Dallas Cowboys - New Orleans Saints
1 hónapja
LOL
1 hónapja
Fájdalom nézni ezt a Dallas D-t…Már a Browns ellen a második félidőben kezdődött. Ott még azt mondták nem baj, mert vezettek millió ponttal. Hát de. Baj.
tamas424
1 hónapja
MC12
6 300
Egyszerűen gyönyörűen égetjük az időt
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 hónapja
Pete Carmichael: látod, így kell jó playeket felrajzolni. A game planről nem is beszélve. Mindegy ha, ilyen játékkal lesz 9-8 az idény végén, én akkor is elégedett leszek, ezt végre jó nézni.
1 hónapja
tamas424
1 757
Fájdalom nézni ezt a Dallas D-t…
1 hónapja
Tolbert a harmadik szezonjára éled fel, ideje volt. Láttam egy statisztikát, aki az első két szezonjában nem jut 300 yard fölé abból soha nem lett semmi. Ő lehet az első.
1 hónapja
MC12
6 300
Azért a közhelybajnoksàgra a félidei edzői nyilatkozatok is jó eséllyel mennének 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 hónapja
tamas424
1 757
3-at és 59-37 😉Csinál a Cowboys még 2 TD-tAz egész második félidő garbage timeAbban jók szoktunk kenni 😉
rva
tamas424
És a vége 59-30 lesz?
rva
1 hónapja
Csinál a Cowboys még 2 TD-tAz egész második félidő garbage timeAbban jók szoktunk kenni 😉
rva
tamas424
És a vége 59-30 lesz?
1 hónapja
Az egész második félidő garbage time
1 hónapja
wrexham
200
mi a faszom ez a Saints offense?😱😃
1 hónapja
Haragszom kicsit Adebora a visszahordás miatt, így nem tudunk újabb 50 yardos TD-drive-ot vezetniLusta genya
atapapa
1 hónapja
Egy mák oda, egy mák ide. Szakmaibban fogalmazva egy-egy egyéni hiba volt mindkét oldalon. Kiütötte egymást így most a két hiba.
1 hónapja
tamas424
1 757
Dög Prescott a legdragabb! Csak igy tovabb! Adebo is lajkolta 😀Azért ez nem Prescotté volt, a WR elcsúszott…
Kájzerszóze
1 hónapja
Haragszom kicsit Adebora a visszahordás miatt, így nem tudunk újabb 50 yardos TD-drive-ot vezetni
1 hónapja
Jövő héten szeretném Fluornoy-t látni Brooks helyett
1 hónapja
Erre erkezni zseni 😀 mint a Simpson nagypapa meme
1 hónapja
shagi0206
10 811
Dög Prescott a legdragabb! Csak igy tovabb! Adebo is lajkolta 😀szerintem kicsit hisztizzen, hogy ez azért van, mert nem adtak neki évi 70-et, akkor jobban tudna játszani.
Kájzerszóze
1 hónapja
Nem találom a szavakat