Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
hogy lehet belelépni abba a szobába, ha (teljesen véletlenül) nincs facebookom?, amint láttam twitter/face/vmi reg szükséges, de lehet csak elnéztem 😊, remélemMármint chat-re? Azt nem tudom. Csak gondoltam csinálok a szezonra egy állandó szobát, a pre alatt teszteljük... 😊apeszosShanny szerint többet lesznek fent a kezdők, és csak posztokra cserél imitt-amott... Össze kell szokjanak, vagy mi... Nem mintha erre elég lenne négy pre-meccs.mindkettő jó hír, remélem leszünk a chatnél páran (mondjuk kettőnél több 😛 ), kik várhatóak?sapka
Amúgy meccs alatt chatszoba lesz a redskinsfan-on.apeszos
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Mármint chat-re? Azt nem tudom. Csak gondoltam csinálok a szezonra egy állandó szobát, a pre alatt teszteljük... 😊Shanny szerint többet lesznek fent a kezdők, és csak posztokra cserél imitt-amott... Össze kell szokjanak, vagy mi... Nem mintha erre elég lenne négy pre-meccs.mindkettő jó hír, remélem leszünk a chatnél páran (mondjuk kettőnél több 😛 ), kik várhatóak?sapka
több mint 13 éve
Shanny szerint többet lesznek fent a kezdők, és csak posztokra cserél imitt-amott... Össze kell szokjanak, vagy mi... Nem mintha erre elég lenne négy pre-meccs.mindkettő jó hír, remélem leszünk a chatnél páran (mondjuk kettőnél több 😛 ), kik várhatóak?
több mint 13 éve
ma belenéztem az eagles meccs elejébe, mire is számítsunk a kezdőktől..., kemény meccsek lesznek az biztos.Shanny szerint többet lesznek fent a kezdők, és csak posztokra cserél imitt-amott... Össze kell szokjanak, vagy mi... Nem mintha erre elég lenne négy pre-meccs.
de végiggondoltam, hogy egészen jó preseasont hoztak nekünk össze: pitsburgh-O-t maximálisan lehet tesztelni. Colts-D, Baltimore szintén O-t, Tampa
szóval ligaszinten elit támadó/védők ellen lehet egy negyedet gyakorolni, mindkét csapatrésznek, még akkor is ha egyelőre nem megy nekik úgy ahogy kéne. Ez jó.sapka
Amúgy meccs alatt chatszoba lesz a redskinsfan-on.
több mint 13 éve
ma belenéztem az eagles meccs elejébe, mire is számítsunk a kezdőktől..., kemény meccsek lesznek az biztos.de végiggondoltam, hogy egészen jó preseasont hoztak nekünk össze: pitsburgh-O-t maximálisan lehet tesztelni. Colts-D, Baltimore szintén O-t, Tampa
szóval ligaszinten elit támadó/védők ellen lehet egy negyedet gyakorolni, mindkét csapatrésznek, még akkor is ha egyelőre nem megy nekik úgy ahogy kéne. Ez jó.
több mint 13 éve
The Redskins-Steelers game will be televised on NBC-4 and Comcast SportsNet. Kenny Albert calls the play-by-play and former Redskin Joe Theismann provides color commentary. Another former Redskin Rick 'Doc' Walker reports from the sidelines.
több mint 13 éve
olvasgattam training camp összefoglalókat.a következő tendenciákat szűrtem le 😊
rookiekkal kapcsolatban, Kerrigan még nem kész teljesen (sérülés), és coverben nem az igazi; Jenkins egy beast, nagyon jól játszik; Hankerson pedig óriási csalódás 😕
a rúgó párharc nagyjából egálra áll, remélem nem Gano nyer
Becket nem dícsérik, Grossman nagyjából stabil középállapot, igen baromi kövér
Banks nagyon gyors még mindig, de nem tanulta még meg a playbookot
Cofieldet és Hightowert nagyon dícsérik, valamint meglepő módon a támadófal is jó!, kivéve Chester, őt a kezdők mindig leverik, Montgomery gyakran rá tud segíteni
főleg Brownt istenítik, még senki nem verte meg drillben
Davis (TE), pedig elég gyengus, lehet Sellers lesz helyette a rosteren
a Wr-ek pedig jól játszanak, egészen elit társaság, Stallworth pedig már mindenkit megvert legalább egyszer a Db-k közül
Hallnak volt egyszer egy nagyon rossz napja, nagyjából átlagos jelenleg
Wilsont is sokra tartják, Doughty egyszerűen rossz, Moore is
több mint 13 éve
off: azt mondták, mivel nem napi hírek kerülnek fel, hanem inkább beszámolók, elemzések, ezért életmód kategória, mert sportolásra buzdít a blogunk (így tessék ezentúl olvasni mindenkinek mindent, lehet utána sisakot ragadtok és leütközitek a szomszéd bácsikat)Egyébként kinn van az első DC tőletek is, NFC East szakértő így értékelte: http://bloggingthebeast.com/2011/08/09/thoughts-on-the-redskins-depth-chart/Denynem is tévedtem benne, csak Foxot, de ő később jött
amiért komment: Bill Ward véleményét a kommentek közül érdemes elolvasni, egyetértek vele, és nagyon jól összefoglalja a helyzetet!
off, nem is tudtam, hogy ti már 'életmód tanácsadással' is foglalkoztok a blogban 😛sapka
több mint 13 éve
Egyébként kinn van az első DC tőletek is, NFC East szakértő így értékelte: http://bloggingthebeast.com/2011/08/09/thoughts-on-the-redskins-depth-chart/Denynem is tévedtem benne, csak Foxot, de ő később jött
amiért komment: Bill Ward véleményét a kommentek közül érdemes elolvasni, egyetértek vele, és nagyon jól összefoglalja a helyzetet!
