csak nem megy. Pedig volt hurráoptimizmus, hogy faszajó, méretes elkapó, aztán meg jött a fentebb ecsetelt produkció...Hankerson-nak vmi nagyon durvát kell villantani, pre-be úgy hajigálta el a labdákat, mintha forrók lettek volna, most meg ez. Lehet tényleg jó, meg steal volt a drafton meg minden, de egyelőre negyon jól álcázza...nexion218nagyon szomorúan olvasom, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy elfelejtett volna focizni 😕 remélem bizonyítkristof
Hightower-t amúgy sajnálom, szimpatikus volt a játéka... Mondjuk szerencsére még mindig van Torain és Helu. Viszont a QB front érdekes... Sexy pneumonia-val kórházban, a tüdőgyüszi az ugyebár nem day-to-day típusú dolog és állítólag ha Beck-kel gáz lett volna, Terrence Austin lett volna a kubi:
"The Redskins have no third quarterback on the roster. It has been suggested that wide receiver Terrence Austin, a high school quarterback, would have been a candidate to play quarterback if Beck were sidelined with injury." 😀
De összességében az elkapófronton Moss sérülése ellenére is van bőven használható játékos. Engem az O-fal és Atogwe ill. Fletcher állapota sokkal jobban aggaszt. Főleg Atogwe... Nem tudom hogy kellene Aput rávenni, hogy vágja ki Doughty-t... Szegény gyerek ha a pályán van, önmagában 2TD előnyt jelent az ellenfélnek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hankerson-nak vmi nagyon durvát kell villantani, pre-be úgy hajigálta el a labdákat, mintha forrók lettek volna, most meg ez. Lehet tényleg jó, meg steal volt a drafton meg minden, de egyelőre negyon jól álcázza...nexion218nagyon szomorúan olvasom, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy elfelejtett volna focizni 😕 remélem bizonyít
több mint 13 éve
Bár Beck jó hívőhöz méltóan magára vállalta a dolgot, de hát láttuk a meccset (sajnos)... Hankerson-nak vmi nagyon durvát kell villantani, pre-be úgy hajigálta el a labdákat, mintha forrók lettek volna, most meg ez. Lehet tényleg jó, meg steal volt a drafton meg minden, de egyelőre negyon jól álcázza...pedig benne volt a lényeg 😛, örülök hogy nincs fenn; legutolsó megmozdulása egy teljesen rossz route+int+meccs vége voltsapkaHankerson így mennyi lehetőséghez juthat? csak, mert szvsz egy Terrence Austinnál, vagy egy Niles Paulnál sokkalta jobb 😊kristofHát nagyon nem.apeszos
több mint 13 éve
pedig benne volt a lényeg 😛, örülök hogy nincs fenn; legutolsó megmozdulása egy teljesen rossz route+int+meccs vége voltHát nagyon nem.apeszosSantana Moss 5-7 hétig nem lesz bevethető.vassadiHankerson így mennyi lehetőséghez juthat? csak, mert szvsz egy Terrence Austinnál, vagy egy Niles Paulnál sokkalta jobb 😊kristof
több mint 13 éve
Hát nagyon nem.Santana Moss 5-7 hétig nem lesz bevethető.vassadiHankerson így mennyi lehetőséghez juthat? csak, mert szvsz egy Terrence Austinnál, vagy egy Niles Paulnál sokkalta jobb 😊kristof