Cleveland Browns - Cincinnati Bengals
24 napja
Szipeter
1 638
Orlando Brown nagyobb probléma, a térd egy ekkora mamutnál nem jó jel
24 napja
ktms
613
Wintson be meri fűzni, habár nyilván a D már nem olyan éles a garbage time-ban.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
24 napja
Szipeter
1 638
Battle jön helyette végre, sajnálom Stonet de a pff szerint az egyik leggyengébb S a ligában
24 napja
Szipeter
1 638
Stonenál ez MCL szakadás lesz
24 napja
Stone off. Von Bell lesz, hacsak nem cserélünk
Lou Anarumo for president
24 napja
Szipeter
1 638
Szép lezárás, Bell likvidálja Stonet🤬
24 napja
Szipeter
1 638
Pratt egyre jobb, simán a legjobb LBünk most már meccsek óta.
24 napja
Hendrix
1 546
Itt a vege
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
24 napja
Szipeter
1 638
Szenved az offense rendesen, Brown sérülése és Ford nem egészséges Burrowra nézve
24 napja
közben amari TD
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
24 napja
gedam
5 880
rugó nélkül nehéz lesz
24 napja
Én csak annyit akarok, hogy élet legyen ebbe az offensebe mert több van bennük
24 napja
JustoVillar
623
Meg lehet cserélni Flaccoert 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
24 napja
ktms
613
Én nem szerettem volna, hogy sérüléssel kerüljön a padra. Nem bírta el a nyomást, ami az ügyei miatt lettek rajta. Nehéz ezt kommentálni.Akkor idén már nem látjuk. Gondolom vegyesek az érzések Clevelandben.Rapist megsérült?Achillese elszakadt.
LanceVance
ktms
LanceVance
Ezután majd kiderül, hogy ő fogta-e vissza az offense-t?
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
24 napja
LanceVance
1 375
Akkor idén már nem látjuk. Gondolom vegyesek az érzések Clevelandben.Rapist megsérült?Achillese elszakadt.
LanceVance
ktms
24 napja
ktms
613
Fura módon épp erre a meccsre cserélt helyet DTR és Winston a depth charton.Watsont láttam, csak csodálkozom, hogy nem Winston állt be helyette.Winston ennyire gyenge edzésen, hogy még DTR is megelőzi vagy van valami sérülése?kiment a lába az imént!
Tarsi
Chubb TD, de hiányzott, még ha a yardok hiányoznak is. | egyelőre |
eaglesmcnabb
Tarsi
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
24 napja
ja, bocs, kijött a diszlexiám 😀 SérültWatsont láttam, csak csodálkozom, hogy nem Winston állt be helyette.Winston ennyire gyenge edzésen, hogy még DTR is megelőzi vagy van valami sérülése?kiment a lába az imént!
Tarsi
eaglesmcnabb
Tarsi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Tarsi
1 238
Watsont láttam, csak csodálkozom, hogy nem Winston állt be helyette.Winston ennyire gyenge edzésen, hogy még DTR is megelőzi vagy van valami sérülése?kiment a lába az imént!
Tarsi
eaglesmcnabb
24 napja
Winston ennyire gyenge edzésen, hogy még DTR is megelőzi vagy van valami sérülése?kiment a lába az imént!
Tarsi
Szerkesztette: eaglesmcnabb