Carolina Panthers - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
jöhetne már egy jó kis SMS
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Under 46,5-re raktam, természetesen.Lenullázzuk őket és megelégszünk 45-tel 😊
Bazzani
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Gyerekek én nem vagyok egy nagy szakértője ennek a sportnak, de fal nélkül nem lehet játszani ezt a játékot.és a falhoz mi kell???
Hanni
| TÉGLA |
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
8 yardos sack... ez már így is csúnya : S
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Remelem Arians videozik ezerrel majd..... Asszem k nagy zakot kapunk jovo heten
több mint 8 éve
Gyerekek én nem vagyok egy nagy szakértője ennek a sportnak, de fal nélkül nem lehet játszani ezt a játékot.
több mint 8 éve
Benjamin, szép sack.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Nyugi, az első félidőben csak információt szerzünk az ellenfélről, hogy a félidőben kielemezzük, 24-0-ról vissza lehet még jönni.You('d) like that!!! 😛
Aguirre
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
bobi0092
4 353
Under 46,5-re raktam, természetesen.100 pontnál újraindul mint a Fifa 98-nál a kijelző!
Bazzani
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 8 éve
Sanyi pár perce még kételkedett, most meg már a gyűrűt adja a Panthers-nek, jó sokat számított egy INT... 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Tillman-nek már gyűrűje is lesz?
több mint 8 éve
Aguirre
341
Nyugi, az első félidőben csak információt szerzünk az ellenfélről, hogy a félidőben kielemezzük, 24-0-ról vissza lehet még jönni.
több mint 8 éve
Lassan jöhet Alekosz is.vagy vvLaci
mukijoe
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Lassan jöhet Alekosz is.ma én is egy különlegeséggel készültem
mukijoe
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
Sanyi már odaadja a SBt is 😀
több mint 8 éve
Most kapcsoltam be a TV-t úgy 5 perce. Kaptam is egy pupillamerevedést.rosszul látod 4-2re vezet a Pathers... D# csata van
Minitron
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
ha ezt megnyeri a hox akkor .......a pentörz nem jut tovább. 😊
Janek
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
Most én kritizáltam vagy épp te írtál butaságot Kelly-ről?Azert nezed, hogy kritizalhasd? Ennyi erovel baratok koztet is nezhetsz.a sport tv-s mecseket mindig, nehéz is lenne jogosan kritizálnom, ha nem tennék ígybaggioTe nezel NFLt?
ulpianus
baggio
ulpianus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Lassan jöhet Alekosz is.