Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
szerintem egy izgalmas fordulatos meccset látott aki megnézte, és a dolphins elég jó voltsapkaHol voltak a fordulatok? Egyszer sem vezettünk.
több mint 14 éve
szerintem egy izgalmas fordulatos meccset látott aki megnézte, és a dolphins elég jó voltsapkaNe bassz föl agyilag, épp csak megnyugodtam... 😀 😀 😀
De egyébként igazad van..
több mint 14 éve
szerintem egy izgalmas fordulatos meccset látott aki megnézte, és a dolphins elég jó volt
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Igen. Reménytelen.
több mint 14 éve
Esküszöm, ilyen kilátástalanul szar meccseket még a Zorn éra alatt sem játszottunk, mint az utóbbi időben...
több mint 14 éve
Ez már nekem sok.
több mint 14 éve
inactives vs. Dolphins: CB DJ Johnson, RB Choice, LB Fox, OT Smith, OT Brown, WR Paul, WR Mossteháát lesz Atogwe, fogadjunk megsérül meccsen...
több mint 14 éve
szerintem ma játszhatnak11 NFL játékosnak lett tegnap pozitív a dopping tesztje. Kettőt neveztek meg, Fred Davis-t és Trent Williams-t.HöriHmm... és akkor ez már mai játékukra is hatással lesz???nexion218
több mint 14 éve
breaking news: Sexy kezd... nem értem, esélyetek sincs már Luck-ra 😉A biztató kezdés után olyan szinten nyomorékok lettünk egy hónap alatt, hogy a liga szerintem megváltoztatja a draftrendszert és méltányossági alapon, szánalomból megkapjuk az 1/1-et... 😀
http://www.youtube.com/watch?v=3gOHvDP_vCs&ob=av3n :cool: 😂davemayer
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
11 NFL játékosnak lett tegnap pozitív a dopping tesztje. Kettőt neveztek meg, Fred Davis-t és Trent Williams-t.HöriHmm... és akkor ez már mai játékukra is hatással lesz???
több mint 14 éve
11 NFL játékosnak lett tegnap pozitív a dopping tesztje. Kettőt neveztek meg, Fred Davis-t és Trent Williams-t.
több mint 14 éve
breaking news: Sexy kezd... nem értem, esélyetek sincs már Luck-ra 😉http://www.youtube.com/watch?v=3gOHvDP_vCs&ob=av3n :cool: 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Teljesen értetlenül állnék előtte, ha újra Sexy kezdene... A mutatott játéka mindkettőjüknek összességében gyenge, de sajnos az O olyan szinten vérszegény teljesítményt nyújt, hogy lényegében mindegy, hogy ki a QB. Viszont érni látszik a QB draft és a napokban olvastam egy érdekeset: Grossman-nek jövőre nincs szerződése, Beck-nek viszont igen... Hasznos lenne, ha lenne vki a csapatnál, aki legalább papíron érti a playbookot - még ha végrehajtani nem is tudja - és tud segíteni a rookie-nak. Sexy újrabb szerződtetésére még sztem Cerrato se lenne hajlandó, tehát jövőre egy irányító van biztosan rosteren: Beck. Akkor már nem jobb, ha ő játszik minél többet? Jelen állás szerint a 8-8-as szezon is csodaszámba menne, úgyhogy olyanminden, hogy ki irányít...
több mint 14 éve
pedig azt gondolná az ember h peyton nélkül a coltsnak a legnevetségesebb a qb helyzete, de nem, kenterbe verjük őket kegyetlenül
több mint 14 éve
ezt találtam; a végén még nyerni megyünk 😊 Grossman has split first team snaps with Beck.
több mint 14 éve
attól, hogy összegyűjtjük más ember szemetét, még nem lesz minőségi tartaléksorunk, Hurt maradjon szépen guardnak, nekem tetszett ott. Brown helyett pedig egyelőre jobb LocklearsapkaCsakhogy Hurt-nek (egy rookienak!? 😀) is kellene csere... Amilyen ütemben fogy az offense.
Amúgy meg úgy tűnik Doughty nem tud úgy lesérülni hogy ne játszon...
több mint 14 éve
attól, hogy összegyűjtjük más ember szemetét, még nem lesz minőségi tartaléksorunk, Hurt maradjon szépen guardnak, nekem tetszett ott. Brown helyett pedig egyelőre jobb Locklear
több mint 14 éve
Oké, Heyer csak vicc volt. Akkor most már végképp nem lehet kifogás a falra, Becknek nincs kibúvója...
több mint 14 éve
polombus minőségi tartalék, centeren kívül bármit eljátszik úgy h nem lóg ki negatív értelemben, sztem jobb locklearnél egyébként
több mint 14 éve
Most olvastam, hogy guardnak hozták. Hm. Az tényleg nem árt. De guardnak Heyer is maradhatott volna.
több mint 14 éve
csak nem volt rá szükség; Locklear jó RT csereTyler Polumbus. Shanny megőrült.apeszosMessze nem olyan rossz ő,mint ahogy gondolod.
A Seattleben tavaly jól nyomta.Bazzani
több mint 14 éve
Tyler Polumbus. Shanny megőrült.apeszosMessze nem olyan rossz ő,mint ahogy gondolod.
A Seattleben tavaly jól nyomta.
több mint 14 éve
Tyler Polumbus. Shanny megőrült.
több mint 14 éve
sajnos ezzel a Torain pickel elég rosszul jártál; egyelőre Heluval szemben maximális a bizalom, és egész jó is; nem bánom hogy nincs Torain; idén 1 vagy 2 jó meccse volt mikor Hightower szétzúzta a defenseket és akkor egy negyed alatt bárki futott volna egy 100 yardoz. Az a fő probléma, hogy van egy komolyabb elhúzódó sérülése még preseason előttről, és a passprotja egyébként sem jó. Helu minden területen jobb nála egyelőre.és esélytelen arra hogy kapjon legalább 5-8playt? (fantasymban folyamatosan kezdő)beltazorTorain-el mi van?Beletört Kyle játékhívásaiba.apeszos
Azt hittem Hightower kiesése után ő lesz a kezdő :/JoeyPorter
több mint 14 éve
és esélytelen arra hogy kapjon legalább 5-8playt? (fantasymban folyamatosan kezdő)Torain-el mi van?Beletört Kyle játékhívásaiba.apeszos
Azt hittem Hightower kiesése után ő lesz a kezdő :/JoeyPorter