Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
gsn
3 548
The Washington Redskins are without a punter, as Sav Rocca is back home in Australia and waiting for his application for a work visa to be processed.Redskins coach Mike Shanahan said he expects the situation to get straightened out soon — and said he’d like to see Rocca marry an American if that’s what it takes.
“He’s got a job here in the U.S.,” Shanahan said. “Eventually they’ll let him go or, at least, I’m hoping they let him go. If not, I told him to get married to an American and that’ll make it easier.”
Australia’s Courier Mail pointed out that Rocca already has a wife in Australia, so that’s probably not a viable option.
Shannynek vannak ötletei. 😀
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
- Redskins re-signed ILB Rocky McIntosh. (Lofa így valószínűleg nem jön, megy a Bears-hez inkább gondolom)azért ez nagy meglepetés!, de ezzel el is dőlt a másik ILB poszt
Hollywood
nem vagyok biztos, hogy olyan jól jártunk...
ha felszedne jópár font izmot/súlyt, akár lehet is valami belőle, de kicsit kevés egyelőre.
azt nézegettem nem vagyunk a cap felett, szóval, 53-ra csökkentik a látszámot hamarosan és akkor jöhetne egy LG, mondjuk Waters 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Hollywood
172
Golston mellett a köv. igazolások történtek még:- Redskins re-signed ILB Rocky McIntosh. (Lofa így valószínűleg nem jön, megy a Bears-hez inkább gondolom)
- Redskins re-signed SS Reed Doughty to a three-year contract.
Rabach elbukta a fizikai vizsgáltatot Baltimore-ban: "Free agent C Casey Rabach (shoulder) failed his entrance physical with the Ravens."
D: lehet nem volt annyi turnover, de a 4-3 jobban ment anno. Én inkább 4-3 párti vagyok... valahogy az szimpatikusabb mint az X éve nagy divat 3-4.
A QB nagyon fontos lenne. Kétséges ugye, hogy Beck mire lesz képes. Tippem, hogy nem ő lesz a köv. Aaron Rodgers. Valahogy azt érzem ez az év sem lesz fényes, de akkor jövőre talán hoz a csapat egy top QB-t a drafton. Vagy nagyon hisznek Beck-ben, hogy idén nem hoztak senkit vagy nem volt olyan akit annyira akartak volna.
több mint 13 éve
időközben visszaigazoltuk Golstont, (főleg, hogy Jarmon+Holliday+Daniels is elment) és Torain összeszedett egy kéztörés szerűséget a Tc-ben, semmi meglepetés...
több mint 13 éve
de nem tudom beljebb lennénk e, ha most 2-vel több győzelmünk lenne tavalyróllényegében egyetértünk, az "elment" alatt én sem azt értettem, hogy SB-t nyerő, vagy akár csak PO esélyes D, csak mondjuk egy közepes, mondjuk legyen ligatizenhetedik. És egy legalább decens D fallal egy közepes D sztem sokkal jobban nézett volna ki, ami akár W-ket is érhetett volna.nexion218Sőt, talán kicsit felszínes leszek, de azt mondom, hogy a legnagyobb baj a front 3 volt, a többi még el is ment volna. FS poszton pl 4-3ban is fosok lettünk volna...nexion218...szóval a többi elment, hát bizony a többi sem ment el szerintem (sajnos)
sapka
ugyanúgy sansztalan a PO, ahhoz legalább 10-6 kell, vagy jobb
több mint 13 éve
lényegében egyetértünk, az "elment" alatt én sem azt értettem, hogy SB-t nyerő, vagy akár csak PO esélyes D, csak mondjuk egy közepes, mondjuk legyen ligatizenhetedik. És egy legalább decens D fallal egy közepes D sztem sokkal jobban nézett volna ki, ami akár W-ket is érhetett volna.Sőt, talán kicsit felszínes leszek, de azt mondom, hogy a legnagyobb baj a front 3 volt, a többi még el is ment volna. FS poszton pl 4-3ban is fosok lettünk volna...nexion218...szóval a többi elment, hát bizony a többi sem ment el szerintem (sajnos)
sapka
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Sőt, talán kicsit felszínes leszek, de azt mondom, hogy a legnagyobb baj a front 3 volt, a többi még el is ment volna. FS poszton pl 4-3ban is fosok lettünk volna...nexion218nem jó ez így, eléggé csúsztatva van
mert főleg Landry kiválása után, kétféleképpen szoptuk a yardokat, olyan csapat ellen akinek erős passzjátéka van passzokból, akiknek pedig erős futó volt, attól pedig futásból 😉, utóbbiban vastagon benne volt a pocsék Dline, főleg miután kiderült, hogy Kemo csak egy sérült hústorony+Bryant nem volt éppen kezdőszint+Gholston is önmagát kereste csak(megjegyzem vagy 2 éve ezt teszi)
ehhez hozzájött, hogy Rocky nem volt éppen acélos a futások ellen, Fletcher összetolt vagy 130 tacklet, de egyedül nem bírta,+ Dougthy nem az a tipikus boxban álló hard hitter safety, szóval összességében futás ellen ez vékony volt...