off, nem is tudtam, hogy ti már 'életmód tanácsadással' is foglalkoztok a blogban 😛
több mint 13 éve
Egyébként kinn van az első DC tőletek is, NFC East szakértő így értékelte: http://bloggingthebeast.com/2011/08/09/thoughts-on-the-redskins-depth-chart/
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Pryort annyira utálom, hogy még az ellenfeleknek sem kívánom, hogy behúzzák.
több mint 13 éve
Amúgy tényleg gyűjtjük az ilyeneket jelenleg (sajnos), van már belőle 3 rosteren, de Reid nem szereti supp draftot, meg egész Eagles se, asszem a nyolcvanasévek óta nem húztunk ott senkit 😊Az a baj, hogy egyébként el tudom képzelni, hogy behúzzátok. Bár augusztus közepén új QB-t nevelni mennyire jó ötlet...Denyne idegesíts..., esélytelen, nem jó nekünk ő, sehogy sem, másrészt a régi vezetés lehet, hogy tényleg behúzta volna, de új szelek vannak, itt is mint nálatok is ugye 😂
hozzátok egyébként jobbanillene, fekete balhés és gyorsan sérül, ti gyűjtitek az ilyesmitsapka
több mint 13 éve
Az a baj, hogy egyébként el tudom képzelni, hogy behúzzátok. Bár augusztus közepén új QB-t nevelni mennyire jó ötlet...Denyne idegesíts..., esélytelen, nem jó nekünk ő, sehogy sem, másrészt a régi vezetés lehet, hogy tényleg behúzta volna, de új szelek vannak, itt is mint nálatok is ugye 😂
hozzátok egyébként jobbanillene, fekete balhés és gyorsan sérül, ti gyűjtitek az ilyesmit
apeszos: itt van még a harmadik lúzer Clemens, mert lúzerből sosem elég, de örüljünk, hogy Beck megsérült 😀
jvic: szerintem arra senki sem számított, hogy Cartert ekkorát fog betlizni..., ha tudták volna elcserélik, ez jogos 😉, de nem tudták, legalábbis nem léptek még orákulumi szintre.
több mint 13 éve
Meg az is baj, hogy oly' sz@rul állunk QB téren, hogy egy augusztus közepétől nevelt rookie irányító se lehet sokkal rosszabb attól, amink van... 😀 Bár ettől függetlenül maradok azon az állásponton, hogy Shanny (már persze az öreg 😉 ) ért a focihoz, én meg csak szeretnék érteni hozzá, szóval bízok benne... 😀Sexy dagadt, Beck megsérült, kezdünk jól állni QB téren...apeszosMinden reményetek abban van, hogy Pryor jöhet-e supp draftra 😊
Az a baj, hogy egyébként el tudom képzelni, hogy behúzzátok. Bár augusztus közepén új QB-t nevelni mennyire jó ötlet...Deny
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Sexy dagadt, Beck megsérült, kezdünk jól állni QB téren...apeszosMinden reményetek abban van, hogy Pryor jöhet-e supp draftra 😊
Az a baj, hogy egyébként el tudom képzelni, hogy behúzzátok. Bár augusztus közepén új QB-t nevelni mennyire jó ötlet...
több mint 13 éve
Sexy dagadt, Beck megsérült, kezdünk jól állni QB téren...
több mint 13 éve
jvic
115
Fogtok ti még sírni miattuk 😛WyattFőleg, hogy egy olyan butuska edző, mint Bill bácsi, éppen 4-3-ra akar átállni a mi falunkból kettővel... Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy tavaly miért nem cseréltük el őket, Andre-ért adtak volna jó pickeket.
több mint 13 éve
És lassan érik a Kelly cut is, megint sérült...
több mint 13 éve
Én is attól tartok...
több mint 13 éve
5 nap és összecsap a pittsburghi cserealakulat és a washingtoni, valamiért nem hiszem, hogy bármi is közvetítenéNem volt elég BigAl? 😀 Egyedül a Baltimore meccsvan kiírva az ESPN-re, a többi nem. De majd meglátjuk... Talán itt: http://www.ustream.tv/redskins 😊
a pats leigazolta André Cartert 😀, szívük rajtasapka
több mint 13 éve
5 nap és összecsap a pittsburghi cserealakulat és a washingtoni, valamiért nem hiszem, hogy bármi is közvetítenéa pats leigazolta André Cartert 😀, szívük rajta
több mint 13 éve
Beck is megsérült. Érkezett Keyaron Fox LB a Steelers-től. Ja, és Rocca megkapta a munkavállalásit...már meg is történt a dolog augusztus 5-én... Mondjuk én is sajnálom, egészen jó emlékeim voltak róla (már arról a kevés időről, amit egyáltalán láttunk belőle.)
Csalódtam. Úgy néz ki Henson cut lesz... 😕 :mad:apeszos
több mint 13 éve
Köszi, megvan am itt még nem láttam NFL-t... Ezen viszont szokott lenni: http://www.firstrowsports.eu/sport/football.htmlÉs a szokásos adthe. No és: http://www.infl.tk/
Azon kívül itt lehet válogatni:http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=170&sid=fbebd973946c7040f802914b4555f4e4&mforum=stream
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Nem tudom, itt lesz-e NFL, de gyakorlatilag magyar bajnoki focimeccsek is vannak, szal nem tartom kizártnak, hogy majd adnak 😊http://www.fromsportcom.com/