NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Raiders hivatalos twitter csatornája.Regardless of what any 'draft expert' said, GM Mike Mayock and Coach Gruden saw a starting right tackle in Alex Leatherwood.
érted, mindezt úgy, hogy mayock a gm, hát beszarok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Rodaron
2 071
Ez mind együtt, meg így próbálnak jótékonykodni és közben jótékonykodnak is.ez a Zoomon bohóckodó nflesek celebek miegymások performanszát nemtudom ki nézi. már tavaly sem értettem hog van rá igény 😀eddig féltem megkérdezni de mi is megy ott? Nevetgélés sztorizgatás vagy ugyanúgy beszélnek a prospectekről?
braxa88
Drip
több mint 3 éve
braxa88
12 534
szerintem köze sincs a drafthozez a Zoomon bohóckodó nflesek celebek miegymások performanszát nemtudom ki nézi. már tavaly sem értettem hog van rá igény 😀eddig féltem megkérdezni de mi is megy ott? Nevetgélés sztorizgatás vagy ugyanúgy beszélnek a prospectekről?
braxa88
Drip
több mint 3 éve
Nem fogjuk Cosmit huzni. Bar huznank.Cosmi FTW!Buzi Delfinek, remelem, elraboljak Hopihet! Nem marad OT a Coltsnak 🙄Little Walker
Stez
eaglesmcnabb
empty taxi
több mint 3 éve
Készüljetek sokk lesz 😛
több mint 3 éve
Tökre érdekelt mindig, hogy az ilyen értelmezhetetlen neveket, honnan tudják hogyan kell kimondani. Nem tudja fonetikusan odaírni mellé gondolom 😀dehogynem, minden media guide-ban külön lista szokott lenni az összes fura név fonetikus kiejtéséről
Hanni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Buzi Delfinek, remelem, elraboljak Hopihet! Nem marad OT a Coltsnak 🙄majd az asszonyverő ötödik körben 😉
Stez
több mint 3 éve
Cosmi FTW!Buzi Delfinek, remelem, elraboljak Hopihet! Nem marad OT a Coltsnak 🙄Little Walker
Stez
eaglesmcnabb
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Buzi Delfinek, remelem, elraboljak Hopihet! Nem marad OT a Coltsnak 🙄Little Walker
Stez
eaglesmcnabb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
ez a Zoomon bohóckodó nflesek celebek miegymások performanszát nemtudom ki nézi. már tavaly sem értettem hog van rá igény 😀eddig féltem megkérdezni de mi is megy ott? Nevetgélés sztorizgatás vagy ugyanúgy beszélnek a prospectekről?
braxa88
több mint 3 éve
Buzi Delfinek, remelem, elraboljak Hopihet! Nem marad OT a Coltsnak 🙄Little Walker
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Dolphins pick is rendben
több mint 3 éve
ez okés
több mint 3 éve
Sewell helyett Eichenberg, hát meglátjuk mennyire volt ez okos
---
több mint 3 éve
Eichenbergből nem lesz sztár, de nem lesz bust se,
több mint 3 éve
Buzi Delfinek, remelem, elraboljak Hopihet! Nem marad OT a Coltsnak 🙄
több mint 3 éve
braxa88
12 534
nfc north eddig elég jól tolja a GBen kívűl
több mint 3 éve
😕 NFLre meggyógyulJeff McLane
@Jeff_McLane
·
2 min
Landon Dickerson college injuries:
2016: Torn right ACL (season ending)
2017: Ankle (season ending)
2018: Ankle (medical redshirt, season ending)
2020: Torn left ACL (took a snap in title game
több mint 3 éve
Én bunkó vagyok, van facebookom... 😉screenshot 😛....az asszonyról😉Bemondtam előre az asszonynak, hogygrant lesz a pick. Sajnos sose fogja megerősíteni mert alszikelhisszük...😊
peach
yooker
dande
több mint 3 éve
Kampman
28 313
ez a Zoomon bohóckodó nflesek celebek miegymások performanszát nemtudom ki nézi. már tavaly sem értettem hog van rá igény 😀szerintem kurva sokan, komolyan
braxa88
több mint 3 éve
Tökre érdekelt mindig, hogy az ilyen értelmezhetetlen neveket, honnan tudják hogyan kell kimondani. Nem tudja fonetikusan odaírni mellé gondolom 😀
több mint 3 éve
mindenki tradel, fantasztikus 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 313
csináljon már más is akkora faszságot mint mi, túl értelmesnek tűnik eddig a többi csapatigyekszünk, ennyit mondhatok
Negritis
több mint 3 éve
braxa88
12 534
ez a Zoomon bohóckodó nflesek celebek miegymások performanszát nemtudom ki nézi. már tavaly sem értettem hog van rá igény 😀