másik felében pedig egyrészt a cornerek sem voltak világverőek, pláne nem a safetyk + Orakpon kívül nem kaptak segítséget a siettetésben a Carter+Lorenzo 'egységtől', és -a fal is szar volt-, (de lőjjetek le... majd Rogerst figyeljétek a 49-eseknél, nem lesz ő olyan rossz, ahogy Hall is igen-igen jó képességű!) csak a körülmények, nem mindegy a Qb mennyit ülhet a labdán...
viszont az piszok érdekes, hogy a chicagói fal ellen úgy kijött a lépés, hogy öröm volt nézni 😊, legalább más ellen nem
...szóval a többi elment, hát bizony a többi sem ment el szerintem (sajnos)
na meg úgy nem is lehet D-t építeni, hogy az offense másfél perceket van fenn max a pályán... visszakanyarodva amíg nincs rendes támadófal ne is számítsunk másra, bárkinél is van a labda
A köv. idény ilyen szempontból érdekes lesz, ha összeállna az Ofal (nemlétezik...), akkor lenne értelme akár számolgatni, ha lenne konstans futás
A D-ben is vannak nagy kérdőjelek: Kerrigan mire lesz képes 3-4-ben, Cofield beválik e nosenak, akár 0-technik, akár 1..., illetve Fletcher párja mire lesz képes
de összességében úgy vélem amíg nem tudunk labdamegtartó O-t csinálni, addig top5 játékosállomány is lehet a defense oldalán, szopni fogják a yardokat, az biztos.
... és ha ehhez feltétlen elit Qb kell szerintetek én nem vagyok az elrontója, de úgy gondolom nem ez lenne a legfontosabb, most biztosan nem.
több mint 13 éve
Sziasztok!Egyetértek - részben. Mert bár igaz, hogy a rangsorban szinte tökutsó volt a védelem, de emlékeim szerint egy lényeges ponton viszont rengeteget javult még így is a D# : turnoverekben. Szóval szinte maradt egyhelyben a dolog, mert a magasan rangsorolt, de lényegében turnover képtelen D-ből lett egy ligautsó, de legalább turnoverekre képes verzió (de ezt talán már írtam is). Sőt, talán kicsit felszínes leszek, de azt mondom, hogy a legnagyobb baj a front 3 volt, a többi még el is ment volna. FS poszton pl 4-3ban is fosok lettünk volna (ami azért nagyon hiányzik), sőt a 3-4ben Landry újra SS lett, amivel mi kimondottan nyertünk (már amíg meg nem sérült). Íígy visszatekintve McNabb nagyobb hiba volt, mint a 3-4 es D. A 6-10-re kb. Campbell is képes lett volna olcsóbbért, kevesebb cirkusszal. Szóval sz@r az egész, de legalább a mi csapatunk!!! 😀 De én is bízok abban a bizonyos "innen csak felfelében". Abban reménykedek, hogy arra akarunk ráállni, hogy összerakjuk idén a "körítést" (=QB-t kivéve mindent) és jövőre egy kész gépézetbe helyezzük el a csúcsdíszt egy elit QB formájában.
Olvasgattam itt az elemzéseiteket a tavalyi évről, így Rexy, úgy McNabb, stb., de azt az "apróságot", hogy a védelmünk a Texans-szal karöltve a legrosszabb volt a ligában, azt egyikőtök se írta le. És a legnagyobb baj nem is az emberekkel volt egyénileg, hanem a koncepcióval (koncepciótlansággal). Egy soksok év alatt jól felépített és sikeres 4-3-as defet lecseréltünk egy baromi szar 3-4-re, ráadásul úgy, hogy se emberek nem voltak hozzá, se idő. Szerintem, ha meghagyta volna Shanny a 4-3-as defet, simán meglett volna a 8-8-as mérleg tavaly, és lett volna idő beszerezni a szükséges embereket és eladni/elcserélni a 3-4-ben nem használható játékosokat (Carter, Haynesworth). Namindegy, a rombolás megtörtént, mostmár reménykedem az építkezésben. Ahogy szokták mondani, az út innen csak felfelé vezet.
P.S.: Bár a felfelé vezető út összepárosítva a Becksy+Rexy párossal kicsit nehéz lesz...jvic
több mint 13 éve
Nem feltétlen örülök, G-ben jó lett volna, az OT nem ment neki... Beck akkor lesz kurva jó, ha én kerülök oda GM-nek... 😂 Shanny már januárban szólt, hogy neki Luck kell és kész. Ettől még maradhat Grossman... 😉
több mint 13 éve
apeszos örülhet Heyert nem fogja viszontlátni 'skins mezben, elment raidernek, bár nem tudom Oldenburggal (vagy kivel) mennyivel vagyunk beljebb...sajnálom, hogy Grossman csak 1 évre írt alá, ez azt jelentené, hogy jövőre, vagy Beck lesz qrva jó, vagy Qb draft, nekem egyik sem tetszene...
igazoljuk le Waterst...
