Baltimore Ravens - Miami Dolphins
több mint 2 éve
Hejj mari
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Mindenki tudja, hogy a piros/vörös csakis a Diósgyőrnek áll jól.NAH MOST HOL VANNAK A TUA HATEREK ???Én itt vagyok!!! 😀 De én LSU fan vagyok, onnan fúj a szél. Mindent utálok, ami 'bama 😀
Sixo
shagi0206
több mint 2 éve
Jok ezek a kozepre passzok. Csak tudnam mire.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Jajj, aranyos vagy, de ne túlozz! 😀De akkor most Tuja bust vagy nem bust?Tuja rohadt jól játszott. De ez ellen a védelem ellen meg Trubiski is Mahomesnak nézne ki.... Majd meglátod 😀
Szokol
Benibácsi
több mint 2 éve
aztakurva.
több mint 2 éve
de azt vágod h erről senki nem tehet aki itt a forumon ir ugye?Csak mérges vagyok rátok semmi több....holnapra elszáll....Tua pont most tartott MVP napot fantasyben ellenem...ezért vagyok kicsit pipaAnno rettegett Ravens D-bol mi lett?Nagy a szád
Egy kalap 💩
ThundersNFL a Jobbágy
KeyG
ThundersNFL a Jobbágy
igyál inkább az mindig segit
több mint 2 éve
jesszus isten mivoltez
több mint 2 éve
jöhet a HM, ellát odáig?Max elfut
Tactful Cactus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Herbert = Tua > Burrow !!!!!!NAH MOST HOL VANNAK A TUA HATEREK ???Majd az espn-en holnap 😀 csak figyeld
Sixo
Csabee13
több mint 2 éve
várom már sean paytont: bridgewater 8td-t dobott volnaNAH MOST HOL VANNAK A TUA HATEREK ???Majd az espn-en holnap 😀 csak figyeld
Sixo
Csabee13
több mint 2 éve
Szep volt Phins!
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
NAH MOST HOL VANNAK A TUA HATEREK ???Én itt vagyok!!! 😀 De én LSU fan vagyok, onnan fúj a szél. Mindent utálok, ami 'bama 😀
Sixo
több mint 2 éve
Csak mérges vagyok rátok semmi több....holnapra elszáll....Tua pont most tartott MVP napot fantasyben ellenem...ezért vagyok kicsit pipaAnno rettegett Ravens D-bol mi lett?Nagy a szád
Egy kalap 💩
ThundersNFL a Jobbágy
KeyG
Draft
több mint 2 éve
mariska aluldobva
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
egy play. talán kettő maradt.
több mint 2 éve
NAH MOST HOL VANNAK A TUA HATEREK ???Majd az espn-en holnap 😀 csak figyeld
Sixo
több mint 2 éve
Semmire....csak ez Palilova pont játszotta élete meccsét ellenem fantasyben....Szarjon tövises ruhát😁Anno rettegett Ravens D-bol mi lett?nyertetek vegul, vagy mire a nagy arc😀
Egy kalap 💩
ThundersNFL a Jobbágy
Adirotor
Draft
több mint 2 éve
második félidőre összeálltak de előtte egy hig fos voltAnno rettegett Ravens D-bol mi lett?Tavaly a Dolphins D is hasított, ma meg azok is szarok voltak
Egy kalap 💩
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
több mint 2 éve
NYJ >CLE, NE > PIT, MIA > BAL remélem értitek mire gondolok 😀
több mint 2 éve
na boyer' srácok. fókusz!
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Anno rettegett Ravens D-bol mi lett?Tavaly a Dolphins D is hasított, ma meg azok is szarok voltak
Egy kalap 💩
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Benibácsi
780
De akkor most Tuja bust vagy nem bust?Tuja rohadt jól játszott. De ez ellen a védelem ellen meg Trubiski is Mahomesnak nézne ki.... Majd meglátod 😀
Szokol