NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Remélem Barmore nem csúszik nagyon tovább
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Eddig birta 😀mondjuk az tényleg csak másodlagos espn stream, de legalább biztos nem lövik leEgy linket dobhat valaki.ott van kiemelt kommentben és fent is van stream link
Köszi
Bazzani
Heisman
itt egy elsődleges ESPN-es, ennél kérdés, hogy meddig tart ki
www.youtube.com/watch?v=MeWMmDLilmI
r.baggio
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
ma 1-kor egyből kezdünk, vagy lesz megint fél óra petting 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
mondjuk az tényleg csak másodlagos espn stream, de legalább biztos nem lövik leEgy linket dobhat valaki.ott van kiemelt kommentben és fent is van stream link
Köszi
Bazzani
Heisman
itt egy elsődleges ESPN-es, ennél kérdés, hogy meddig tart ki
www.youtube.com/watch?v=MeWMmDLilmI
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Köszi.Egy linket dobhat valaki.ott van kiemelt kommentben és fent is van stream link
Köszi
Bazzani
Heisman
Nem vettem észre.
több mint 3 éve
Egy linket dobhat valaki.ott van kiemelt kommentben és fent is van stream link
Köszi
Bazzani
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ma már én is kénytelen vagyok ezt nézni, meglátjuk. Keresek majd nfl networköset ismi a baj a league pass-szel?
Szerk.: ja, itt nincs bemondás, de ugyanúgy mutatják rögtön a picket
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ma már én is kénytelen vagyok ezt nézni, meglátjuk. Keresek majd nfl networköset isSzerk.: ja, itt nincs bemondás, de ugyanúgy mutatják rögtön a picket
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ez ilyen secondary stream nem?Youtube link volt a tegnapihoz? Mert ha igen akkor lesz a maihoz is, azt pls valaki ossza meg majd itt. ThxHivatalos espn-es, már bent is van a kiemelt kommentben ugyanez a link
peach
youtu.be/PGMFJzgM5BA
r.baggio
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Jó estét mindenkinek. Renèlem hasonlóan jó nap lesz mint a tegnapi volt
több mint 3 éve
Youtube link volt a tegnapihoz? Mert ha igen akkor lesz a maihoz is, azt pls valaki ossza meg majd itt. ThxHivatalos espn-es, már bent is van a kiemelt kommentben ugyanez a link
peach
youtu.be/PGMFJzgM5BA
---
több mint 3 éve
höri már ki is hozott egy videót az első kör feléről
több mint 3 éve
Youtube link volt a tegnapihoz? Mert ha igen akkor lesz a maihoz is, azt pls valaki ossza meg majd itt. Thxmmint milyen youtube link?
peach
több mint 3 éve
sztem senki ne térdeljen tyson elé 😀Letradedel vagy Tyson Campbell-el.1kor kezdünk ugye?kérdés hogy mivel? 😀
tenorx
Negritis
iktriad
több mint 3 éve
Youtube link volt a tegnapihoz? Mert ha igen akkor lesz a maihoz is, azt pls valaki ossza meg majd itt. Thx
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Toto21
5 950
TE? 😀Letradedel vagy Tyson Campbell-el.1kor kezdünk ugye?kérdés hogy mivel? 😀
tenorx
Negritis
iktriad
több mint 3 éve
Letradedel vagy Tyson Campbell-el.1kor kezdünk ugye?kérdés hogy mivel? 😀
tenorx
Negritis
több mint 3 éve
1kor kezdünk ugye?kérdés hogy mivel? 😀
tenorx
több mint 3 éve
1kor kezdünk ugye?
több mint 3 éve
Igen valamiért Surtain-t nem számoltamNem gondoltam volna hogy Barmore-on megy el a 6 Bama 1. körös pickSzerintem Leatherwooddal meglett? Ami elég no comment... de így bemákoltam tippjátékban
Wester
Igor
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Sziasztok!Hajnal 1 órakor indul újra az óra, ha nem lesz csúszás. A második körös pickekre 7, a 3. körösökre 5 perc jut
Jól látom, hogy a mai napot már nem fogja adni az Aréna?
22:00-kor kezdődik és meddig is tart?
Illetve azzal sem vagyok egyelőre még tisztában, hogy itt hány perce is van az egyes csapatoknak a választásra?
Köszönöm!! 🙂
PatrickSKOL
Holnap pedig már 18:00tol indul a 4. kör. Ott is 5-5 perc lesz a pickekre, a 7. körben már csak 4 perc
több mint 3 éve
PatrickSKOL
396
Sziasztok!Jól látom, hogy a mai napot már nem fogja adni az Aréna?
22:00-kor kezdődik és meddig is tart?
Illetve azzal sem vagyok egyelőre még tisztában, hogy itt hány perce is van az egyes csapatoknak a választásra?
Köszönöm!! 🙂
több mint 3 éve
Szóval a Jagsnek ott van Owusu-Koramoah, Moehrig, Barmore, Ojulari, mindkét WR Moore, Jenkins és Cosmi 2/1-re. Nyami.2/1 Amari Rodgers, WR
Pár ebből marad a második 2. körös pickre is Pat Freiermuthtal, Carlos Basham Jr.-al, Asante Samuel Jr.-al, Liam Eichenberggel és Creed Humphreyval kiegészítve.
iktriad
2/13 Cornell Powell, WR
Ha jó fej lettem volna, odaadtam volna Carmant, de fontosabb skill pozikra húzni/Lawrence-nek minden komfortot megadni!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)