(off: aztec ha tisztában lennél tényekkel mielőtt ideírkálsz hasonló okosságokat, na az nagyon jó lenne 😉)
több mint 13 éve
Annyiért még meg is éri.
több mint 13 éve
1,15 millát kap.The one-year deal has a guaranteed base salary of $810,000, a roster bonus of $240,000, and a signing bonus of $100,000.Grossman mennyiért írna alá?Gondolom max 1 évet adnátok neki, de inkább annyit se 😀aztecAláírt egy évre.ulpianus
http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/08/02/rex-grossman-isnt-getting-paid-like-a-potential-starter/
több mint 13 éve
Grossman mennyiért írna alá?Gondolom max 1 évet adnátok neki, de inkább annyit se 😀aztecAláírt egy évre.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
aztec
1 360
Grossman mennyiért írna alá?Gondolom max 1 évet adnátok neki, de inkább annyit se 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Akkor vissza, mert szerdára írta SchefterTatupu és Hayden jön látogatóba.Denymármint visszajönnek nem?
mert egyszer már voltak, legalábbis Hayden biztosansapka
több mint 13 éve
Tatupu és Hayden jön látogatóba.Denymármint visszajönnek nem?
mert egyszer már voltak, legalábbis Hayden biztosan
több mint 13 éve
Tatupu és Hayden jön látogatóba.
több mint 13 éve
milyen jó, hogy ideigazolt Buchanan kapásból 4 meccsre eltiltották, és ami a szép, hogy az ötödik hét a pihenő...
több mint 13 éve
jvic, szerintem részben igazad van, de miért lettünk volna beljebb a 8-8cal?, mármint miért lett volna jó, maradunk középcsapat drága Fa igazolásokkal, ez is egy út, de lehet ki lehetne kerülni ebből a vegetációból, és ahhoz először rombolni kellO, úgy is rossz lett volna, ahogy évek óta Campbellel, csak a D megmentette
na meg volt futójáték!!!, idáén nem nagyon votl igazi, mert egy jó D a konstans futásra tud épülni, lásd Chiefs, vagy akárkit
Shanahan 3-4et akart, idén fog kiderülni volt e értelme, mert most azok a játékosok vannak akiket ő akart...
és szerintem azt már sokszor leírtuk, hogy a 4-3-ról áttérni baromság volt, de Campbellt draftolni is, sőt Zorn idehívni Hc-nak is, ezeken nem tudunk változtatni 😕
több mint 13 éve
jvic
115
Sziasztok!Olvasgattam itt az elemzéseiteket a tavalyi évről, így Rexy, úgy McNabb, stb., de azt az "apróságot", hogy a védelmünk a Texans-szal karöltve a legrosszabb volt a ligában, azt egyikőtök se írta le. És a legnagyobb baj nem is az emberekkel volt egyénileg, hanem a koncepcióval (koncepciótlansággal). Egy soksok év alatt jól felépített és sikeres 4-3-as defet lecseréltünk egy baromi szar 3-4-re, ráadásul úgy, hogy se emberek nem voltak hozzá, se idő. Szerintem, ha meghagyta volna Shanny a 4-3-as defet, simán meglett volna a 8-8-as mérleg tavaly, és lett volna idő beszerezni a szükséges embereket és eladni/elcserélni a 3-4-ben nem használható játékosokat (Carter, Haynesworth). Namindegy, a rombolás megtörtént, mostmár reménykedem az építkezésben. Ahogy szokták mondani, az út innen csak felfelé vezet.
P.S.: Bár a felfelé vezető út összepárosítva a Becksy+Rexy párossal kicsit nehéz lesz...
több mint 13 éve
már hogy lenne meg Rogers?Redskins re-signed CB Phillip Buchanon. Depth már van, nem is rossz így, hogy Rogers még megvan.HollywoodJa... csak kéne vki, aki összeszedi a lepattanókat - a Rogers kezéről lepattanó labdákra gondolok...nexion218
neki sincs szerződése, éppen a Panthers/Brownsba szeretne igazolni...
bíztam benne inkább Haydent hozzuk nickelnek
több mint 13 éve
Redskins re-signed CB Phillip Buchanon. Depth már van, nem is rossz így, hogy Rogers még megvan.HollywoodJa... csak kéne vki, aki összeszedi a lepattanókat - a Rogers kezéről lepattanó labdákra gondolok...
több mint 13 éve
Hollywood
172
Shanny on Hightower: "He can run, he can pass protect," Shanahan said. "He’s a third-down back." A cikkíró hozzáteszi még, hogy "Ryan Torain is awful in the passing game all-around"Redskins re-signed CB Phillip Buchanon. Depth már van, nem is rossz így, hogy Rogers még megvan.
több mint 13 éve
Hollywood
172
Tényleg, csak arra emlékeztem, hogy a többiekkel együtt edzett, de az még a lockout vége előtt volt.LB-re van még Rocky McIntosh és H.B. Blades is. Velük mi van? Úgy tudom Blades aláírt 31-én és Rocky puffogás után, de ott van a többiekkel.nem létezik, hogy ott van, nincs szerződése, biztos, hogy nincs ott
Hollywood
és nem valószínű, hogy visszajönsapka